Találatok a következő kifejezésre: Ha két múlva (101 db)

Ha két év múlva akarok használt lakást venni, akkor milyen támogatást kapok, ha egy gyerekem van?

Ez a szocpol? Egyedülálló is kaphat? Mekkora ez az összeg kb? Vagy ez a lakás árától függ?

Legjobb válasz: Két év múlva nagy idõ. nagy a valószínûsége hogy a használt lakásra adható félszocpolt el fogják törölni május 31-el. Ha mégsem törlik az egy gyerekre használt lakásra 700 ezer ft a félszocpol. Egész szoc-polt csak új építésûre vagy építkezésre adnak. A félszocpol nem jár ha elmúltál 35 éves, valamint pesten 12 millió forintig veheted igénybe, vidéken 8 millióig, és meghatározzák a minimális szobaszámot is.

Két év múlva nagy idõ. nagy a valószínûsége hogy a használt lakásra adható félszocpolt el fogják törölni május 31-el. Ha mégsem törlik az egy gyerekre használt lakásra 700 ezer ft a félszocpol. Egész szoc-polt csak új építésûre vagy építkezésre adnak. A félszocpol nem jár ha elmúltál 35 éves, valamint pesten 12 millió forintig veheted igénybe, vidéken 8 millióig, és meghatározzák a minimális szobaszámot is.

Megéri megvenni a HTC Desire-t, ha két év múlva úgyis megint jobb telefonok lesznek?

Érdemes ennyit költeni rá vagy elégedjek meg mondjuk egy wildfire-rel vagy mondjuk egy SE x10 mini proval?

Legjobb válasz: Így van, most akkor ennyi erõvel sose vegyél telefont, mert két év múlva úgyis sokkal jobbak lesznek:D Nekem spec ha lenne pénzem a Desire-re, azonnal rohannék megvenni.

Így van, most akkor ennyi erõvel sose vegyél telefont, mert két év múlva úgyis sokkal jobbak lesznek:D Nekem spec ha lenne pénzem a Desire-re, azonnal rohannék megvenni.
Az SE 10 egy szar azzal ne elégedj meg semmiképp. Amúgy ez tõled függ, emnyire vagy divatmajmolós. Ha nem érdekel, hogy épp mi a divat, akkor a HTC is telefon lesz 2 év után is. Ha érdekel, akkor emg tökmindegy akármit veszel meg fél év után úgyis lesz szebb, jobb gyorsabb. Engem nem érdekel a divat, 4 évig elnyúztam egy K750i-t most azért vettem egy Galaxy3-at mert a K750 meghalt. De ezzel is szeretnék ellenni vagy 3 évet, és nem azért lecserélni, mert épp van jobb...
6 évig nyúztam okostelefonnak egy 6600-s Nokiát, közben lett egy 5310-es is (zenének), most lassan muszáj átváltani az érintõsekre, mert abban van a jövõ. Megnéztem miben van az a hardver, ami 1-2 év múlva is telefon lesz, és melyik a megbízható márka, jó grafikus proceszorral, gyors termékfrissítéssel, így jutottam a HTC Desire HD-hoz...
Nem. A következõre rátesznek majd néhány forint késedelmi kamatot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... És azt lehet pontosan tudni hogy mennyi az a késedelmi díj?
Hát szerintem max. 10 Ft 2 napra. De az is lehet, hogy 0.
én másfél-két hetet szoktam késni, és 500 ftot szoktak felszámolni.


Enyhe figyelemzavart állapítottak meg 5 éves gyermekemnél, ha két év múlva megy iskolába javulhat ez a figyelemzavar, vagy mindenképp probléma lesz az iskolában?

Legjobb válasz: Két év alatt még nagyon sok dolog történhet. Nézz utána figyelemfejlesztõ gyakorlatoknak, és simán változhat addig minden.

Két év alatt még nagyon sok dolog történhet. Nézz utána figyelemfejlesztõ gyakorlatoknak, és simán változhat addig minden.
Javulhat, de csak ha foglalkoztok vele szakszerûen. Gondolom az orvos mondott javaslatokat hogyan lehet. Elmondanád mik voltak a tünetei ? Kíváncsi vagyok mi az ami már akár enyhe figyelemzavarnak is számít, mert néha én is erre gondolok a fiamnál. Mert egyébként meg valahol mind az ugy gondolom nem ? Fõleg fiúk. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Elég mozgékony is, az oviban jelezték, hogy nem tartja be az utasításokat. ÉN azt hittem hiparaktivitásra gondolnak, de a pszichológus megnyugtatott, hogy legfeljebb egy enyhe figyelemzavara van, ha már mindenképpen diagnózist kell mondjon, az értelmi szintje átlagos.Azt mondta , hogy iskolás koráig még bõven javulhat a helyzet, de smeiiféle fejlesztést nem írt elõ, azt mondja sokat játszak vele, szeressem, ne a fejlesztésen gondolkozzam.
A kérdező hozzászólása: Ó jaj, hogy én mennyi helyesírási hibát vétettem, annyira kapkodtam az elõbb...

Ha két hét múlva elmúlok 18 de nem járok suliba mehetek dolgozni felnöttként ugye?

munka

Legjobb válasz: Ha felvesznek valahova akkor igen.

Ha felvesznek valahova akkor igen.
A legtöbb ócska gyárba a 8 általános a feltétel, az azért megvan?
Diákként is tudsz dolgozni ha elmúltál tizenhat éves
Bruttó 500Ft os órabérért még én is alkalmaználak.
A kérdező hozzászólása: én normális válszokat kértem :@ nem tudom mi jógon ugatnak itt egyesek nekem .. amugy igen kébzeld megvan 8 álatlános
Nem nagyon értem, tök normálisan válaszolt neked mindenki, sõt még állásajánlatot is kaptál.

Ha két hét múlva utazom Wizz-zel, akkor mikor tudom kinyomtatni a beszállókártyá (azt kell, ugye? ) és milyen menüpontban keressem? A visszaút is kinyomtatható, ott nem biztos, hogy lesz lehetőségem?

Legjobb válasz: Utasfelvétel menüpont! A visszautat csak akkor tudod kinyomtatni ha a járat menetrend szerinti indulását megelõzõ 14. napon belül jössz is vissza.

Utasfelvétel menüpont! A visszautat csak akkor tudod kinyomtatni ha a járat menetrend szerinti indulását megelõzõ 14. napon belül jössz is vissza.
wizzair.com oldalon ott lesz nagybetûvel legfelül, hogy UTASFELVÉTEL Ott megadod a visszaigazolási kódot és egyik utas vezetéknevét és utána már elég egyértelmû mit kell csinálni. Kinyomtatod a beszállókártyát és viszed magaddal a reptérre. Ezt legkorábban pontosan 14 nappal a járat indulása elõtt lehet megcsinálni, legkésõbb 3 órával elõtte. A visszaútnál ugyanúgy érvényesek ezek. Tehát ha 3 hetes utazásra mész, akkor az utasfelvételt és beszállókártya nyomtatást csak kint tudod megcsinálni! Ha 14 napnál rövidebb idõre utazol, akkor még itthon is meg tudod csinálni.

Mennyibe kerül az útlevél-hosszabbítás, ha két hét múlva kellene?

útlevél

Legjobb válasz: tanuld meg mi az a google: http://www.nyilvantarto.hu/hu/utlevel

tanuld meg mi az a google: http://www.nyilvantarto.hu/hu/utlevel

Normális, ha két nap múlva is iszonyúan fáj a helye?

szerdán vésték ki a bölcsességfogamat és összevarrták a helyét. Majd be [email protected] s fájdalomtól még mindig. Nem használ a fájdalom csillapító. Nem gennyedzik nincs lázam.

Legjobb válasz: Ha ennyire fáj, nem ártana visszamenni. Lehet, hogy begyulladt a seb.

Ha ennyire fáj, nem ártana visszamenni. Lehet, hogy begyulladt a seb.
Igen.Teljesen normális.Nekem 1 hétig fájt, vissza is mentem pár nap után, de mondták, hogy teljesen normális, majd csillapodik szépen lassan.Kinek így, kinek úgy.Ha nyugtalanít, menj vissza, de nem fognak csinálni Veled semmit, max megnézik a helyét.
nekem 3 hónapja fáj, egy zsiguli árát már ráköltöttem algoflexre, de van, amikor hiába. szóval normális. :\

Ha két év múlva a baloldal nyer, újra visszaállítják a kommunista utcaneveket?

Legjobb válasz: Hát remélem visszakapjuk a Moszkva teret, én máig nem is vagyok hajlandó máshogy hívni.

Hát remélem visszakapjuk a Moszkva teret, én máig nem is vagyok hajlandó máshogy hívni.
Hát most már hagyják ahogy van, bár remélem a Moszkva teret tényleg visszanevezik, én még embert nem hallottam az új nevén hívni (a hivatalosságokat kivéve persze, nekik kötelezõ)
Csak a Moszkvát, nagyon helyesen. Bár az se nem kommunista, se nem utca.
Nem hiszem, sõt azt sem hiszem, hogy nyer egyáltalán a bal oldal.
Néhány utcát és teret tényleg nem ártana visszanevezni, de azok sem kommunista nevek voltak.
Szerintem nem lenne értelme, már ha nyernének se, visszaállítani ilyen neveket. De a Moszkva tér az pont nem ilyen. Ellenben elég gáz, hogy milyen neveket tekintettek "kommunistának", legalább is a Franker Leó balhé elég gáz ...
Mért nem nézel utána hivatalosan?:D
akkor hivatalos info: ha házastársad lévén akarod a honosítást, akkor 3 év magyarországi állandó lakcím és 3 év házasság kell (ez a kedvezményes honosítás) + állampolgársági vizsga ha a felmenõid révén szeretnéd, akkor a felmenõd magyar állampolgárságát, a családi kapcsolatot(leszármazást) kell igazolnod és a magyar nyelvtudást kell igazolnod - ez az egyszerûsített honosítás mindkét esetben büntetlen elõélet is feltétel ja és a magyar állampolgárságot lehet megszerezni így, a szlovákok jelenleg ágálnak a többes állampolgárság ellen, tehát a jelen vélemény szerint arról le kell mondani
A kérdező hozzászólása: mert per pill lusta vagyok :D ^^ szóval tudsz vmit ...?:D
Ez a szlovák törvényektõl függ, mert a magyar törvények nem tiltjk a kettõs állampolgárságot, de Slotáék tudtommal be akartak vezetni egy ilyet. Nemtudom sikerült-e nekik.
Hogyha akarod, akkor már most is kérvényezheted a kettõs állampolgárságot, Slotáék meg fenyegetõznek össze-vissza, nincs semmi igazságalapja a dumájuknak.
18:40 most nem kérvényezheti, nincs rá jogalapja...hacsak nem él itt 8 éve legálisan és van lakcíme Magyarországon....az egyszerûsített honosítást meg csak január elsejétõl kérvényezheti
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :S nem élek magyarorszag de majd megoldjuk thx :) ^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!