Találatok a következő kifejezésre: Ha közalkalmazottként dolgozni, de már (1 db)

Ha közalkalmazottként fogok dolgozni, de már van 3-év munkaviszonyom, más területen, akkor a bértáblázat melyik fokára számíthatok?

A gyes alatt folyamatos munkaviszonyomból van a 3-évem !

Legjobb válasz: Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni,hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.

Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni, hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.
Beszámolnak mindenféle munkaviszonyt, sõt nekem még a korábbi vállalkozói jogviszonyt is beszámították.
Beszámít az is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet 300 ezer ft os fedezettlenségi díjat fizetnem 66 napra?

Van a kocsi aminek üzembentartója leszek.Januárban lejárt az előző biztosítás és március 6. án kötöttem csak rá biztosítást. erre a 66 napra felszámolt a biztosító 311450 ft os díjat.

6

A Biztositónak kártéritéshez rossz számlaszám, mit lehet ilyenkor csinálni?

A problémám az, hogy egy 12 ezer forintos kártéritési biztostáskor házhoz jött a biztosito ahogy szokott lenni, és a számlaszámot kérte hogy mondjam, vagy félre olvastam, vagy ő hallota félre de az egyik szám 8as helyett 4re lett irva a biztositási papiron ( ami az én nevemmel is alá van irva) a pénz természetesen sehol, ma keresem fel a biztositót, de érdekelne hogy van-e rá esély hogy meglehet oldani, vagy ha kiutalták másnak akkor már elvesztettem a pénz?

4

Miért kell fizetnem két vizsgáért, ha utána 2 hónapig ígérik a biztos havi 100 ezret? Miért nem vonják majd le belőle?

Legyetek szívesek aki bármit hallott ezekről a biztosítókról, hogy embereket vesznek fel ilyen feltételekkel az válaszoljon.
Már három különböző biztosítónál voltám és mindig ez volt.
Más esélyem munkára pedig nem nagyon van...

23

Mennyit keres egy biztosítónál egy közép vezető holnap után megyek interjúra érdekelne?

8

Egy munkatársamról kiderült pár dolog. Sorban köti kamu életbiztosításokat. Mire számíthat?

Csak alanyokat keres akik aláírják a biztosítási szerződést,majd díjfizetés nélkül megszűnnek 3hónap után.

35

Mit számít biztosítási csalásnak?

3

Létezik olyan ember, akinek felveszi a telefont a Posta Biztosító?

Ma beutazom Pestre, immáron másodszor, olyan betegen, hogy alig van hangom. és rájuk borítom az asztalt!

Ilyen a világon nincs! Decemberben átkötöttem hozzájuk a kötelezőmet. Azóta csak a problémák vannak. Össze-vissza küldenek megmagyarázhatatlan összegekről csekkeket. Ha mind befizettem volna, már legalább a 8xos összegnél tartanánk, mint az eredeti szerződéses összeg.

Bementem 1x: Nem tudták rögzíteni a bónuszom. Oké, bevittem az igazolást, kértem, hogy ugyanazokat a kedvezményeket számolják el, mint a szerződéskötésnél...

A bónuszt megkaptam, a kedvezményt nem...
Mit csinálnak ezek???

Jaaaa, a kérdést csak azért írom, mert SOHA nem veszik fel a telefont. Ma tuti beírok a panaszkönyvbe, és jól megfertőzöm szegény ügyfélszolgálatost is...

7

Mi van akkor ha nem fizetem be az Axa Univerzum II-es első számláját? Jár-e ez nekem valami fajta költséggel?

2 napja kötöttem szerződést egy EFS-es üzletkötővel. Ha jól tudom 8 napon belül el lehet állni a szerződéstől.

2

Posta életbiztosító halál esetén mennyit fizet?

Fontos lenne

3

Fizet az Aegon biztosító ilyen esteben?

2008-ban kötöttünk életbiztositást és most 2012-ben kórházba kerültem 4 napra. A terhességemmel volt gond.Fizet ilyen esetben Az Aegon?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!