Találatok a következő kifejezésre: Ha készítek utánfutót hogyan (1 db)

Ha készítek egy utánfutót hogyan tudom forgalomba helyezni és milyen papirokra van szükségem (valamiről műbizonylat vagy ilyesmi)?

Legjobb válasz: Szerintem olcsóbb venni, ha csak nem valami spéci kell! http://www.jogositvany.hu.hu/j5-1990.htm

Szerintem olcsóbb venni, ha csak nem valami spéci kell! http://www.jogositvany.hu.hu/j5-1990.htm
Összeépítési engedélyt kell kérned a NKH-tól (Nemzeti Közl. Hatóság). Ha pesti vagy, a Mozaik utca, ha Pm-i a Komócsi u. Ehhez részletes tevrajz, számítások kellenek (alváz szilárdsági, fékszámítás, stabilitás stb)szóval elég macerás, és nem is olcsó. Javaslom elõtte keresd meg a Mozaik u-ban Újhelyi Lászlót, minden kérdésedre választ kapsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Biztositast kapok?

Van egy 3 EVE terepjarom. Egy figyelmetlen hatulrol belem hajtot telyes gozzel ugyhogy az autom totalkaros lett. A ferfinak osszetort a kocsja de az o kocsija osszevissza 180. 000 ft az enyem 8 millio. A ferfi setal az utcan elottem meg anyit se mondott hogy:"bocs, mashol jart az eszem". A kart, a karszakerto meg nezte felmerte a kart de mar egy honapja semmi valaszt nem kapok. Az e-mailra nem valaszolnak a telefonok suketek, robot meg zene szol, senkivel nem tudok ertekezni, mukahelyemrol elbocsatotak mert a kocsival jartam anelkul meg nem tudtam pontosan be erni mert egy tavolabbi faluban lakok ugyanis Szekelyudvarhelyrol koltoztem Magyarorszagra. Nem tudom hogy fogok en penzt latni a biztositotol. Nem akarnak-e atverni, Hogy lehet hogy egy felelotlen aki par milio kart okozot nekem mosolyogva jarkal mintha misem tortent, mas meg aki egy csokit lenyul mar sitre vagjak vagy ha nem tudja kifizetni a bunteteset akkor is bortonbe kell menie?

0

Ha ajándékozási szerződéssel átíratom az üzemben tartóit a testvérem nevére azért kell fizetni? (gépkocsi)

Az én nevemen van a biztosítás mert én vagyok az üzemben tartó , csak vettem egy másik kocsit és arra szeretném a bónuszom átvinni. Ajándékozási szerződést szeretnék írni hogy átírják az üzembentartóit a forgalmiban, egyébként közös örökölt autó tehát mindegyikönk neve benne van a forgalmiban mint tulajdonos, de az üzemben tartó én vagyok. Mi a teendő? Pénzbe kerül így is?

0

Letudok fojtani egy 37 kW motort 35re? (Papíron)

Lefojtom, lepapíroztatom, utána vissza. Ilyesmi lehetséges?
Ha igen, hogyan?

4

Átirathato-e Németorszégban személygépkocsi a tulajdonos ottléte, ill. adásvételi szerzödés nélkül?

0

Ha ideiglenesen ki van vonva a kocsim a forgalomból, gépjárműadót kell fizetnem? 08. 05. -én vontam ki, és ma kaptam csekket a gépjárműadóról

3

Hogyan tudom eladni a lizingelt automat?

Automat akarom eladni amin lizing van!nem tudom hogy van a menete az eladásnak?!Az auto törzskönyve a banknál van ha a hitelt a vevő kitörleszti akkor elviheti a kocsit?adásvételi szerződésbe mit kell bele foglalni?nincsen rajta biztositás akkor is eltudja vinni ugy hogy neki meg nekem se legyen problémám?kérem segitsenek mert nagyon fontos!köszönöm

8

Alkatrésznek vennék egy autót ideiglenesen kivonva mi a teendő?

Egy ismerősömtől vennék egy sokéve nemhasznált autót, ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Szeretnék belőle ezt-azt kiszedni a többit meg szétbontani teljesen. Mi ilyenkor a "leglegálisabb" út, nyilván forgalomba nem szeretném helyezni, végleges kivonáshoz meg bontási igazolás kéne. Mik még a lehetőségek?

2

Kell rá engedély?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha egy VW bogarat szeretnék 'hotrodosítani' kell-e az autóra valami engedély?
Ilyesmiről lenne szó:

8

Mi a teendő ha lejár az autó lízingem?

Át kell e iratni,vagy ez automatikusan az én nevemre kerül?
Mit kell ilyenkor elintézni?

3

Ez év júniusában vásároltam egy használt autót, miért nekem kell megfizetnem az önkormányzat felé az adót szeptember 15-ig?

Úgy olvastam, hogy ebben az évben az fizet, aki január 1-én tulajdonos. Nem így van?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!