Találatok a következő kifejezésre: Ha közalkalmazottként dolgozni, (1 db)

Ha közalkalmazottként fogok dolgozni, de már van 3-év munkaviszonyom, más területen, akkor a bértáblázat melyik fokára számíthatok?

A gyes alatt folyamatos munkaviszonyomból van a 3-évem !

Legjobb válasz: Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni,hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.

Attól függ milyen végzettséged van. Ha pl érettségid és szakmád akkor A1 esetleg A2-be. Ha felsõfokúd akkor D1-D2-ben, ha fõiskolád vagy egyetemed akkor F1 F2-be. Valahogy így. De a munkáltatódnak joga eldönteni, hogy az adott kategóriát megadja-e vagy sem. Anno mikor én kezdtem dolgozni besorolható lettem volna C-be, de csak A-ba soroltak. két kategóriával lejjebb. Ismerek olyant is akinek megvan a fõsulija, de mivel a munkakörének ellátásához elegendõ az alacsonyabb végzettsége is ezért nem sorolták át a magasabb F-be.
Beszámolnak mindenféle munkaviszonyt, sõt nekem még a korábbi vállalkozói jogviszonyt is beszámították.
Beszámít az is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen tapasztalatotok van a biztosítókkal kapcsolatban?

Lakásbiztosítást szeretnék kötni, de nem tudom melyik biztosító fizet határidőre, ill. mennyire gördülékeny az ügyintézés káresemény bekövetkeztekor. Ti melyik biztosítót ajánlanátok?

13

Kinek volt dolga az Európai Kártalanítási Központtal? Valakinek fizettek már, vagy csak munkát ajánlanak?

0

Nem küldték idén a kötelező gépjármű felelősség biztosításra csekket, ilyenkor mit tehetek? Astra biztosító

Negyed évente szoktam csekken fizetni. Idén még semmit nem kaptam, már február van. Próbálom hívni egész nap az ügyfélszolgálatot, foglalt az összes telefonszám! Írtam nekik e-mailt, abban írták, hogy majd válaszolnak, de addig is hívjam fel őket! Megadták azt a számot ami egész nap foglalt...Ha a rendőr megállít az meg megbüntet.
ASTRA BIZTOSÍTÓ

16

Felmondás után mennyi ideig van még tb-m?

Mondták az apeh-nál,hogy felmondás után még egy bizonyos ideig az előző munkáltatóm fizeti a tb-m. De mennyi ideig?

2

Álláskeresési járulékot kapok jan 1 óta, TB járulékot abból vonnak?

Munkaügyi központban ezt nem mondták.

2

Biztosítás számítástechnikai cikkre mikor jár? (lent)

csak villámcsapásnál jár?
számítástechnikai cikre?

2

A munkahelyemen 2011 április 1-től 2012 március 31-ig vagyok biztosítva határozott idejű munkaszerződéssel. Kisbabát várok április 25 -re vagyok kiírva jelenleg táppénzen vagyok . Szerintetek ezek alapján jogosult vagyok-e GYED-re?

2

Az Allianznal kotottem eletbiztositast kulfoldre. Orvosi ellatasban reszesultem es kaptam hivatalos leletet. Hova kell kuldeni a leleltet a penz visszateriteshez? Cs

2

Érdekel hol van olyan biztosítás hogyan kell rákeresnem . Annyit tudok, hogy takarékszövetkezeti termék, temetésre lehet biztosítást kötni, ismerősöm csak úgy emlegeti koporsóbiztosítás. Hallot valaki ilyen termékről?

3

Mit érdemes tenni életbiztosítással ebben az esetben? (uniqa)

Van egy életbiztosításom amit 8 éve fizetek folyamatosan. A jelenlegi anyagi helyzetem vizsgálva úgy látom nem fogom tudni fizetni az immár 12000 Ft-ra emelkedett biztosítási díjat. Ebben az esetben mi a legjobb megoldás? Eddig összeszámoltam 900 000 Ft-ot fizettem be. Visszavásároljam vagy esetleg díjmentesítsem? Ezek mit takarnak pontosan?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!