Találatok a következő kifejezésre: Ha kézzel ki (177 db)

Meddig van a gyogyszer hatása a szervezetben? Ha kezd ki tisztulni a szervezetemböl milyen hatásai lehetnek?

Legjobb válasz: Babavárás esetén azt szokták javasolni hogy 3 hónap legyen, amíg nem szedsz gógyszert, mert ennyi idõ kell , hogy kiürüljön. Szerinem ugyanazt érezheted, amit a gyógyszer szedése elején: ha hányingert, akkor azt, ha semmit, akkor semmit. De ha a védekezés szempontjából kérdzed, akkor csak addig véd, amíg szeded a gyógyszert-ami a mensen alatti 7 nap is véd. De ha abbahagyod, nem fog védeni a terhesség ellen!

Babavárás esetén azt szokták javasolni hogy 3 hónap legyen, amíg nem szedsz gógyszert, mert ennyi idõ kell , hogy kiürüljön. Szerinem ugyanazt érezheted, amit a gyógyszer szedése elején: ha hányingert, akkor azt, ha semmit, akkor semmit. De ha a védekezés szempontjából kérdzed, akkor csak addig véd, amíg szeded a gyógyszert-ami a mensen alatti 7 nap is véd. De ha abbahagyod, nem fog védeni a terhesség ellen!
A mai alacsony hormontartalmú gyógyszereknél(Lindynette, Gracial) már nincs szükség a 3 hónapos várakozási idõre, mert gyorsan kiürül a szervezetbõl. Nekem az volt a legfeltûnõbb változás, hogy a libidóm ugrásszerûen emelkedett igaz 5 hónap eltelte után.

Ha kézzel nyomkodom ki a tejet akkor is mindig több termelődik, vagy csak akkor ha mellszívóval?

Legjobb válasz: A mellszívó nem túl ujj találmány,de a kézi fejés sokkal régebbi.Én úgy tudom,h kézzel sokkal alaposabban ki lehet üríteni a mellet.Nekem nincs is mellszívóm,bár fejnem sem kell.Ha a gyereknek több tejecskére van szüksége,akkor dolgozzon meg érte:)Tehát,a kézi fejés is ugyanolyan jó,mintha mellszívóval kínoznád magad.

A mellszívó nem túl ujj találmány, de a kézi fejés sokkal régebbi.Én úgy tudom, h kézzel sokkal alaposabban ki lehet üríteni a mellet.Nekem nincs is mellszívóm, bár fejnem sem kell.Ha a gyereknek több tejecskére van szüksége, akkor dolgozzon meg érte:) Tehát, a kézi fejés is ugyanolyan jó, mintha mellszívóval kínoznád magad.
Én kézzel fejem a tejcsit és elég sok van, nekem a mellszívó nem vállt be. Ha a babának több tej kell, gyakrabban kell mellre tenni és több tejcsi fog termelõdni. Nekem most 6 hetes, 1 hete gyakrabban kér enni és több tejem is van. Szerintem fejjed kézzel nyugodtan. Sok sikert!

Kézzel, vagy szájjal? Ki hogy szereti, ha lecopják, vagy ha kézzel veri ki neki a b. nője?

Én személy szerint jobban szeretem, ha kézzel csinálják. Nem mintha az orál olyan rossz lenne ;P

Legjobb válasz: az orált kapni különleges érzés a kézimunkában viszont az a jó, h ha ügyes a csaj, és elhúzza mondjuk 1-2 (!) óráig akkor brutálisan nagyot lehet élvezni tõle

az orált kapni különleges érzés a kézimunkában viszont az a jó, h ha ügyes a csaj, és elhúzza mondjuk 1-2 (!) óráig akkor brutálisan nagyot lehet élvezni tõle
az gáz ha errõl a kérdésrõl az jutott eszembe ahogy egy pasinak kivertem? és közben nem õ most a barátom...
2in1 a tuti
kézzel
Mindkettõ.
Engem is a kéz izgat de örülten, ha a nõ a kicsi kezhével húzogatja ki a geccit belõle. Egyszeün a világon a legjobb szex az ilyen. Handjob forever! Igazából a szájazós féle nem izgatott sosem annyira.
Verni magadnak is tudod te gyökér.
Rájöttem te másik gyökér. De attól még akkor is az izgat jobban. Egyszerüena kézi szex a világon a legjobb találmány. Ha mgadnak csinálod, az nem ugyanolyan élmény, más az átérzés.
A kérdező hozzászólása: azért magadnak verni egészen más, aki ezt nem tudja, az lehet, hogy csak magának csinálta?

Leolvasztás után a Zanussi hűtőgép nem kapcsol ki. Önleolvasztós és az tűnt fel, hogy a jég vastagszik a hátulján. Ha kézzel alacsonyabbra állítom, akkor kikapcsol. Be automatikusan, de ki csak ha újra kézzel, automatán nem! Mit lehet a baj?

Legjobb válasz: Nekem az volt a baj amikor ugyanezt csinálta, hogy át volt kapcsolva a gyorsfagyasztás kapcsoló rajta. Persze lehet, hogy nem ugyanolyan típus mint a tiéd. Nézdd meg hátha ez van neked is.

Nekem az volt a baj amikor ugyanezt csinálta, hogy át volt kapcsolva a gyorsfagyasztás kapcsoló rajta. Persze lehet, hogy nem ugyanolyan típus mint a tiéd. Nézdd meg hátha ez van neked is.
Waloszinüleg egyszerre akar hüteni és leolvasztani! A leolvasztáshoz van a mélyhütö részben egy 10-20W-os fütöbetét aminek külön van hökapcsoloja/állithato/ ami akkor kapcsol be ha már hideg van bent.Ezért a benti szabályzot kissebbre állitva nem kapcsol be a leolvasztás.Egyszerübben mikor jo minden, ha esik a hideg bekapcsol a hütés , ha már elég hideg van bekapcsol a fütés vagyis a leolvasztás. Hátul a leolvasztás érzékelöjét hidegebbre kéne tekerni. ----Remélem igazam van , de minden felelösséget elháritok ha nem_------
1.nekem mindig igazam van! 2.ha nincs igazam akkor az elsö pont lép érvénybe!

Lányok! Mennyire szeretitek, ha kézzel elégítenek ki titeket?

Konkrétan nem ujjazásra gondolok, hanem inkább csikló élveztetésre.

Legjobb válasz: Kézzel is jó lehet, ha elég finom. Csak általában nem finom, mert a kezeddel nehezebb finoman bánni. Ezért inkább nyelv, mert az puhább, lágyabb. A csiklóban rengeteg idegvégzõdés található, több, mint a makkon, ezért gondolj arra, hogy mennyivel finomabban is kell vele bánni.

Kézzel is jó lehet, ha elég finom. Csak általában nem finom, mert a kezeddel nehezebb finoman bánni. Ezért inkább nyelv, mert az puhább, lágyabb. A csiklóban rengeteg idegvégzõdés található, több, mint a makkon, ezért gondolj arra, hogy mennyivel finomabban is kell vele bánni.
én szeretem.az ujjazást azt nem annyira, de ez nagyon bejön.
Imádom, ha a csiklómat izgatja és azt is, ha a puncimat, de a legjobban azt szeretem, amikor a nyelvével is kényesztet és az ujjaival is! :D
A csikló izgatása sok nõnek jobban bejön, mint az ujjazás. Jó alternatíva olyan pároknak, akik még nem dugnak, illetve csemegeként késõbb is bevethetõ. De lehet kombinálni is a kettõt, vagy a csiklóról (mivel ahogy írták, nagyon érzékeny, néha túlérzékeny) néha lejjebb vándorolni és a hüvelybemenetet, vagy az egész szeméremajkakat, nemiszervet körkörös mozdulatokkal izgatni. Majd vissza a csiklóra, figyelni a lány reakcióit. Eredmény: hatalmas élvezés. És nagyon fontos, ne hagyd abba akkor az ingerlést, a végtelenségig nyújtható úgy az orgazmus.
én csak a csikló izgatásától tudok igazán elmenni. az is élvezetes amikor a fiu nyelve behatol a hüvelybe.
Én imádom az ujjazást, illetve ha nyelvvel kényeztet a barátom, de a csiklómmal kicsit nehezére esik az ujjával óvatosan bánni:)
A kérdező hozzászólása: Volt egy barátnõm, aki nagyon élvezte. Neki nagyon erõsen kellett csinálnom, szinte ki kellett vernem. Nemegyszer belefájdult a karom is. Cserébe viszont óriásiakat élvezett így, szinte vonaglott az extázistól. Imádtam, ahogy élvez. Valakinek hasonló?
Bizony, a kulcsszó a gyöngédség. Finoman kell bánni vele. Egyébként én nagyon szeretem! :)
Én akkor szeretem, ha bent van a fiú pénisze is, és nagyon óvatosan, egy ujjal birizgálja a csiklómat. De ha csak önmagában, az is jó tud lenni, bár iszonyat finoman kell vele bánni, mert az a gond, hogy egy srác nagyon nehezen érzi át, hogy ez mennyire nagyon érzékeny pont.
Barátnõm szereti nagyon.:D
csiklot*
inkább a nyelveddel izgasd a csikolt. én nekem az jobban bejön.
én imádom az ujjazást a csikló izgatásával annyira kitágulok hogy néha a pasim egész keze befér, kész extázis!

Hogyan egészségesebb? Ha gyümölcscentrifúgával préselem ki a narancsot vagy ha kézi facsaróval facsarom ki?

Szerintem a kézi facsaró több gyümölcshúst átenged.

Legjobb válasz: A kettõ közül a kézi facsaró gazdaságosabb. Én inkább elrágom a narancsot, mert az értékes rostanyag így kerül a szervezetbe, jót tesz a fogaknak és az emésztésnek is.

A kettõ közül a kézi facsaró gazdaságosabb. Én inkább elrágom a narancsot, mert az értékes rostanyag így kerül a szervezetbe, jót tesz a fogaknak és az emésztésnek is.
Szerintem az nem mindegy, hogy milyen anyagból van a léfacsaró. A fémmel érintkezõ savak kioldhatnak a fémbõl nemkívánatos anyagokat. A legjobb, ha üveg, kézi léfacsaróval nyered ki a levet.
íszerintem jobb ha facsarod, akkor nem kell annyit mosogatnod.A vitamin mind a kettõnél megmarad ha frissen fogyasztod.
egészség szempontjából teljesen mindegy.
szerintem ez eléggé mindegy. lényeg, h eszed/iszod az egészséges gyümölcsöt és kész. felesleges ilyen dolgokon aggódni

Miért kezd ki egy fiú egy lánnyal (flörtöl), ha utána meg ha a lány reagál, akkor a fiú azt mondja, hogy fél a lánytól?

Miért félelmetes egy fiúnak az,hogy a lánynak is tetszik a fiú?

Legjobb válasz: egy pasi sok mindenért félhet egy lánytól. nem tudom hány évesek vagytok és mennyire vagytok tapasztaltak, de az írásod alapján arra következtetek hogy tizenéves és kicsit tapasztalatlan vagy akár kezdõk vagytok. a srácok ebben a korban 1 ideig lehet magabiztosak tudnak lenni, teszik a fejüket, de amikor megkapják a pozitív visszaigazolást, megijednek mert tudják hogy most lépniük, tenniük kéne valamit. ezen a ponton a tapasztalatlanságából adódóan leblokkol, nem tudja hogy kell randira hívni vagy ilyesmi:)

egy pasi sok mindenért félhet egy lánytól. nem tudom hány évesek vagytok és mennyire vagytok tapasztaltak, de az írásod alapján arra következtetek hogy tizenéves és kicsit tapasztalatlan vagy akár kezdõk vagytok. a srácok ebben a korban 1 ideig lehet magabiztosak tudnak lenni, teszik a fejüket, de amikor megkapják a pozitív visszaigazolást, megijednek mert tudják hogy most lépniük, tenniük kéne valamit. ezen a ponton a tapasztalatlanságából adódóan leblokkol, nem tudja hogy kell randira hívni vagy ilyesmi:)
A kérdező hozzászólása: a fiú 24, én 22

Ha kézzel és szájjal egyszerre elégítem ki, akkor hogyan mozgok?

Lehet egy kicsit hülyén fogalmaztam meg, elnézést.

Legjobb válasz: Egy irányba, mert ha ellenkezõleg csinálod a kezeddel és a száddal, akkor az fájni fog neki, nem pedig élvezni fogja.

Egy irányba, mert ha ellenkezõleg csinálod a kezeddel és a száddal, akkor az fájni fog neki, nem pedig élvezni fogja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!:)

Ha olyannal fogok kezet aki füves cigit szívott akkor az én kezemen ki lehet mutatni a füvet?

Legjobb válasz: A fû szívását nem a kézbõl szokták megállapítani, hanem vérvétellel.

A fû szívását nem a kézbõl szokták megállapítani, hanem vérvétellel.
A kérdező hozzászólása: De van az iskolánkban egy olyan spray amit a kézre fújnak. És ez 4 hónapra visszamenõleg kimutatja hogy volt a kezemben füves cigi.
Persze persze.
Szerintem meg ne füvezz. És olyanokkal meg ne ismerkedj, akik drogoznak.
Ez hülyeség, még az a szerkezet is most van elterjedõben, ami leheletbõl mutatja ki, hogy szívtál-e füvet. Az iskolád meg pont beruház egy spray-re, ami kimutatja, hogy füveztél, ha a kezedre fújják, és nem mellesleg csak a mesékben létezik... Hagyjuk már. :D THC-t egyelõre csak vérbõl és vizeletbõl tudnak kimutatni, onnan is csak bizonyos ideig.
Egyes-egyedül a vérvétel képes THC-t kimutatni, a pisiteszt meg a hajteszt a THC-bomlásterméket mutatja ki. Amit kevesen tudnak hogy egyik sem ad megbízható eredményt, tehát ha pozitívra jön ki még véletlenül sem szabad beismerõ vallomást tenni. A kannabinoidok olyan természetes anyagok amiket az emberi szervezet is termel! A "kézi spré" meg a "leheletbõl kimutatás" sci-fi, valami vicceskedõ pedagógus zseniális ötlete. Tény hogy nem kellene füvezned-piálnod-bagóznod, fiatal korban nagyon ártalmas minden ami negatív szokásformáló. Felnõtt, családos, keresettel rendelkezõ, sikereket elért emberként már tudni fogod hogy mibõl-mennyit-mikor, ne rizikózd az életedet el, ráérsz még lazulni pár évtized hajtás után, jobban is fogod értékelni majd.
"Szerintem meg ne füvezz. És olyanokkal meg ne ismerkedj, akik drogoznak." Persze nem tudhatod mindenkirõl, de egyénként ott a pont! A drog rossz, érteem?!

Ha 1 kézzel ki tudok nyomni 25 kilót akkor 2 kézzel kb mennyit?

Legjobb válasz: Valószínû 50 kg körül, de ez nem pont annyi lesz, mert a technika más kétkezes súlyzónál. És egyáltalán mit tudsz nyomni? Pontosan melyik gyakorlatról van szó? mert van egy jó pár.:)

Valószínû 50 kg körül, de ez nem pont annyi lesz, mert a technika más kétkezes súlyzónál. És egyáltalán mit tudsz nyomni? Pontosan melyik gyakorlatról van szó? mert van egy jó pár.:)
A kérdező hozzászólása: fekvenyomás egykezes súlyzóval (?)
Mért írsz (?) ? Vállból is nyomhatsz annyit
Pontosan!Nem csak fekve lehet nyomni 1kezessel... Arnoldnyomás Mellrõl nyomás Kb. 55-60 kg menne ki..
Mikor aktívan edzettem, 30-as egykezest használtam mellezni, de a maxom 100 volt, ami kement, sose ment több.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!