Találatok a következő kifejezésre: Ha kaptam gomba ellen kupot (2 db)

Ha kaptam "hüvely gomba" ellen kupot és lehet hogy terhes vagyok akkor elmegy baba? (Canifug Cremolum a neve)

Nem szeretnék gyereket !!!

Legjobb válasz: Hát ha nem is szeretnél gyereket, akkor se ilyesmivel próbálkozz. Nem hiszem hogy a kúptól elmegy a baba. Lehet hogy csak rámegy és beteg lesz tõle. Bár azt sem irtad kb. hány hetes terhes lehetsz. Ha TE legalább egészséges akarsz maradni ne ilyenekkel próbálkozz ha nem akarod megtartani, mert nem mindenkinek szerencsés, ha elvetél. Neked is lehetnek problémáid tõle. Méhfertõzés stb. Még a végén ki is pakolhatnak. Inkább vetesd el orvosilag ha nem akarod. De nem tudom kivel irattad fel a hüvelygomba elleni kúpot. Nem nõgyógyásszal? Õ nem látta hogy terhes vagy e?

Hát ha nem is szeretnél gyereket, akkor se ilyesmivel próbálkozz. Nem hiszem hogy a kúptól elmegy a baba. Lehet hogy csak rámegy és beteg lesz tõle. Bár azt sem irtad kb. hány hetes terhes lehetsz. Ha TE legalább egészséges akarsz maradni ne ilyenekkel próbálkozz ha nem akarod megtartani, mert nem mindenkinek szerencsés, ha elvetél. Neked is lehetnek problémáid tõle. Méhfertõzés stb. Még a végén ki is pakolhatnak. Inkább vetesd el orvosilag ha nem akarod. De nem tudom kivel irattad fel a hüvelygomba elleni kúpot. Nem nõgyógyásszal? Õ nem látta hogy terhes vagy e?
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok és pasimmal pettingeltünk és ruha volt rajtam meg rajta is és miközbe ujjazott én kivertem neki és amikor elélvezett a felsõmre mentrá de az közbe nem vette ki a kezét mert montam neki figyeljen ...és amikor kivette belõlem akkor abaahagytuk de félek h vmi elõváladék rá ment vagy valami ez kb 5-6napja volt!! és már nögyogyásznál rég voltam mert folysom volt de pozitiv lett a teszt mert kenetet vett és azsonta h természetes alapu pedig már 2éve menstruálok de anyum vet canestent vagy mit de nem használt és elemtünk ujra feliratni de nem vizsgált meg csak addot kupot!!
Nem hiszem hogy ettõl terhes lettél! Nem értem pontosan hogy most milyen teszted lett pozitiv. Most akkor hüvelyi fertõzzésed van amire a doki irt kúpot? Na mindegy nem értem, de kizártnak tartom hogy ettõl terhes legyél, amit leirtál!
folyásra vett neked anyukád canestent? Mi természetes alapú, a folyás? Nem értem az egészet, ha a doki szerint termédzetes akkor miért irt kúpot utána?
A pettingtõl, illetve attól, amit leírtál nem maradhattál terhes, ezen ne aggódj. Ha kétségeid lennének vegyél terhességi tesztet. Gondolom a gombás teszt eredménye lett pozitív. Nyugodtam használd a kúpot, amit a dokid felírt, biztosan tudja mi kell neked. Azt viszont jó ha megjegyzed, hogy gombás fertõzéstõl nem megy el a baba. A baba védve van odabent. Kezelni azért kezelik, hogy a kismamának ne legyen vele gondja, mert kellemetlen egy fertõzés, és kezeletlenül nagyobb bajt is okozhat. Ez utóbbi vonatkozik a nem állapotosokra is, úgyhogy vigyázz magadra és kezeltesd magad. Azt viszont nem értem mért nem vizsgált meg a doki???
Újra kell kezdeni...sajnos... :(
A kérdező hozzászólása: .....Ettõl féltem....Köszönöm a választ....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!