Találatok a következő kifejezésre: Ha kórházban nőgyógyászhoz akkor kell (9 db)

a körzetedbe mehetsz. a kistarcsai kórházban idõpontot kell kérni.

Ha kórházban megyek nőgyógyászhoz akkor kell időpontot kérnem? Ha igen, akkor mennyivel előtte kérjek időpontot? Úgy mennyibe kerülnek a vizsgálatok?

Legjobb válasz: Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.

Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Csak vizsgálatra mennék (nem vagyok terhes).

Kórházba megyek nőgyógyászhoz, majd tovább küld a terhesség igazolása miatt uh-ra, akkor ott kérhetek képet a kicsiről? Ha igen, akkor kell azért fizetni?

Magánrendelésen tud a doki uh-t csinálni? A karcagi érdekel,de máshonnan is írhattok!!

Legjobb válasz: Szia! Én Bp.-rõl írok. Szerintem attól is függ, milyen a doki, meg hogy milyen UH készülék van a kórházban, vagy a doki magánrendelõjében, mert nem minden gép tud képet csinálni, vagy ha tud is, nem biztos, hogy adnak fotót... Ott kéne megkérdezzed, ahová mész, hívd fel Õket, és kérdezz rá! Én magánrendelõbe járok, ott van UH, és minden alkalommal adnak fotót. Jó egészséget!

Szia! Én Bp.-rõl írok. Szerintem attól is függ, milyen a doki, meg hogy milyen UH készülék van a kórházban, vagy a doki magánrendelõjében, mert nem minden gép tud képet csinálni, vagy ha tud is, nem biztos, hogy adnak fotót... Ott kéne megkérdezzed, ahová mész, hívd fel Õket, és kérdezz rá! Én magánrendelõbe járok, ott van UH, és minden alkalommal adnak fotót. Jó egészséget!
Hát õõõ izééé:) Uh t elméletileg tudnak csinálni magánrendelõben. Az én dokim mondjuk elég zsugori mert kértem képet és nem adott mondván hogy nincs neki benne festék vagy mi az isten...(ez magánrendelõ) SZTK ba és kórházba csinálnak uh t és képet is adnak ha kérsz. Pesten kórházba ha kérsz képet azt ki kell fizetni. Nem egy nagy összeg, 500 ft. De most neked még csak megállapitják a terhességet? Mert akkor viszont elméletileg nem kell fizetni érte!! Remélem tudtam segiteni 20 heteske
A kérdező hozzászólása: Pár éve voltam terhesség megállapításon a fennt említett kórházban, akkor nem adtak képet. Köszönöm mindenki válaszát! Boldog babavárást Nektek, és madj könnyû szülést! :D

Szerintetek ha egy nőgyógyásznak van magán rendelése és nőgyógyászati rendelése (például egy kórházba, ahol ugye nem kell fizetned) akkor másképp bánik a betegekkel?

Gondolok arra, hogy magán rendelésen jobban megvizsgál mint ha csak egy kórházi rendelöbe mész? tapasztalatokra is kiváncsi lennék, és persze véleményekre is. remélem érthet? a kérdés!

Legjobb válasz: Sajnos igen! Olyat is tudok, aki az SzTK-ban mindent elkövetett, hogy és neked rossz legyen és tahó volt beszólásaival is, de a magán rendeléén bizony megváltozott! A rendelõben a szék is az ajtó felé volt fordítva, ahol egy lepedõ-függöny volt az elválasztó az ajtó elött a folyosó felé, ami a nyári melegben nem volt becsukva! A pénz, a pénz mindenek elött!!!

Sajnos igen! Olyat is tudok, aki az SzTK-ban mindent elkövetett, hogy és neked rossz legyen és tahó volt beszólásaival is, de a magán rendeléén bizony megváltozott! A rendelõben a szék is az ajtó felé volt fordítva, ahol egy lepedõ-függöny volt az elválasztó az ajtó elött a folyosó felé, ami a nyári melegben nem volt becsukva! A pénz, a pénz mindenek elött!!!
Sajnos igen. Nekem volt ilyen tapasztalatom. Mikor nem a magánrendelésre mentem, nem volt figyelmes, szinte bunkó volt és gyorsan lezavarta az egészet. Magánrendelésnél pedig átváltott figyelmesbe és több gyógyszert is ajánlott felfázásra, míg a sima rendelésnél felírta amit õ gondolt.
Nekem nem volt különbség. Igaz nõi nõgyógyi volt... Lehet hogy a ffi orvosok rámenõsebbek?..
Szerintem elég csak a kartonozóba bejelentkezned.
Nem kell beutaló.
Nem kell beutaló a nõgyógyászhoz! Csak a kartonozóba bejelentkezel, és szólítani fognak, vagy sorszám van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Fehérváriak! Akiknek a kórházban csinálták a 18. heti genetikai uh-t, elkell menni utána külön nőgyógyászhoz is vagy ha ott minden rendben van akkor nem kell?

Mivel senki semmit nem mond és fogadott dokim nincs, így mindig csak találgathatok, hogy éppen mikor mi van :S

Legjobb válasz: Szerintem nem kell elmenni külön nõgyógyászhoz. Én is a fehérvári kórházban voltam 18. heti uh-on, rendben volt minden, és én utána csak a szokásos havi orvosi vizsgálatra mentem legközelebb. 23 hetes kismama

Szerintem nem kell elmenni külön nõgyógyászhoz. Én is a fehérvári kórházban voltam 18. heti uh-on, rendben volt minden, és én utána csak a szokásos havi orvosi vizsgálatra mentem legközelebb. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De ezt akkor úgy érted, hogy ez kiváltja a szokásos havi nõgyógyászt? Mert pont akkor lett volna esedékes a szokásos havi nõgyógyász, de én úgy gondoltam, h ha ott rendbe volt minden az uh-n, az a lényeg, hiszen azért járunk nõgyógyászhoz, h megnézze rendben van -e minden. Nem? Amúgy köszi a válaszod!

Ha a székesfehérvári Szent György Kórházban vetetem le az AFP-t, akkor oda is kell nőgyógyász beutaló?

2 hét múlva megyek, addig már nem találkozom a dokival. Mondta, hogy menjek be vérvételre, nem adott beutalót. A véd?n? állítja, hogy anélkül nem fogják megcsinálni. Felhívtam a n?gyógyász rendel?jét, de az asszisztensn? azt mondta, hogy nem kell a beutaló, de ha mégsem hajlandók megcsinálni, akkor majd írnak egy beutalót nekem. Remek, nem akarok kétszer fordulni.

Legjobb válasz: Szia! Én holnap megyek itt Fehérváron AFP-re. Igenis kell orvosi beutaló, anélkül nem vesznek vért! Én sem a saját orvosomtól kaptam, mert pont nem találkoztunk úgy abban az idõben, hanem a védõnõm mondta, hogy menjek el a Várkörútra és ott kérjek! Voltam is, kaptam is beutalót az épp rendelõ dokitól, igaz sokat kellett várni, de muszáj volt! Ha kell még részletes infó, xsak szólj!

Szia! Én holnap megyek itt Fehérváron AFP-re. Igenis kell orvosi beutaló, anélkül nem vesznek vért! Én sem a saját orvosomtól kaptam, mert pont nem találkoztunk úgy abban az idõben, hanem a védõnõm mondta, hogy menjek el a Várkörútra és ott kérjek! Voltam is, kaptam is beutalót az épp rendelõ dokitól, igaz sokat kellett várni, de muszáj volt! Ha kell még részletes infó, xsak szólj!
Szia! Kell beutaló. Én sem találkoztam pont akkor a dokimmal, így csak besétáltam az SZTK-ba, kértem aznapra egy idõpontot (ne foglalkozz vele, ha azt mondják az ablaknál, hogy csak pár óra múlva kerül rád a sor) . Amikor kijött az asszisztensnõ odamentem hozzá, és mondtam neki, hogy csak egy beutalóért jöttem. 5 percen belül behívott, és már kész is volt. Másnap mentem vérvételre a Távirda utcába (ha jól emlékszem).
A kérdező hozzászólása: Hát ez baj. Igazából a dokim a Szent György Kórházban dolgozik fõállásban, biztos úgy gondolta, hogy akkor majd bekopogok hozzá, és ad beutalót. Csak az a baj, hogy igazából sosincs ott, mindig elhívják, órákat szoktam rá várni. Meg nem is mondta, hogy kéne beutaló. Ezért nem értem, hogy a magánrendelésen miért nem adta oda a beutalót, ha már oda járok, és fizetek.
A kérdező hozzászólása: de nem fog elzavarni, hogy eddig nem õ kezelt és hogy menjek vissza ahhoz az orvoshoz akinél eddig voltam?
Elsõ vagyok megint. Szabad orvosválasztás van. Ha az eddigi orvossal nem vagy megelégedve, jogod van váltani és ezt az új orvosnak el kell fogadnia! Minden jót Neked! :)
Végül is bármelyikhez mehetsz, de jobb ha ahhoz mész akinél már voltál, hiszen õ ismeri a panaszod.
Ahhoz célszerû visszamenni, aki vizsgált, hiszen õ ismeri a problémád.
Elsõ vagyok. Persze, ha éppen nem dolgozik akkor az az orvos akinél voltál, akkor nyugodtan mehetsz bármelyikhez.
A kérdező hozzászólása: csak vele rossz tapasztalataim vannak és nem szívesen megyek hozzá vissza.
Elsõ vagyok. Akkor mindenképpen másikhoz menj! :) Remélem vele csak jó tapasztalataid lesznek! :) Minden jót Neked! :)

A szabad orvosválasztás azt jelenti, hogy ha nem a lakóhelyem szerint illetékes kórház nőgyógyászatára megyek, hanem egy másikba, akkor nem kell pénzt adnom a nőgyógyásznak a vizsgálatért?

Vagy "elvárják" az orvosok, ha látják a lakcímkártyám alapján, hogy nem oda tartozom?Eddig az Istvánba jártam Szigethalomról, de ott mindig fizettem az orvosomnak, mert ott volt a magánrendelése is.Most váltani szeretnék, Dr.Boros Edinára, aki a Bajcsy-ban dolgozik. Neki is van vhol magánrendelése, de azt most nem engedhetem meg magamnak anyagilag.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!