Találatok a következő kifejezésre: Ha kattintok válaszra (4 db)

Ha kattintok egy válaszra h az szerintem hasznos akkor ha ki x-elem akkor miért irja ki azt h sztem ez a válasz helyes?

van egy számomra hasznos válasz és néha félrenyomom és a nem hasznosra klikelek akkor ha kiixelem az el?ugro ablakot akkor miért veszi ugy h én azt helytelennek véltem??

Legjobb válasz: Mert az már nem számít, hogy az elõugró ablakkal mit csinálsz, ha már megnyomtad a lefelé mutató kezet, akkor már nem tudod visszavonni az értékelést. (ja, én nem vagyok moderátor, meg ilyesmi, csak szerintem ez így van.)

Mert az már nem számít, hogy az elõugró ablakkal mit csinálsz, ha már megnyomtad a lefelé mutató kezet, akkor már nem tudod visszavonni az értékelést. (ja, én nem vagyok moderátor, meg ilyesmi, csak szerintem ez így van.)
igen, a felugró üzenet (egy egyébként nem ablak, de mindegy) már csak utójáték. Az aktus akkora már megtörtént. Egyébként én is böktem már mellé, tényleg jó lenne, ha legalább egy idõkorláton belül vissza lehetne vonni.

Ha a kérdésnél a piros kézre kattintok az azt jelenti, hogy nem tetszik a válasz. Ha az adott válaszolóra sok ilyen jön akkor letiltják az oldalról?

Legjobb válasz: Nem, egyszerûen csak gyanús, hogy rosszul tudta a kérdésre a választ, vagy nagyon nem a kérdésre válaszolt. A pontszámban mutatkozik meg, ha valaki rossz válaszokat ad.

Nem, egyszerûen csak gyanús, hogy rosszul tudta a kérdésre a választ, vagy nagyon nem a kérdésre válaszolt. A pontszámban mutatkozik meg, ha valaki rossz válaszokat ad.
Mért tiltanák le? Lehet, hogy sokaknak meg bejön a válasza meg a stílusa (mondjuk jót röhögnek rajta). Nem tetszik a válasz és ezért lepontozod? Attól, hogy nem tetszik még lehet igaza. :) ) Sokszor nem szeretjük (meg)hallani de még annak a szavaiban is lehet igazság, aki durván vagy nyersen fogalmaz. Ha sokszor fordul elõ, hogy nem tudod tolerálni azokat akik nem hasonlítanak hozzád vagy az elvárásaidhoz, akkor nehéz élet vár rád a továbbiakban is. :) )

A honfoglaló nevű játékban, ha mindkét játékos jó választ ad bejön egy ablak és tippelni kell, de hiába kattintok az ablakba mégsem írhatom a számokat mi a hiba?

mit kell megnyomnom,hogy írhassak,eddig csak belekattintottam és írhattam,de most nem tudok.

Legjobb válasz: Ha a numerikus billentyûkkel próbálsz beleírni könnyen lehet, hogy a num lock be van kapcsolva! Kapcsold ki! Vagy próbáld meg a betûk feletti számokkal az írást, ha egyik se jön be akkor nem tudom mi lehet a probléma!

Ha a numerikus billentyûkkel próbálsz beleírni könnyen lehet, hogy a num lock be van kapcsolva! Kapcsold ki! Vagy próbáld meg a betûk feletti számokkal az írást, ha egyik se jön be akkor nem tudom mi lehet a probléma!
A kérdező hozzászólása: köszi, már mûködik


Nem.
Nem.
Menj rá a kezekre az egérrel és kiírja, hogy melyik mit jelent. Egyébként azt, amit az elõzõ írt.
Nem.
1.hasznos 2.félig-meddig hasznos 3.nem hasznos
Elvileg nem, de gyakorlatilag sokszor nem azért pontozzák le a másikat, mert nem volt hasznos, hanem mert nem értenek egyet vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!