Találatok a következő kifejezésre: Ha készítek utánfutót hogyan tudom (1 db)

Ha készítek egy utánfutót hogyan tudom forgalomba helyezni és milyen papirokra van szükségem (valamiről műbizonylat vagy ilyesmi)?

Legjobb válasz: Szerintem olcsóbb venni, ha csak nem valami spéci kell! http://www.jogositvany.hu.hu/j5-1990.htm

Szerintem olcsóbb venni, ha csak nem valami spéci kell! http://www.jogositvany.hu.hu/j5-1990.htm
Összeépítési engedélyt kell kérned a NKH-tól (Nemzeti Közl. Hatóság). Ha pesti vagy, a Mozaik utca, ha Pm-i a Komócsi u. Ehhez részletes tevrajz, számítások kellenek (alváz szilárdsági, fékszámítás, stabilitás stb)szóval elég macerás, és nem is olcsó. Javaslom elõtte keresd meg a Mozaik u-ban Újhelyi Lászlót, minden kérdésedre választ kapsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külföldi papíros autónál az e rendszám milyen műveletekkel és költségekkel jár?

szeretnék venni itthon egy angol autót és szeretném e rendszámmal használni az alatt a fél év alatt amíg honosítom és szeretném tudni ez mivel jár az autó árán felül anyagilag és a többi dolog mi kell a rendszámhoz stb.olvastam a hívatalos oldalt de kicsit kusza nekem.

0

Németországból tervezek behozni egy 1400 köbcentis személyautót, majd hazahozatni export rendszámmal és Magyarországon forgalomba állítani. Sok helyen és sokfélét olvastam a külföldi és az otthoni teendőkről, költségekről. Mik a teendőim?

Milyen kötelezettségekkel és költségekkel jár a honosítás? Mennyibe kerül az export rendszám? Olvastam pirosról is sárgáról is, nem tudom melyik milyen. Kint vagy odahaza kell-e eredetiség vizsgát, műszaki vizsgát csinálni? Kell-e otthon egyedi forgalomba helyezési költséget, vagyonszerzési illetéket fizetni fizetni?

0

Neten csomószor látom simsonnál hogy lejárt okmányokkal. Az azt jelenti hogy a rendszáma járt le nagy motorként vagy hogy rendszám nélkül 50ccm motorként nem mehetek vele a városban?

Mert apám azt mondta hogy rendszám nélkül ha nincs meg az érvényes magyar okmánya akkor 50 köbcentis motorként sem vihetem útra.

6

Egyedileg átalakított vázas motort le lehet papíroztatni?

Nem teljesen saját vázat szeretnék, a hátsó felfüggesztést merev vázasra alakítani (villaszög maradna eredeti). Mennyire szenvedés ilyenre műszakit csináltatni?

1

ABCD stb hivatásos jogsim van, ma holnap 60 éves vagyok a 11 pont szerint lejárt a jogsim?

9 pont bejegyzés:T,M,K
10pont720307 a vizsga időontja,
mellette 11 pont 19.01.09
12pont 185, 186. A jogsit 2009.01.09-én csináltattam! Most érvényes vagy sem?

3

Már több mint 30 napja várok első jogosítványomra mi az oka?

1

Autósport egyesület állíthat ki műbizonylatot?

Olyat hallotam hogy autósport egyesület állíthat ki műbizonylatot.Ez igaz?És ha igen akkor ebbe a rendőrök beleköthetnek?

5

Mi van akkor ha autóbeszámítással veszek egy autót és az enyémen van kötelező biztosítás a másikon pedig nem lett fizetve! Segítettek?

De mind ketten csak üzemben tartóit csináltattunk, lehet olyat hogy új üzembentartó vagyok és nem engem fog terhelni az az összeg, vagy áttehetem a régi kötelezőmet az "új" autómra?

1

Üzemkarbantartó váltás családon belül, kocsin nincs és nem is volt kölcsön? Hogyann járok jobban?

A kocsimnál én vagyok a tulajdonos. A megvételkor anyámat jelöltük üzemkarbantartónak, mert akkor még 25 alatt voltam és magas lett volna a biztosítás. Ha most vagy a következő lehetséges biztosítóváltáskor átíratom a saját nevemre, jobban járok, mint ha hagyom, hogy két kategóriát visszaminősítsék? Tiszta lappal indulok mint teljesen új ember, mivel nem az én nevemen volt a biztosítás?

2

El lehet úgy adni egy autót hogy díj nem fizetés miatt megszűnt a kötelező biztosítás?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!