Találatok a következő kifejezésre: Ha kölcsönösen egymáshoz egy pasival, (4 db)

Ha kölcsönösen vonzódunk egymáshoz egy pasival, de neki van egy kapcsolata (ami már nem az igazi), mit kellene tennem?

1. Az a jó, ha elt?nök, és hagyom a francba? (nem szívesen tenném, nagyon szeretek vele lenni, és ? is velem)

Legjobb válasz: Ugyanilyen helyzetben vagyok én is. Azt tanácsolom, hogy akármennyire is nehéz, ne találkozgass vele. Márcsak a barátnõje szempontjából se lenne tisztességes, hasonló helyzetben gondolom neked is fájna, ha megcsalnának. Ha már tényleg nem az igazi a kapcsolat, akkor úgyis szakítani fognak, és így tiszta lappal kezdhettek. Ha meg nem szakít vele, akkor nem is akar veled lenni, egy kis kaland meg nem éri meg.

Ugyanilyen helyzetben vagyok én is. Azt tanácsolom, hogy akármennyire is nehéz, ne találkozgass vele. Márcsak a barátnõje szempontjából se lenne tisztességes, hasonló helyzetben gondolom neked is fájna, ha megcsalnának. Ha már tényleg nem az igazi a kapcsolat, akkor úgyis szakítani fognak, és így tiszta lappal kezdhettek. Ha meg nem szakít vele, akkor nem is akar veled lenni, egy kis kaland meg nem éri meg.
Szia! Én ugyanebben a szituban vagyok, mint te! Szerintem találkozgass vele, így is szemmel tarthatod a kapcsolatukat. De! Én pl.a találkozások gyakoriságát csökkenteném. Kíváncsi lennék arra, meddig bírja nélkülem. Aztán lehet el is tûnnék egy kis idõre. Ez nehéz, tudom, nagyon nehéz. Sokáig sem jó ebben benne lenni! Te lehet, hogy reménykedsz és nem jó ez a libikóka állapot!És elõbb vagy utóbb a srácnak is döntenie kell! helyedbe ezekt vetném be, aztán majd látod, hogy alakul a helyzet. Egy biztos, jobb ha magadtól jössz rá, hogy kellesz-e neki , aztán helyzetnek megfelelõen lépj! Szóval csak ügyesen! Sok sikert!
szerintem találkozgass vele. ha a kapcsolat már nem az igazi úgyis szakítani fognak. és inkább érted szakítson mint egy másik csajért! de csak õszintén és ne bántsátok meg nagyon a barátnõjét
Én az elsõ hozzászólóval értek egyet.neked sem esne jól, hogy halenne egy hullámvölgy a kapcsolatotokban pároddal, amit még helyre is tudnátok netalántán hozni és egy másik nõ legyeskedne a psid körül.Én a csaj helyében tuti kikaparnám a szemed már bocsi:) Várd meg szerintem még õk elrendezik, hogy megtudják e oldani vagy nem.

Lányok ti hogyan szoktatok incselkedni egy pasival (ha akartok tőle vmit)? és fiuk, hogyan incselkedjen veletek egy lány ha kölcsönösen bejöttök egymásnak? és fiuk ti hogyan incselkedtek egy lányal ha bejön nektek?

(16 évesek vagyunk mind a ketten,bár sztem ez most a kérdésnél nem lényeges xd ) el?re is köszi ha válaszolsz:) légyszi kort is írjatok.:)

Legjobb válasz: Mostani barátommal még mindig incselkedünk de az egész hogy kezdõdött? Mindkettõnk nagyképû ( mióta járunk egymással nem annyira vagyis félre tudjuk tenni) valahogy nekemjött vagy nekimentem és egyszerre megszólaltunk, hogy nemlátsz?! mivel nagyjából egy baráti társaság elkerülhetetlen volt hogy újra találkozzunk jöttek a beszologatások jézusom hogy áll a hajad, hogy lehet így csinálni hogy lehet ezt megenni / meginni persze este mindig ment az msnezés ( helyesírási hibák kijavítása, aknakersõ bajnokságok-egymás állandó legyõzése-)smsek, "remélem holnap nem ezzel a fejjel akarsz jönni vagy nem ebben a pulcsiban mert ronda...meg hasonlók" aztán felvettem a sapkáját a napszemüvegét õ meg szétpakolta a táskám végignyalogatta a szájfényemet megvizsgált mindent...ébresztõt állítottunk egymásnak hajnalra hogy " miért nem alszol? xy" strandon bedobáltuk egymás cuccait a vízbe ( egymás ruháit is, ott álltunk vizes ruhákkal vizes fürdõruhában és nem tudtunk mit csinálni, kiterítettünk mindent száradni, a barátaink megunták és hazamentek mondván megunknak csináltuk a bajt) Na akkor veszekedtünk egyet, megcsókolt felpofoztam megcsókoltam. szóval ez a mi történetünk a sok incselkedéssel :)

Mostani barátommal még mindig incselkedünk de az egész hogy kezdõdött? Mindkettõnk nagyképû ( mióta járunk egymással nem annyira vagyis félre tudjuk tenni) valahogy nekemjött vagy nekimentem és egyszerre megszólaltunk, hogy nemlátsz?! mivel nagyjából egy baráti társaság elkerülhetetlen volt hogy újra találkozzunk jöttek a beszologatások jézusom hogy áll a hajad, hogy lehet így csinálni hogy lehet ezt megenni / meginni persze este mindig ment az msnezés ( helyesírási hibák kijavítása, aknakersõ bajnokságok-egymás állandó legyõzése-)smsek, "remélem holnap nem ezzel a fejjel akarsz jönni vagy nem ebben a pulcsiban mert ronda...meg hasonlók" aztán felvettem a sapkáját a napszemüvegét õ meg szétpakolta a táskám végignyalogatta a szájfényemet megvizsgált mindent...ébresztõt állítottunk egymásnak hajnalra hogy " miért nem alszol? xy" strandon bedobáltuk egymás cuccait a vízbe ( egymás ruháit is, ott álltunk vizes ruhákkal vizes fürdõruhában és nem tudtunk mit csinálni, kiterítettünk mindent száradni, a barátaink megunták és hazamentek mondván megunknak csináltuk a bajt) Na akkor veszekedtünk egyet, megcsókolt felpofoztam megcsókoltam. szóval ez a mi történetünk a sok incselkedéssel :)
A fiúk elveszik a lányok cuccait, vagy szavakba foglalva cukkolják a lányokat! A lányokra is jellemzõ ez, . tisztelet a kivételnek! (L16)
A kérdező hozzászólása: köszi:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm h leírtad :D :D :)
...azért ehhez az is kell, hogy mindketten ilyenek legyetek. Kicsit éretlen viselkedés, és azért csináljátok, mert még nem tudtok mit kezdeni egymással.
14:39 nekem nagyon bejött a storyd! én is mindig ilyenrõl álmodtam.. bárcsak egyszerösszejönne.:P
14:39 Nekem is nagyon tetszett és olyan filmbe illõõõ:P

Csajok, ti mit vártok el egy pasitòl ha kölcsönösem vonzòdtok egymáshoz? Hogy viselkedjen, miket mindjon, hogy kimutassa, tetszését, és ne menjen át a kapcsolat barátiba?

Legjobb válasz: Hat mindenkepp keresse a tarsasagodat,bokoljon,kuldjon sms-eket(pl.jo ejt,jo reggelt),erdeklodjon feloled,beszelgessen veled,legyen figyelmes:ha vlm bant teged vagy szomoru vagy vegye eszre es ereztesse vld ogy megbizhatsz benne,hivjon el egy-egy uditore,moziba...szorakozatasson...

Hat mindenkepp keresse a tarsasagodat, bokoljon, kuldjon sms-eket(pl.jo ejt, jo reggelt), erdeklodjon feloled, beszelgessen veled, legyen figyelmes:ha vlm bant teged vagy szomoru vagy vegye eszre es ereztesse vld ogy megbizhatsz benne, hivjon el egy-egy uditore, moziba...szorakozatasson...
Nálam amiket az elsõ ír, lazán megvannak egy jó barátságban, természetesen vice versa, nyújtom is, amit elvárok. Oké, a bókolás és az SMS-ezés talán kivétel (utóbbi még az udvarlás kellékének sem megy el, szerintem fölösleges). Mondjuk ha az indokoltnál gyakrabban létesítenél velem fizikai kontaktust, különösen odafigyelnél az érzelemvilágomra, néha elejtenél egy-egy ezzel kapcsolatos elszólást vagy viccesen perverz utalást, akkor elgondolkoznék. És hiába írtam mindezt E/1-ben, a legtöbb lányra szerintem igaz.


Mit tegyek, ha van egy pasi, akivel ugy tûnt, kölcsönösen bejövünk egymásnak, de amikor flörtölni próbált, eléggé zavarba jöttem, és a viselkedésemet ugy értelmezhette, hogy engem õ nem érdekel?

Amikor legközelebb találkoztunk, látszott rajta, hogy nem tudja, mi van, pedig tetszem neki (ez is látszik rajta). Ha legközelebb összefutunk, és megpróbálok nagyon mosolygós stb. lenni vele, hogy lássa rajtam, hogy bejön nekem, még van esélyem rá, hogy fog közeledni? Srácok, pasik, ti ilyen helyzetben próbálkoznátok tovább, ha a lányon azt látnátok hogy bejöttök neki?Remélem, nem tettem tönkre az egészet azzal, hogy zavaromban hülyén viselkedtem...

Legjobb válasz: Nem,csak ez ne legyen rendszer

Nem, csak ez ne legyen rendszer
miért hogy viselkedtél?
A kérdező hozzászólása: Ahogy irtam, hogy zavaromban ugy viselkedtem, minha nem jönne be nekem, nem viszonoztam a flörtölését
miért, hogy flörtölt, mit csinált hogy így zavarba hozott? :) egyébként ha tleg tetszel neki, akkor még flörtölni fog veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!