Találatok a következő kifejezésre: Ha két beugrik a (3 db)

Ha két betörő beugrik a medencébe, az bűnözési hullámot indít el?

Legjobb válasz: Ezt viccnek szántad? - Béna volt

Ezt viccnek szántad? - Béna volt
Mi másnak szánta volna a humor kategóriában? Valláskritikának? Egyébként igen szellemes, a magyar nyelv érdeme.
Jó volt! :D
vicces :D am nem hiszem hogy a betörõknek pancsizni támad kedvük miközbe a rendõrség már úton van a haz felé XD
Nem béna!! Köszi, most jó nevettem! :-))
Ha nem tudnak úszni és megfulladnak, akkor az úszóversenyük holtverseny lesz.
Persze!!
szerintem elég hozzá egy is, csak csapkodnia kell a kezével a vízben. aztán ez megtetszik a másikak, és utánozni kezdi. aztán a harmadiknak is, és így tovább...
A kérdező hozzászólása: :D:D
Hullámtörõnek lettek bedobálva. Nem? Vagy nem is dobták. Csak rájuk kiabáltak: Be, törõ!
És akik hullámsírba kerülnek, azok között holtverseny alakulhat ki...
Ez mind érthetõ, de mi van, ha két beugró tör ugyanoda??
Hülye!
Ha a betörõ nem tud úszni akkor hullámsírba kerül amelyik meg tud az meg nem ússza meg a börtönt szárazon :)

Már az is bakolásnak számít, ha a ló az első két lábával felugrik picit amikor lépésből átmegy ügetésbe/vágtába vagy csak simán "beugrik" ügetésbe/vágtába?

Legjobb válasz: hát attól függ mennyira ugrik fel,de a lovak ügetésbe simán beugranak,az szerintem nem normális,vágtába meg minden ló beugrik egyik így másik úgy lehet hogy simán,könnyedény vagy ugrik egyet.

hát attól függ mennyira ugrik fel, de a lovak ügetésbe simán beugranak, az szerintem nem normális, vágtába meg minden ló beugrik egyik így másik úgy lehet hogy simán, könnyedény vagy ugrik egyet.
Nem.Akkor lehet baklásnak hívni, ha mind a négy lábával ugrál.
Ez amúgy ágaskodás lenne, de esetedben csak beugrik, legalábbis az ágaskodást más jelzések is kísérik.
a bakolásnál pont hogy nem az elsõ 2 lábával ugrál, hanem a hátsóval felrúg az égbe.
Bakolásnál a hátsó két láb rúg ki hátra... :) Amúgy vágtabeugratásnál mindig megemelkedik kicsit az eleje, hiszen így indítja el a vágtát (illetve az egyik hátsó indít, de érted). Ügetésnél elvileg nem kéne megemelkednie az elejének, ha ilyet tapasztalsz, az nem szép átmenet, megkockáztatom, hogy eleve ütemhibás is.
A kérdező hozzászólása: Köszi...:) Nem tudom mért csinálja, lehet Így tényleg könnyebb neki..nem ütemhibám.:) Nagyon jó kis lovacska, tud mindent:)
A kérdező hozzászólása: ütemhibás*
Nekem ügetõm van, annak idején õ csinálta, hogy mintha vágtába ugrana, felkapta az elejét elég magasra ügetésbe ugrásnál, az határozottan ütemhiba volt... Ritkán, de elõfordult az ügetés közben is, ez kezdetben az ügetés határát jelezte (idõ volt, míg leszoktattam az állandó jellegû száguldozásról), késõbb akkor jelentkezett, mikor elkezdtem neki a vágtát tanítani, az ügetése már kitisztult, de nem rögzült, nem volt elég stabil, és a vágta negatívan visszahatott rá. Más lónál ilyet nem nagyon tapasztaltam még... Szóval ha annyira megemelkedik az eleje ügetés átmenetnél, mintha vágtába ugratnád, az gond, vagy a lónál, vagy nálad.
Ezt nekem is csinálta eleinte az ügetõm...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!