Találatok a következő kifejezésre: Ha két színű hajfestéket (2 db)

Mi lesz akkor ha összekeverem ezt a két színű hajfestéket? !

a kett? ez lenne : perfect mousse- aranysz?ke és gyöngysz?ke.

Legjobb válasz: sztem ne kevers össze...kitudja mien színt kapsz..

sztem ne kevers össze...kitudja mien színt kapsz..
általában kihullik vagy annyira "elég", hogy nem lehet vele mit kezdeni...mivel 2 festék ezért 2 külömbözõ hatás és egyéb..ha ezek keverednek, akár maró anyagot is alkothatnak....nemf eltétlen, de általában megesik, hiába ugyan az a márka...mégis 2 eltérõ szín ami...nem éppen jó..míg az egyik kevésbé mar a másik jobban:S:S nem ajánlom
szerintem lehet, a fodrász is szokott keverni én is kevertem már és semmi baja nem let a hajamnak...

Ha két más színű hajfestéket összekeverek, és úgy festem be vele a hajam, mi lesz az eredmény?

Pl. ha egy lila és egy vörös (inkább piros) festéket keverek. Akkor a két szín keveréke jön ki, vagy inkább az, amelyik a sötétebb, ill. dominánsabb? Csak már annyira unom a bolti festékeket, fodrásszal festetni nincs pénzem, mivel diák vagyok...:)

Legjobb válasz: A kék és fekete keverékembõl kékesfekete lett, szóval keveréknek kell kijönnie azt hiszem. De próbáld ki egy tincsen, én is úgy szoktam :)

A kék és fekete keverékembõl kékesfekete lett, szóval keveréknek kell kijönnie azt hiszem. De próbáld ki egy tincsen, én is úgy szoktam :)
A pirosban elméletileg több a pigment, mint a lilában, mivel a piros is már egy kevert szín fajta. ez már a mennyiségtõl függ, hogy milyen árnyalatú lesz a hajad. Ha 1-1 arányban kevered, akkor a piros pigmentek jobban fognak dominálni, ezért a hajad is világosabb árnyalatú lesz. Ha lila a fõ szín, akkor mindenképp sötét színt érhetsz el vele. Próba szerencse! És az elõttem válaszoló tanácsát fogadd meg: Elõször csak tincselj! Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! :)
Szia! A lila erõsebben fog látszani ha 6%-os oxigentat használsz ha viszont 9%-os vagy 12%.os oxigentat akkor meg a vörös lesz a dominánsabb szín. Ezt azért tudom mert fodrász vagyok!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!