Találatok a következő kifejezésre: Ha közalkalmazottként dolgozni, de már (1 db)

Ha közalkalmazottként fogok dolgozni, de már van 3-év munkaviszonyom, más területen, akkor a bértáblázat melyik fokára számíthatok?

A gyes alatt folyamatos munkaviszonyomból van a 3-évem !

Legjobb válasz: Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni,hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.

Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni, hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.
Beszámolnak mindenféle munkaviszonyt, sõt nekem még a korábbi vállalkozói jogviszonyt is beszámították.
Beszámít az is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Biztosítási időbe bele számít, hogyha magam után fizettem az APEH-be a TB-t?

1

Augusztusban kötöttem kötelező biztosítást az autómra, én most válthatok biztosítót?

4

Hogy kell elintézni, hogy legyen TB-m?

Annyit tudok, hogy az APEH-al kell kötni megállapodást, és havi 5 ezer Ft. körül van. Az érdekelne, hogy mi az ügyintézés menete, személyesen kell, vagy lehet másképp is? (Bp. III. kerületi vagyok). Ha személyesen, akkor hova kell bemennem? Köszönöm a válaszokat.

7

Köthetek úgy lakásbiztosítást, hogy még meg sem vettem a lakást?

A banknál hitelkifizetési feltétel, hogy a lakásbiztosítást engedményezzem a bank javára. igen ám, de honnan lenne biztosításom, ha nem is az enyém a lakás. Erre azt mondták, hogy akkor kössek rá, ha nincs. Na de most komolyan köthetek lakás biztosítást, csak úgy valaki más lakására?

8

Legjobb, legelterjedtebb egészségpénztárak?

Melyik a legelterjedtebb egészségpénztár, amit a legtöbb helyen elfogadnak? Melyikhez érdemes belépni? Vélemények, tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
A cafateriám egy részét szeretném egészségpénztárba fizetni és most ehhez keresek egészségbiztosítót.

3

Önkéntes magánnyugdíjpénztári számla megszüntetéséhez is várni kell 3 évet?

Idén januárban vettem fel a teljes hozamot. Most sajnos a maradék összegre is szükségem van, de nem tudom, hogy ilyen esetben (ha tehát megszüntetem és felveszem az összes pénzt) is ki kell várni a 3 évet? Adózni kell, azt tudom.

1

Amerikába küldött csomagra hol tudok külsős cég által biztosítást kötni?

Nem a futár szolgálattal akarom biztosíttatni,mert akkor a csomagon is szerepelni kell az értéknek és akkor nem kizárt a vám.Milyen módon tudom biztosítani a csomagot?Sürg?s!

3

Tönkremenne valamelyik biztosító, ha - pld egy meteor becsapódás, vagy szökőár, stb. - miatt leégne/megsemmisülne egy egész nagyváros? Mennyi tartalék van nekik felhalmozva erre a célra?

9

Mennyire lehet megbízni az April biztosítóban?

3

Munkanélküliség esetére biztosítás? Folyt.

Sziasztok ! Regisztrált munkanélküli vagyok, 4 hónapot dolgoztam 4 órában.,közmunkásként.
Hitelfedezeti biztosítás hány hónaptól jár? Fontos az egy helyen eltöltött munkaviszony? Közmunka is munkaviszony?
Egyszer már igénybe vettem, akkor azt mondták, 6 hónap kell.Pontosat senki se tud. ha van itt biztosítós, megköszönném a segítséget!
Annyit tudok csak, hogy 6 havi folyamataso munkaviszony kell,semmi egyebet. Sok a bizonytalan válasz/kérdés.
Biztosítókat kérdeztem, ahány annyiféle választ adott.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!