Találatok a következő kifejezésre: Ha két keresztül (23 db)

Ha két napon keresztül egész nap egy asztal mellett kell üljek, kevés pihenővel, árthat a babának?

Úgy éreztem már az este végére, hogy bekeményedik a hasam. 24 hetes kismama

Legjobb válasz: Miért kell 2 napon keresztül egyfolytában az asztal mellet ülöd? Miféle munka ez? Ne állj, ha ülhetsz, és ne ülj, ha felhetsz. Ez a tehesség alapszabálya. :)) Mindenképpen olyan testhelyzetet válassz ami neked kényelmes. Ha nem érzed jól magad akkor a baba sem. Ha ülsz teszél széket a lábad alá. Semmi esetre se üldögél ilyen sokat egyhelyben, elég nagy esélyed van egy trombózisra. Tessék sétálgatni, hogy a vérkeringésed rendben legyen. Pihenj sokat, vigyázz magatokra.

Miért kell 2 napon keresztül egyfolytában az asztal mellet ülöd? Miféle munka ez? Ne állj, ha ülhetsz, és ne ülj, ha felhetsz. Ez a tehesség alapszabálya. :) ) Mindenképpen olyan testhelyzetet válassz ami neked kényelmes. Ha nem érzed jól magad akkor a baba sem. Ha ülsz teszél széket a lábad alá. Semmi esetre se üldögél ilyen sokat egyhelyben, elég nagy esélyed van egy trombózisra. Tessék sétálgatni, hogy a vérkeringésed rendben legyen. Pihenj sokat, vigyázz magatokra.
Ártani nem árt, ne aggódj, de ha nem érzed jól magad, azt érzi õ is. Ha már mindenképp ülni kell (értekezlet? ülõ munka?), sokat mozgasd a végtagjaidat, polcold föl a lábad az asztal alatt és ahogy szabadulsz, mozgasd meg minden tagodat, utána sok pihi! És intézd úgy, hogy csak ritkán forduljon ez elõ! Jó babavárást!
Ilyen terhességi korban szerintem még nem nyomódik össze a baba az üléstõl, de azért feltétlen állj fel és sétálgass, amint alkalmad van rá. Ha te is észreveszed hogy keményedsz, rögtön meg is válaszoltad a kérdést, tehát elvileg jelzi a szervezeted hogy nem tetszik neki a helyzet, de ha csak 2 nap, akkor biztos nem árt a babának.

Ha két gép routeren keresztül van összekötve akkor hogyan tudnék nagy méretű fájlokat átvinni egyik gépről a másikra? Pen drive és egyéb adathordozók nélkül persze.

A lényeg hogy 3 számítógép van a lakásba. routerrel vannak összekötve. egy olyan módszert keresek amivel egy 9gigás ISO fájlt át tudnék vinni a másik gépre. Gondolok itt például egy FTP szerverre. de sajnos ahhoz nem értek hogy, hogyan lehet létrehozni saját FTP szervert. köszi előre is! :)

Legjobb válasz: hát ha 1 ruterral össze van kötve akkor megosztási mappát kell csinálni. De ha nem megy akkor van egy alap megosztási mappa. C:\Felhasznalok\nyilvanos

hát ha 1 ruterral össze van kötve akkor megosztási mappát kell csinálni. De ha nem megy akkor van egy alap megosztási mappa. C:\Felhasznalok\nyilvanos
ez akkor is mûködik ha wifivel van csatlakozva a két gép?
igen.

Ha két héten keresztül eszek naponta 4 sonkás szendvicset ebéd meg vacsora mellett, felszedek pár kilót?

Legjobb válasz: Gondolom, hízókúrázol. Szerintem nem, mert kizárt hogy meg tudd enni. Vagy a vacsiból-ebédbõl eszel kevesebbet, vagy a sonkás szendró marad el. Vagy magadba erõlteted, és jön a gyomorrontás. Tudom, nekem is problémám volt a soványság, csak fokozatosan lehet a mennyiséget növelni, és ha ilyen alkat vagy amúgy sem tudsz túl sokat tenni ellene:-( Vagy csak kitartással, hosszú idõ alatt:-(

Gondolom, hízókúrázol. Szerintem nem, mert kizárt hogy meg tudd enni. Vagy a vacsiból-ebédbõl eszel kevesebbet, vagy a sonkás szendró marad el. Vagy magadba erõlteted, és jön a gyomorrontás. Tudom, nekem is problémám volt a soványság, csak fokozatosan lehet a mennyiséget növelni, és ha ilyen alkat vagy amúgy sem tudsz túl sokat tenni ellene:-( Vagy csak kitartással, hosszú idõ alatt:-(


Ha két ember fél éven keresztül rendszeresen beszélget (online, mert távol laknak egymástól), kialakulhat a fiú részéről komolyabb dolog? (gyakran hangoztatja, hogy kedveli a másikat, de nem nyomuló stílusban)

Jól kijönnek egymással,gyakran keresik egymást. Ebb?l kialakulhat valami érzelmi alapú dolog? Normális válaszokat!

Legjobb válasz: Mér szerinted kialakult valami? Mi mondjuk meg neked, hogy szerelmes-e vagy? http://www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0

Mér szerinted kialakult valami? Mi mondjuk meg neked, hogy szerelmes-e vagy? http://www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0
A kérdező hozzászólása: A kérdés az, hogy kialakulhat-e? Az én részemrõl ne aggódj...
igen :) én is kb fél éve beszélek egy lánnyal online mert messze lakunk egymástól és teljes mértékkel állíthatom hogy igen férfi részrõl . csak én nem tom hogy nõi részrõl kialakulhat e ilyen szóval ha megírnád válaszban....
Igen, de a csaj úgyis beparázik ha találkozni kell:D
ja már meg is válaszoltad XD
Igen, kialakulhat! Én is így voltam a Párommal, bár ahhoz nem kellett fél év, hogy találkozzunk. Mindennél jobban szeretem és a legjobb döntés volt, hogy utaztam 334 km-et hozzá!
Én nem paráztam, sõt alig vártam a talit! #6;))♥ Legeslegjobb dolog volt az életemben! Szeretlek mindennél jobban!
Elõtte már találkoztatok személyesen is? Ha, nem akkor vigyázz nehogy csak eladja magát neten neked, közben meg vagy 10 más lányt szédít a hasonló szövegeivel.... Sajnos van ilyen! Mindenesetre, ha találkoztok ne úgy kezeld, mintha már féléve naponta találkoztatok volna. Hanem hagyj idõt a további ismerkedésre is, nehogy kihasználjon vagy hasonló! N

Milyen szabályt sértek ha parkolóhelyen keresztbe állok, és így két parkolóhelyet elfoglalok? Van valami szabály rá?

Legjobb válasz: Igen, olyan szabály van rá, hogy a felfestett vonalon 1 centire se nyúlhat túl az autód semelyik irányban sem! Megbüntethetnek, vagy akár el is vontathatják az autódat ezért. De arra is számíthatsz, hogy egy hirtelen haragú embertárs végighúzza szépen a kulcsát az oldaladon, és tökéletesen igaza lesz!

Igen, olyan szabály van rá, hogy a felfestett vonalon 1 centire se nyúlhat túl az autód semelyik irányban sem! Megbüntethetnek, vagy akár el is vontathatják az autódat ezért. De arra is számíthatsz, hogy egy hirtelen haragú embertárs végighúzza szépen a kulcsát az oldaladon, és tökéletesen igaza lesz!

Egy medencébe két csövön keresztül folyik be a víz. Az egyik csövön keresztül 10 óra alatt, a másikon 12 óra alatt telne meg a medence (ha egy csövön folyna a víz). Mennyi idő alatt telik meg a medence, ha mindkét csövön át egyszerre folyik be a víz?

Ellenőrzést is szeretnék kérni!

Legjobb válasz: Ugyebár az egyik csövön keresztül egy óra alatt 1/10 medencényi víz jön ki, a másikon 1/12 medencényi víz. Ha egyszerre megnyitod mindkettõt, akkor már tudod, hogy 1 óra alatt meddig töltik meg a medencét. Innen már nem nehéz.

Ugyebár az egyik csövön keresztül egy óra alatt 1/10 medencényi víz jön ki, a másikon 1/12 medencényi víz. Ha egyszerre megnyitod mindkettõt, akkor már tudod, hogy 1 óra alatt meddig töltik meg a medencét. Innen már nem nehéz.

Ha átnézek a 2 db-os Lily teszten (lámpán keresztül) két csíkot látok az egyik a C (kontroll) helyén van, a másik lejjebb. Ha leteszem magam elé csak a kontroll csíkot látom. Ez meg mi? Ez most negatív vagy pozitív eredmény?

17 napja késik, már nem tesztelek többet, mert csütörtökön megyek n?dokihoz, ezért kérlek azt ne írjátok, próbáljak meg másikat. Köszi!

Legjobb válasz: szerintem negatív, ugyanis simán kell nézni õket, nem pedig lámpán keresztül:) esetleg meg is röngeneztethetnéd:):)

szerintem negatív, ugyanis simán kell nézni õket, nem pedig lámpán keresztül:) esetleg meg is röngeneztethetnéd:) :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy így buzdítasz! :-( Szerintem is negatív!
Figyelj, ez n em buzdítás kérdése.Ez olyan mintha én azt mondanám, h milyen szép karcsú az árnyékom, pedig még 10 kiló rajtam van szülés óta. Szerintem is negatív, de vannak még csodák!
elõzö vok, ha dokihoz mész és még mindig nem jn meg addigra és tapogatással nem talál semmit, azért kérj egy hüvelyi ultrahangot, mert nekem is csak azzal látszott
SZia. Sajnos nekem is volt ilyen, méghozzá úgy hogy volt már egy + tesztem is, és mégis megjött. Ha nem jön meg, tesztelj mégegyszer és menj dokihoz, hátha az uh-n már látni valamit. Drukkolok!
hagyd a teszteket, itt már csak a doki tud okosat mondani!potyára ne kölcs tesztre!lehet még a vége akármi is...sok sikert
Szia! A Lily nekem is ilyen. másmilyen teszttel is teszteltél? Ha igen annak mi lett az eredménye? Én Lilyvel elõször délután teszteltem, és valami hasonló volt, mint neked, alig-alig látható csík, inkább csak fényben, másnap reggel megismételtem a másik teszttel(Medi-lab) és azon egyértelmûen megjelent a csík!!! Mondjuk nekem ez még késés elõtt volt! De a doki biztosabbat fog mondani, 17 nap elég sok látnia kell ha van baba!!!! Majd írd meg légyszi mit mondott!

Ha megvan egy köröm egyenlete és egy egyenesem egyenlete, ami a kör középpontján megy keresztül, akkor abból hogy számolhatom ki a két metszéspontot?

Tehát ahol az egyenes metszi a kört.

Legjobb válasz: Felírod a két egyenletet, van 2 kétismeretlenes egyenleted. Kifejezed az egyik tagod az egyik egyenletben, behelysettesíted a másikba és mivel a kör egyenletében van másodfokú tag, 2-2 gyököt kapsz a 2 ismeretlenre, na így meglesz a 2 pont koordinátája.

Felírod a két egyenletet, van 2 kétismeretlenes egyenleted. Kifejezed az egyik tagod az egyik egyenletben, behelysettesíted a másikba és mivel a kör egyenletében van másodfokú tag, 2-2 gyököt kapsz a 2 ismeretlenre, na így meglesz a 2 pont koordinátája.

Ha a bérlö, nem fizeti a bérleti dijat, több éven keresztül, két szobás lakásrol van szó. Ki lehet-e? Lakoltatni, vagy mit lehet tenni? Mert védik abortokon belül lévöt is, és az a bérlő. Mit tehetnék?

Kétszobás,tehermentes második emeleti,lakotelepi világos nagy teraszos 54négyzetnéteres lakásról van szó.A bérlö semmit nem fizet csak a villanyt,távfütést,közösköltséget,vizdijat semmit.

Legjobb válasz: 18:57! Ilyet max akkor tudsz tenni, ha nincs hivatalos szerzõdés. Ha van papír, akkor bizony nem tehetsz ilyet.

18:57! Ilyet max akkor tudsz tenni, ha nincs hivatalos szerzõdés. Ha van papír, akkor bizony nem tehetsz ilyet.
De ez eddig neked nem tûnt fel, hogy nem fizet vagy mi? Miért vártál vele eddig évekig? Azt gondoltad, hogy majd egybe kifizet 10-20 hónapnyi pénzt? Ugyan már... Én is javaslom a zárcserét és a holmik kipakolását.
Jajmár, hát kit érdekel, hogy védik. Megnézed mikor nincs otthon, odarendelsz egy lakatost, mutatod a lakcímkártyádat, hogy ott laksz, vagy tulajdoni lapot, akármit, és mondod neki, hogy elhagytad a lakáskulcsokat, le kéne cserélni. Ha meg van kulcsod a lakáshoz, akkor ugyanezt teszed, de csak annyit mondasz neki, hogy le akarod cserélni a zárat. Aztán ha kész a munka, kidobálod a bérlõ cuccait a ház elé, azt' csókolom, ott rohadjon meg mind ahol van. Velem biztos nem szórakozna így senki, én magasról tennék a "jogaira", meg hogy "védik", ha egyszer az én lakásom...
Ha van hivatalos szerzõdés, akkor elõbb írok neki egy ilyet: "Alulírott xy tulajdonos, az ekkor és ekkor kötött bérleti szerzõdést a mai nappal felmondom, és kérem, a felmondási idõ lejártával kiürítve adja át a lakást" és elpostázom neki tértivevénnyel. Ha a lakásomban van a címe, akkor oda. Aztán miután átvette, vagy 2x visszajött úgy, hogy nem vette át, akkor csinálom meg a fentieket... :P
Ilyen butaságot! Évekig hagytad, hogy ne fizessen? 2-3 havi kauciót szokás kérni, pont az ilyenek miatt. Aztán a második nem fizetett hónapnál lezongorázom a bérleti szerzõdés felbontását. Ilyen esetben még jogilag sem tud mit tenni, hiszen - igaz, hogy õt is védik a törvények - de Téged is! Azt én nem ajánlom, hogy a cuccait kitedd az utcára, ugyanis ez a Te felelõsséged. Jártam hasonló cipõben, majdnem én faragtam rá emiatt, pedig tudom, hogy másképp nem ment volna. De azt közölheted vele, hogy X. Y. napra szerezzen fuvart, mert a cuccait el kell "költöztetnie", és ha nem intézkedik, akkor az utcáról majd összeszedi a bútorait. Legalább fenyegesd meg ezzel elõtte, hátha "észre tér":)
Igen, valami hasonlóra akartam rávilágítani. Nekem abban volt szerencsém, hogy "buta" volt a bérlõm, és meg tudtam vele etetni, hogy kirakom a cuccait. De a rendõrségen elõtte érdeklõdtem a mikéntje felõl, ott mondták, hogy nem tehetem meg csak úgy, ahogy Te is leírtad. A bérlõm ennek ellenére bevette, és elcuccolt. Azóta csak ismerõsökön keresztül adom a lakásom, és totálisan hallgatok a nõi megérzésemre. Sajnálom, ami Veled történik, de tényleg nem lett volna szabad ennyi ideig hagynod. Drukkolok Neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!