Találatok a következő kifejezésre: Ha közalkalmazottként dolgozni, de már (1 db)

Ha közalkalmazottként fogok dolgozni, de már van 3-év munkaviszonyom, más területen, akkor a bértáblázat melyik fokára számíthatok?

A gyes alatt folyamatos munkaviszonyomból van a 3-évem !

Legjobb válasz: Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni,hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.

Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni, hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.
Beszámolnak mindenféle munkaviszonyt, sõt nekem még a korábbi vállalkozói jogviszonyt is beszámították.
Beszámít az is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Németországi munkavállaláshoz milyen biztosítást kell kötni?

igazából nem tudom mit kell, ha valaki tud segíteni, kérem írja meg

2

Érdemes a kínai- és a fejlődő piaci részvény eszközalapban tartani a pénzemet?

2 éve tettem be és akkor volt az árfolyam kb 1.1

0

Mi a kódja a muzsika TV-nel?

2

Meddig várjak? Mire számítsak?

1 honappal ezelött történt egy koccanás nélküli kár az automba! A károkozó elismerte a hibáját, betétlap csere meg minden megvolt! Az autom megcsináltattam és 104000FT-ba került! Addig sajna nemtudom elhozni a kocsit míg nemfizet a biztositó! Minden nap hívóm ?ket és csak hitegetnek! Meddig várjak és mire számítsak? Kifizetik az egész összeget?

1

A biztosító értesíti az APEHOT, ha felveszem az életbiztosításomat?

7

Mit tehetek? Nem fizet a biztosító.

Március közepén nagyon csúnyán beázott az el?szobánk.Nem rég költöztem ide (1,5 éve). Szabályosan csöpögött a plafonról a víz. Tet?szigetelési probléma volt. A kárszakért? 52000 Ft-ra becsülte a kárt. A társasház biztosítója a Garancia, azzal utasította el a fizetést, hogy a ház biztosítása nem teljes kör?, csak a közös helyiségekre vonatkozik. Próbáljam a lakásbiztosítómnál. Próbáltam. Az Union biztosító pedig azzal küldött el, hogy a hiba a társasház felel?ssége. Egymásra mutogatnak,én meg megjavítathatom saját költségemen. Szerintetek tehetek még valamit?

4

A biztosítónál személyesen is belehet fizetni a kötelező gépjármű biztosítást?

Robogó kötelez? biztosításáról lenne szó az Union-nál.

1

Moziból kijőve ellopták az autómat, amit hitelre vettem 2 évvel ezelőtt, kötöttem bele direkt erre az esetre szóló cascót. Szerintetek fizet a biztosító?

A két darab gyári kulcs megvan, rend?rséget azonnal kihívtam és el is kezdték a nyomozást.
Kibújhat a fizetés alól a biztosító? Elvileg az éppen aktuális évjáratonként változó európai listaárat kell fizetniük a banknak.
Szerintetek tehetek még az ügyben valamit?
Persze felvettem a biztosítóval a kapcsolatot.

3

Lakásbiztosítást kell kötnöm. Melyik cégnél tegyem? Kb mennyivel kell fizetnem majd?

14

Ki lehet e venni önkéntes nyugdíj pénztár esetében a kamatot, a hozam részt az Alinaz-nál?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!