Találatok a következő kifejezésre: Ha két szereti (231 db)

Ha két fiatal szereti egymást, de nincs kedvük szeretkezni, akkor hogy oldják meg? Mit tehet a lány?

a Fiu érzékeny és magár venné, ogy vele van gond, de nemakarnak szakítani, csak régen voltak együtt, mert nincs kedvük. mit lehet csinálni??

Legjobb válasz: Szerintem, ha két ember igazán szereti egymást akkor olyan nincs, hogy nincs kedvük szeretkezni. az mindegy, hogy fiatalok vagy idõsebbek.

Szerintem, ha két ember igazán szereti egymást akkor olyan nincs, hogy nincs kedvük szeretkezni. az mindegy, hogy fiatalok vagy idõsebbek.
Szerintem ha igazán szeretitek egymást és régóta jártok, elõbb vagy utóbb úgyis lessz megint valami.Sok sikert nektek a jövõben!!!
Szia. Elöfordul, hogy egy ideig kimarad.Jó attól függ, hogy az mennyi idö.nálunk is elöfordult már.10e´ve vagyunk eggy pár.de elöbb-utóbb valaki kezdeme´nyez, e´s ha "beindul a motor"vissza áll minden a rédi kere´vágasba. Arra néznetek kell, hogy a harmónia meglegyen köztetek. további boldogságot.
Én nem értek egyet az elõttem szólóval hiszen a szerelem nem a sexrõl szól. Attól még hogy nem dugnak éjjel nappal szerethetik egymást. Én lassan egy éve leszek együtt a barátommal de nálunk is van olyan hogy tartunk mondjuk 1hét szünetet és köv héten jobban kívánjuk egymást és jobban is esik a dolog. De ha mondjuk 1hónapig nem lenne semmi akkor sem szeretnék ki belõle mert nem a sex körül forog a kapcsolat. Sztem legalábbis. Úgyhogy beszéljétek meg a dolgokat és ha igazán szeretitek egymást akkor meg fogjátok érteni egymást! Sok sikert:)
Akkor nem szerelmesek vagytok, csak barátok, csak szeretitek egymást, de nem mint egy pár, hanem mint két jóbarát. Ha szerelmesek lennétek akkor minden percben kívánnátok egymást! Ha pedig nem... akkor csak kedvelitek egymást, jól megvagytok, de nem biztos, hogy van jövõje a kapcsolatnak. Ha nálunk pár nap kimarad a menszesz miatt, már megõrülünk egymásért és szinte egymásnak esünk.

Végzős leszek! Lenne két kérdésem! Szalagavatón muszáj táncolnom ill. szerenádozni muszáj elmennem, ha nem szeretnék?

Legjobb válasz: Az az igazság,hogy nem nagyon szeretem az osztályomat. Táncolni nem szeretek,azért nem szeretnék a szalagavatón se,meg nem is lenne kivel. Szerenádnál meg nagyon gáz,ha beadom azt,hogy nem érek rá? Vagy kényszeríthetnek bármelyikre is?

A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem nagyon szeretem az osztályomat. Táncolni nem szeretek, azért nem szeretnék a szalagavatón se, meg nem is lenne kivel. Szerenádnál meg nagyon gáz, ha beadom azt, hogy nem érek rá? Vagy kényszeríthetnek bármelyikre is?
A kérdező hozzászólása: Keringõ? Nálunk senki sem táncolt még keringõt, az nem is lenne annyira rossz :) A többi osztály mind ilyen 'valagrázós' táncikálásra készül.Na én abban nem fogok részt venni...
Én nem rég mondtam meg az ofõnek, hogy nem akarok táncolni, és teljesen jól fogadta :) Nem mindenkinek jön be ez a táncikálás, nálunk legalábbis nem kötelezõ ha nem akarod.
Fogd fel egy jó bulinak végül is 4 év után ennyit már csak kibírsz...
A keringõre gondolsz? Nálunk nem kötelezõ, aki szeretne, az táncol, aki nem, az nem. Szerintem ez így a jó, hiszen el kell fogadni, ha valaki nem szeretne táncolni. Viszont a szerenáddal nem értek egyet, ha az osztálytodat nem is szereted, legalább a tanárok miatt menj el. A szerenád a tanároknak van, nem az osztálytársaidnak. Szerintem nagyon gáz lenne, ha csak te nem mennél el. Azt a pár órát kibírod az osztályoddal. :) 17/L, én is végzõs leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A szerenáddal az a gond, hogy nincs kedvem végigmászkálni a várost hajnali mittudomén hány óráig, de van olyan tanárom is, aki a megye másik felén lakik és ki nem állhatom! Miatta hagytam ott a nyelvcsoportot :S

Ha két Operációsrendszert telepítek egy merevlemezre de két külön partícióra akkor fogja mindkét rendszert látni a gép, Windows7 és linuxot szeretnék ha teszemfel látja a két rendszer ezen rendszereknél is látja?

Legjobb válasz: Igen, bekapcsoláskor egy választóablaknál döntheted el hogy melyik rendszer induljon. Úgy rémlik hogy azt tanácsolják, hogy elõször a Win7-et telepítsd, majd utána a Linuxot.

Igen, bekapcsoláskor egy választóablaknál döntheted el hogy melyik rendszer induljon. Úgy rémlik hogy azt tanácsolják, hogy elõször a Win7-et telepítsd, majd utána a Linuxot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :) akkor nem gond ha egy merevlemezen vannak?... van másik is csak az nagyobb és nem tudok elég adatot áttenni hogy minden megmaradjon...:S
Nem kötelezõ, hogy külön eszközön legyenek a külön rendszerek. A particionálás pont ezt segíti, hogy logikai elkülönítéssel is különbözõ lemezmeghajtókat kapj, amire mehet külön-külön egy rendszer.
A kérdező hozzászólása: az normális hogy már vagy 10 perce így áll?: http://kepfeltoltes.hu/120624/snapshot1_www.kepfeltoltes.hu_..
A kérdező hozzászólása: sikerült feltennem... lemezrõl... pendrive ról iszonyat lassú volt...:S

A pasik miért szeretik annyira ha két csaj "játszadozik" egymással? és miért akartok annyira benne lenni egy hármasban? :$

Legjobb válasz: Mert a férfi az olyan,hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt,de ma már nem fantáziálok róla.

Mert a férfi az olyan, hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt, de ma már nem fantáziálok róla.
Én lány vagyok, de engem is izgat a két lány egy pasi felállás.
Azért szeretik a pasik, mert a csajok érzékiek egymáshoz, és bár ezt mi pasik sokszor nem tudjuk, ez az érzékiesség kell ahhoz hogy a szex ne csak szex, hanem szeretkezés legyen. A szeretkezés pedig élvezetesebb mint a szex. Ráadásul szinte leírhatatlanul izgató amikor két nõ egymást kényezteti. A hármas szex pedig fõleg a szexuális kíváncsiság miatt fordul meg az emberek fejében, illetve olyan esetekben amikor a párok egyik tagjának jelentõsebb nagyobb szexuális étvágya van mint a másiknak. Nincs ebben semmi rossz, sok tapasztalatot lehet szerezni így is, amit késõbb kettesben is felhasználhattok, illetve a testeteket is jobban megismerhetitek miközben ketten kényeztetnek, illetve új dolgokat fedezhettek fel. Persze elõtte érdemes mindent megbeszélni párotokkal mielõtt egy ilyenbe belementek, illetve ha már mindent kitárgyaltatok érdemes a harmadik féllel is elbeszélgetni errõl.
"Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom" Ez hülyeség, nõk közül legalább annyi szeretné, mint fordítva.
1 férfi teherbe tud ejteni több nõt, de 1 nõ csak 1 férfitól tud teherbe esni. :)
Miért, a lányok miért akarnak két pasit?
Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: hàt.. 4 kéz két szàj dupla élvezet:D
Két legyet egy csapásra, a legjobb kifejezés a dologra.De mért ne?Vannak nõk akik két pasival bújnak ágyba.

Ha két törpenyuszit szeretnék (fiút, lányt) akkor mindkettőt ivartalanítani kell, vagy elég az egyiket?

Legjobb válasz: A szaporulat megakadályozásához elég az egyiket. Ha választani kell a bakot ajánlanám azzal elkerülhetõ hogy a vizeletével jelölgessen, megmássza a kezedet és jóval nyugisabb lesz a természete. Ha van rá lehetõség akkor mindkettõt. A nõstény nyúlban is benne van az inger könnyebb kezelni õket, ha ivartalanítva vannak.

A szaporulat megakadályozásához elég az egyiket. Ha választani kell a bakot ajánlanám azzal elkerülhetõ hogy a vizeletével jelölgessen, megmássza a kezedet és jóval nyugisabb lesz a természete. Ha van rá lehetõség akkor mindkettõt. A nõstény nyúlban is benne van az inger könnyebb kezelni õket, ha ivartalanítva vannak.

Ha két ember szereti egymást egy 3. miért nem engedi hogy boldogok legyenek eggyütt ha már nem szeretik egymást?

a történet ott kezd?d?tt hogy 9 hónapot töltöttünk eggyütt.Tervezük a közös jövöt és gyereket.De sajna ? n?s volt.mai napig szeretjük egymást halálosan erröl nap mint nap bizonyosságot is ad.De a felesége megtudta a kapcsolatunkat és zsarolással(anyagi és gyerek)maga mellé kényszeritette.lagnagyobb vágyunk hogy újra eggyütt lehessünk és boldogok legyünk.De ezt az ? felesége akadályozza.Fél t?le pedig nem szeretik egymást.Mit tegyek???

Legjobb válasz: inkább te vagy a 3. aki tönkretette a házasságukat ha valaki nem akar maradni, nem lehet "kényszeríteni" - vaslánccal magához kötötte a felesége, vagy mi?? naiv vagy

inkább te vagy a 3. aki tönkretette a házasságukat ha valaki nem akar maradni, nem lehet "kényszeríteni" - vaslánccal magához kötötte a felesége, vagy mi?? naiv vagy
Kis buta :( Dehogy akarja Õ otthagyni az asszonyt!Nem is akarta. A szeretõket nagyon gyakran hülyítik az ilyen szöveggel amit a pasid is nyom neked.
A lényeg lemaradt. Mit tegyél? Keress egy független pasit, vagy törõdj bele hogy örök harmadik maradsz, és sose akkor lesz melletted amikor igazán szükséged lenne rá, és az ünnepeket egyedül töltöd
Nem veszed észre h te vagy a 3. személy??? Teljesen jogos a feleség reakciója. Mellesleg ha a pasi nem szeretné az asszonyt, úgy ahogy azt neked beadta, akkor nem ment volna vissza hozzá. Az anyagiakat és a gyerek látogatást is mind meg lehet oldani. Szállj már le róluk, durva amit mûveltél azzal a családdal. Jó azt elismerem ehhez 2 ember kellett, de lehetett volna annyi eszed h nõs emberrel nem kezdesz ki, vagy nem hagyod h õ kezdjen ki veled, csak ha már elvált, mert akkor gondolja csak komolyan.
13:07-es Amikor összejött a nõs pasival valószínû elhitte hogy válófélben van.Valljuk be ez azért nem annyira hihetetlen. Most viszont már rá kéne döbbennie hogy átvágták, kihasználták :(
Amikor még csak a kérdést olvastam, arra gondoltam, hogy na erre én is kíváncsi vagyok, az én jelöltemre a volt barátnõje tette rá a mancsát, pedig már van neki új pasija :S De az elsõ, akire haragszok, a PASI, aki hagyja, hogy palotapincsiként bánjanak vele, nem a csaj, aki végülis teljesen logikus, hogy építi a háremét, ha lenne hozzá pofám, én is ezt csinálnám. Elolvasva a részleteket: NE HIGGY NEKI!!!!!! Nem azt mondom, hogy feltétlenül hazudik, az adott pillanatban komolyan gondolhatja, amit mond - de nyilvánvaló, hogy a felesége sem közömbös számára. Nehogy már egy felnõtt embert zsarolni lehessen - õ sem akarja annyira felrúgni az életét. De nyugodj meg, nem is fogsz tõle megszabadulni, fog még járogatni Hozzád. Neki az a legkényelmesebb, ha mindkettõtöket tart. Egészségetekre, Neked is meg az asszonynak is, hogy a szerelem nevében ennyire ragaszkodtok egy sunyi köcsöghöz. Az asszony beéri, hogy a férje zsarolás miatt van vele, nem azért, mert õt akarja - te meg beéred hazugságokkal. Vagy talán mégis akarsz gondolkozni?
A kérdező hozzászólása: 10 éve eggyütt dolgoztunk.õ keresett most és NEM én õt!!!!

Szerintetek ha két ember szereti egymást azoknak miért nem lehet összeházasodni ha egyneműek? Mármint nálunk Magyarországon.

Legjobb válasz: Beleütközik az alkotmányba, illetve az elõzõ két válaszoló féle primitívek miatt.

Beleütközik az alkotmányba, illetve az elõzõ két válaszoló féle primitívek miatt.
Nyilván mert ilyen az ország mentalitása. Miért kell ezt kérdezni?
Mert végre valami jó törvény is van Mo-n. Tisztetelem, böcsülöm aki kitalálta.
Nem vagyok homofób, ergo nem ítélem el a melegeket. Viszont a házasság szent dolog férfi és nõ között, ne vicceljük el a dolgot. Oké, értem én hogy ez hülyén és ítélkezõen hangzik.. De ennyi erõvel a plüssmacimat is elvehetném, vagy a kutyámat. Házasság férfi és nõ között!
Azért mert nem ez a természet rendje, vagy mert tiltja a vallás, vagy mert nem ez az igazi családmodell????? Vagy mert csak simán gusztustalan???? Máshol hirdesd az igét ratyika!
Mert betegek. A betegek meggyógyítani kell, és nem hatalmat és jogokat adni nekik. A homoszexualitás egy genetikai probléma.
A kérdező hozzászólása: Gyakorlatilag azt a problémakört írod le ami felmerül egy oylan családbna ahol csak apuka vagy csak anyuka van.Ha azt elfogadod hogy az iylen csakládok képesek mûködni normálisan akkor azt se vonhatod kétségbe hogy ha azonos nemû szülõbõl és gyerekbõl álló felállás is normálisan mûködhet. Beszélsz itt anyaképrõl ami klasszkis értelemben azt jelenti hogy any uotthon van süt , fõz, takarít ...a családok hány százaléka felel meg ennek a képnek? Gyakorlatilag azzal, hogy a férfi is elmehet pl gyesre elismerik azt, hogy a hagyomámnyos un.: klasszikus családmodell már magyarországon sem kizárólagos. Ezek után miért kellene egy ilyen ma már szinte nme is létezõ családmodell biztosítását elvárni a melegektõl amikor ennek már a heteroszexuálisok sem felelnek meg. Különös tekintettel felhívnám a figyelmedet, hogy ma jelenleg a gyermekek több mint 40 %a házasságon kívûl születik.
Nyugi, még nem írt privát üzenetet. Nem kell ennyire aggódni...
Nehogymááááá privibe fejtse ki a véleményét!!!!!! Itt mondja el mit gondol, mint bárki más.
Olvasgatom itt a válaszokat és valami borzalom az hogy mennyire szidják itt azokat akik erkölcsébe nem fér bele az hogy a melegek házasodjanak... Sajnos a sok mikrofonnyelõ elfelejti a régi idõket, amikor még ez szégyen volt és nem a média által sugárzott elfogadott irányzat. Nemi identitás zavar... Az imént használt kifejezést nem csak a hozzám hasonló konzervatívabb (normális) EMBEREK használják hanem a sok homár által elfogadott ORVOSOK is. Nos ebben a kifejezésben szerepel a "zavar" szó, ami ugye természetellenességre utal. Ezért nem házasodhatnak szerintem a hombárok! Egyébként az örökbefogadás is abszolút tabu szerintem mert ezek az emberek ugye természetellenesek, perverzek... nem véletlenül nem tudnak szaporodni egymással. Szóval minden együtt érzõ és olyan ember aki ledegradál MINKET egészséges normális embereket ( és most kérem a nagypofájú 30-as csajokat hogy ne kezdjenek lehányni hogy mekkora gerinctelen féreg vagyok mert jobb ha belegondoltok abba lányok hogy még mindig nem a szeretett homikáitok csinálnak nektek gyereket) azok kíméljenek meg a lenézéstõl mert azt nem én vagy a kuruc.info érdemeljük meg hanem az evolúciós zsákutcák!
Kérdezõ, én nem vagyok a melegek ellen, a házasságuk ellen sem, de a gyermekvállalásuk ellen igen. (A meleg-családi kép szerintem felesleges volt...) 17 éves lány vagyok. Nem tudom elképzelni, milyen lehet nem látni, milyen egy nõ a családban és milyen, ha két édesapám van. Tegyük fel, van egy kislányod a pároddal. Hogyan fogsz beszélni a lányoddal, mikor elkezd menstruálni? Hogyan fogsz vele beszélni, mikor elkezd pasizni? Hogyan fog tudni õ nõ- illetve anyaképet alkotni? Természetesen ez egy nagyon nehéz kérdés, hiszen emberek boldogsága múlik azon, hogy lehet-e gyermekük. Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy a melegek is emberek. DE! Szokták úgy emlegetni a homoszexualitást, hogy másság. Mások, és nem biztos, hogy ez a "más" jó egy kisgyereknek. Kérdezõ, szeretném, ha válaszolnál! Tényleg érdekel, mit gondolsz. (Akár privátban is leírhatod, ha itt nem akarod).
Ja, látom a következõ kommentedben ellent is mondtál magadnak. Bravo, csak így tovább.
Minden szart belemagyarázol csak azért, hogy neked legyen igazad!
A kérdező hozzászólása: Kombesznek: annyi butaságot tárgyi tévedést elõítéletet tartalmaz amire felesleges reagálni.
Kérdezõ, amiket érvként leírsz, az pl. mind alkalmazható az állatokkal való házasságra is. Azt is engedélyeznéd? Ha nem, akkor miért nem?
A kérdező hozzászólása: Mi alkalmazható az állatokra? Házasságot felnõtt emberek köthetnek. Te ezt nem tudtad tán?
Nézd. Abban igazad van, hogy az a bizonyos családmodell ma sem igazán mûködik. Nem részletezném, de nekem pl. nem volt apamodellem. Az viszont más, hogy valakinek nincs normális apa/anyamodellje (pl. pasi otthagyja a nõt terhesen, a nõ egyedül neveli fel a gyermekét), mint az, ha valaki elõtt az a példa áll, hogy két ANYJA vagy két APJA van. Nem?
Használd a netet, keress rá. Sok helyen emberek ugyanúgy követelik, hogy a háziállataikkal házasságot köthessenek. Ugyanúgy érvényes, hogy nem képesek szaporodásra, nem "természetes" stb. Másik oldalról meg az, hogy ha már felborult az õskori családmodell, akkor miért ne. Kezded érteni? Támogatnád, hogy emberek a háziállatukkal házasságot kössenek? Ez létezõ igény bizonyos körökben.
Én a helyedben nem szólnám le kombeszt. családmodell = apa, anya gyerek/ek és nem az, hogy ki megy el gyesre. Az meg, hogy házasságon kívül születik, nem jelenti azt, hogy nem családban nõ fel.
Következõ meg az lesz, hogy növényekkel lehessen házasságot kötni?
A kérdező hozzászólása: A 17 éves lánynak. Emberek nevelnek fel embereket és persze értékrendre nevelik. Nos nincs meleg értékrend. Nem anya és apa prototipusok vannak hanem emberek.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy létezõ igény de házasságot két felnõtt ember köthet.
Ezzel a felnõtt embert, aki szerelmes a kutyájába, ugyanúgy diszkriminálod, mint a hogy veled teszik. Erre próbáltam rávilágítani.
És hol vannak ilyen ideális helyzetek??? Mesékben. Most attól h ez lenne az ideális még nem így van. És adnak gyerekeket heteróknak is. Sõt nekik hamarabb.
Minden létforma feladata, hogy továbbadja a génjeit. Tehát akkor a meddõ házaspárok ne neveljenek gyereket, mert természetes úton nem lehet gyerekük? milyen szörnyû ember vagy.
De ugye ha már nem a saját érdekeikrõl van szó rögtön eltûnnek
A kérdező hozzászólása: De ilyen helyzet nincs az életben mert nem életszerû amit te elképzelsz. Honnan tudod hogy a gátakon segítõk hány százaléka volt hetero és meleg? Nem látszott rajtuk?Jééé rajtam se látszik.... Amúgy egy darab hetero ismerõsöm se segített a gátakon meg soha sehol nincsenek segíteni....akkor most Õk milyenek? Ja éppen dolgozni voltak a munkahelyükön?
Ez egy igazi végtelen történet :D De azért van valaki aki értette mire gondolok......csak az nem aki most is a saját érdekeit nézi :( Nem biztos ám, hogy a heterokkal van a baj.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre vártam válaszokat és már ott járunk, hogy a melegek nem pakolnak gátat, mert mikor felébrednek visszafekszenek aludni. Bocs de ennél szebben nem tudtam megfogalmazni.
Nyilván nem a heterókkal van baj. A bigott heterókkal van baj.
Biztos ez kromoszóma hiba, hogy nem látsz a sorok mögé :D Más megértette, ha legközelebb is mentek felvonulni elõbb vitassátok meg ezt, nyomtasd ki, vidd el magaddal. Hátha vannak ott okosobbak is, mint te.
A kérdező hozzászólása: Gyakorlatilag megállapítottad hogy Te okos vagy én meg nem , de persze Te ezt semmivel sem támasztod alá. Ennyi? Ez a nagy érvrendszered?
Így tovább, meglesz az a 15 oldal!
A kérdező hozzászólása: Nesztek: http://www.google.hu/search?q=gay+family&source=lnms&tbm=isc..
Nem azt mondtam, hogy én okos vagyok, hanem azt, hogy te hülye!!!!! de hát ezt se értetted......akkor meg mit magyarázzak még neked?????? hát van értelme szted??????
A kérdező hozzászólása: Számomra ugyanaz a kettõ. Mert a család az család.
Igen, de ha beírod, hogy család, egy férfi, egy nõ és gyerekek jönnek elõ, nem pedig 2 férfi és gyerekek. Minden létforma feladata, hogy továbbadja a génjeit, ezen nem lehet vitatkozni. Kíváncsi lennék hogy 2 meleg hogyan teszi ezt meg.
Két férfi nem a génjeit adja tovább hanem felneveli azt a gyereket akit egy heteró ember v pár eldobott magától.
CSALÁD: azoknak az embereknek társadalmilag elismert csoportja, akiknek egymáshoz való viszonya vérségi vagy házassági kapcsolaton alapszik A szó jelentésével sem vagy tisztában, holott ot ülsz az internet elõtt.
Viszont ideális esetben nincs ilyen gyerek, csak akkor ha a szülei meghaltak, ebben az esetben is egy olyan párnak kéne adni, akiknek nem lehet gyerekük
Arról beszélek, hogy ha kiállnának az utcára, ételt osztanának a hajléktalanoknak, és lenne egy tábla, hogy melegek vagyunk, akkor nem azt mondanám, hogy: Némá, itt vannak a b*zik!, hanem elismerném õket!
A kérdező hozzászólása: Milyen õskori családmodellrõl írsz? A világbna jelenleg is többfajta családmodell létezik. Többnejûség , többférjûség , matriarchátus és patriarchátus. Sõt nevetni fogsz , külföldön ahol van melegházasság ott vannak meleg családok is.
A kérdező hozzászólása: Christos: épp erõl a családról írtam .... nem szóljuk meg csak éppen a heterok nem felelnek meg a saját maguk által kreált modellek de bezzeg a melegektõl meg elvárnák.
Mit irtál énse tudo leolvasni a komentjeid azon részét amivel nem értek egyet. XD
Szerintem simán lehetne. Õszintén szólva nem igazán értem, hogy mi lenne ezzel a probléma. Miért zavarna az engem, hogy Pisti meg Józsi összeházasodnak? Hát ha attól õk boldogabbak lesznek, tegyék. Fáj az nekem, befolyásolja ez valahogy az én életemet? Marhára nem...Felõlem örökbe fogadhatnának gyereket is. Rengeteg ember vállal gyereket "normális" családban, akinek nem kéne, aki nem szereti, aki veri, akinek fontosabb az alkohol mint a saját gyereke, stb. És vannak normális szülõk is. Most ez miért másabb, mint ha a melegek fogadnák örökbe? Ott is vannak normálisak meg vannak idióták. Ráadásul mivel csak örökbe fogadás lehetséges, meg is vizsgálják õket az illetékes hatóságok, nem úgy mint pl. ha egy alkoholista párnak már a 3. gyereke születik a semmibe, és a kutya se tud róla. Meg nyilván jobb a gyereknek, ha intézetben nevelkedik és senki se törõdik vele, mintha egy meleg pár szeretetben nevelné fel, ugye? Az utóbbi két példa mégse érdekel kb. senkit, csak a melegektõl retteg mindenki ennyire, tõlük tiltanának mindent. A felvonulással én se értek egyet. De azzal se, ha ok nélkül bántják õket. Egyszerûen csak meg kéne tanulni egymás mellett élni, õk nem vonulnának fel mert nem is lenne szükség rá, senki se bántaná õket csak azért mert melegek. Ennyi, probléma megoldva. 25/L
A kérdező hozzászólása: 138 igen :)
Ez megint ilyen: Ha én azt mondom, hogy büszke vagyok arra hogy nem vagyok búzi, mindenki felháborodik. Ha egy meleg büszke arra hogy meleg, mindenki ünnepli! És ez tudod mi? Hát én sem, de hogy nem EGYENLÕSÉG az biztos! Majdem olyanok vagytok mint a cigányok, ha valaki nem tetszik, akkor a nyakába varrják hogy RÁÁSSSZZZIIIISTTÁÁÁÁ!! Ti ugyanilyenek vagytok csak azt mondjátok hogy HOMOFÓB! Nekem semmi bajom nincs azokkal a melegekkel, akik úgy élnek mint minden más ember, de azok akik mindig mondják, hogy õk melegek, és milyen jó nekik, meg hogy mennyire büszkék rá, na azokat utálom!
140 esnél a pont. Mi emberek mindig Istent akarunk játszani. Mondtad hogy a magyar emberek mindig mindenre fújolnak meg utálkoznak minden újításon. Jó-jó ez is csak úgy 50%ba igaz. Hülye emberek mindenhol vannak, voltak, lesznek. Viszont ha elvárod tõlünk hogy nyitottabbak legyünk az újításokra ti se köpjetek magasról arra aminek hagyománya van. Ti se várjátok el hogy a melegeket, akikre most még (Hálistennek) furcsán néznek, majd holnapra mindenki szeretni meg elfogadni fogja. Gondolj bele, a középkorban tûzzel vassal irtották a melegeket. Elég sok idõ kellet ahhoz hogy legalább élni hagyják õket. Szerintem a jogaidra még várhatsz. A házasság pedig tényleg egyházi fogalom. Miért nem elég hogy együtt éljetek, boldogan, csöndben. Nem ugyanaz? Amúgy a melegség egyféle genetikai elferdültség. Nem feltétlenül rossz de semmiképpen nem normális. Am legyél nyugottan meleg, több csaj jut nekem :P
A kérdező hozzászólása: Hát tudod a házasság nme olyan mint az együttélés , a jogok amikben kül. van. De gondolom ezt tudnod kéne ha felnõtt vagy és tájékozott. A másik meg, ferdeség? Vedd annak. JOgodban áll.
A jogok teljesen egyenlõek. A heteroszexuális férfi se vehet feleségül egy másik férfit.
Szerintem azért, mert vannak megmondó emberek. Csak az a jó, amit Õk akarnak. Aki nem vallásos, arra miért kötelezõ a vallási akarat?
A kérdező hozzászólása: "Tiszteletben tartom a vallásos embereket de az ilyen szélsõséges gyûlöletkeltõt nem hagyhatom szó nélkül. Ha olyan radikálisan lép fel a melegek ellen akkor a heteróknál is rendet vághatna akik verik a családjukat megerõszakolják a saját lányukat és folytathatnám..... Borzasztóan elegem van abból, hogy szélsõségesen megkülönböztetnek embereket mert más mint a többi..... Az meg paranoid felfogás, hogy más szexuális beállítottságú emberek világuralomra vágynak... Csupán a jogaikat szeretnék megvédeni a további csorbítástól. Felteszem a kérdést ha a kedves úrnak lenne egy meleg hozzátartozója a családjában képes lenne kiközösíteni azt?? Nekem abszolút nincs bajom se a melegekkel se a biszex, leszbikus vagy transznemû emberekkel. Ugyanúgy dolgoznak, keresik a kenyerüket, adóznak, közösségi csoportot alkotnak, harcolnak a jogaikért mint bárki más aki sértve érzi magát. Meg kell tanulnunk együtt élni és elfogadni a másikat olyannak amilyen. nem az ilyen embereket kell mindenféle büntetéssel és kemény törvényekkel sújtani hanem azokat akik nemi erõszakot, bûncselekményt vagy más embertársa halálát okozza. Nyilván valami korlát azért kell mert én sem bírom az olyan embereket akik páva táncot járva hergeli a másikat. De a gyûlöletkeltés és kiközösítés nem megoldás a meleg jogok és a másságukat felvállaló emberek kordában tartására..... neveltetés kérdése csupán mennyire leszünk a késõbbiekben elfogadóak, aki kemény neveltetésben részesült kiskorában ne csodálkozzon ha felnõttként tovább visz azt a nevelést amit õ kapott....."
Idézetnél illik forrást megjelölni.
A kérdező hozzászólása: http://most.444.hu/2013/07/27/heti-homofobia/
A kérdező hozzászólása: Így már jobb?
"A jogok teljesen egyenlõek. A heteroszexuális férfi se vehet feleségül egy másik férfit." a jogok nem egyenlõek. mert egy heteroszexuális ember házasodhat a SZERELMÉVEL, egy homoszexuális, meg nem.
A kérdező hozzászólása: Pontossan és épp errre szerettem volna épeszû választ kapni, de....
de nem fogsz jönnek itt a házasság szentségével, meg hogy egyházi fogalom... és a válások? meg a hûtlenség tiltása? azzal mi van? azt miért engedi a törvény? senki nem mondta, hogy az egyházi esküvõ legyen engedélyezett...csak a polgári kéne, ami biztosítja nem csak az érzelmi biztonságot és összetartozást hanem a jogit is pl. ha együtt élnék a barátnõmmel 10 éve, kórházba kerülne, nem kaphatnék róla információt mert nem vagyok hozzátartozója jogilag.... ennek az égvilágon semmi köze nincs az egyházhoz
Na és ahhoz mit szóltok kedves "keresztény országban élünk" emberek, hogy a pápa is elfogadja a melegeket???? Na akkor most mi is van?? Az meg megint más dolog h házasodni nem csak templomban lehet. Meg aztán ha a hiten múlna akkor szarba lenne a sok ateista aki szereti egymást és házasodni akar. Gyerek kérdésrõl meg annyit h egy ismerõsöm intézetben nõtt fel. Az édesapja meghalt az anyja meg kijelentette h neki aztán nem kell a gyerek. Cseszegették egész életében azért mert intézetis meg azért h nem kell a saját anyjának. HETERÓ szülõk gyereke. Na meg az h a gyerekek bántanák a melegek által örökbe fogadott gyereket: Ez pusztán neveltetés kérdése. Akibe azt nevelik h fujjjj undorító mocskos melegek az biztos is h bántani fogja. Ugyan úgy mint azt h egy beteg, amputált embert nem bámulunk, nem csúfolunk, bele lehetne nevelni azt is a gyerekbe h a melegeket elfogadjuk. Tehát az ha bántanak egy olyan gyereket akit melegek nevelnek, az az olyan emberek hibája mint ti akik itt köpködtök.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az írásod alkalmatlan arra hogy értelmezni lehessen. Annyit kivettem hogy miért homofóbozok le mindenkit....hát ha valaki homofób az sajnos attól még homofób.
"Egy gyerek az nem lesz különb ha hetero vagy ha meleg szülõ neveli." Ezért irtam anõi ruhás példát meny be nõnek õltõzve egy skhead kocsmába persze látszon hogy pasi máris megtudud menyi más az emberek hozá állása mint ha normálisan menéll be. Egy gyereket nagyban befojásol a iskolá társakall és a tõbbi gyerekkel való kapcsolata és ezt rontják le búzi szülõk. Ha te nem igy látod mért homófóbozol le mindenki és mért siránkozol hogy kinéunek ezért ?
A kérdező hozzászólása: Amennyiben a kutyád igent mond anyakönyvvezetõ elõtt és bebizonyítod, hogy a mkutyád jogképes természetes személy máris házasodhatsz vele.Ámen.
Õskori: Nem szó szerint, hanem metaforikusan, azaz az emberekbe berögzõdött. Nehogy átlendüljünk nyelvtan órába.
A kérdező hozzászólása: Az emberekben a 19. században be volt rögzõdve, hogy nme lehet elválni és a nõknek otthon alsõbbrendûek...mára ez megváltozott. Akkor mirõl beszélünk?
Te mirõl beszélsz, minek nem felelünk meg?????? Mert elválunk?????? Attól még felnõhet a gyerek úgy, hogy két szülõ veszi körül. Kezdem azt hinni, hogy te nem nõttél fel családban és azért nincs fogalamad sem, hogy mirõl beszélsz. Azt fogd fel: a gyereknek APA kell és ANYA!!!!!
A kérdező hozzászólása: Attól mert hetero vagy ettõl még nem leszel különb szülõ.Bármennyire is szeretnéd ezt hinni. Rengeteg meleg családban nõ fel gyermek és kutya bajuk sincs.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy sokan elképzelik, hogy milyen a meleg szülõ ..de csak elképzelik. Semmi infó semmi tudás emögött nincs. Sokan elképzelik, hogy miylenek a melegek és ezt képzelik el meleg szülõknek is...na most ez a gond.
Kerülgetjük a forró kását, csak épp a jelenben nem kapunk választ a kérdésre. A 19. században téged is agyon csaptak volna, meg a lovával romantikázó Pistikét is. Ma te jogot követelsz. Pistike is követelhet ugyanolyan joggal? Õ is ember, elvileg ugyanazok a jogok illetik meg, mint bárki mást. (Hozzáteszem, nõt elvenni neked is jogodban áll, azaz nem sérülnek a jogaid. De ez más téma.)
A kérdező hozzászólása: Épp ezt erõsítetted meg igen , , nem a 19. században élünk....köszönöm.
És a Pityu?
A kérdező hozzászólása: Ez is kb. olyan , hogy van egy kedves munkatársad és egyszer megtudod róla, hogy meleg ..és onnantól kezdve már utálod. Errõl ennyit, hogy hogyan mûködik az átlag ostoba .
Na pontosan azért tartotok itt, mert nem vagytok normálisak!!!!!! Eddig se voltatok azok meg ezután se lesztek.El kell fogadni, hogy selejt vagy, a természet kicsit viccesre vette a figurát amikor téged létrehozott. NEM LESZEL SOSE MENNYASSZONY!!!!!! vagy férj vagy mittomén.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert Te mondod én nem leszek? Hm.....tudod mit , Szerintem a Nap a Föld körül kering. Elfogadod? Nem? Pedig szerintem ez így van. Ennyi ha csak azért van valami mert én úgy akarom látni.
Az iteni komentek bõll is látszik menyi gunyt és rosz imdulatú meg jegyzést kapnak a mellegek. Enek nem szaba kiteni egy gyereket neki is vanak jogaik nem tuéjadon hogy bárkinek odadhasák. Egy gyerek durváb sértésket kapna napi 7órában az õszes iskola társátoll mint ahogy itt szidják a mellegeket. Tény hogy más miat is cikzik de ha vallaki komolyan rá tesz ere az bûncselekmény pl ha egy fiút nõi rúhába roszaszin szoknya és stb ben kényszeritene suliba kisminkelva az bûncselekmény lene. De a mellegek simán tõnkra vágnák vallaki gyerek korát hogy nevellhesék. És az az érvek hogy hetóró alkoholita szûlõ stb mintha egy melleg nem lehetne az. Skinhead kocsmába napi 6órára õnszántábol mejik melleg mene be nõi ruhába ugy hogy cigány fiúval csokolozik kõzbe bent? Egyse mert sértegetnék meg alláznák egy gyerek nem dõntheti ell be e megy suliba. Amig nincs ellfogadva a búziság adig káros a gyrekre ha ijen szûlõk nevelik mert egyon szivatnák érte. Ti azt akarjátok ne alázanak meg titeket érte , vagyis tistába vagytok velle hogy meg alázónak érte és mégis enek akartok egy gyereket kiteni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem értem mirõl is írsz, hiszen a melegek nem öltöznek nõi ruhába mert melegek. Az, hogy egyesek ezt képzelik el az az Õ bajuk. És most nem azt a pár kirívó esetet kell említened amikor egyesek nõi ruhába bújnak valamilyen alkalomból. Hisz a heterokat se lehet általánosítani viselkedésre meg öltözködésre.Téves eszmék és képek. Egy gyerek az nem lesz különb ha hetero vagy ha meleg szülõ neveli.
A kérdező hozzászólása: Ha szétnézünk magunk körül, számos olyan embert találunk, akik valamiben mások, mint mi vagyunk. Ez a másság sokszor olyan mértékû, hogy közülünk sokan nem tudják tolerálni, nem tudják megérteni, elfogadni. Holott senki sem elhanyagolható, fölösleges, feledhetõ, másodrendû vagy alacsonyabb rangú. Egyszerûen csak más... A másság egy kimondottan szociálpszichológiai fogalom. A személyiségpszichológia, az individuál-pszichológia azt mondja, hogy minden ember egy egyedi, megismételhetetlen csoda. Bizonyára egyetért vele az olvasó, hogy a másság teljességgel kultúra- és társadalomfüggõ. Például az ókori Rómában nem is számított valamire való fiatalembernek az, akinek nem volt egy idõsebb férfi szeretõje, tanítója, támogatója. Abban a korban ez természetes volt, nem számított másságnak, sõt, majdnem társadalmi elvárás volt. Így kijelenthetjük, hogy a másság egy relatív fogalom: kikhez, mihez képest más valaki, és egy adott kultúrkörben, társadalomban mi számít másságnak, milyen megítélés alá tartozik erkölcsileg. A másság lehet pozitív és negatív, tudatos és nem tudatos. Pozitív, mellyel mindenki akár közösséget is tud vállalni. Ilyen például a környezetünkben élõ mûvész, zenész, festõ, aki a hiteles alkotások létrejöttéhez elismertséget kap környezetétõl, arra való jogot, hogy – pozitív – más legyen. És a negatív? Õ az, aki nem rendelkezik azzal a képességgel, hogy viselkedése elfogadásához, magyarázatához valamilyen értelmezõ végterméket, alkotást produkáljon. Ennek hiányában pedig viselkedése megítélés, elítélés tárgya lesz. TED Talks: Öleljük fel a másságot, öleljük meg önmagunkat...! Thandie Newton színésznõ elmeséli "mássága" felfedezésének történetét... [beépített magyar felirattal!] Pedig a másság nem bûn. Tévhit az az eszme, hogy ha az egész emberiséggel elfogadtatnánk egy azonos gondolkodásmódot, világnézetet, hitet, tehát ha az egész emberiség eggyé válik, akkor megszûnnének az ellentétek, a bajok, a háborúk. Gondoljunk csak bele: az élõvilág fejlõdésének, az evolúciónak az alapfeltétele és lényege éppen a másság volt. Ez az elsõrendû biztosítéka az emberiség fennmaradásának is: hiszen a nagy pestisjárványok vagy a spanyolnátha idején, melyek milliók életét követelték, éppen genetikai, öröklött másságunknak köszönhetõ, hogy nem mindenki veszett oda. A biológiai másság szerepe emberré válásunkban, az emberi faj fennmaradásában ma már bizonyított tény. És gondolkodásbeli – szellemi, érzelmi, tehetség- és hajlambeli – különbözõségek nélkül vajon létrejöhetett volna civilizációnk? Hol volna kultúránk, ha Michelangelo nem lát mást a kõben, Heisenberg a részecskékben, mint kortársai? Hol tartanánk, ha egyetlen Gandhi vagy Martin Luther King sem születik erre a világra? Ha tehát valaki felajánlaná, hogy egyik napról a másikra megszüntet minden másságot és ezzel minden további ellenségeskedést, konfliktust, háborút a világon, elfogadhatnánk az ajánlatát? Nem. Mivel hosszú távon nem lehet megszüntetni a másságot. A több ezer éves mások eltiprására irányuló törekvés semmi jóra nem vezetett. A legkegyetlenebb inkvizíciók, a legnagyobb világ-égések után mindig újra és újra felüti valahol a fejét a másság. Be kell tehát látnunk, hiába küzdünk ellene. Ehelyett meg kellene tanulnunk elfogadni és tolerálni azt.
A kérdező hozzászólása: Ha szétnézünk magunk körül, számos olyan embert találunk, akik valamiben mások, mint mi vagyunk. Ez a másság sokszor olyan mértékû, hogy közülünk sokan nem tudják tolerálni, nem tudják megérteni, elfogadni. Holott senki sem elhanyagolható, fölösleges, feledhetõ, másodrendû vagy alacsonyabb rangú. Egyszerûen csak más... A másság egy kimondottan szociálpszichológiai fogalom. A személyiségpszichológia, az individuál-pszichológia azt mondja, hogy minden ember egy egyedi, megismételhetetlen csoda. Bizonyára egyetért vele az olvasó, hogy a másság teljességgel kultúra- és társadalomfüggõ. Például az ókori Rómában nem is számított valamire való fiatalembernek az, akinek nem volt egy idõsebb férfi szeretõje, tanítója, támogatója. Abban a korban ez természetes volt, nem számított másságnak, sõt, majdnem társadalmi elvárás volt. Így kijelenthetjük, hogy a másság egy relatív fogalom: kikhez, mihez képest más valaki, és egy adott kultúrkörben, társadalomban mi számít másságnak, milyen megítélés alá tartozik erkölcsileg. A másság lehet pozitív és negatív, tudatos és nem tudatos. Pozitív, mellyel mindenki akár közösséget is tud vállalni. Ilyen például a környezetünkben élõ mûvész, zenész, festõ, aki a hiteles alkotások létrejöttéhez elismertséget kap környezetétõl, arra való jogot, hogy – pozitív – más legyen. És a negatív? Õ az, aki nem rendelkezik azzal a képességgel, hogy viselkedése elfogadásához, magyarázatához valamilyen értelmezõ végterméket, alkotást produkáljon. Ennek hiányában pedig viselkedése megítélés, elítélés tárgya lesz. Pedig a másság nem bûn. Tévhit az az eszme, hogy ha az egész emberiséggel elfogadtatnánk egy azonos gondolkodásmódot, világnézetet, hitet, tehát ha az egész emberiség eggyé válik, akkor megszûnnének az ellentétek, a bajok, a háborúk. Gondoljunk csak bele: az élõvilág fejlõdésének, az evolúciónak az alapfeltétele és lényege éppen a másság volt. Ez az elsõrendû biztosítéka az emberiség fennmaradásának is: hiszen a nagy pestisjárványok vagy a spanyolnátha idején, melyek milliók életét követelték, éppen genetikai, öröklött másságunknak köszönhetõ, hogy nem mindenki veszett oda. A biológiai másság szerepe emberré válásunkban, az emberi faj fennmaradásában ma már bizonyított tény. És gondolkodásbeli – szellemi, érzelmi, tehetség- és hajlambeli – különbözõségek nélkül vajon létrejöhetett volna civilizációnk? Hol volna kultúránk, ha Michelangelo nem lát mást a kõben, Heisenberg a részecskékben, mint kortársai? Hol tartanánk, ha egyetlen Gandhi vagy Martin Luther King sem születik erre a világra? Ha tehát valaki felajánlaná, hogy egyik napról a másikra megszüntet minden másságot és ezzel minden további ellenségeskedést, konfliktust, háborút a világon, elfogadhatnánk az ajánlatát? Nem. Mivel hosszú távon nem lehet megszüntetni a másságot. A több ezer éves mások eltiprására irányuló törekvés semmi jóra nem vezetett. A legkegyetlenebb inkvizíciók, a legnagyobb világ-égések után mindig újra és újra felüti valahol a fejét a másság. Be kell tehát látnunk, hiába küzdünk ellene. Ehelyett meg kellene tanulnunk elfogadni és tolerálni azt.
A kérdező hozzászólása: A Pápa tökre jó fej. De természetesen finomítani fogja még ezt az álláspontot idõvel. Addig meg nyugdjon meg mindenki. Az meg biztos, hogy akit megtanítanak toleránsan viselkedni már gyermekkorban azt ugyanúgy tanítják meg a szemétkedésekre is. Ugyanis azt is tanulni kell. Egy gyeek magától nem fog utálkozni bõrszín vagy bármi más miatt.
A kérdező hozzászólása: Az ételosztásnál szerinted tudod hogy a melletted ételt osztó meleg-e? Ha meg közölnép hogy meleg ami persze nem fog megtörténni akkor meg közölnéd hogy ne hivalkodjon? HOgy jön ez ide?
A kérdező hozzászólása: 1 es válaszolónak egy kérdés: a melegek azért nem házasdohatnak mert keresztény ország vagyunk akkor a heterok miért vállhatnak el? Hisz ez is ellentmond a kereszténységnek.
Az, hogy két apja van. Nincs anyukája, oviba furcsállja, hogy van neki apu meg apa. Persze lehet jönni azzal, hogy heteróknál is van olyan szülõ, aki leszarja a gyerekét. De, hogy ezt állítom, hogy melegeknél nem fog normálisan felnõni egy gyerek, nem zárja ki azt, hogy megvetem azt is aki heteróként szarik a gyerekre.
Szóval akkor szerinted egyedülálló szülõ se neveljen gyereket?
Mert hogy ott sincs anya/apa.
Véleményem szerint inkább nevelje a gyereket egy boldog, kedves meleg pár akik örökbe fogadták (mert a saját HETERÓ szüleinek nem kellett), mint egy alkoholista v épp szerencsejátékos heteró férfi aki veri a heteró feleségét. Ne csináljunk már úgy mintha a heterók tökéletesek lennének. Ugyan úgy a melegek és a heterók között is vannak rossz emberek. Ez nem a nemi beállítottságtól függ.
A kérdező hozzászólása: A két apuval mi lehet a gond? Hisz egy apuval is mûködik akkor a kettõvel mi a gond? Nehogy azzal jöjjetek most hogy a gyerek meleg lesz ettõl mert nem így van.
Nah igen. Ez a kedvenc részem h meleg lesz a gyerek XD XD Akkor a heteróké mitõl lesz meleg. Sztem ha értelmesen el van magyarázva a gyereknek akkor ebbõl nem lehet gond. Csúfolni meg bárkit bármiért csúfolhatnak. Nem vagyok meleg pár gyereke sem mele, mégis kiközösítettek álltalánosban.
Milyen hatással van a gyerekre? http://kuruc.info/r/4/114875/ Egészséges emberek között is van ilyen, de sokkal ritkább, fõleg ha azt is belevesszük, hogy szerencsére elég kevés a köcsög.
Nem lesz meleg tõle, a gyerek de szerintem undorító ha lát két pasit csókolózni, lehet én vagyok túl konzervatív de lassan ott tartunk sajnos, hogy lenéznek ha heteró vagy. #30as pont ezt írtam, hogy ilyenkor ezzel jöttök, hogy de jobb 2 meleg pasi mint alkoholista szülõ. Nem mondtam, hogy az helyes de 2 meleg se helyes
Szóval két ember nem házasodhat össze, mert TE undorítónak találod. elég fair indok. Én meg undorítónak találom a spenótot, mégsem akarom illegálissá tetteni a fogyasztását. Oh, kurucinfóról linkeltél. Ez sokat megmagyaráz mondjuk... :D
A kérdező hozzászólása: A kurucsinfót nem lehet elfogadni független forrásnak ebben a témában tán......kb annyi esélye lesz a gyerekenk melegnek lenni mint bármelyik családban, hisz engem se neveltek melegnek a hetero szüleim.:) )
Ha észrevetted volna én épp azt mondom h egyik sem rosszabb a másiknál mert bárhol lehet baj. Hányszor hallani HETERÓ PEDOFIL szülõrõl. Most hiába linkeltél be két meleget. Ettõl még a heterõk sem lesznek különbek. Pont arról papolok h attól h valami meleg nem lesz rossz ember sem rossz szülõ. Csak ugye aki élbõl utálja a melegeket mert.... csak úgy, annak hiába mondom h a világ nem fekete-fehér
Miért ne lehetne elfogadni? Nem azt kell nézni, hogy miket mondanak a melegekrõl, hanem a tényeket! Csak te ezt nem vagy képes elfogadni
Nem valami hanem valaki :P elnézést de kapkodtam és nem figyeltem oda XD
Minden egészséges gondolkodású ember undorítónak találja. De javaslom menj el Szaud-Arábia ott hangoztasd, hogy mennyire meleg vagy. Azt az országot még nem fertõzte még meg a nyugati világ liberalizmusa.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom , elõttem a szüleim sose csókolóztak de ha meg is történt volna valószínû akkor is meleg lettem volna.Szóval mirõl beszélünk hogy mit lát a gyerek.
Én akkor sem értek vele egyet. Ez meg kellen hagyni a szegény normális embereknek akik a másik nemhez vonzódnak. A baj az, hogy ha kisujjadad nyújtod akkor az egész karod akarják. Felõlem csinálják ha jó esik, csak gyereket ne adoptáljanak és nem azért mert rosszul fejlõdik. Nem lesz annak a gyereknek semmi baja, megkapná a szeretete amit egy szülõ, pontosabban nevelõ adhat nekik. Lehet sokkal többet mint egy hagyományos családban. De egyzser az életben gondoljanak bele, azt a gyereket, hogy fogják cikizni ovodáskorától addig amíg nem tanulja meg, hogy ne foglalkozzon más ember véleményével. Ezt nem akarhatják egy gyerekenek!!!!!! Én tudom milyen megalázottként élni, tudom mit beszélek.
Mi nincs jó hatással a gyerekekre?
A kérdező hozzászólása: 22-es köszi.
A kérdező hozzászólása: 5 ösnek: ha a házasság szent dolog akkor hoigyan engedélyezhetjük a válást férfi és nõ között?
A kérdező hozzászólása: Milyen igehírdetés? Ez kérdés volt amit feltettem....ja hogy gusztustalan? Akkor a randa kövér nõket se vegye el senki igaz???:)
A kérdező hozzászólása: Hogy miért? Mert logikus válasz még nem született meg, szubjektív válaszok érkeztek valódi indok nélkül.pERSZE megalapozottság nélkül...
A kék szem is genetikai mutáció, mégsem látsz senkit, aki ezen problémázna. Csak mondom...
Templomba nem lehet elválni, ha egyszer megházasodsz templomba akkor még egyszer nem tudsz. (talán akkor ha meghal a másik fél nem tudom.). Lényeg, hogy a melegek minden olyan jogot akarnak, hogy megmutassák, hogy õk is ugyanolyanok, mint mi heterók. Pedig a házasság remélhetõleg férfi és nõ között fog létrejönni Magyarországon, legyen elég nekik a bejegyzett élettársi kapcsolat. Ez is több mint pár Keleti országban. Nem kell közelkeletre menni ott van pl. Oroszország.
Azért mert Magyarországon (mint rengeteg más helyen is) beszûkültek az emberek. Megvetik a másként gondolkozókat, érzõket utálkoznak, köpködnek, leszólnak.... stb. Ettõl érzik jól magukat. Bele sem gondolnak ugyan olyan emberi lényekrõl van szó mint õk és akár a saját gyerekük is lehet majd meleg. Szerintem semmi rossz nincs 2 meleg házassága ha szeretik egymást. De hát a kommentekbõl is láthatod.
Mert a regisztrált élettársi viszony is megadja azokat a jogokat. a házaság egy szent szertartás vallás dolga. Az órõkbe pgadást is karnák ami sujosan rontaná a gyerek beileszkedését igy a szocializációját .
Tegyük fel az egyetlen épeszû és nyilvánvaló kérdést. Mi a jelentõsége a dolognak? Rengeteg férfi-nõ pár él úgy, hogy szeretik egymást, és nem házasodnak. Ti ugyanúgy szerethetitek egymást. Minek kell abból a hülye papírból politikai propagandát csinálni?
Hát már nem azért de nem feltétlen vallásos meg templomi az esküvõ. Akkor az ateisták sem házasodhatnának, de még jó h van ennek más módja is.
Te a házasság nem egyházi fogalom, hacsak valaki nem templomban házasodik, innentõl kezdve miért húznánk rá a "házasság szentségét" a házasságra? A Bibliában van a házasság szentsége? Komolyan, mikor Jákobnak két felesége volt és vagy tizenkét fia 4 nõtõl (hozzáteszem, Izsáknak meg Ábrahámnak is, Káin fia meg "két feleséget vett"? Vagy Salamon királynak 700 felesége volt? akinek a vallása nem engedi, az ne házasodjon, de ebben a században a házasság nem a valláshoz tartozó intézmény.
Feltûnési viszketegség!
A kérdező hozzászólása: A házasságról mint polgárjogi fogalomról beszélek.
A kérdező hozzászólása: Tehát inkább feltûnési viszketegségrõl bezsélünk? Aham.
16 Sztem nem mindegy h valaki azért nem házasodik meg mert nem AKAR v mert nem ENGEDIK. Nézzünk pl két heterót akik nagyon szeretik egymást és szeretnének összeházasodni. Namármos ezt törvényileg megtiltják nekik. Szted nem lenne szar nekik??? Na ugyan ilyen a melegeknek is csak õk sokkal több pofont kapnak az élettõl
A kérdező hozzászólása: A gyerek szocializációjáról meg nem érdemes beszélni...megnéznék egy párat olyan családokból származót.....
Gyereket is szeretnétek örökbe fogadni? Elhiszem, hogy vannak olyan homoszexuálisak, akik nem tehetnek róla. De vegyük észre, hogy ez divat lett sajnos és ez a gyerekre nincs jó hatással.
Minek menjek Szaúd Arábia, mikor láthatóan Magyarországon is élnek ottanihoz hasonló bigott s ggfejek :D Nem vagyok meleg egyébként. Teljesen heteroszexuális nõ vagyok.
Nah már megvan a liberalista duma is XD XD És igen!!!! Kis hazánkban az a normálisan gondolkodó aki élbõl utál mindent és mindenkit ami v aki kicsit is más mint a megszokott. Gratulálok Magyarország.
Ennek az egész kérdésnek semmi értelme, csupán arra jutunk vele, hogy a búzik mindenkit lepontoznak.
A kérdező hozzászólása: Ja és a vöröshajú szeplõs gyerekeket is csúfolják , , akkor ne legyen inkább igaz?
Ha az embernek megtanítanák gyerekkoruktól kezdve, hogy a homoszexualitás nem büntetendõ vagy sértõ, akkor nem lenne senki, aki cikizné a meleg szülõk gyerekét. Szerintem ennyire rohadt egyszerû a megoldás. két ember ne házasodjon össze, mert nincsen 5 perced arra, hogy elmagyarázd a gyerekednek, mi a homoszexualitás? Feltételezem a válaszolók nagy többsége hetero férfi, akik nyilván élvezik a leszbikus pornográfiát. Azt nem tartjátok elb szottnak, hogy két nõre maszturbáltok, de az életben meg nem adtok nekik teret? Nem zavar az, hogy egy többmilliárdos üzlet fekszik a leszbikus pornó háta mögött (amit a heteroszexuális férfiakat célozza meg), de elveszted a józan ítélõképességedet, mikor arról van szó, hogy két ember szereti egymást, akik történetesen férfiak? hát atyagatya.
A kérdező hozzászólása: Te ezt eldöntötted hogy egy meleg megy egy másik ember mit hogyan tesz? A hozzállást mibõl vontad le? Szerinted a magyar az más mint a meleg vagy a meleg az nem magyar?
63 Hány meleg embert ismersz h ennyire tudod h mit csinálnak. Sok heteró sem ment ki arra a rohadt gátra. Én kiszállok inkább ebbõl a "vitából" mert ész érvek már nincsenek csak köpködés. Vegyétek már észre h a világ nem fekete-fehér
65: A leszbikusok undorítóak a való életben, az aki olyan filmet néz még rosszabb mintha homárpornót nézne
Cristos: írtad, hogy téged is gúnyoltak anno, akkor mi a különbség ilyen szempontból? Ha téged is bekóstoltak anno, akkor ez bizonyítja azt, hogy nem kell meleg szülõk gyerekének lenni. Egyébként félreértés ne essék, nem támogatom azt, hogy gyereket fogadjanak örökbe, de ez a primitív homofób fröcsögés legalább annyira idegesítõ, mint a Bajcsyn parádézók.
A kérdező hozzászólása: Ja és a kérdésemben persze a leszbikusokra is gondoltam. Mert õk is akarnak ám gyereket meg házasodni ám.
Egy hetero nem mutogaja magát, hogy itt vagyok ilyen vagyok. Bár lassan el jutunk arra szintre, hogy kellene, mint egy ritka fajt. Tûntetnek, lázadoznak, követelõznek....tegyék joguk van hozzá. Akkor mutassák is meg, hogy f..sza gyerekek, osszanak ételt, vigyenek adományt, dolgozzanak gátakon.....mint melegek. Volt ilyen?????? Én nem hallottam, csak a siránkozásukat.
A kérdező hozzászólása: Az hogy ki mitõl undorodik nagyon az had ne legyen már érv.
A kérdező hozzászólása: Ha egy hetero kézenfogva sétál akkor az természetes ha két meleg teszi akkor meg már mutogatja magát?Hmm kissé képmutatószaga van.
Na, tehát ti azt állítjátok, hogy a melegség genetikai? Akkor miért van sokkal több meleg "férfi", mint nõ? Hiszen akkor ugyanolyan arányban fordulna elõ! Elhiszem, hogy van néhány olyan aki nem tehet róla, de nektek is be kell látni, a mai melegek 90%-a divatból/identitászavar miatt "hibás"
Az egyetlen hely ahol a közmédiában a melegekrõl hallhatsz az maximum a Pride fesztivál. Mégis kit érdekel az ember szexualitása, mikor dolgozik vagy a gáton segít? Senkit. Most komolyan azt várod, hogy kimenjen egy meleg a gátra, felpakoljon két zsákot és dragbe öltözve énekeljen utána? Nem kezdenél el háborogni, hogy bezzeg a mocskos b zik mit feltûnõsködnek? Mirõl beszélünk?
69!! Én egy velem született, elválltozás miatt voltam céltábla és nem két önzõ ember miatt, akik nincsenek tekintettel egy másik emberre csak saját magukra. Én nem választhattam õk viszont felnõttként hozhatnak egy felelõsségteljes döntést. Esetleg lemodhatnának a gyerekrõl két hetero ember javára akinek betegség vagy más ok miatt nem lehet gyereke. És élhetne egy normális családban. Két meleg ember és egy gyerek az nem egy család. A leszbikrõl meg ugyanezt gondolom.
A kérdező hozzászólása: Többen vagyunk? Másmiylen genetikai kód határozza meg a nõi homoszexualitást mint a férfiét..és ezek gyakorisága különbözõ. Ugye ezt a divat dolgot nem gondolod komolyan?
Én azt várnám el, hogy ne akkor legyenek büszkék magukra, amikor bénítják a fõvárost, hanem akkor amikor segítenek, ételt osztanak stb.
A kérdező hozzászólása: Iránban ahol halállal büntetik a melegséget gondolom ott is divatból vannak nem? Gondolkozz mennyi divatmagazint olvashatnak hogy elérjék a melegséget.
A gátaknál a HOZZÁÁLLÁS a probléma. A magyar ember reggel felkel, árad a folyó lemegy segíteni. A meleg felkel, látja hogy árad a folyó, visszafekszik. Kíváncsi vagyok mikor voltál utoljára közösségi szolgálaton.
55 Tudod nem csak azok a melegek vannak akik felvonuláson illegetik magukat. Azokat én is megvetem. Vannak azonban olyan melegek akik meghúzzák magukat pont az olyan emberek miatt akik köpködnek meg utálkoznak egybõl. Nekem van meleg ismerõsöm. Messze jobb ember mint sok heteró. Viszont nekem is csak sok idõ után merte bevallani, mikor már tudta h én nem vagyok csõlátású, utálkozó, homofób. Az sem kizárt h a gáton nem voltak melegek, csak nem hirdették h õk azok. Te sem szívesen vallanál be olyat ami miatt kapásból a fél világ megvetne.
A kérdező hozzászólása: Szaud arábiába ha jól tudom a nõknek is igen hiányosak a jogaik sõt ha megerõszakolnak egy nõt akkor a nõt zárják börtönbe ......akkor ezt is támogatod ezek szerint?
42 Erról is írtam már h bármiért kicikizhetik a gyereket. Engem heteró szülõk gyereke ként találtak be. Csak úgy. És évekig megkeserítették az életem. a gyerekek kegyetlenek. Ha akarnak úgy is találnak valamit a másikban.
"Szaúd-arábiában a nõknek igen hiányosak a jogaik" milyen jogaik? És ez azért sokat elmond a válaszolóról is. tehát egy homofób, rasszista nõgyûlölõ barommal van dolgunk. Minden értelmet nyer! :D
Nekem eleve fura egy kicsit, hogy utáljuk a rendszert, mert kiközösítõ, ugyanakkor az egyik intézményét, a házasságot meg követeljük magunknak. Többek között ezért nem látok benne többet propagandánál.
Nem azt nem támogatom, hogy megerõszakolnak egy nõt és utána õt tegyék felelõssé érte. Nem azt mondtam, hogy minden jó ott, de legalább nincs ez a nagy melegpártiság mint itt.
Magyarországon melegpártiság? Melyik Magyarországon élsz te? :)
A kérdező hozzászólása: Ha egy gyerek elõtt két választás állna fennt: gyerekként cikizzék vagy nevelõintézet....sztem tudjuk a választ. Tehát ebben az esetben nem az a beteg ember aki ilyesmi miatt egy gyereket cikizik?
Két rossz közül persze, hogy a jobbat választanád. Nem mondom, hogy nem jobb egy gyereknek két meleggel élnie, mint olyan szülõkkel akik verik+alkoholisták. De ez nem helyes. Remélem nem vagyok kevesen, akik így gondolkoznak.
Tök jó, hogy minden hülye érvre rávetitek magatokat, de az ésszerû dolgokat meg mintha észre e vennétek :)
42!!!!! Egy szülõnek a gyerek a legfontosabb, fontosabb, mint a saját élete. Legalább okot ne adjanak a cikizésre, gondoljanak erre a saját életük helyett. Meg az helyett, hogy felvonulásokat szervezzenek. Érdekes nem hallottam, hogy köcsögök dolgoztak volna a gátakon, ott is meg kellene mutatni, hogy õk is valakik. Hallgattak mint a szar a fûbe, csak akkor nagy a szájuk ha akarnak valamit.
A kérdező hozzászólása: Szaud arábia téma: pont az ottani intoleranciából fakad mindkettõ....ugyanarról a töröl fakad mindkettõ
Cristos, nem akarok személyeskedni, de eléggé ellentmondásban vagy magaddal.
Mert?????? :D
A kérdező hozzászólása: Kérdés: tehát akkor ha vak vagyok akkor ne szüljek gyereket mert a gyerekemnek nehéz élete lesz vagy ha 156 cm magas vagyok akkor ne vállaljak gyereket mert a magassága miatt cikizni fogják? Másik : szerintem a gátakon nem melegek vagy heterok voltak ott és ott nme téma az ottlévõ szexuális hovatartozása. Kicsit vicces lenne nemde?
gyereket is azért akarnak nevelni, mert önzõk meg akarják mutatni, hogy nekik is lehet szarnak arra, hogy a gyerek terror alatt lesz az iskolában. Hiszen tudjuk a gyerekek a legkegyetlenebbek a szívatásokba.
Azért ne hasonlítsuk a vakságot meg a homárságot...
Mert a homoszexualitás a legújabb kutatások szeint anyai kromoszómán öröklõdik. Innentõl kezdve nem kell genetikusnak lenni, hogy rájöjj. férfi: YX Nõ: XX A férfi az X-et az anyától kapja, ha az mutálódott, akkor meleg, míg a nõknek ott a másik X az apától, ami elnyomhatja az anyai X-et. Persze ez csak egy újabb elmélet.

Véleményeket szeretnék! Melyik a jobb időbeosztás úszásnál? Ha két nap úszok és a harmadik nap pihenek vagy, ha minden második napomon pihenek?

Legjobb válasz: Ha fejlõdni szeretnél az utóbbit javaslom, az izmoknak idõre van szükségük a regenerálódáshoz, tkp. nem erõkifejtéskor izmosodsz, hanem pihenéskor két erõkifejtés között, ez az úszással is így van;

Ha fejlõdni szeretnél az utóbbit javaslom, az izmoknak idõre van szükségük a regenerálódáshoz, tkp. nem erõkifejtéskor izmosodsz, hanem pihenéskor két erõkifejtés között, ez az úszással is így van;

Miért szeretik a pasik, ha két csaj smárol?

Nekem nincs abban semmi extra, ha pasi pasival, de mikor két lány, akkor a közelb?l az összes pasi odamegy és ?ket bámulja...

Legjobb válasz: Nekem az jön be, ha két pasi smárol.

Nekem az jön be, ha két pasi smárol.
nekem is a két pasis változat jön be
Én a másik oldalról üzenem, hogy a nyálcsorgatást ha lehet máshol csináljátok, mert marhára nem hiányzik sem az én, sem a csajom estéjébe 4-5 ilyen balfácán. Egyszer elegem lesz, és tökönrúgom az eggyiket az tutifix.
mert sunáznám õket!
18:07 nálad már csak chuck norris keményebb!
Genetikai programozás. :D A férfiaknak a látvány jön be. :)
xDDDDDD Verekedõs cipõ van rajta
Engem is jobban érdekel két pasi! :) Valószinûleg azért, mert lány vagyok. xD

Ha két keresztnevet szeretnék adni, hogy hangzik az Ádám Árpád?

A vezetéknévhez mindegyik passzol,csak a két keresztnév nem tudom megy-e egymáshoz...

Legjobb válasz: Ezzel én is így vagyok. Külön-külön ok, de együtt nem tetszik nekem sem. Bár bevallom, nekem amúgy sem jön be ez a két keresztneves téma. Mi csak egyet adunk, szerintem pont elég. Amúgy ti döntésetek persze, de ha választani kellene, nekem pl az Ádám jobban tetszik. :)

Ezzel én is így vagyok. Külön-külön ok, de együtt nem tetszik nekem sem. Bár bevallom, nekem amúgy sem jön be ez a két keresztneves téma. Mi csak egyet adunk, szerintem pont elég. Amúgy ti döntésetek persze, de ha választani kellene, nekem pl az Ádám jobban tetszik. :)
egyetértek, külön-külön nagyon jók, de együtt nem.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólókhoz együtt nem jók, de ha választotok közülük akkor nekem is az Ádám jön be inkább! 33-hetes kismama
Külön-külön bármelyik jó lehet, együtt nekem nem hangzik jól.
Szerintem nem jó így, mert túl monoton és mindkettõben két Á van. Ha nem mindenhol használjátok mind a kettõt, akkor felesleges is a második. Ha már a véleményt kérdezed szép nevek , de együtt úgy hangzik mint az idõmértékes verselés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!