Találatok a következő kifejezésre: Ha két fogamzásgátlót szedtem (3 db)

Adhat fals eredményt a terhesteszt, ha két levél fogamzásgátlót szedtem be egymás után?

Szóval, két levéllel szedtem be egymás után,szünet nélkül, csütörtökön hagytam abba, ma hétf? van és még nem jött meg. Holnap reggel tesztelek egyet, de lehet az hogy fals lesz mondjuk a negatív?? Egyáltalán..lehetek így terhes?

Legjobb válasz: mi van???? te elolvastad egyaltalan a tajekoztatot?? nem kötelezõ, h az elsõ pár napon jöjjön meg..

mi van???? te elolvastad egyaltalan a tajekoztatot?? nem kötelezõ, h az elsõ pár napon jöjjön meg..
Annyira nem érhetsz korán, hogy 6 évesen ennyi bogyót kelljen szedned.
A fogamzásgátló nem befolyásolja a terhességi teszt eredményét. Önmagában emiatt nem lesz fals az eredmény, a fogamzásgátló ezt nem befolyásolja.) Fals eredmény akkor van, ha pl. túl korán tesztelsz (=> akkor van túl korán, ha még nem telt el két hét az utolsó olyan aktus óta, aminél elõfordulhatott a megtermékenyítés.) Egyébként (ha betartottál minden szedési szabályt!) biztos, hogy nem vagy terhes! Ez még csak a 4. gyógyszermentes nap, nekem pl. az 5.-en szokott megjönni. Az is bezavarhat, hogy kihagytál egy szünetet, a nagy meleg, is, stb. Ha nem volt semmi gixer a szedéssel, fölöslegesen parázol. 26/N
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hat éves, de ilyesmi a betegtájékoztatón nincs rajta. Azért voltam pont kíváncsi erre, mert nemtudom, hogy ez már kimaradt menzesznek számít-e. Nekem mindig meg szokott jönni a második napon. Bár gondolom ez most bekavart..
Kimaradásnak az számít, ha nem jön meg a hét napos szünetben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha két levél fogamzásgátlót szedtem el, és most van a 7 napos szünet, akkor is véd?

Azért kérdem, mert nagyon kevés id? ez a 2 hónap?Véd már most is?

Legjobb válasz: az elsõ hét után már véd!de elolvasnád a tájékoztatót ako benne van, hogy a 7NAPOS SZÜNETBEN IS VÉDETTSÉGET AD!!!!szia:)

az elsõ hét után már véd!de elolvasnád a tájékoztatót ako benne van, hogy a 7NAPOS SZÜNETBEN IS VÉDETTSÉGET AD!!!!szia:)
Szerintem is olvasd át a betegtájékoztatót, az sosem árt! De amúgy már rég véd és a 7 napos szünetben is véd, úgy ahogy ezt az elõzõ hozzászóló is leírta.
Ha a mensid elsõ napjától kezdted el szedni, akkor már 1 hét után véd! A tablettamentes 7 napban is nyugodtan szexelhettek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam! :)

3-4évig szedtem fogamzásgátló tablettát, október elején megállapították, hogy hozzászokott a szervezetem ezért abbahagytam, most újra elkezdem. Ha a legelső két csomag gyógyszer között nem hagyok szünetet abból lehet-e probléma?

Legjobb válasz: Sztem inkább a pasidat próbáld meggyõzni az óvszerrõl. Ha nem megy bele, akkor meg szakíts vele. Az óvszer nélküli szexben nem csak a terhesség veszélye van meg, de egy csomó nemi betegséget is elkaphatsz a partneredtõl. Pláne ha a korábbi barátnõivel sem használt óvszert. Ha õ nem hajlandó gumit venni, akkor vegyél te. A fogamzásgátló tabletták nagyon egészségtelenek. Teljesen felboríthatják a hormonális egyensúlyt a szervezetedben.

Sztem inkább a pasidat próbáld meggyõzni az óvszerrõl. Ha nem megy bele, akkor meg szakíts vele. Az óvszer nélküli szexben nem csak a terhesség veszélye van meg, de egy csomó nemi betegséget is elkaphatsz a partneredtõl. Pláne ha a korábbi barátnõivel sem használt óvszert. Ha õ nem hajlandó gumit venni, akkor vegyél te. A fogamzásgátló tabletták nagyon egészségtelenek. Teljesen felboríthatják a hormonális egyensúlyt a szervezetedben.
Egy tartós párkapcsolatban a fog. gátló tabletta a legjobb megoldás! Nem igazán értem az elõzõ hozzászólót! Persze, hogy hozzászokott a szervezeted, de szerintem nem kellett volna abbahagyni! Az orvos tanácsolta? Ha alacsony hormontartalmút szedsz, akkor azt hosszú évekig is lehet szedni, semmi bajod nem lesz tõle! Szerintem ha csak nem égetõen fontos, akkor tartsd meg a szünetet, különben csak bekavarsz a hormonjaidnak!
A kérdező hozzászólása: Ha óvszert szeretnék használni, akkor vszínûleg nem raktam volna fel a kérdésemet.Igen orvos tanácsolta, h hagyjam abba pár hónapra, mivel nagyobb mennyiségre lett vna szüksége a szervezetemnek és h jobb lesz 1 kis kihagyás.Régebben is volt olyan, h nem hagytam 2 között szünetet, csak ugye most több mint fél évig nem szedtem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!