Találatok a következő kifejezésre: Ha kórházban nőgyógyászhoz (32 db)

a körzetedbe mehetsz. a kistarcsai kórházban idõpontot kell kérni.

Ha kórházban megyek nőgyógyászhoz akkor kell időpontot kérnem? Ha igen, akkor mennyivel előtte kérjek időpontot? Úgy mennyibe kerülnek a vizsgálatok?

Legjobb válasz: Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.

Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Csak vizsgálatra mennék (nem vagyok terhes).

Kombinált teszt eredményére hány napot kell várni, ha a nőgyógyászom veszi le a vért a kórházban?

Köszi előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Én kereken 8 napot vártam az eredményre. 8. napon reggel 9-kor kaptam a várva várt sms-t :)

Én kereken 8 napot vártam az eredményre. 8. napon reggel 9-kor kaptam a várva várt sms-t :)
A kérdező hozzászólása: Jó sokáig lehet izgulni... :( Köszi a válaszod!
Nekem 6 nap múlva jött az üzenet, pedig azt mondták 1-2 hét. :)
A kérdező hozzászólása: Azért az se kevés... reménykedtem, hogy 2-3 nap... Köszi a válaszod!
Én 2 nap mulva kaptam egy sms-t, benne gy internetes címmel, és a kódommal, onnan tudtam rögtön letölteni az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Na ez már jól hangzik! :) Remélem az én dokimnál is ilyen gyors lesz... jövõ héten szerdán megyek.
Nekem már másnap megjött az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Azta, egyre jobb :) Köszi neked is, hogy megírtad! Remélem mindenkinek jó lett az eredmény, mindenkinek jó babavárást!!


Szerintetek ha egy nőgyógyásznak van magán rendelése és nőgyógyászati rendelése (például egy kórházba, ahol ugye nem kell fizetned) akkor másképp bánik a betegekkel?

Gondolok arra, hogy magán rendelésen jobban megvizsgál mint ha csak egy kórházi rendelöbe mész? tapasztalatokra is kiváncsi lennék, és persze véleményekre is. remélem érthet? a kérdés!

Legjobb válasz: Sajnos igen! Olyat is tudok, aki az SzTK-ban mindent elkövetett, hogy és neked rossz legyen és tahó volt beszólásaival is, de a magán rendeléén bizony megváltozott! A rendelõben a szék is az ajtó felé volt fordítva, ahol egy lepedõ-függöny volt az elválasztó az ajtó elött a folyosó felé, ami a nyári melegben nem volt becsukva! A pénz, a pénz mindenek elött!!!

Sajnos igen! Olyat is tudok, aki az SzTK-ban mindent elkövetett, hogy és neked rossz legyen és tahó volt beszólásaival is, de a magán rendeléén bizony megváltozott! A rendelõben a szék is az ajtó felé volt fordítva, ahol egy lepedõ-függöny volt az elválasztó az ajtó elött a folyosó felé, ami a nyári melegben nem volt becsukva! A pénz, a pénz mindenek elött!!!
Sajnos igen. Nekem volt ilyen tapasztalatom. Mikor nem a magánrendelésre mentem, nem volt figyelmes, szinte bunkó volt és gyorsan lezavarta az egészet. Magánrendelésnél pedig átváltott figyelmesbe és több gyógyszert is ajánlott felfázásra, míg a sima rendelésnél felírta amit õ gondolt.
Nekem nem volt különbség. Igaz nõi nõgyógyi volt... Lehet hogy a ffi orvosok rámenõsebbek?..

Szent Imre kórházban szülésznőt csak úgy lehet megfogadni, ha fogadok nőgyógyászt is?

Legjobb válasz: Kérdezd a szülésznõdet errõl. Én tavaly szültem ott akkor még lehetett csak szülésznõt fogadni. Én is így tettem.

Kérdezd a szülésznõdet errõl. Én tavaly szültem ott akkor még lehetett csak szülésznõt fogadni. Én is így tettem.
Van olyan szülésznõ, aki fogadott orvos nélkül is vállal, de van olyan is, aki csak orvossal - ennek általában személyes oka van. Ez a szülésznõtõl függ, érdeklõdj annál, aki szimpatikus, akit ajánlottak.
Én is itt szültem. Keresd Czainkó Katalin szülésznõt!! Fantasztikus egy nõ! Hálás vagyok neki a sok segítségért és türelemért! Fogadott dokim is volt ott, akiben hatalmasat csalódtam... Én szülésznõt fogadnék ott, dokit nem!!!

Ha a nőgyógyász elküldött vérvételre (beutalót is adott), akkor háziorvoshoz elmehetek? Sajna a kórház nincs közel, így célszerűbb lenne.

Legjobb válasz: És mégis mit csinálna veled a háziorvos? Vért azt laborban vesznek. Oda kell menni, nem a házidokihoz.

És mégis mit csinálna veled a háziorvos? Vért azt laborban vesznek. Oda kell menni, nem a házidokihoz.
A kérdező hozzászólása: Hát vért venne..minden csütörtökön van vérvétel nálunk és másnapra meg is jön az eredmény. Csak azért kérdezem mert nincs idõm mindenhéten a városba kórházba menni, ha nálunk is vesznek vért.
kérdezd meg a háziorvost!
A kérdező hozzászólása: megcsinálta a háziorvos :D

Nőgyógyászhoz szeretnék menni. Móri kórházban van nőgyógyászat? Ha igen hogyan lehet bejelentkezni? Telefonszám vagy valami? Fontos Kb mikorra fogok kapni időpontot? Sokan járnak?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs :) de minden kórháznak van honlapja (google), hívd fel õket (ha más nem központi számról biztos kapcsolnak), kérdezd meg mi a járás és kérj idõpontot.

Fogalmam sincs :) de minden kórháznak van honlapja (google), hívd fel õket (ha más nem központi számról biztos kapcsolnak), kérdezd meg mi a járás és kérj idõpontot.

Ajánlanátok nekem újpesten (IV. Ker. ) jó nőgyogyászt? Magán is lehet és ha tudtok hozzá árat írni azt megköszönném. Most költöztem fel pestre és még nem vagyok ismerős. Vagy újpesten melyik kórházba lehet menni sztk-san nőgyogyászhoz

Legjobb válasz: Az SZTK-ben van nõgyógyászati rendelés, az ingyenes. Persze van sok magánorvos is a kerületben, de én úgy tapasztaltam, hogy nem feltétlenül jobb, mint az SZTK. Magánorvosnál kb. 8 ezer egy rákszûrés, ha jól emlékszem.

Az SZTK-ben van nõgyógyászati rendelés, az ingyenes. Persze van sok magánorvos is a kerületben, de én úgy tapasztaltam, hogy nem feltétlenül jobb, mint az SZTK. Magánorvosnál kb. 8 ezer egy rákszûrés, ha jól emlékszem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! És melyikbe lehet menni? melyiket ajánlod?
A kérdező hozzászólása: bocsi félre olvastam, nem így akartam kérdezni hanem hogy, az sztk, az ami a görgei utcában van? Vagy melyik? Be kell elõre jelentkezni?
Igan, a Görgei utcában. Kérdezd meg, Lõrinc doktor (azt hiszem fõorvos) mikor rendel. Bár én nem sokszor voltam nála, de meg voltam vele elégedve.
Ja, és akkor nem kellett bejelentkezni, bár volt egy idõszak mikor kellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy segítettél!
Én Jerger Andrást ajánlom az újpesti szakrendelõbõl (Görgey utca), nagyon rendes és jó doki. úgy tudom, hogy még kitüntetést is kapott, a lelkiismeretessége és körültekintése miatt.

Kórházba megyek nőgyógyászhoz, majd tovább küld a terhesség igazolása miatt uh-ra, akkor ott kérhetek képet a kicsiről? Ha igen, akkor kell azért fizetni?

Magánrendelésen tud a doki uh-t csinálni? A karcagi érdekel,de máshonnan is írhattok!!

Legjobb válasz: Szia! Én Bp.-rõl írok. Szerintem attól is függ, milyen a doki, meg hogy milyen UH készülék van a kórházban, vagy a doki magánrendelõjében, mert nem minden gép tud képet csinálni, vagy ha tud is, nem biztos, hogy adnak fotót... Ott kéne megkérdezzed, ahová mész, hívd fel Õket, és kérdezz rá! Én magánrendelõbe járok, ott van UH, és minden alkalommal adnak fotót. Jó egészséget!

Szia! Én Bp.-rõl írok. Szerintem attól is függ, milyen a doki, meg hogy milyen UH készülék van a kórházban, vagy a doki magánrendelõjében, mert nem minden gép tud képet csinálni, vagy ha tud is, nem biztos, hogy adnak fotót... Ott kéne megkérdezzed, ahová mész, hívd fel Õket, és kérdezz rá! Én magánrendelõbe járok, ott van UH, és minden alkalommal adnak fotót. Jó egészséget!
Hát õõõ izééé:) Uh t elméletileg tudnak csinálni magánrendelõben. Az én dokim mondjuk elég zsugori mert kértem képet és nem adott mondván hogy nincs neki benne festék vagy mi az isten...(ez magánrendelõ) SZTK ba és kórházba csinálnak uh t és képet is adnak ha kérsz. Pesten kórházba ha kérsz képet azt ki kell fizetni. Nem egy nagy összeg, 500 ft. De most neked még csak megállapitják a terhességet? Mert akkor viszont elméletileg nem kell fizetni érte!! Remélem tudtam segiteni 20 heteske
A kérdező hozzászólása: Pár éve voltam terhesség megállapításon a fennt említett kórházban, akkor nem adtak képet. Köszönöm mindenki válaszát! Boldog babavárást Nektek, és madj könnyû szülést! :D

A Budapesti Margit korházba keresek jó nögyogyászt, tudtok ajánlani? Ha magánrendelöje van az sem gond, csak a Margit korházhoz tartozzon.

Legjobb válasz: Csatlakozom az elõzõ hszólóhoz, nagyon jó orvos! Jó egészséget! 33 hetes km.

Csatlakozom az elõzõ hszólóhoz, nagyon jó orvos! Jó egészséget! 33 hetes km.
Én is dr. Ruzsvánszkyt ajánlom, nagyon jó orvos, 2 gyermeket szültem nála! :)
Én Dr. Ruzsvánszky Istvánt tudom neked ajánlani. Nagyon alapos és odafigyel, nem siklik el semmi felett és mindennek a végére jár :) Van magánrendelõje a Lajos utcában. Ha van bármi konkrét kérdésed, akkor írj! Itt tudsz egyébként nézelõdni: http://www.margit-szuleszet.hu/szuleszet-nogyogyaszat-orvosa.. Szerencsére itt mindenki nagyon jó, nem tudsz rossz kezekbe kerülni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!
Dr. Fábián Sándor, a Szölõ utcában van magánrendelése
Én dr Magyar Attilához járok, nagyon elégedett vagyok vele, bármi problémám volt mindig egybõl a rendelkezésemre állt. Szintén a margit szülészet honlapján találod meg, amit az elsõ hozzászóló linkelt be. Ha más kérdésed van vele kapcsolatban szívesen válaszolok priviben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!