Találatok a következő kifejezésre: Ha két kapcsolatom (51 db)

Mi történik ha két negatív entitással élõ személy találkozik? Milyen lesz a kapcsolatuk?

Az egyikük 100 %, hogy entitással él, a másikuk még kétséges, de igen erõs a gyanúm rá. Tehát milyen lehet köztük élõ emberek közt a viszony, ha negatív entitás tapad hozzájuk?

Legjobb válasz: Mivel két negatív szám szorzata mindig pozitív, ezért gondolom pozitív lesz a kapcsolatuk (már csak abból kifolyólag is, hogy mindketten negatívak, így egyet fognak érteni egymással).

Mivel két negatív szám szorzata mindig pozitív, ezért gondolom pozitív lesz a kapcsolatuk (már csak abból kifolyólag is, hogy mindketten negatívak, így egyet fognak érteni egymással).
Az entitások nem lesznek hatással rájuk, általában csak az adott személyre vannak(rajtam is van "valami"). Ahogy a felettem lévõ írta, valószínûleg jól ki fognak egymással jönni:)
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Honnan veszed, hogy egymást szívatják majd a hülyeségeikkel? Egyikük sem tudja, hogy entitás van rajta! Az, akirõl 100 %-os bizonyossággal állítom (legyen Õ "A"), hogy így él: Évekkel ezelõtt egy haverja (legyen Õ meg "B") öngyilkos lett. "A" családja szerint azóta iszik, mióta "B" meghalt. Én az öngyilkosság után kerültem kapcsolatba "A"-val, és rajtam nincs entitás! Egy metamorf masszázs után, a masszázst végzõ, azt mondta látott egy sarki kocsmát. Ezután meséltem el neki, hogy "B" családjának van egy sarki kocsmája, oda járt össze a társaságuk, így "A" is. "A" amikor részeg, mindig azt mondja, hogy "egy jó kötél mindent megold". "B" a kocsmában akasztotta fel magát. "B" édesanyja a halála után sokáig mondogatta "A"-nak, hogy "jaj ("A") kisfiam, te úgy hasonlítasz az én kisfiamra ("B"-re). Nem tudok képet mutatni mindkettõrõl ("B"-rõl nincs képem, meg amúgy sem), de ha valakik, akkor Õk ketten igazán nem hasonlítanak egymásra. Igen, talán "B" (vagyis csak már mint entitás) majd "kinyírja" "A"-t, oly módon, hogy öngyilkosságra kényszeríti, de nem az a másik ember, akirõl úgy gondolom, hogy szintén hozzá tapad egy lélek. Ez a másik ember szintén nem gondolja azt, hogy entitás van rajta. "A" nem hisz az ilyesmiben, vagy csak fél beismerni azt, hogy ilyesmi megtörténhet, akárkivel. Még veled is kedves utolsó válaszoló. Mielõtt azt hinnéd az entitásod megjelenik minden este az ágyad lábánál, nézz utána, mirõl van szó.

Mi értelme van annak ha két ember többször újrakezd egy kapcsolatot?

A volt barátomról van szó, aki kb 2 hete szakitott velem, elötte volt egy 2éves kapcsolata és azért lett annak is vége mert a fiu megunta és ellaposodott a kapcsolatuk.Meg már régebb ota én tetszettem neki, mi összejöttünk, de a volt bnöje továbbra is hivogatta és irt neki.Nem tartott csak kb 2 hónapig a kapcsolatunk, de most ugy néz ki megint összejöttek.Csak nem értem h nekem is mondott rola mindent (a lányrol)közbe a lány meg összejött a fiu un.tesojával, amikor meg mi szakitottunk egyböl ? is otthagyta, azt is eltudom képzelni h megint visszakönyörögte magát hozzá, de nem gondoltam h vissza is veszi.

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? A leírtak alapján gyerekek. De legalábbis a barátod mindenképpen az. ha még mindíg a régi nõjével kavar, érzelmileg nyilván nem szakadt el tõle, nincs lelkileg felkészülve egy új kapcsolatra, és te sem jelentettél neki túl sokat. Ha neked sem jelentett sokat, valószinüleg csak azért érzed rosszul magad, mert a hiúságodat bántja a dolog. Felesleges foglalkozni a dologgal, nem voltatok egymáshoz valók, ennyi. Amíg nem lépsz túl ezen a dolgon, Te sem leszek alkalmas arra, hogy új kapcsolatot kezdj.

Hány évesek vagytok? A leírtak alapján gyerekek. De legalábbis a barátod mindenképpen az. ha még mindíg a régi nõjével kavar, érzelmileg nyilván nem szakadt el tõle, nincs lelkileg felkészülve egy új kapcsolatra, és te sem jelentettél neki túl sokat. Ha neked sem jelentett sokat, valószinüleg csak azért érzed rosszul magad, mert a hiúságodat bántja a dolog. Felesleges foglalkozni a dologgal, nem voltatok egymáshoz valók, ennyi. Amíg nem lépsz túl ezen a dolgon, Te sem leszek alkalmas arra, hogy új kapcsolatot kezdj.
Ha nem is jelentett neked semmit, akkor ne aggodj. talan nem lesz akkora lelki seb, mintha õ lett volna a nagy szerelem. ha a pasi ennyire nem tudja h mit akar akkor meg sem érdemel egy komoly kapcs.ot. nyugi, van még sok rendes pasi.
gyerekszerelem. Ne keress értelmet benne.

Elmagyaráznátok azt hogy ha két vektor merőleges vagy párhuzamos akkor milyen kapcsolatban vannak és hogy miért semmisítik meg egymast vagy miért 0?

Legjobb válasz: Wat. Ha két vektor párhuzamos, egyenlõ hosszú és ellentétes írányú, akkor összegük 0/nullvektor. Ez azért van, mert a vektorra kb. gondolhatsz úgy, mint mozgásra, elmozdulásra. Gondolj arra, hogy egy vonalban lépsz x-szer elõre, majd x-szer hátra. Visszajutsz az eredeti pozicióban, tehát az öszelmozdulás 0. Ha két vektor merõleges, akkor skalárszorzatuk 0. Szerintem erre nincsen nagyon szép gyakorlati ok. Egyszerûen ha a definció szernt elégzed a szorzást, akkor 0-t kapsz, hisz valami*valami*cosalfa-t kapsz, ahol alfa a bezárt szög, ami 90, de cos90 pedig 0.

Wat. Ha két vektor párhuzamos, egyenlõ hosszú és ellentétes írányú, akkor összegük 0/nullvektor. Ez azért van, mert a vektorra kb. gondolhatsz úgy, mint mozgásra, elmozdulásra. Gondolj arra, hogy egy vonalban lépsz x-szer elõre, majd x-szer hátra. Visszajutsz az eredeti pozicióban, tehát az öszelmozdulás 0. Ha két vektor merõleges, akkor skalárszorzatuk 0. Szerintem erre nincsen nagyon szép gyakorlati ok. Egyszerûen ha a definció szernt elégzed a szorzást, akkor 0-t kapsz, hisz valami*valami*cosalfa-t kapsz, ahol alfa a bezárt szög, ami 90, de cos90 pedig 0.
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszod , megértettem mind kettot :D Van egy pelda ami miatt felmerult bennem ez a ketto lehetoseg a vektroknál. Ez a példa: http://i.imgur.com/R39UBFq.jpg A kérdés hogy mekkora ero hat az q1 toltesre. Felirtak vektorossan hogyan hatnak egymasra a toltesek, majd a magyarazatban leirták hogy egymást hogyan "semmisitik " meg a vektorok. De van a vegso lepes amiben csak azt irjak hogy az F1 ero (a vegso ero) párhuzamos a F16 erovel, ezert ezt F1 = f16 - 2*F13 erovel kapjuk meg a vegeredmenyt. Nem ertem miert 2*F13 mal számoltak, miert vettek bele a számításba ha azt az F13 at elozoleg azt irtak ra hogy semmisiti a F15 os ero. Tudnal ebben segiteni. Koszonom


Jehova tanúi, menynire tartjátok biblikusnak azt az álláspontot, miszerint onnantól fogva tekinhető házasnak két ember, ha intim kapcsolatot létesít? (részletek lent)

Olvasgattam az oldalt, és találtam egy ilyen véleményt: "Ha volt valakinek egy barátja, akivel szerették egymást, és lefeküdtek egymással, azzal házastársakká váltak." Ez azt jelenti, hogy a házasságkötés akkor valósul meg, ha két ember unga-bungázik egyet "szerelemből" ?:D

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ. Köszönjük a megtiszteltetést, hogy tõlünk várod a választ, illetve nem tõlünk hanem a teremtõtõl Azt nagyon jól tudjuk, hogy a házasság intézményét Jehova hozta létre. Mivel még emberi uralmak alatt élünk a teremtõ nem lát kivetni valót abban, hogy törvényesen bejegyezve összeházasodjanak a párok.Még megengedi a "hatalmak" létezését. Így megfelelnek a Róma 13:1-nek. (Róma 13:1, 2) 13 Minden lélek rendelje alá magát a felsõbb hatalmaknak, mert nincs hatalom, csak Istentõl; a létezõ hatalmak Isten által állnak fenn a maguk viszonylagos állásában. 2 Aki tehát ellenszegül a hatalomnak, az Isten elrendezésével száll szembe; akik szembeszálltak azzal, ítéletet fognak magukra vonni. Isten törvényébe nem ütközik az, hogy törvényesen összeházasodjanak. Isten a boldogító Igen elhangzása után és az iratok aláírása után tekinti törvényesnek a házasságot melyet két tanú elõtt tettek. S ez összhangban van a Pál által írt szigorú kijelentésnek is (Héberek 13:4) 4 A házasság tiszteletre méltó legyen mindenkinél, és a házas ágy beszennyezetlen, mert az Isten meg fogja ítélni a paráznákat és a házasságtörõket. Tehát ha házasság megkötése elõtt nemi életet élnek akkor házas ágy már nem tiszta. Paráznaság történt.

Kedves Kérdezõ. Köszönjük a megtiszteltetést, hogy tõlünk várod a választ, illetve nem tõlünk hanem a teremtõtõl Azt nagyon jól tudjuk, hogy a házasság intézményét Jehova hozta létre. Mivel még emberi uralmak alatt élünk a teremtõ nem lát kivetni valót abban, hogy törvényesen bejegyezve összeházasodjanak a párok.Még megengedi a "hatalmak" létezését. Így megfelelnek a Róma 13:1-nek. (Róma 13:1, 2) 13 Minden lélek rendelje alá magát a felsõbb hatalmaknak, mert nincs hatalom, csak Istentõl; a létezõ hatalmak Isten által állnak fenn a maguk viszonylagos állásában. 2 Aki tehát ellenszegül a hatalomnak, az Isten elrendezésével száll szembe; akik szembeszálltak azzal, ítéletet fognak magukra vonni. Isten törvényébe nem ütközik az, hogy törvényesen összeházasodjanak. Isten a boldogító Igen elhangzása után és az iratok aláírása után tekinti törvényesnek a házasságot melyet két tanú elõtt tettek. S ez összhangban van a Pál által írt szigorú kijelentésnek is (Héberek 13:4) 4 A házasság tiszteletre méltó legyen mindenkinél, és a házas ágy beszennyezetlen, mert az Isten meg fogja ítélni a paráznákat és a házasságtörõket. Tehát ha házasság megkötése elõtt nemi életet élnek akkor házas ágy már nem tiszta. Paráznaság történt.
A kérdező hozzászólása: A kérdés természetesen nem provokáció, azért kérdezlek titeket, mivel a Bibliát elég gyakran idézitek, és kíváncsi vagyok, hogy ti errõl mi gondolok. A helyesírási hibákért pedig elnézést.
Nem vagyok tanú. Viszont két értelmben tudom a házassságot értelmezni. Az egyik amit írtál, hogy ha két ember szexel, onnantól kezdve házasok (persze csak ha közös akaratból történt az aktus, mivel erõszak esetén az erõszakolót meg kell kövezni). Ha te másssal is szexelni fogsz a párodon kívül, akkor házasságot törtél.... Másik értelemben pedig amiben inkább szoktam használni: Két ember akkor lesz házas, hogy ha elhatározták, hogy örökre együtt szeretnének lenni, családot alapítani és szerelmeskednek együtt (Isten áldását kérik a kapcsolatra). Amihez semmilyen szertartásra nincs szükség!!! Ami engem illet, én nem ítélem el a házasságon kívüli szexet, hogy ha senkinek sem ártunk vele, tehát két felelõség teljes ember szabad akaratából történik az aktus. A "házasságtörést" sem ítélem el, ha a párok megállapodtak benne közösen. (habár én nem szívesen lennék ilyenben) Azt viszont elítélem, amikor két érett fiatal szerelembõl szeretkezik és mások a fejükhöz vágják, hogy bûnösek, rosszak ezért stb... Természetesen nem támogatom az orgiákat, paráználkodást, szexuális anarchiát. Az eszetlenség, mértéktelenség, helytelen használt minden terülen rossz... Nincs szükség anarchiára stb..! Azt is megértem, hogy vannak akik szeretnének várni a "házasságig" és valóban sok elõnye van az ehhez hasnoló viselkedési formának. Na de azért túlzás bûnként kezelni olyan dolgokat, amik nem ártanak más embereknek. Fõleg halálos, súlyos bûnként! Régen megvolt az oka, hogy tiltották a házasságon kívüli szexet! Isten soha nem szokott olyan dolgokat mondani, aminek nincs értelme. Ha valamit tilt, azért tiltja, mert valamilyen káros következménye van. Mindenki mérlegelje magában, hogy amit tesz, az pszichésen vagy egészségügyi értelemben hat-e másokra vagy saját magára rossz értelemben. Azt is, hogy a jövõben befoláyolni fogja-e a tette negatív értelemben.... A védekezéssel ma már sok minden megváltozott...
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Tanúk válaszát várom, biblikus módon alátámasztva, nem pedig kívülállók filozofiai elméleteit. Ebbõl gondolom megérted, hogy nem igen tudom hasznát venni a válaszodnak.
A kérdező hozzászólása: Tisztelt 17:58! Köszönöm válaszod. Egyetértek veled.
Kedves kérdezõ! Én is Jehova Tanúja vagyok. Ilyen elgondolásról még nem hallottam, de egyáltalán nem állja meg a helyét. Két személy akkor lesz házastárs, ha összeházasodnak, ha a világ elõtt õk jogosan házastársak, akkor beszélhetünk errõl. Ellenben ha két nem házas személy nemi kapcsolatot létesít, az akkor paráznaságnak minõsül. Tehát ez az elgondolás egyáltalán nem állja meg a helyét
Érdekes a régi idõkben csak "bement hozzá" és már házasok voltak semmi szertartás...
ha a világ elõtt õk jogosan házastársak, akkor beszélhetünk errõl. Ellenben ha két nem házas személy nemi kapcsolatot létesít, az akkor paráznaságnak minõsül. ... Ha a csendes óceán szigeteire kerül 2 hajótrott, akkor nem lehetnek gyerekeik, mert nem tudnak a jognak eleget tenni. /kell egy hatóság, aki megmondja, mit lehet/
Nem nyelném be a helyedben. Már ha jót akarsz magadnak:)
Szerintem igen, mert Én is így voltam ezzel, és hiányzott néha a volt barátnõm, mert 2 évet töltöttem vele. De a mostani barátnõm olyan sok örömet vitt a napjaimba, hogy el is felejtettem mi volt rég, csak a ma számít! :) 18f

Miert van az, hogy a fiuk megvesznek az analis szexert, de ha a sajat popojukrol van szo, akkor mar undorodnak tole? Es miert elvezik, ha ket lany nyalja-falja egymast, de elutasitjak ket fiu kapcsolatat?

Miert fogadjak el konnyebben a lanyok az egynemuek szexszualis kapcsolatat?

Legjobb válasz: Mert ameddig nekik nyújt perverz élvezetet (másnak meg a legtöbb esetben szenvedést), addig rendben van, amikor viszont fordul a helyzet, akkor persze hogy nincs rendben. :) Egoizmus, csak magukat nézik. F/26

Mert ameddig nekik nyújt perverz élvezetet (másnak meg a legtöbb esetben szenvedést), addig rendben van, amikor viszont fordul a helyzet, akkor persze hogy nincs rendben. :) Egoizmus, csak magukat nézik. F/26
Hát... Én részemrõl nem veszek meg az anális szexért. Tulajdonképpen undorodok attól, hogy valaki fenekében turkáljak, még akkor is, ha nõ az illetõ, de ízlések és pofonon ugye... A kérdésedre tudok adni egy pontos, egzakt választ. A férfiak -a nõkkel ellentétben- kialakítanak maguk között egy rangsort. Azt tisztelik, aki ebben a rangsorban valahol helyet foglal. Tulajdonképpen majdnem mindegy, hogy hol, ha megtart bizonyos normákat. Ilyen norma a férfias viselkedés. Ez alatt mit értünk? Törekedni kell a tiszteletre, meg kell mutatni milyen erõsek, ügyesek, okosak vagyunk, stb... Ez a folyamat megy akkor is, amikor a diszkóban hõbörög néhány részeg srác és akkor is, amikor a CERN-ben tudósok vitatkoznak, vagy az olimpikonok egymással versenyeznek. Az elõbbiek elég más szintet képviselnek, de ugyan arra lehet õket visszavezetni. (A férfi versenyszellemre.) Namost: Az a férfi, aki nem viselkedik férfiként, nem érdemli meg a tiszteletet, sõt, a többi férfiben undort kelt. És itt jön a kérdésedre a válasz: Az, hogy a férfi meghódítja a nõt, alapvetõen férfias viselkedés. Az egész szex felfogható egy rituálénak is, melyben a férfi dominanciája (biológiai értelemben) megmutatkozik, a nõ pedig behódol. (Azzal, hogy magába engedi a másikat.) Tehát a férfias viselkedés a hódítás, a nõies pedig a behódolás. Ez egy nagyon leegyszerûsített modell. Nem azt akarom mondani, hogy a férfi magasabb rendû, csak azt, hogy a férfi szeret domináns lenni. Egy olyan férfi, aki megengedi, hogy egy másik belemenjen, ezzel megalázza magát. (A börtönökben is a csicska hajol le a szappanért, a domináns meg kihasználja a helyzetet. A börtönön kívül általában a behatolást is gusztustalannak tartják, de ez már azért van, mert a melegeknél a szerepek gyakran cserélõdnek.) A férfiak pedig undorítónak tartják a megalázkodást. Ez arra a válasz, hogy a legtöbb férfi miért utasítja el két fiú kapcsolatát. Ha két lány nyalja-falja egymást, akkor azzal általában azért nincs gond, mert a nõknek nem feladatuk a dominancia elnyerése, épp ellenkezõleg. Biológiailag pedig kedvezõbb választás egy olyan lány, aki más lányokkal szexuális viszonyt folytat, mert akkor valószínûleg nem fogja bánni, ha a férfi is viszonyt folytat más lányokkal. Biológiai értelemben ez volt a kérdésedre a válasz. Hogy személyes véleményt is hozzáfûzzek: Én undorodom a két férfi közötti aktustól, de addig nem zavar, amíg nem elõttem csinálják. A nõk is azt csinálnak egymással, amit akarnak, bár attól nem undorodok. Van egy barátnõm, akit nagyon szeretek és eszembe sem jut megalázni, bár az ágyban általában én vagyok felül. És nem örülnék, ha más nõkkel keverne. Remélem, sikerült válaszolnom a kérdésedre.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de engem egyáltalán nem vonz az anális szex, sõt eszembe nem jutna senkinek a [email protected] végbelébe tenni bármit, még ha a legkedvesebb barátnõmrõl is van szó. Voltam már végbéltükrözésen, nem is egyszer. Hát, inkább egy foghúzás... Két lány közti szexért sem vagyok oda, talán azért, mert kielégít a barátnõm (+ maszturbálok is naponta 2-3 alkalommal). Ha összehasonlítjuk a férfiak közti szexszel, annyit azért beláthatunk, hogy a nõk közötti viszony mindig is intimebb volt, a hétköznapok során, a nyilvánosság elõtt is, mint a férfiak közt. Ennek okai az õsközösségig vezethetõk vissza. A férfiak vadászni, élelmet gyûjteni és harcolni jártak, nem volt alkalmuk nagyon érzelmeskedni egymással. Ha idegenekkel találkoztak, nem lehettek biztosak, hogy azok nem pont a zsákmányra pályáznak-e, esetleg az életükre törnek. A nõk ezalatt odahaza voltak, vigyáztak a gyerekekre, csinálták a ruhákat, õrizték a tüzet, fõzték az ebédet stb. Többet voltak egymás közt, jobban kinyíltak egymás elõtt, és érzelmileg is közelebb kerültek a másik személyéhez. Ez a mai napig megvan valamilyen szinten, gondolj a "kebelbarátnõk" szóra. Ha két nõ karon fogja egymást, vagy idegen nõ megpuszilja a másikat, senkinek sem tûnik fel. Most képzeld ezt el két férfi esetében. Ha beszélgetés közben egyik megérinti a másik karját, vagy a vállát, már bizalmatlanságra adhat okot (tolakodónak tûnhet a szándék). Ezért van az, hogy két nõ közti kapcsolat (bár ugyanúgy homoszexualitásról van szó) általában nem olyan mértékig megvetett, mint a férfi homoszexualitás. Sõt, még a leszboszi szerelem névvel is illetik egyesek költõien. Hát ilyen a mi kis társadalmunk sajátos kultúrája :)
Én élvezem az anális szexet a pasim 28 én 18 vok IMÁDOM amikor úgy vagyunk együtt!! És õ is megszokta engedni h a seggébe nyomjam az újjam és élvezi!! Nem a leghigénikusabb de nagyon élvezzük!!
a magyarok nem arról híresek, hogy nyitottak és elfogadóak legyenek. tehát egyrészt nem nagyon szeretik elfogadni ha vki másképp lát vagy érez bizonyos dolgokat, inkább megpróbálja önzõ módon ráerõszakolni (ebben az esetben a nõre) a saját elképzeléseit. ugyanakkor sokat ad arra, hogy "vajon mit gondolnak rólam" tehát elutasítja azt, amirõl azt hiszi, hogy elítélendõ (homoszexualitás). sokan azt hiszik, hogy a férfiasságukat rendíti meg, ha nyitnak egy olyan irányba, amit õk a homoszexualitással azonosítanak. persze semmi köze az egésznek a homoszexualitáshoz. én személy szerint nem utasítok el semmit, amit mindkét résztvevõ akar, sem a fiúk, sem a lányok részérõl.
Az utolsó kommentelõnek: Ha általánosságban akarsz írni a magyarokról, akkor nem ártana forrással alátámasztanod. Nem igaz, hogy a magyarok általánosságban elutasítóak. Erre az egyik bizonyítékom a számtalan kisebbségi önkormányzat (próbálj csak meg Oroszországban Roma Kisebbségi Önkormányzatot létrehozni...) a másik pedig Szent István intelmei Imre herceghez. Ebben István külön kitér arra, hogy milyen fontos a más kultúrák befogadása. Egyébként meg az se lenne baj, ha egy kicsit körülnéznél a világban, mielõtt ilyen messzemenõ következtetéseket vonsz le a magyarsággal kapcsolatban. Nézd meg a már elõbb említett Oroszországot. Ott is próbáltak melegfelvonulást rendezni, de a rendõrség egyszerûen bevitte õket a sittre. Izraelben pedig a vezetés elvileg liberális, de ott is megvannak azok az ortodox közösségek, amik bizony fegyverrel berontanak a melegbárba és lelõnek néhány embert. Hidd el nekem, nem a magyar férfiak specialitása, hogy nem tolerálják a homoszexualitást. Olvasd el légy szíves az elsõ hozzászólás(oma)t. Ott leírtam a részletes okokat. A magyar emberek meg (legalább is a 21. századig) híresek voltak a vendégszeretetükrõl. (Itt elég szigorúan vették a vendégjogot. Menj el egy eldugott kis faluba, valószínûleg még ma is találni fogsz magadnak éjjelre szállást akkor is, ha egy fillér sincs nálad.) Ami meg az egoizmust és a ráerõszakolást illeti: Bármilyen furcsa (én sem értem), de sok nõ szereti az anális szexet. Az a nõ pedig, akit erre az akaratán kívül lehet kényszeríteni, vessen magára.
A válasz megírásának idõpontja: ma 02:50 lehet, hogy ez meglepõ számodra, de én körülnéztem a világban. persze általánosítottam, hisz a kérdezõ is ezt tette :) mindig az a kérdés, hogy mihez hasonlítunk. ami a melegfelvonulást illeti, nem kell messzire menni, csupán 250 km nyugat irányába. bécsben nincsenek rumlik. de németországben sincs rumli emiatt. persze lehetne iránnal is példálózni, ahol azért dugják seggbe a lányokat, hogy szûzhártyájuk ne sérüljön. hozzám azért közelebb áll a nyugati kultúra, mint a keleti. de nem vagyunk egyformák.
Én egyik kultúrát sem érzem magaménak. Szerintem a nyugat túllépett a toleranciában egy olyan határt, ami már a társadalom alapvetõ szövedékét (család, összetartozás, hagyományok, stb...) A keleti meg a vallási bigottságával pont a másik véglet. Szerintem ahelyett, hogy a nyugatot majmolnánk mindenben, ideje lenne a saját kultúránkat újraéleszteni. Nekem semmi bajom a melegekkel, de ne akarjanak maguknak annyi jogot, mint egy heteroszexuális pár, mert sok dologra képtelenek, amik miatt létrejött pl. a házasság intézménye. (Például egy gyermek felnevelése, és itt nem csak a szülésre gondolok. Ezzel sok meleg is egyet ért. Kérdezz meg néhány normálisabban gondolkodót, de ha akarod, keresek linket.) A bevándorlókkal sincs semmi bajom egészen addig, amíg nem akarják a hazaiakra ráerõltetni a saját kultúrájukat. (Ez Mo-n nem gond, de nézd meg, mi a helyzet a briteknél az arabokkal, vagy a franciáknál. Vagy akár a németeknél, ha már szóba kerültek.) De ez már nagyon erõs off. Az anális szexre visszatérve: Én férfi létemre nem akarom kipróbálni. :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, nagyon tetszett az oskozossegbe visszavezetett valasz. Talan az a leg meggyozobb. Az elso valaszban volna vitatnivalom, de abban is van igazsag. A magyar felfogasrol kialakult eszmecsere sem volt rossz, lehet, hogy legkozelebb kiirom kerdesbe. :)

Most akkor hogy van? Egy kapcsolatban az a jó ha két teljesen ellentétes gondolkodású ember jön össze vagy amikor két ember teljesen egyformán gondolkodik az életről? Most igaz az ellentétek vonzzák egymást szöveg vagy sem?

Legjobb válasz: Az ellentét ilyen dolgokban, hogy hobbi, zene, ízlés, nem számít. Súlyosabb dolgokban számít. Mondjuk a párom megrögzött panelimádó, én viszont nem akarok olyan helyen lakni, ahol még 100-an laknak és kert sincs, az azért elég nagy probléma,mert egyikünk sem érzi majd jól magát a késõbbiekben. Vagy én nem akarok gyereket, neki ez az egyik nagy álma. Hát, ez is eléggé szívás. De most hol érdekel engem, hogy õ Metallicát hallgat, én meg Eminemet? Egy bizonyos szintig igenis vonzó az, hogy õ nem olyan, mint én, hanem más. Magamat már ismerem, õt nem :)

Az ellentét ilyen dolgokban, hogy hobbi, zene, ízlés, nem számít. Súlyosabb dolgokban számít. Mondjuk a párom megrögzött panelimádó, én viszont nem akarok olyan helyen lakni, ahol még 100-an laknak és kert sincs, az azért elég nagy probléma, mert egyikünk sem érzi majd jól magát a késõbbiekben. Vagy én nem akarok gyereket, neki ez az egyik nagy álma. Hát, ez is eléggé szívás. De most hol érdekel engem, hogy õ Metallicát hallgat, én meg Eminemet? Egy bizonyos szintig igenis vonzó az, hogy õ nem olyan, mint én, hanem más. Magamat már ismerem, õt nem :)
Ez a fizikában, a mágneseknél igaz. Embereknél inkább a hasonló értékrend fontos. Homlokegyenest eltérõ személyiségû ember izgalmas ideig-óráig, de hosszútávon komoly problémák pattanhatnak ki, ha gyökeresen más az életfelfogásuk. Gondolj bele: költekezõ vs. spórolós. Családcentrikus vs. "soha nem akarok gyereket" Rendetlen vs. rendszeretõ. Szétszórt vs. precíz ember. Mélyen vallásos vs ateista vagy más vallású. De még a politikai nézetek is okozhatnak gondot, pláne, ha valaki szeret beszélni róla. Sarkítva, de egy náci és egy kommunista soha nem alkot jó párt.
Embere válogatja. Van, akinek nem jön be az ellentét, mást boldoggá tesz. Gyerek kérdésben mondjuk azért ez elég fontos, de ha nem ilyesmit takar a különbözõ gondolkodás, akkor nem hiszem, hogy probléma.
hasonló a hasonlónak örül. az ellentétek csak ideig-óráig vonzzák egymást...utána már taszítják.
Szerintem az ellentétek apró dolgokban még jók lehetnek, hacsak nem mennek a másik idegeire egy idõ után.... Azonban a fontos dolgokban csakis a hasonló gondolkodás állja meg a helyét. Értem én ezalatt azt, hogy pl. a volt férjemrõl már a házasságunk éveiben kiderült, hogy semmi esetre sem szeretne gyereket. Én pedig pont az ellentétje voltam. Én szerettem volna. El is váltunk, többek között ez volt a fõ ok. Tehát ilyen kaliberû kérdésekben jó, ha egyetértés van a felek között. A második férjemmel már nem volt ilyen nézõpont eltérésünk, 3, 5 éves már a lányunk. :)
Attól függ. Jó, ha te a zsemle tetejét szereted, õ meg az alját. Ha szeretsz irányítani, õ meg szereti, ha irányítják. Zenében, filmekben, könyvekben az a jó, ha ugyanazt szeretitek.
Az a jó, ha hasonlóan gondolkodnak, és hasonló az érdeklõdési körük. Mûködhetnek az ellentétek is, de ahhoz türelem és elfogadás kell. Én és a párom teljesen különbözünk, és sokat is veszekszünk emiatt, többet, mint az átlagpárok. 6 év után még mindig összebalhézunk kisebb dolgokon is, de már rutinosan kezeljük. Átvészeltük a legnehezebb idõszakokat, és már toleráljuk, ha nem is fogadjuk el teljesen a másik ilyen-olyan dolgait. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem vagyunk erõsebbek vagy összetartóbbak más pároknál, inkább csak megnõtt az ingerküszöbünk. Szerintem az ellentétek érdekesek az elején, ezért vonzzák egymást, de utána ez gyorsan átfordul taszításba, amint az érdekek komolyabban összekülönböznek.
Én sosem értettem ezt az "ellentétek vonzzák egymás" dolgot. Nekem ez sosem jött be. A mostani párommal olyan szinten egyformán gondolunk és érzünk dolgokat, hogy én rágondolok valamire, a párom már ki is mondja és fordítva is igaz. Sokszor szinte ijesztõ, olyan érzés, mintha a fejembe látna. Az eddigi legérdekesebb történet az volt, hogy egy novemberi nap (nem volt sem szülinapom, sem névnap, semmilyen ünnep sem a közelben) hirtelen annyira vágytam rá, hogy ha jön a párom, hozzon nekem egy szál vörös rózsát. Hogy akkor ez a kívánságom honnan jött, nem tudom, de erõsen gondoltam rá, vágytam rá. A párom akkor még nem lakott velem, tehát mégcsak véletlen sem sejthette ezt az óhajomat. Mikor megérkezett kezében a szál vörös rózsával, majdnem elájultam, levegõt alig kaptam, hogy ezt nem hiszem el, honnan tudta?! Mire Õ: megérzés. Szóval nekem csak az vált be, hogy a teljesen velem egy hullámhosszon lévõ pasi jön be, az ellentétekbõl nem kérek.
Az a jó, ha inkább egyformák. Hiszen együtt kell élniük, így nem kell annyi kompromisszum.De van egy két jellemvonás, ami "kívánja" maga mellé az ellenkezõjét: -visszahúzódó, nehezen barátkozónak kell egy társ, aki beviszi az életbe, -egy lassú, tutyimutyi mellé kell egy határozott, aki dönt, aki megcsinálja az otthoni munkákat. Gondolom, kezdetben izgalmas az ellentétem, de idõvel inkább idegesítõ lesz, közös érdeklõdés híján meg befullad az egész.
Én annak idején egy nagyon más gondolkodású fiúval jöttem össze. Ahhoz képest elég sokáig tartott. (2, 5 év) Ma mégis azt mondom, hogy Isten õrizzen még egy ilyen férfitól. Nagyon sokat veszekedtünk, és õ soha nem volt hajlandó semmibõl sem leadni. Végül megcsalt. Így utólag már nem is bánom, hogy vége lett. 24/n
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem mert sokan azt mondják az ellentétek vonzzák egymást..de mivel ellentétek eleve nem gondolkodnak egyformán és más az érték rendjük és más iránt érdeklõdnek...és akkor ott vannak azok akik azt mondják hogy fontos hogy egyformám lássák a világot és azonos legyen az érdeklõdés hobbi, tehát ha valaki másképpen gondolkodik más zenét szeret akkor alapban más az ízlése és érdeklõdése és rálátása a világra..akkor most melyik igaz??
Így van! Az ellentétes dolog addig mûködik, amíg megvan a szerelem. Amikor az elmúlik már csak az ellentét marad és utána nehéz szeretni valakit, ha teljesen az ellentéted! Olyan párt kell találni, akivel közel azonos a gondolkodásod és ahogyan élsz, amiket szeretsz, stb, stb...

Ha két gyerkőcnél az édesanya közös akkor ők milyen testvéri kapcsolatban állnak?

Van aki azt mondta hogy édestestvérek mivel az Édesanya közös,van aki mostohatestvérnek mondta és van(ami szerintem a legközelebb áll hozzá) aki féltestvérnek mondta.Nos?

Legjobb válasz: Nekem féltestvéreim vannak innen is, onnan is. Az én olvasatomban édestestvér az, akivel apa-anya közös. Mostohatestvér az, akivel nincs közös szülõnk, de a szüleink összeházasodnak/együtt élnek. Féltestvér pedig, akivel egy közös szülõm van. Nyilván az a féltesóm áll hozzám legközelebb, akivel egy háztartásban nevelkedtem. Ez pedig az anyai. de szeretem amásik kettõt is.

Nekem féltestvéreim vannak innen is, onnan is. Az én olvasatomban édestestvér az, akivel apa-anya közös. Mostohatestvér az, akivel nincs közös szülõnk, de a szüleink összeházasodnak/együtt élnek. Féltestvér pedig, akivel egy közös szülõm van. Nyilván az a féltesóm áll hozzám legközelebb, akivel egy háztartásban nevelkedtem. Ez pedig az anyai. de szeretem amásik kettõt is.
Amennyiben az édesapák más személyek, és az édeanya a közös akkor féltestvérek.
Ha az édesanya közös az apa külünbözö (vagy akár forditva) akkor õk féltestvérek.
Édestestvérek: akiknek az anyja és az apja is közös. Féltestvérek: akiknek csak az egyik szülõje közös, a másik nem. Mostohatestvérek, akiknek egyik szülõje sem közös, de egy háztartásban élnek. Pl. az anyának is, és az apának is van az elõzõ házasságából gyereke, és most együtt nevelik õket.
A kérdező hozzászólása: Igen-igen!Nagyon köszönöm a megerõsitést!Sejtettem hogy igazam van :) !Csak nem szeretek vitatkozni olyanokkal akik sötétségükben nem látják mások igazát!Köszönöm!
Második házasságból születtem. Édesanyám elsõ házasságából volt egy fia, aki az én féltestvérem...36/N
Mostoha testvér az, mikor két ember összeházasodik és mindkettõ visz az elõzõ házasságból gyermeket v. az örökbefogadott gyermek a mostoha..
OFF: Kérdezõ, bocs az offért, de annyira igazad van! Én relatíve okos vagyok, és amikor "hülyékkel" vitatkozom, olyan meggyõzõdéssel állítják az igazukat, hogy azt hiszem, én vagyok a hülye.
A kérdező hozzászólása: 13:48-nak Igen ezért is irtam ide a kérdésem, mert ha többen ugyanazt mondják mint amit gondolok akkor csaknem bennem van a hiba! :) Mindenkinek köszönöm!

El fog laposodni a kapcsolatom a barátommal ha két hónap után már szinte engedek neki mindent?

Mióta els?nek engedtem neki hogy benyúljon "oda" azóta minden találkozásunk alkalmával bepróbálkozik. De arra gondoltam hogy lehet hamar voltak dolgok és ezért hamar meg fog unni és dob.

Legjobb válasz: Ez szerintem hülyeség. Ha nem csak azért van veled, mert egyszer meg akar fektetni, akkor nem fog dobni azért, mert hamar és zökkenõmentesen haladnak az intim dolgaitok. Ha neked gyors a tempó, kényelmetlenül érzed magad tõle, akkor lassítsd le. Én mostani párommal 1 hónap után lefeküdtem, de egyáltalán nem hiszem, hogy egyáltalán gondolt volna olyasmire, hogy dobjon =D Egy férfi szeret szeretkezni. És nagyon szereti, ha ezt a tevékenységet sokszor ûzheti azzal, akit szeret, és ha a másik is élvezi. Úgyhogy, ha férfival jöttél össze, és nem egy idióta, barommal, akkor ne aggódj =)

Ez szerintem hülyeség. Ha nem csak azért van veled, mert egyszer meg akar fektetni, akkor nem fog dobni azért, mert hamar és zökkenõmentesen haladnak az intim dolgaitok. Ha neked gyors a tempó, kényelmetlenül érzed magad tõle, akkor lassítsd le. Én mostani párommal 1 hónap után lefeküdtem, de egyáltalán nem hiszem, hogy egyáltalán gondolt volna olyasmire, hogy dobjon =D Egy férfi szeret szeretkezni. És nagyon szereti, ha ezt a tevékenységet sokszor ûzheti azzal, akit szeret, és ha a másik is élvezi. Úgyhogy, ha férfival jöttél össze, és nem egy idióta, barommal, akkor ne aggódj =)
Lehet. Legyél egy kicsit titokzatosabb :)
Jaj! 2 havonta akarsz neki engedni valami kicsit? Hát persze, hogy be van indulva, hiszen férfibõl van! De elárulok egy titkot: ha már lefeküdtetek, utána is tudsz neki újdonságot nyújtani, ha ügyes vagy, ugyanis a szex nem csak abból áll ám, hogy szétteszed a lábad, és engeded, hogy dolgozzon... ;)

Ha két ember sok dologba különbözik egymástól honnan lehet tudni, hogy valaki szerelmes a párjába vagy csak szereti ha előtte még nem volt hosszú kapcsolata?

Legjobb válasz: Sehonnan. Általába kiderül idõvel, ha különböztök. De érdemes megpróbálni.. és nem kell feltétlen szerelem, ha nem hiányzik. Néha kialakul! És beleszeretsz. Majd.

Sehonnan. Általába kiderül idõvel, ha különböztök. De érdemes megpróbálni.. és nem kell feltétlen szerelem, ha nem hiányzik. Néha kialakul! És beleszeretsz. Majd.
Erre majd válaszol az, aki minden esetre vonatkozóan tudja definiálni a szerelmet. Segítek, ilyen sosem lesz :P
Egyvalamit nem értek. Azt mondják az ellentétek vonzzák egymást de hogy lehet vkivel jó kapcsolat ha semmi közös nincs bennük???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!