Találatok a következő kifejezésre: Ha késve de (4 db)

Megjott a menstruaciom kicsit kesve, de nagyon keves van, (1-1 tisztasagi betet naponta), teszteltem, tehes nem vagyok. Lehet cisztatol vagy ilyesmitol? Kertem idopontot a nogyogyaszomtol de addig is ha tudtok valaszoljatok.

Legjobb válasz: Ezt majd az orvos tudja neked pontosan meg mondani. De figyeld meg hogy hány napig van meg, mert ha 3napon belül el múlik lehet belõle még baba. Ha nagyon sokat kell várnod míg kaptad az idõpontot akkor itt is fel tudod tenni a kérdésedet 1-2napon belül válaszol. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Ezt majd az orvos tudja neked pontosan meg mondani. De figyeld meg hogy hány napig van meg, mert ha 3napon belül el múlik lehet belõle még baba. Ha nagyon sokat kell várnod míg kaptad az idõpontot akkor itt is fel tudod tenni a kérdésedet 1-2napon belül válaszol. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom!!!

Ha késve bár, de rendesen megjött a menstruációm, akkor van esélye még annak, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elöforul terhesse´g melett menstrua´ció,de szerintem nem vagy állapotos. Ha u´gy gondolod,csinálj egy tesztet.

Elöforul terhesse´g melett menstrua´ció, de szerintem nem vagy állapotos. Ha u´gy gondolod, csinálj egy tesztet.
nem hiszem, hogy terhes vagy, de ha biztos akarsz lenni benne, vegyél egy tesztet. mástól is késhet, mint terhességtõl, de terhesen is megjön valakinek.
Szia! Elõ a teszttel :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ. Eléggé elkeseredtem, amikor megjött 3 nap késés után. Mikor teszteljek? Holnap reggel még korai?
nyugodtan tesztelhetsz már holnap reggel! Én is így jártam...... :o) Szorítok, majd írd meg az eredményt!
Ma kell együtt lenni, meg még kb 3 napig akkor összejön. Ne szalaszd el az esélyt!
A kérdező hozzászólása: Köszi! A mai már megvolt :) Akkor jó napok állnak elõttünk :) Remélem sikerül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!