Találatok a következő kifejezésre: Ha kórházban nőgyógyászhoz akkor (17 db)

a körzetedbe mehetsz. a kistarcsai kórházban idõpontot kell kérni.

Ha kórházban megyek nőgyógyászhoz akkor kell időpontot kérnem? Ha igen, akkor mennyivel előtte kérjek időpontot? Úgy mennyibe kerülnek a vizsgálatok?

Legjobb válasz: Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.

Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Csak vizsgálatra mennék (nem vagyok terhes).

Szerintetek ha egy nőgyógyásznak van magán rendelése és nőgyógyászati rendelése (például egy kórházba, ahol ugye nem kell fizetned) akkor másképp bánik a betegekkel?

Gondolok arra, hogy magán rendelésen jobban megvizsgál mint ha csak egy kórházi rendelöbe mész? tapasztalatokra is kiváncsi lennék, és persze véleményekre is. remélem érthet? a kérdés!

Legjobb válasz: Sajnos igen! Olyat is tudok, aki az SzTK-ban mindent elkövetett, hogy és neked rossz legyen és tahó volt beszólásaival is, de a magán rendeléén bizony megváltozott! A rendelõben a szék is az ajtó felé volt fordítva, ahol egy lepedõ-függöny volt az elválasztó az ajtó elött a folyosó felé, ami a nyári melegben nem volt becsukva! A pénz, a pénz mindenek elött!!!

Sajnos igen! Olyat is tudok, aki az SzTK-ban mindent elkövetett, hogy és neked rossz legyen és tahó volt beszólásaival is, de a magán rendeléén bizony megváltozott! A rendelõben a szék is az ajtó felé volt fordítva, ahol egy lepedõ-függöny volt az elválasztó az ajtó elött a folyosó felé, ami a nyári melegben nem volt becsukva! A pénz, a pénz mindenek elött!!!
Sajnos igen. Nekem volt ilyen tapasztalatom. Mikor nem a magánrendelésre mentem, nem volt figyelmes, szinte bunkó volt és gyorsan lezavarta az egészet. Magánrendelésnél pedig átváltott figyelmesbe és több gyógyszert is ajánlott felfázásra, míg a sima rendelésnél felírta amit õ gondolt.
Nekem nem volt különbség. Igaz nõi nõgyógyi volt... Lehet hogy a ffi orvosok rámenõsebbek?..


Ha a kórházban rendel a nőgyógyász, akkor ti mennyi pénzt adtok neki?

Ma voltam nőgyógyásznál megvizsgált, majd ultrahanggal is megnézett. Megkérdeztem a doktor urat, hogy mennyi pénzt adjak és mondta, hogy ahogy szeretném. A pénztárcámban 10.000 -esen kívül volt egy 5ezres azt oda adtam neki. Nem kapott túl sokat? Vagy ez pont elegendő? :D

Legjobb válasz: Te jó isten, ultrahanggal nézni a fertõzést és még pénzt is kért érte? Azt a pofátlan mindenit. Ha csak ennyi volt én sürgõsen keresnék egy másikat. Fertõzés estén kenetet vesznek, és rendesen megnéznek...

Te jó isten, ultrahanggal nézni a fertõzést és még pénzt is kért érte? Azt a pofátlan mindenit. Ha csak ennyi volt én sürgõsen keresnék egy másikat. Fertõzés estén kenetet vesznek, és rendesen megnéznek...
A kérdező hozzászólása: Hát nekem csak megnézte és úgy adott kúpot.'Bár még szûz vagyok, nem lehet, hogy azért nem vett kenetet?
Mintavétel. A hüvelybe benyúlnak egy hosszú vékony pálcikával és egy üveglapra rákenik, majd elküldik laborba, ahol megnézik milyen bacik vannak a hüvelybe vagy egyéb nem odavaló dolgok. Ha visszajön az eredmény és negatív akkor jó, ha nem akkor adnak valamilyen kúpot, krémet vagy gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Mi az a kenet?
Nem egészen értem miért is kapott? Terhes vagy? Egyébként magán dokid?
Egyébként az Ultra hanggal nem fertõzést szoktak nézni, keresni....
A kérdező hozzászólása: Hát még most voltam elõször nála, állítólag jó doktor. Van taj kártyám. És egyébként én is úgy tudtam, hogy nem kell fizetni, ha kórházban rendel csak ha a magánrendelõjében ( ami ha minden igaz van neki ), de nem voltam benne biztos így inkább megkérdeztem, minthogy leégjek ott, hogy visszahív és mondja hogy pénz is kéne. Nem vagyok terhes az ultrahanggal megnézte, hogy van-e fertõzésem. Akkor most ezek szerint megjártam. De mindegy mert úgy tervezem, hogy õ lesz a nõgyógyászom, tehát legközelebb ha megyek nem kap az égvilágon semmit. :D
"Megkérdeztem a doktor urat, hogy mennyi pénzt adjak és mondta, hogy ahogy szeretném. " A pofátlan mindenit!...
Nincs TAJ kártyád? Ha van akkor miért is adtál? Vérvételnél mennyit szoktál adni?
Ha szûsz vagy, akkor hogy tudta a hüvelyi ultrahangot betenni? Illetve másként fogalmaznék, miért tette be?. Amúgy meg vékony pálcikácal úgy is tud venni, nagyon óvatosan és nem nyúl fel teljesen, csak a szélébõl vesz egy kicsit...

Ha a nőgyógyász elküldött vérvételre (beutalót is adott), akkor háziorvoshoz elmehetek? Sajna a kórház nincs közel, így célszerűbb lenne.

Legjobb válasz: És mégis mit csinálna veled a háziorvos? Vért azt laborban vesznek. Oda kell menni, nem a házidokihoz.

És mégis mit csinálna veled a háziorvos? Vért azt laborban vesznek. Oda kell menni, nem a házidokihoz.
A kérdező hozzászólása: Hát vért venne..minden csütörtökön van vérvétel nálunk és másnapra meg is jön az eredmény. Csak azért kérdezem mert nincs idõm mindenhéten a városba kórházba menni, ha nálunk is vesznek vért.
kérdezd meg a háziorvost!
A kérdező hozzászólása: megcsinálta a háziorvos :D

Megyei kórházba csak akkor lehet elmenni andrológia vizsgálatra, ha ad a nőgyógyász beutalót?

2008-ban már volt egy vizsgálat a férjemnek, mert nem sikerült a baba. akkor kikezelték, de most megint sikertelen hónapok, újra kellene menni. De sajnos most nem tehetjük meg hogy 12000ft-ot kiadjak azért, hogy magán doki adjon egy beutalót. Van más lehet?ség szerintetek?

Legjobb válasz: Persze,mi is beutalóval mentünk.Mindenképpen meg kel hogy csinálják ingyen,de nem úgy van h odamész és kész.Mi elõtte a nõvédelmi és családsegítõ tanácsadóban voltunk,ott adta a doki a beutalót.hol laksz?

Persze, mi is beutalóval mentünk.Mindenképpen meg kel hogy csinálják ingyen, de nem úgy van h odamész és kész.Mi elõtte a nõvédelmi és családsegítõ tanácsadóban voltunk, ott adta a doki a beutalót.hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Nyíregyházán lakom. köszönöm a válaszodat

Kórházba megyek nőgyógyászhoz, majd tovább küld a terhesség igazolása miatt uh-ra, akkor ott kérhetek képet a kicsiről? Ha igen, akkor kell azért fizetni?

Magánrendelésen tud a doki uh-t csinálni? A karcagi érdekel,de máshonnan is írhattok!!

Legjobb válasz: Szia! Én Bp.-rõl írok. Szerintem attól is függ, milyen a doki, meg hogy milyen UH készülék van a kórházban, vagy a doki magánrendelõjében, mert nem minden gép tud képet csinálni, vagy ha tud is, nem biztos, hogy adnak fotót... Ott kéne megkérdezzed, ahová mész, hívd fel Õket, és kérdezz rá! Én magánrendelõbe járok, ott van UH, és minden alkalommal adnak fotót. Jó egészséget!

Szia! Én Bp.-rõl írok. Szerintem attól is függ, milyen a doki, meg hogy milyen UH készülék van a kórházban, vagy a doki magánrendelõjében, mert nem minden gép tud képet csinálni, vagy ha tud is, nem biztos, hogy adnak fotót... Ott kéne megkérdezzed, ahová mész, hívd fel Õket, és kérdezz rá! Én magánrendelõbe járok, ott van UH, és minden alkalommal adnak fotót. Jó egészséget!
Hát õõõ izééé:) Uh t elméletileg tudnak csinálni magánrendelõben. Az én dokim mondjuk elég zsugori mert kértem képet és nem adott mondván hogy nincs neki benne festék vagy mi az isten...(ez magánrendelõ) SZTK ba és kórházba csinálnak uh t és képet is adnak ha kérsz. Pesten kórházba ha kérsz képet azt ki kell fizetni. Nem egy nagy összeg, 500 ft. De most neked még csak megállapitják a terhességet? Mert akkor viszont elméletileg nem kell fizetni érte!! Remélem tudtam segiteni 20 heteske
A kérdező hozzászólása: Pár éve voltam terhesség megállapításon a fennt említett kórházban, akkor nem adtak képet. Köszönöm mindenki válaszát! Boldog babavárást Nektek, és madj könnyû szülést! :D

Fehérváriak! Akiknek a kórházban csinálták a 18. heti genetikai uh-t, elkell menni utána külön nőgyógyászhoz is vagy ha ott minden rendben van akkor nem kell?

Mivel senki semmit nem mond és fogadott dokim nincs, így mindig csak találgathatok, hogy éppen mikor mi van :S

Legjobb válasz: Szerintem nem kell elmenni külön nõgyógyászhoz. Én is a fehérvári kórházban voltam 18. heti uh-on, rendben volt minden, és én utána csak a szokásos havi orvosi vizsgálatra mentem legközelebb. 23 hetes kismama

Szerintem nem kell elmenni külön nõgyógyászhoz. Én is a fehérvári kórházban voltam 18. heti uh-on, rendben volt minden, és én utána csak a szokásos havi orvosi vizsgálatra mentem legközelebb. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De ezt akkor úgy érted, hogy ez kiváltja a szokásos havi nõgyógyászt? Mert pont akkor lett volna esedékes a szokásos havi nõgyógyász, de én úgy gondoltam, h ha ott rendbe volt minden az uh-n, az a lényeg, hiszen azért járunk nõgyógyászhoz, h megnézze rendben van -e minden. Nem? Amúgy köszi a válaszod!

Ha nem készít a nőgyógyászom CTG-t a 36. héttől, akkor beutaló nélkül lehet menni a korházba (ahol szülni fogok) is megcsináltatni?

A kórházi CTG-re be kell jelentkezni? 37. hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen,a kórházban csinálják akkor. Nálunk idõpontot kell kérni rá.

Igen, a kórházban csinálják akkor. Nálunk idõpontot kell kérni rá.
Engem az orvosom küldött 36.héttõl. Kérdezz rá nála!

Ha olyan szülész-nőgyógyászhoz járok, aki a helyi kórházban már nem dolgozik, attól még szülhetek nála? Ha szülésre kerül a sor, akkor behívják hozzám? Hogy működik ez, mi az általános gyakorlat?

Legjobb válasz: Van ahol lehet,van ahol nem.A dokidtól kérdezd meg,h abban a khzban mi a gyakorlat.Ha lehet,természetesen be fogják hívni,amikor bemész.De érdemes szülésznõt is fogadni,az szinte fontosabb,mint a doki.Én fogadtam,és amikor bementem õ hívta a dokimat,amikor már elérkezett volt az idõ.2 gyerekes anyuka

Van ahol lehet, van ahol nem.A dokidtól kérdezd meg, h abban a khzban mi a gyakorlat.Ha lehet, természetesen be fogják hívni, amikor bemész.De érdemes szülésznõt is fogadni, az szinte fontosabb, mint a doki.Én fogadtam, és amikor bementem õ hívta a dokimat, amikor már elérkezett volt az idõ.2 gyerekes anyuka
Kérdezd meg tõle, vagy hívd föl a kórház szülészetét és ott megmondják! Nekem sem dolgozott (már) ott az orvosom, de hívták. De a lényeg a "már"-on van, mert korábban ott dolgozott, tehát bejár még a kórházba, csak már nem az a munkahelye.
A kérdező hozzászólása: Az enyém nyugdíjba ment a kórházból, és már csak magánrendelést tart.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!