Találatok a következő kifejezésre: Ha két a (3309 db)

Ha két lány csókolózik az utcán az nem zavar de ha 2 férfi tenné ezt akkor belevágnám őket az aszfaltba. Fiú vagyok, lehet hogy ezért van ez? És a lányok is így vannak csak fordítva?

Legjobb válasz: Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...

Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...
Hát öregem te szerintem egy igazi õslezbi vagy hallod...hogy lehetsz ilyen bunkó?...nem kell ám mindenkit elítélni aki kicsit is más mint te! 16 éves vagy hallod az legyen a legkissebb bajod hogy pasikat látsz smárolni...a kérdezõnek pedig:valószínû azért van mert pasi vagy és a pasik általában buknak a lezbi pornóra...egyébként 2csaj smárolása ugyan olyan mint 2 pasié... homoszexuálisak mind... ennyit tudok mondani...25/L
Én sem rajongok egyikért sem...de inkább néznék két csajt hogy csókolózik mint két pasit!!! De én már láttam egyszer hogy két pasi smárol...hát egy világ dõlt össze bennem, undorító, gusztustalan volt!Majdnem hánytem!Fuuuuj 16/L
én szeretem nézni ha két lány de két fiú az gááz 19/L
énis beleverném õket a betonba, de a 2 csajt is :D hamár ilyenek, akkor hagyják ezt a 4 fal között... (nah pontozzatok leeeeee)
Újabb remek homofóbiát gerjesztõ kérdés. Két férfi, ebben az intoleráns társadalomban nem fog az utcán csókolózni, mert féltik az életüket. És mi a kérdés lényege?
Igen, azért van ez, mert fiú vagy és homofóbiás. Azt nem tudom, a lányok hogy vannak ezzel, mert én is fiú vagyok, csak kevésbé homofóbiás. (Engem nem zavar, amíg VELEM nem akarják csinálni.) ;)
Kicsit homofób vagy! Engem felizgat az ilyesmi, de csak akkor, ha vonzónak találom amúgyis õket... szó mi szó, csúnya leszbik vagy nagydarab szõrös pasik csókjelenete nem hat rám sehogy! Heteroszexuális lány vagyok, a férfiakat szeretem, de a fantáziámat néha hagyom kalandozni! :) Azt mondják, azok hangoztatják legjobban, hogy utálják a homokosokat, akik félnek attól, mi van ha bennük is van hajlam az azonos nemûvel való szexre...! SZerintem lépj túl ezen! A melegkérdés nem normális dolog, de ha van aki azt az életet választja, lelke rajta!

Ha két szelet kenyeret egymásra teszek, az már szendvicsnek számít? Mi a szendvics definíciója?

Legjobb válasz: Két szelet kenyér, közte valami. Két szelet kenyér, közte valami nélkül, az csak két szelet kenyér egymáson.

Két szelet kenyér, közte valami. Két szelet kenyér, közte valami nélkül, az csak két szelet kenyér egymáson.
A megkent kenyér nem szendvics!
Nem feltétlenül. Én szoktam tojásos szendvicskrémet készíteni és rákenem a kenyérre, nem teszek rá pluszban, mégis az szendvicsnek mondható, nem?
Elõzõ, ahogy vesszük ☺. Ha szó szerint és oroszul: szendvics = butyerbrod. Ami ugye Butterbrott azaz vajaskenyér. ☺
Csak azt kihagytad a számításból, hogy az oroszok hülyék! :D
Nono, ezt akkor mond, ha eredetiben olvastad Turgenyevet, Puskint, Lermontovot... Ne a zemljankában élõ muzsik után ítélj. (ha egyáltalán veszed, mik ezek)☻
egy regisztrációval nyerhetsz kéthetente, nem kell mindig újra regisztrálni

Ha két szűz ember szeretkezik, és nem csalják meg egymást, akkor kizárhatóak a nemi betegségek, vagy két ember között is ki tud alakulni valami?

Legjobb válasz: Két már nem szûz ember ha szeretkezik....:D hát elvileg semmi sem zárható ki, lehet örökletes baja is...csak nem tud róla

Két már nem szûz ember ha szeretkezik....:D hát elvileg semmi sem zárható ki, lehet örökletes baja is...csak nem tud róla
pl a gomba az shormonális változás hatására is kialakulhata nõknél, meg antibiotikus szedés hkövetkezményeként, emg ugye bárhol el lehet kapni. A komoylabb betegség pl hiv elõfordulhat ha volt vérátömlesztése valamelyikötöknek. A HPV-t a férfiak hordotzzák és attól is kialakulhat ha nem elég alaposan tisztálkodnak. Arról meg ugye nefelejtkezzünk el hogy csókkal mennyi betegség terjed és még ha szüzek is vagytok de ha már csókolóztatok mással máris lehet kapni ezt azt.
Hát nem feltétlenül... De ennyire ne legyél paranoiás. Nekem volt ilyen olyan hüvelyi fertõzésem szex nélkül is. Persze ez nem kifejezetten nemi betegség, de el lehet kapni a gombát pl..

Milyen büntetést lehet kapni azért ha két rendőr megállít két embert akik szabálytalanul közlekedtek és megverik a két rendőrt?

Legjobb válasz: Hivatalos személy elleni erõszak Bûntett 3 év vagy Minõsített eset 5 év Minõsített eset 2-8 év

Hivatalos személy elleni erõszak Bûntett 3 év vagy Minõsített eset 5 év Minõsített eset 2-8 év
+ még le is lõhetik a hepciáskodókat, ha olyan helyzetbe kerülnek.
Nagyobb hatalmat kellene adni a rendõröknek, múlt héten sajnos bent kellett töltenem egy éjszakát az egyik kórházban a belgyógyászati ambulancián, ahová behoztak egy embert a rendõrök vérvételre mert nem fújta meg a szondát.Leköpdöste a rendõröket, lehordta Õket mindennek, és ordibált.Az egyik ápoló kérte hogy maradjon csendben, mert itt súLyos betegek vannak.Erre a redõr azt modta, jogilag nem tehet vele semmit, ott ordibált továbbra is.Még 2 rendõrt kellett hívni hozzá hogy le tudják venni tõle a vért.!4 ember, és ez a mi pénzünkbõl... Szégyen ez a magyar jog.

Miért van az, hogy a pasik begerjednek, ha két lány egymással csókolózik?

Legjobb válasz: Hát, tudom hogy fordítva ez nincsen így. Úgy értem, egy nõ nem gerjed be attól ha két férfi smárol. Vagy igen? Mindegy. Hát, egy férfi agya alapból szexuálisan túlfûtött, lubickol a testünk a tesztoszteronban, amitõl aztán általában sokkal többet gondolunk a szexre, mint kellene, vagy mint amennyit egy nõ tesz. Egy piszkos trükk volt az evolúció részérõl. Talán nem is az "egymással" a fontos, hanem inkább az "együtt". Egy férfi ösztönei szerint minél több nõvel minél többször kell lefeküdnie (még mindig csak ennek a huncut evolúciónak a hibája) hogy több utódot nemzhessen. Szóval, az hogy két nõt látunk egyszerre szexuális jeleket szétsugározva a világba, az rögtön két potenciális szexpartnert jelenthet egyidõben. Ráadásul az, hogy két nõ egymásra van begerjedve, azt sugallja, hogy az illetõ(K) sokkal, hogy úgymondjam, bevállalósabb(ak), kevesebbet kell noszogatni egy szexulis együttlétre. Õk egyszerûen könnyebb prédának tekinthetõk, mint mások, hiszen ha ugyanezt férfival tennék, akkor az adott nõ már tabu, ahhoz a férfihoz tartozik. Foglalt, hogy úgymondjam. Viszont két nõ esetében megvan a szexuális kisugárzás, nincs a közelben "tulajdonos", ráadásul duplán jut ebbõl az ingerbõl. Bizony, nagyon "megindító" egy férfi számára. És persze ott van a másik dolog is, hogy esztétikailag két nõ sokkal szebb látványt nyújt, mint két férfi.

Hát, tudom hogy fordítva ez nincsen így. Úgy értem, egy nõ nem gerjed be attól ha két férfi smárol. Vagy igen? Mindegy. Hát, egy férfi agya alapból szexuálisan túlfûtött, lubickol a testünk a tesztoszteronban, amitõl aztán általában sokkal többet gondolunk a szexre, mint kellene, vagy mint amennyit egy nõ tesz. Egy piszkos trükk volt az evolúció részérõl. Talán nem is az "egymással" a fontos, hanem inkább az "együtt". Egy férfi ösztönei szerint minél több nõvel minél többször kell lefeküdnie (még mindig csak ennek a huncut evolúciónak a hibája) hogy több utódot nemzhessen. Szóval, az hogy két nõt látunk egyszerre szexuális jeleket szétsugározva a világba, az rögtön két potenciális szexpartnert jelenthet egyidõben. Ráadásul az, hogy két nõ egymásra van begerjedve, azt sugallja, hogy az illetõ(K) sokkal, hogy úgymondjam, bevállalósabb(ak), kevesebbet kell noszogatni egy szexulis együttlétre. Õk egyszerûen könnyebb prédának tekinthetõk, mint mások, hiszen ha ugyanezt férfival tennék, akkor az adott nõ már tabu, ahhoz a férfihoz tartozik. Foglalt, hogy úgymondjam. Viszont két nõ esetében megvan a szexuális kisugárzás, nincs a közelben "tulajdonos", ráadásul duplán jut ebbõl az ingerbõl. Bizony, nagyon "megindító" egy férfi számára. És persze ott van a másik dolog is, hogy esztétikailag két nõ sokkal szebb látványt nyújt, mint két férfi.
Ti miért gerjedtek be egy Ferrarira ami egy jachtot húz maga után?:O

Jelen esetben mi a baj azzal, ha két kiskorú szexel?

A kérdésem a következő: Mi a baj azzal, ha két értelmes, felvilágosul, kiskorú (kortól teljesen függetlenül) szeretik egymást, és szexelnek. Természetesen tudom, hogy általánosságban nem az értelmesebb fiatalok szexelnek, hanem akik azt hiszik, hogy a megszakításos módszer 100%-os védelmet nyújt -.- Meg persze vannak olyanok is, akik azért szexelnek, hogy magasabb szintre jussanak az iskolai hierarchiába -.- Viszont mi van azzal a nagyon minimális réteggel, akik kiskorúak (még egyszer mondom kortól függetlenül), értelmesek, felvilágosultak, és szeretik egymást és szexuális életet élnek. Csak erre a helyzetre lennék kíváncsi, hogy erről mi a véleményetek. A kérdésem nem provokáció, tényleg kíváncsi vagyok a véleményetekre! Provokatív értelmetlen válaszoktól (pl.: kiskorúak ne szexeljenek) kíméljetek! Szeretném, hogy érveljetek is! Még annyival szeretném kiegészíteni, hogy kortól azért nem teljesen függetlenül, azért 12 év fölöttire gondolok itt, habár tény, hogy a beleegyezési korhatár 14 év... A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Semmi baj nincs azzal ha két értelmes és felvilágosult kiskorú szexel, de kiskorúak se nem értelmesek, se nem felvilágosultak. Én sem voltam az.

Semmi baj nincs azzal ha két értelmes és felvilágosult kiskorú szexel, de kiskorúak se nem értelmesek, se nem felvilágosultak. Én sem voltam az.
Nincs vele baj most már itt a 21. században. Régen nem tudtam volna viszont ezt elképzelni
Fentebb látod a különbséget a korábbi és a 2013. július 1-tõl hatályos Btk. között. Jogtárból is olvashatod: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV
A kérdező hozzászólása: , , Most 18 év alatti, bármilyen szexuális tevékenységet folytathat bármilyen 14 év alattival, ez nekem elég durva." Én úgy tudom nem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r A közösülés és a fajtalanság is szexuális erõszaknak minõsül jelen esetben. Vagy ha 12+ szexuális visszaélés.
elõzõ pontosítása: Érdekes, hogy a régi Btk. sem büntette azt, ha 18 életévét be nem töltött személy egészen kicsi gyereket használt közösülésen kívül egyéb szexuális célra (pl. cumiztatás). Most 18 év alatti, bármilyen szexuális tevékenységet folytathat bármilyen 14 év alattival, ez nekem elég durva.
A hatályos Btk. már nem tekinti bûncselekménynek azt, ha 18 év alatti 14 év alattival szexuális kapcsolatot létesít. Régen 13 év 364 napossal való közösülésért büntethetõ volt egy 14 év 1 napos is, pettingelniük akkor is szabadott. Érdekes, hogy az új és a régi Btk. sem bünteti azt, ha 18 életévét be nem töltött személy egészen kicsi gyereket használ szexuális célra (pl. cumiztatás). 2012. évi C. törvény a Büntetõ Törvénykönyvrõl Szexuális visszaélés 198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) Ha a sértett az elkövetõ hozzátartozója vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt áll, illetve az elkövetõ a szexuális visszaélést a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve követi el, a büntetés a) az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évtõl nyolc évig, b) a (2) bekezdésben meghatározott esetben egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés. (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. már hatályon kívül helyezett régi Btk. 1978. évi IV. törvény a Büntetõ Törvénykönyvrõl Megrontás 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés a) két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben, b) egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt áll, illetve az elkövetõ a bûncselekményt a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve követi el.
A kérdező hozzászólása: Ivan Iljics köszönöm a hasznos válaszod! , , A harmadik abban az esetben jön elõ ha a lány még szûz: elõfordulhat, hogy "nem sikerül" az elsõ együttlét, sõt annyira rosszul sül el hogy a lány traumaként éli meg és esetleg asszexualitáshoz vagy hüvelyi érzéketlenséghez is vezethet." Hát igen... fontos, hogyha még szûz a lány, hogy elõtte a fiú megkérdezi, hogy készen áll-e és megbeszéli vele, hogy lehet, hogy nem sikerül elsõ alkalommal, és hogy ne keseredjen el, majd késõbb megpróbálják. Persze nem lesz könnyû rájönni, hogy miért nem fogadja be másnak a testét, mert ennek ugyebár milliónyi oka lehet, a legvalószínûbb eset a kiskorúaknál az, hogy még nem áll készen. Még egyszer köszönöm az információkat és igen valóban nagyon kis százaléka tud a fiatalkorúak közül, pl.: errõl, úgyhogy úgy gondolom, jó lenne egy részletes felvilágosító óra már 6.-ban ha nem akkor, legkésõbb 8.-ban, mert tényleg elég szörnyû, hogy a fiatalok egy része mennyire nem felvilágosult, vagy ami rosszabb, rosszul tájékozott.
Több probléma is fennáll. Az elsõ hogy testileg nem biztos hogy fel vannak rá készülve. Lehet hogy fejben már minden biológiai ismeret a helyén van, de más az elmélet és más a gyakorlat. A második csak aggályra ad okot. Kisebb korban nyitottabbak vagyunk az ingerekre és egyfajta pszichés kapcsolat alakulhat ki az agyban a szexualitással összekapcsolva - ez lehet egyfajta (a társadalomba beilleszkedést nehezítõ vagy ellehetetlenítõ) "deviancia", mint például a pedofília, vérimádat, stb. A harmadik abban az esetben jön elõ ha a lány még szûz: elõfordulhat, hogy "nem sikerül" az elsõ együttlét, sõt annyira rosszul sül el hogy a lány traumaként éli meg és esetleg asszexualitáshoz vagy hüvelyi érzéketlenséghez is vezethet.
A kérdező hozzászólása: , , de kiskorúak se nem értelmesek, se nem felvilágosultak." Ezért mondtam, hogy egy nagyon minimális rétegre értem. Lehet, hogy egyáltalán nincs is ilyen réteg Mo.-n.
A probléma az, hogy ennyi idõsen még max 1 éve vannak együtt, és máris azt hiszik, hogy elválaszthatatlanok, aztán fél év múlva pofára esnek.
Voltaire felvilágosult volt, de egy kiskorú...

Ha elkopott a laptop billentyűzetemen egy-két betű honnan tudok rendelni vagy esetleg hol tudok rá venni új matricát?

Legjobb válasz: Nem tudok róla, hogy lehetne. Esetleg ha találsz ugyanolyan felépítésû billentyûzetet, abból átteheted az adott billentyûket.

Nem tudok róla, hogy lehetne. Esetleg ha találsz ugyanolyan felépítésû billentyûzetet, abból átteheted az adott billentyûket.

Ha két tv-n szeretnénk nézni a mindigtv extra csatornákat, akkor két elôfizetésre van szükség?

Pl. most 36000 az elôre fizetéses családi csomag, két tv esetén 72000-be kerülne?

Legjobb válasz: Ha mindkettõn ugyanazt akarod nézni, akkor nem, ha mindegyiken másik csatornát szeretnél egy idõben, akkor 2 set-top box kell.

Ha mindkettõn ugyanazt akarod nézni, akkor nem, ha mindegyiken másik csatornát szeretnél egy idõben, akkor 2 set-top box kell.

Miért szeretik a pasik, ha két csaj smárol?

Nekem nincs abban semmi extra, ha pasi pasival, de mikor két lány, akkor a közelb?l az összes pasi odamegy és ?ket bámulja...

Legjobb válasz: Nekem az jön be, ha két pasi smárol.

Nekem az jön be, ha két pasi smárol.
nekem is a két pasis változat jön be
Én a másik oldalról üzenem, hogy a nyálcsorgatást ha lehet máshol csináljátok, mert marhára nem hiányzik sem az én, sem a csajom estéjébe 4-5 ilyen balfácán. Egyszer elegem lesz, és tökönrúgom az eggyiket az tutifix.
mert sunáznám õket!
18:07 nálad már csak chuck norris keményebb!
Genetikai programozás. :D A férfiaknak a látvány jön be. :)
xDDDDDD Verekedõs cipõ van rajta
Engem is jobban érdekel két pasi! :) Valószinûleg azért, mert lány vagyok. xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!