Találatok a következő kifejezésre: Ha kölcsönösen egymáshoz (19 db)

Lányok ti hogyan szoktatok incselkedni egy pasival (ha akartok tőle vmit)? és fiuk, hogyan incselkedjen veletek egy lány ha kölcsönösen bejöttök egymásnak? és fiuk ti hogyan incselkedtek egy lányal ha bejön nektek?

(16 évesek vagyunk mind a ketten,bár sztem ez most a kérdésnél nem lényeges xd ) el?re is köszi ha válaszolsz:) légyszi kort is írjatok.:)

Legjobb válasz: Mostani barátommal még mindig incselkedünk de az egész hogy kezdõdött? Mindkettõnk nagyképû ( mióta járunk egymással nem annyira vagyis félre tudjuk tenni) valahogy nekemjött vagy nekimentem és egyszerre megszólaltunk, hogy nemlátsz?! mivel nagyjából egy baráti társaság elkerülhetetlen volt hogy újra találkozzunk jöttek a beszologatások jézusom hogy áll a hajad, hogy lehet így csinálni hogy lehet ezt megenni / meginni persze este mindig ment az msnezés ( helyesírási hibák kijavítása, aknakersõ bajnokságok-egymás állandó legyõzése-)smsek, "remélem holnap nem ezzel a fejjel akarsz jönni vagy nem ebben a pulcsiban mert ronda...meg hasonlók" aztán felvettem a sapkáját a napszemüvegét õ meg szétpakolta a táskám végignyalogatta a szájfényemet megvizsgált mindent...ébresztõt állítottunk egymásnak hajnalra hogy " miért nem alszol? xy" strandon bedobáltuk egymás cuccait a vízbe ( egymás ruháit is, ott álltunk vizes ruhákkal vizes fürdõruhában és nem tudtunk mit csinálni, kiterítettünk mindent száradni, a barátaink megunták és hazamentek mondván megunknak csináltuk a bajt) Na akkor veszekedtünk egyet, megcsókolt felpofoztam megcsókoltam. szóval ez a mi történetünk a sok incselkedéssel :)

Mostani barátommal még mindig incselkedünk de az egész hogy kezdõdött? Mindkettõnk nagyképû ( mióta járunk egymással nem annyira vagyis félre tudjuk tenni) valahogy nekemjött vagy nekimentem és egyszerre megszólaltunk, hogy nemlátsz?! mivel nagyjából egy baráti társaság elkerülhetetlen volt hogy újra találkozzunk jöttek a beszologatások jézusom hogy áll a hajad, hogy lehet így csinálni hogy lehet ezt megenni / meginni persze este mindig ment az msnezés ( helyesírási hibák kijavítása, aknakersõ bajnokságok-egymás állandó legyõzése-)smsek, "remélem holnap nem ezzel a fejjel akarsz jönni vagy nem ebben a pulcsiban mert ronda...meg hasonlók" aztán felvettem a sapkáját a napszemüvegét õ meg szétpakolta a táskám végignyalogatta a szájfényemet megvizsgált mindent...ébresztõt állítottunk egymásnak hajnalra hogy " miért nem alszol? xy" strandon bedobáltuk egymás cuccait a vízbe ( egymás ruháit is, ott álltunk vizes ruhákkal vizes fürdõruhában és nem tudtunk mit csinálni, kiterítettünk mindent száradni, a barátaink megunták és hazamentek mondván megunknak csináltuk a bajt) Na akkor veszekedtünk egyet, megcsókolt felpofoztam megcsókoltam. szóval ez a mi történetünk a sok incselkedéssel :)
A fiúk elveszik a lányok cuccait, vagy szavakba foglalva cukkolják a lányokat! A lányokra is jellemzõ ez, . tisztelet a kivételnek! (L16)
A kérdező hozzászólása: köszi:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm h leírtad :D :D :)
...azért ehhez az is kell, hogy mindketten ilyenek legyetek. Kicsit éretlen viselkedés, és azért csináljátok, mert még nem tudtok mit kezdeni egymással.
14:39 nekem nagyon bejött a storyd! én is mindig ilyenrõl álmodtam.. bárcsak egyszerösszejönne.:P
14:39 Nekem is nagyon tetszett és olyan filmbe illõõõ:P

Ha kölcsönösen vonzódunk egymáshoz egy pasival, de neki van egy kapcsolata (ami már nem az igazi), mit kellene tennem?

1. Az a jó, ha elt?nök, és hagyom a francba? (nem szívesen tenném, nagyon szeretek vele lenni, és ? is velem)

Legjobb válasz: Ugyanilyen helyzetben vagyok én is. Azt tanácsolom, hogy akármennyire is nehéz, ne találkozgass vele. Márcsak a barátnõje szempontjából se lenne tisztességes, hasonló helyzetben gondolom neked is fájna, ha megcsalnának. Ha már tényleg nem az igazi a kapcsolat, akkor úgyis szakítani fognak, és így tiszta lappal kezdhettek. Ha meg nem szakít vele, akkor nem is akar veled lenni, egy kis kaland meg nem éri meg.

Ugyanilyen helyzetben vagyok én is. Azt tanácsolom, hogy akármennyire is nehéz, ne találkozgass vele. Márcsak a barátnõje szempontjából se lenne tisztességes, hasonló helyzetben gondolom neked is fájna, ha megcsalnának. Ha már tényleg nem az igazi a kapcsolat, akkor úgyis szakítani fognak, és így tiszta lappal kezdhettek. Ha meg nem szakít vele, akkor nem is akar veled lenni, egy kis kaland meg nem éri meg.
Szia! Én ugyanebben a szituban vagyok, mint te! Szerintem találkozgass vele, így is szemmel tarthatod a kapcsolatukat. De! Én pl.a találkozások gyakoriságát csökkenteném. Kíváncsi lennék arra, meddig bírja nélkülem. Aztán lehet el is tûnnék egy kis idõre. Ez nehéz, tudom, nagyon nehéz. Sokáig sem jó ebben benne lenni! Te lehet, hogy reménykedsz és nem jó ez a libikóka állapot!És elõbb vagy utóbb a srácnak is döntenie kell! helyedbe ezekt vetném be, aztán majd látod, hogy alakul a helyzet. Egy biztos, jobb ha magadtól jössz rá, hogy kellesz-e neki , aztán helyzetnek megfelelõen lépj! Szóval csak ügyesen! Sok sikert!
szerintem találkozgass vele. ha a kapcsolat már nem az igazi úgyis szakítani fognak. és inkább érted szakítson mint egy másik csajért! de csak õszintén és ne bántsátok meg nagyon a barátnõjét
Én az elsõ hozzászólóval értek egyet.neked sem esne jól, hogy halenne egy hullámvölgy a kapcsolatotokban pároddal, amit még helyre is tudnátok netalántán hozni és egy másik nõ legyeskedne a psid körül.Én a csaj helyében tuti kikaparnám a szemed már bocsi:) Várd meg szerintem még õk elrendezik, hogy megtudják e oldani vagy nem.

Csajok, ti mit vártok el egy pasitòl ha kölcsönösem vonzòdtok egymáshoz? Hogy viselkedjen, miket mindjon, hogy kimutassa, tetszését, és ne menjen át a kapcsolat barátiba?

Legjobb válasz: Hat mindenkepp keresse a tarsasagodat,bokoljon,kuldjon sms-eket(pl.jo ejt,jo reggelt),erdeklodjon feloled,beszelgessen veled,legyen figyelmes:ha vlm bant teged vagy szomoru vagy vegye eszre es ereztesse vld ogy megbizhatsz benne,hivjon el egy-egy uditore,moziba...szorakozatasson...

Hat mindenkepp keresse a tarsasagodat, bokoljon, kuldjon sms-eket(pl.jo ejt, jo reggelt), erdeklodjon feloled, beszelgessen veled, legyen figyelmes:ha vlm bant teged vagy szomoru vagy vegye eszre es ereztesse vld ogy megbizhatsz benne, hivjon el egy-egy uditore, moziba...szorakozatasson...
Nálam amiket az elsõ ír, lazán megvannak egy jó barátságban, természetesen vice versa, nyújtom is, amit elvárok. Oké, a bókolás és az SMS-ezés talán kivétel (utóbbi még az udvarlás kellékének sem megy el, szerintem fölösleges). Mondjuk ha az indokoltnál gyakrabban létesítenél velem fizikai kontaktust, különösen odafigyelnél az érzelemvilágomra, néha elejtenél egy-egy ezzel kapcsolatos elszólást vagy viccesen perverz utalást, akkor elgondolkoznék. És hiába írtam mindezt E/1-ben, a legtöbb lányra szerintem igaz.


Ha kölcsönösen tetszünk egymásnak, de szerintem fél lépni, akkor hogy tudnék "jeleket" adni neki, h történjen vmi?

Én vagyok a lány a történetben. A elgjobb barátomról van szó, de szerintem ez már több barátság. Legalábbis az én részemrõl tuti, de szerintem számára sem lehetek közömnös (az egy másik történet, h miért gondolom így, nem akarok ezzel senkit untatni)

Legjobb válasz: Filmnézésnél bújj hozzá:D

Filmnézésnél bújj hozzá:D
mosolyogj rá nézz rá "igézõen" öleld meg érj hozzá néha simítsd meg néha itt ott (ne a farkát, legalábbis eleinte)
Kerdezd meg tõle h tetszel e neki es ha azt mondja igen ak csokold meg es csõ :D nem kell mindent túl bonyolitani :D
Ha te is tetszenél neki, akkor lépne. Nem lehet, hogy a fiúkat szereti?
Picit nyiss felé úgy, h érj hozzá többet, legyél közelebb hozzá stb. De ne konkrátan. Ha elhúzódik, vagy furán reagál, az egyértelmû. Nehéz helyzet amúgy. :/ Vagy dumálj vele, h milyen csajok az esetei és h te bejönnél-e neki, mint potenciális partner. Amúgy irigyellek, h van egy fiú "haver", akivel elvagy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket :) Nem meleg, az tuti. Más esetben én is azt gondolnám, h azért nem lép, mert nem tetszem neki, csak ismerem hogy nem az a csajozós (pedig nagyon jól néz ki és a csajok is odavannak érte), meg nem egy nagyvárosi gyerek, szerintem pont ezért nem olyan, mert szerintem nekik más az értékrendük. Amúgy az a pláne, h ha esténként sátálunk hozzánk, mert akkor már nem jár busz, akkor kézemfogva szoktunk (õ fogja meg a kezem), de ezek így sörözés után vannak, szóval ilyenkor lehet csak az teszi vele :DD
Kicsit ittasan smárold le. Ha nem jön be neki, akkor ráfogod a szeszre:DDDD

Csajok és Pasik oldalon ha kölcsönösen bejövünk egymásnak, akkor lehet kezdeményezni?

Több leányzó is visszajelölt, hogy szintén bejövök neki. Ilyenkor lehet feléjük nyitni, vagy csak jófejségb?l nyomtak rám, hogy tetszem ,akiért én is rájuk nyomtam?

Legjobb válasz: lehet :D bármi lehet belõlle :)

lehet :D bármi lehet belõlle :)
Nekem a lovehunteren van. xD Ott irok egy üzit msn azt talizás. Össze is jött nekem. 6 honapja ismerjük egymást. 2 honapja járunk.:D
Hát ha nem mersz kezdeményezni akkor minek regisztráltál? Persze hogy arra való ez a jelölgetés is, hogy azokat jelöld akik tetszenek. Válaszd ki amelyik a legszimpatikusabb, aztán írj neki.

Ha csak nálam van webkamera akkor azt nem lehet megoldani a másik féllel hogy mind ketőnket vegyen és kölcsönösen lássuk egymást. (nem vagyok számítógép szakértő) csak azért kérdezem h nem-e meg lehet csinálni vagy van e ilyen program?

Legjobb válasz: Meg lehet oldani. Olyan messzire kell állni a kamerától, hogy mindketten beleférjetek (1,5-2 m). Ekkor: - mindkettõtöket venni fog - látni fogjátok egymást Most komolyan: ehhez azért nem kell számítógép szakértõnek lenni, egy jobb érzésû elsõsnek ez már eljut a tudatáig sztem... Nincs rá program, a másiknak is venni kell kamerát. 3-5 körül már korrektek kaphatóak.

Meg lehet oldani. Olyan messzire kell állni a kamerától, hogy mindketten beleférjetek (1, 5-2 m). Ekkor: - mindkettõtöket venni fog - látni fogjátok egymást Most komolyan: ehhez azért nem kell számítógép szakértõnek lenni, egy jobb érzésû elsõsnek ez már eljut a tudatáig sztem... Nincs rá program, a másiknak is venni kell kamerát. 3-5 körül már korrektek kaphatóak.
"Ha csak nálam van webkamera akkor azt nem lehet megoldani a másik féllel hogy mind ketõnket vegyen és kölcsönösen lássuk egymást." Ez így van, jól tetted, hogy ponttal zártad a mondatot. "van e ilyen program?" Milyen? Ami kinöveszt egy webkamerát a partnerednél az USB portból? Komolyabbra fordítva: "nem-e meg lehet csinálni" De. (Lásd #1) Vegyen a partnered is egy webkamerát. Vagy üljetek egy szobába - bár ez esetben kamera nélkül is kölcsönösen látjátok egymást.
A kérdező hozzászólása: :D

Mit csináljak, ha mostanában gyakran sírok is, mert nagyon hiányzik egy lány az életemből, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és szeretjük egymást, annak ellenére, hogy most lényegében lenne egy lány, akivel összejöhetnénk akár?

A probléma, hogy hiába minden er?feszítésem, egyszer?en nem tudok hozzá vonzódni testileg, nem érzek emiatt semmiit sem iránta, a barátnak jó lenne kategória. Ez olyan rossz, mert igazából én csúnya fiú vagyok szerinem és már rondáztak is le néhányan, szóval örülhetek, hogy legalább ez a lány van olyan rendes, hogy nem utasított el, amikor meglátott el?ször és ? maga mondta, hogy máskor is találkozhatnánk és ett?l boldog is voltam, de minél többször találkozunk, annál inkább távolodnék t?le, mert nem vonz sajnos szegény küls?re, arcra egyáltalán nem az esetem és van egy kis szakálla is, de a f? probléma, hogy egyszer?en nem vonzódom hozzá, pedig én próbáltam adni esélyt a dolognak. Én kezdemémnyeztem nála, miután elég sok visszautasítást vagy közömbösséget tapasztaltam a szép lányok részér?l, az átlagosaknál sem volt szerencsém, így végül a legcsúnyábbnak tartott lányoknál kezdtem el próbálkozni, mert nekem amúgy is nagyon fontos volt mindig is a lány jelleme, ha egy lány nagyon szép, de jellemre nem tudom megszeretni, ugyanúgy nem tudnék már vonzódni hozzá, ahogy most ehhez a szegény lányhoz sem, csak míg a másikhoz a jelleme miatt, addig ez utóbbihoz a külseje miatt. Úgy utálom magamat, miért vagyunk mi fiúk, lányok ennyire felszínesek, miért így m?ködünk, hogy csak a küls?re vonzó emberekhez tudunk vonzódni csak? Így sohasem lehetek boldog, sosem lesz olyan barátn?m, aki küls?re és jellemre is vonzana?:(

Legjobb válasz: Engem is rondázot már le egy ronda lány. Hát az vicces volt, de attól nem érzem azt h az lennék.

Engem is rondázot már le egy ronda lány. Hát az vicces volt, de attól nem érzem azt h az lennék.
Kérdezõ, érdekelne azért, hogy hány éves vagy, vagy pl. szûz vagy-e még:) Ez a sírdogálós nyámnyila/depressziós hangulat nem válik elõnyödre, gondolom te is tudod. Én azt tanácsolnám, hogy ne kergesd el ezt a lányt azért mert nem az az ideális modell, mint ami a médiából folyik. Nem lehet mindenki Kim Kardashian. Persze azért van az a szint is, amivel már cikinek érzed ha látnak .. az nem cél, de ha csak egyszerûen átlagos, akkor szerintem tanulj tõle, vele, mert késõbb elõnyödre vállhat. Nem kell kihasználni, szédíteni, amennyire lehet legyél korrekt vele.
Ha nem vonzódsz hozzá akkor ne járj vele, csak azért hogy legyen valakid! Majdcsak találsz olyan lányt akire vágysz! (én meg olyan pasit, mert énsem találtam még :( ) Az meg hogy ki ronda ki nem az szubjektív :) Küldesz képet privátba?
Már nem azért, de mit vársz, ha a szép lányokta elsõ randi után nem keresed, csak mert nem ugrottak egybõl a nyakadba? Az ilyesmihez, fõleg ha nem vagy olyan jóképû, idõ kell, nem várhatod, hogy ha nem nézel ki jól, akkor mindjárt oda legyen érted, mert miért lenne? Szabotálod magad.

Ha két ember szemezik, az azt jelenti, hogy kölcsönösen tetszenek egymásnak?

Legjobb válasz: azt jelenti,hogy szívesen megismernék egymást.

azt jelenti, hogy szívesen megismernék egymást.
Igen, azt jelenti. Szívesen megismernék egymást. :)
Vagy tetszenek egymásnak, vagy a kiszámíthatatlan véletlen lép közbe.

Melyik rosszabb? ha egyáltalán nincsenek barátaid, haverjaid . Vagy az ha nincs párod akivel kölcsönösen szeretitek egymást?

légyszi kort írjatok.

Legjobb válasz: szerintem személyfüggõ, számomra a második verzió a rosszabb f/23

szerintem személyfüggõ, számomra a második verzió a rosszabb f/23
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. nekem most sajnos egyik sincs...:'(:S de pasit sokkal könnyebben tudok szerezni, mint barátokat, haverokat....:S:(
hát szerintem az még a jobbik akkor. Mert szerintem ha van egy párod az egyben a barátod is.
Jó esetben a barátság örök is lehet, ellenben egy párkapcsolattal! Persze mindegyik kell, hogy boldog legyél! 31/L
barátok legyenek, az fontosabb számomra 24/l
Életkor és beállítottság kérdése. Fiatalabb korban inkább fontosabbak a barátok, késõbb viszont a partnerkapcsolat a fontos. Én egyáltalán nem vagyok kapcsolat-függõ, semmilyen téren. 5 év után jöttem össze a jelenlegi párommal, addig hébe-hóba volt valakim, a barátok meg jöttek-mentek az életemben, arra kellettek, hogy tükröt tartsanak elém, megismerjem magam... 24L
Nekem az elsõ a rosszabb. Most egyik sincs nekem sem, de sztem felesleges olyannal lenni aki nem illik hozzám mert az csak idõpocsékolás. Ha vki nem bír partner nélkül meglenni az kapcsolatfüggõség.. sajna gyakori jelenség mostanában. De haverok nem lennének rosszak mert a túlzott magány sem jó :/ 21 L
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.
Mind a kettõ fontos, de ahogy valaki írta elõttem, életkorfüggõ. Én így 32 éves koromra a párkapcsolatot részesítem elõnyben. 32/F

Mit tegyek, ha van egy pasi, akivel ugy tûnt, kölcsönösen bejövünk egymásnak, de amikor flörtölni próbált, eléggé zavarba jöttem, és a viselkedésemet ugy értelmezhette, hogy engem õ nem érdekel?

Amikor legközelebb találkoztunk, látszott rajta, hogy nem tudja, mi van, pedig tetszem neki (ez is látszik rajta). Ha legközelebb összefutunk, és megpróbálok nagyon mosolygós stb. lenni vele, hogy lássa rajtam, hogy bejön nekem, még van esélyem rá, hogy fog közeledni? Srácok, pasik, ti ilyen helyzetben próbálkoznátok tovább, ha a lányon azt látnátok hogy bejöttök neki?Remélem, nem tettem tönkre az egészet azzal, hogy zavaromban hülyén viselkedtem...

Legjobb válasz: Nem,csak ez ne legyen rendszer

Nem, csak ez ne legyen rendszer
miért hogy viselkedtél?
A kérdező hozzászólása: Ahogy irtam, hogy zavaromban ugy viselkedtem, minha nem jönne be nekem, nem viszonoztam a flörtölését
miért, hogy flörtölt, mit csinált hogy így zavarba hozott? :) egyébként ha tleg tetszel neki, akkor még flörtölni fog veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!