Találatok a következő kifejezésre: Ha készítek utánfutót hogyan tudom (1 db)

Ha készítek egy utánfutót hogyan tudom forgalomba helyezni és milyen papirokra van szükségem (valamiről műbizonylat vagy ilyesmi)?

Legjobb válasz: Szerintem olcsóbb venni, ha csak nem valami spéci kell! http://www.jogositvany.hu.hu/j5-1990.htm

Szerintem olcsóbb venni, ha csak nem valami spéci kell! http://www.jogositvany.hu.hu/j5-1990.htm
Összeépítési engedélyt kell kérned a NKH-tól (Nemzeti Közl. Hatóság). Ha pesti vagy, a Mozaik utca, ha Pm-i a Komócsi u. Ehhez részletes tevrajz, számítások kellenek (alváz szilárdsági, fékszámítás, stabilitás stb)szóval elég macerás, és nem is olcsó. Javaslom elõtte keresd meg a Mozaik u-ban Újhelyi Lászlót, minden kérdésedre választ kapsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A súlyadó (vagy teljesítmény adó) elévülési ideje?

Én úgy tudom hogy 5 év alatt ha nem tudták behajtani akkor elévül, sőt egyszer a tv ügyvédjében is így volt. Akkor az önkormányzat miért küld ki levelet hogy fizessem be (hátha balek vagyok)

2

A jogosítvány igénylése után elvileg kapok egy papír és amíg meg nem jön a jogsi addig azzal lehet vezetni vagy meg kell várni, amíg megjön?

Most fejeztem meg a jogosítványhoz szükséges vizsgákat sikeresen. Bemegyek a papírokért a Nemzeti Közlekedési házba és utána beviszem az önkormányzathoz.

5

2004-es autóra kötnétek cascot?

Most vettünk új autót, és felmerült bennünk, hogy ha valami kár érné, akkor mit csinálnánk?Jégkérra egyébként fizet a casco? Mennyi kb havonta, vagy negyedévente a díja?

4

Netrisken újrakötöttem a kötelezőbiztosításom és "Csoportos beszedési megbízás"-t választottam fizetésnek. Ezek után mi a teendőm? Mit hol és hogy állítsak be?

Netrisken újrakötöttem a kötelezőbiztosításom és "Csoportos beszedési megbízás"-t választottam fizetésnek. Ezek után mi a teendőm? mit hol és hogy állítsak be?

3

Ha magánszemélytől vásárol az ember autót, akkor miként intézi a két fél az átírást?

A gép árán kívül milye költségek vannak, hogyan működnek ezek és mi alapján? Mikor lehet az eredetvizsgálatot elvégezni?

4

BE-s jogsit hogyan és mennyiből lehet szerezni?

B-s jogosítványom van. Ha BE-t szeretnék, újra kell az egész tanfolyamot csinálni? Kresz, stb? Mibe fáj ez nekem?

2

Szeretnék venni egy autót, az adásvételit megírjuk a nevemre, de nem szeretném átírni. Fel léphet valami plusz költség (büntetés vagy valami)?

Vagy esetleg ha megírom az adásvételit akkor egyből ki tudom vonatni azzal ideiglenesen az autót?

5

Milyen szabályok vonatkoznak 30-évnél idősebb autó külföldi behozatalára?

Az autót Hollandiából szeretnem behozni.Nincs rajta OT vizsga. Egyáltalán be lehet hozni az autót? Ha igen milyen költségekkel jár. Az autó gyárilag benzines de gázzal szerelt. A válaszokat előre is köszönöm.

1

Vizsga nélküli autó eladása. Hogyan?

Van egy lejárt vizsgájú autóm. Eladnám így ahogy van.
Mi a teendőm nekem és mi a vevőnek? Úgy tudom bonyolultabb a helyzet, mint vizsgás kocsiknál.

2

Mennyibe kerulne a teljes forgalombahelyezese? (2001-es Seat ibiza 1.4)

Lenne itt egy 2001-es seat ibizam ami 1.4 es minden kulfoldi papirjaval mennyibe kerulne a magyar forgalombahelyezese a reg dija 55000 ft lenne de erre meg mi jon ra, es mennyibe kerul?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!