Találatok a következő kifejezésre: Ha kórházban nőgyógyászhoz akkor kell időpontot (2 db)

Ha kórházban megyek nőgyógyászhoz akkor kell időpontot kérnem? Ha igen, akkor mennyivel előtte kérjek időpontot? Úgy mennyibe kerülnek a vizsgálatok?

Legjobb válasz: Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.

Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Csak vizsgálatra mennék (nem vagyok terhes).
a körzetedbe mehetsz. a kistarcsai kórházban idõpontot kell kérni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!