Találatok a következő kifejezésre: Ha késik mensim akkor (24 db)

Létezhet olyan, hogy ha későn ágyazódik be a baba, akkor még abban a hónapban megjön a mensi?

Nekem December 26.-àn volt az ovulàciom.Volt is utàna tünetem, azt hittem terhes vagyok. Januàr 10-èn megjött a mensim 28 napra ès 3 napig tartott. Csak az a fura hogy mèg mindig nagyon fáradt vagyok ès reggel fájt a hasam alja. A következö peteèrèst csak 22.-e körül vàrom. Lètezhet olyan hogy ha kèsön àgyazodik be a baba akkor még abban a honapban megjön a mensi? Mert nem tudom most mi van.Volt valaki igy?

Legjobb válasz: Nekem 24-én volt ovulációm és ma jött meg.. Tele voltam jelekkel elõtte, még most is majd elalszom és szerintem hõemelkedésem is van.. Viszont görcsöltem reggel óta. Ha neked csak három napig tartott, lehet, hogy nem is volt valódi a mensid. A késõn beágyazódós része a kérdésednek nem tiszta.. Sok sikert!

Nekem 24-én volt ovulációm és ma jött meg.. Tele voltam jelekkel elõtte, még most is majd elalszom és szerintem hõemelkedésem is van.. Viszont görcsöltem reggel óta. Ha neked csak három napig tartott, lehet, hogy nem is volt valódi a mensid. A késõn beágyazódós része a kérdésednek nem tiszta.. Sok sikert!
A beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be, és ettõl függetlenül is van aki elején menstruál, de elvileg ennek a vérzésnek nem szabad olyan erõsnek lennie.Tesztelj, és többet tudsz Te is.Sok sikert!
Ha a menstruáció erõssége szignifikánsan nem tért el az eddig megszokottól, kicsi a valószínûsége, hogy már sikerült áldott állapotba kerülnöd...
Probálj egy teszttel, akkor kiderül mi a helyzet!

Ha a mensi kesik mar 8 napja, de a teszt negativ, viszont semmi tunetem nincs se terhessegre vonatkozoan (amit szeretnek nagyon) se a kozelgo mensire vonatkozoan akkor mi a teendo?

Legjobb válasz: Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Ha 5 napja már késik a mensim, akkor a teszttel (Gabriel) már lehet a nap bármelyik szakában tesztelni?

Gondolom ilyenkorra már kell? mennyiség? HCG-nek kellene lennie a szervezetben ugye? Mondjuk egyébként is sorra jönnek el? a tünetek, úgymint fáradtság, aluszékonyság, néhány étel illatától émelygés, hányinger, mellek érzékenysége, stb.

Legjobb válasz: Igen. Ekkor már bõven sok a HCG, bármely napszakban, és szerintem bármelyik teszttel kimutatnható ( a Gabriel amúgy is az egyik legérzékenyebb, 20-as ) Nekem a nem várt elõtt 1 nappal is halványan poz. volt. Ha nem reggeli vizeletet használsz, akkor jó tanács, hogy ne igyál elõtte legalább három órát, és akkor elég koncentrált ( nem híg ) lesz a vizeleted. Kíváncsian várjuk az eredményt! :-)

Igen. Ekkor már bõven sok a HCG, bármely napszakban, és szerintem bármelyik teszttel kimutatnható ( a Gabriel amúgy is az egyik legérzékenyebb, 20-as ) Nekem a nem várt elõtt 1 nappal is halványan poz. volt. Ha nem reggeli vizeletet használsz, akkor jó tanács, hogy ne igyál elõtte legalább három órát, és akkor elég koncentrált ( nem híg ) lesz a vizeleted. Kíváncsian várjuk az eredményt! :-)
Igen, de majd írd ám meg mi lett a teszt eredménye! Szorítunk!

Szerintetek ha kesik 3napot a mensim es a harmadik napon csinaltam tesztet az elso csik halvany a masodik csikot jobban latni akkor tenyleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!

Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!
Nagy valószínûséggel Igen D A második a kontroll csík ami azt jelzi jól mûködik a teszt! A halvány csík is csík Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: koszi

Márc.26. -án volt az utolsó mensim első napja, már tesztelhetek? 1hetet 4napot késik. Ha pozitív lenne akkor mikor menjek orvoshoz? ! 23/L

Legjobb válasz: Persze már tesztelhetsz. Orvoshoz 6. hetesen érdemes menni, amikor már betöltötted a 6. hetet. Akkor már van szívhangja, elõtte fölösleges menni. Mostanra már szép 2 csíkos tesztnek kell lennie, ha valóban terhes vagy.

Persze már tesztelhetsz. Orvoshoz 6. hetesen érdemes menni, amikor már betöltötted a 6. hetet. Akkor már van szívhangja, elõtte fölösleges menni. Mostanra már szép 2 csíkos tesztnek kell lennie, ha valóban terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: halvány két csík. ha halvány akkor is érvényes pozitív ?:)
Na mi lett az eredmény kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: most fogok gyógyszertárban venni
Nem teszteltél még? Akár este is csinálhatnál, mert ha van baba, ki kell mutatnia!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) ha õsszejött a baba akkor nekünk még csak az elsö :)
nekem márc 25.volt a mensim elsõ napja, 4 nappal ezelõtt már erõs pozitívat teszteltem:) én még várok 2 hetet kb utána megyek orvoshoz nekem második babám lesz:) 25/L
Nekem 27én volt az esedékes én már aznap reggel teszteltem egy középerõs pozit! :) Szóval ki kell, hogy mutassa
Tesztelj, mert kimutatja már! És akár jövõhét hétfõn mehetsz is dokihoz. :) Nekem ma lett pozitív reggel a teszt (eddig halvány volt) hétfõn meek dokihoz.
Bizony!! Tesztelhetsz!! Varjuk az eredmenyt! :-) szoritok
Valóban, ha terhes vagy, már kimutatja, ha pontosan meg szokott jönni. Betöltött 6, esetleg 7 hétnél mennék. Mondjuk nálunk a 2. baba nagyon nehezen sikerült, így a pozi teszt után 2 nappal már berendelt a dokim, így láthattam, hogy igen, ott van, csak fejlõdnie kell.
Felraknád a tesztet?

Ha késik a mensim akkor a jósteszt mit mutathat? Mutatna egyáltalán valamit?

Legjobb válasz: a jósteszteltést minden nap kell csinálni reggel, ha erõsödik a csík, akkor lehetséges baba van. a jóstesztelést azért ajánlják, mert sokkal elõbb kimutatja a terhességet, mint a hcg. persze hallottam olyan esetekrõl, ahol nem.

a jósteszteltést minden nap kell csinálni reggel, ha erõsödik a csík, akkor lehetséges baba van. a jóstesztelést azért ajánlják, mert sokkal elõbb kimutatja a terhességet, mint a hcg. persze hallottam olyan esetekrõl, ahol nem.
Szerintem felesleges jóstesztelni, ismételd meg a hcg-t!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Gratulálok kismama!:) De a nemvártól sok tesztet csináltál?
Ez lehet akár baba is. Nekem is kései peteérésem volt, és csak 20 nappal a nemvárt után mutatta ki a teszt, és most 11 hetes. Szurkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: A késõi pé-re gondolók.Mivel a ciklus napjaim32-35!A hõmet nem mérem.Most szabin van a dokim, majd csak jövõhét után lesz:(
Vagy késõi pé, vagy kimaradt egy ciklus, vagy valami nagyobb gubanc van. Nem hõmérõzöl? ha hamarosan nem jön meg, akkor mindenképpen menj el orvoshoz.
2 hete? aztaaaaaa akkor szerintem más lehet, nem baba :( azt már a tesztnek is ki kellett volna mutatnia
A kérdező hozzászólása: Hcg-t csináltam hétfõn, sajna-lett:( 2hete késik!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi!!!!
viszont, ha késik csinálhatsz hcg-t is :) hajrá :)
14:26-os vagyok, csak most vettem észre, hogy írtál kommentet. Köszönöm a gratulációt, és a kérdésedre a válasz: Én a nemvárt napja után a 20 nap alatt összesen 3 tesztet csináltam, amibõl a harmadik lett pozitív. Nem vittem túlzásba, nincs értelme túl gyakran csinálni, mert csak felesleges pénzkidobás.

Ha késik a mensim és kétszer is pozítív lett a teszt, akkor mikor menjek először orvoshoz?

Legjobb válasz: Én azonnal rohantam, de ráérsz a 6-8 hétig, a 12-ig meg még nem is késtél le semmirõl. Ha nagyon izgulsz, mehetsz máris, Van akinek már ultrahangon is látszik valami!

Én azonnal rohantam, de ráérsz a 6-8 hétig, a 12-ig meg még nem is késtél le semmirõl. Ha nagyon izgulsz, mehetsz máris, Van akinek már ultrahangon is látszik valami!
Szia! Elõször is gratulálok a babához! Én ahogy pozitív lett a teszt másnap már ott ültem a dokinál.:) Sztem érdemes minél korábban menni, mert uh-al megnézik, hogy nem-e méhen kívüli terhesség, esetleg elküldenek vérvételre!+ ha rég voltál rákszûrésen, akkor az is kell most csinálni! Boldog babavártást!:) 12 hetes kismama
Én azonnal mentem, kicsit korán, mert akkor még csak a 4. hétben jártunk.:) Nem bírtam ki!:) Gratula a babócához! Egy 8 hetes kismami
Én is azt tanácsolom Neked, hogy menj minél elõbb. Végezzék el a kellõ vizsgálatokat, nyugtasson meg az orvos, hogy minden rendben van. Én addig biztosan nem tudnék nyugodtan otthon ülni, amíg nem mondja azt, hogy nincs semmi gond, gratulálok a babához, illetve sok szerencsét és egészséget kívánom mostmár mindkettõjüknek.
azonnal h minden vizsgalatot elvegezzenek ami kell es felvegyenek a nyilvantartasba hogy a terhesgondozason reszt vegyel.sok boldogsagot

Ha késik a mensim pár napot, majd azután egyik nap elkezd fájni a derekam, meg mintha meg akarna jönni, de másnap mégse jön meg, akkor lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: a derekam meg ez a mensiszerû érzés most tört rám amúgy. de ilyen erõs megjön érzésem már volt péntek éjjel is és akkor is azt hittem meg fog jönni, de mégse jött meg.

A kérdező hozzászólása: a derekam meg ez a mensiszerû érzés most tört rám amúgy. de ilyen erõs megjön érzésem már volt péntek éjjel is és akkor is azt hittem meg fog jönni, de mégse jött meg.
A leesett hõ miatt nem gondolom, hogy terhes vagy. Mensi késést, terhességi tüneteket és derékfájást ciszta is okozhat, úgyhogy mihamarabb tesztelj és nézesd meg magad dokival.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött. :(( De ahogy nézem, elszámoltam magamat, és végülis pontosan megjött mert múlt hónapban is 28-án volt meg, csak nem értem mi volt elõtte ez a rózsaszínezés wc papíron, mert ilyen még nem volt.
Ha késik a mensid akkor a tesz már kimutatja. Mire vársz?
Görbéd van? Én tuti tesztelnék, nem bírnám ki :)
A kérdező hozzászólása: én péntek reggelre tervezem a tesztelést, ha addig nem jön meg. a görbém ilyen, nekem nem túl bíztató mert most elég alacsonyan áll a hõm rajta: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
A kérdező hozzászólása: jaa, és az ovum nem akkor volt, amikorra be van húzva. az korábban volt.

Ha későn volt peteérésem, akkor a mensim is csúszik?

A 17. ciklusnapomon volt peteérésem és most tartok a 27. ciklusnapon. Általában ekkor szokott megjönni, de még semmi és a h?m is 36.9. Terhes nem lehetek, mert a 18. ciklusnapon voltunk együtt, meg 4 nappal el?tte. Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem akkor van még hátra kb. 4 napod, 31 napra fog csak megjönni körülbelül. Az én ciklusom is ilyen volt! A 18. ciklusnapon viszont akár teherbe is eshettél.

Szerintem akkor van még hátra kb. 4 napod, 31 napra fog csak megjönni körülbelül. Az én ciklusom is ilyen volt! A 18. ciklusnapon viszont akár teherbe is eshettél.
Szerintem nem jól húzta be a pé-t, és igen, akár terhes is lehetsz, a 18. nap még belefér. Átlagosan hány naposak a ciklusaid?
Ja, látom, 27, ugye? Hát, szerintem is a 30-31. nap körül fog megjönni, fõleg, ha esik a hõd. Ha nem jön meg, akkor húsvét után tesztelj.
Szerintem a 17. cn volt pé. Szóval, igen a 18. napon megfoganhatott a bab, tehát innen kell számolni a +14 napot.
Szerintem ma v holnap meg fog jönni.

Kb.10 napja késik a mensim. Tehát, ha terhes lennék akkor az olyan 5. -6. hét lenne. Ilyenkor már vannak tünetek? és mik azok?

Legjobb válasz: A tünetek mindenkinél más-más lehet én pl. éjjel felkeltem enni mert annyira éhes voltam.A cicim azért rendesen feszült és elég hamar jöttek a hányingerek is. Vegyél egy tesztet és reggel csináld meg az elsõ vizeletbõl és akkor már többet tudsz. Tervezett baba ??

A tünetek mindenkinél más-más lehet én pl. éjjel felkeltem enni mert annyira éhes voltam.A cicim azért rendesen feszült és elég hamar jöttek a hányingerek is. Vegyél egy tesztet és reggel csináld meg az elsõ vizeletbõl és akkor már többet tudsz. Tervezett baba ??
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett?:)
Én a késés 10. napján csináltam tesztet, nem voltak klasszikus tüneteim, max. hirtelen mozdultanál húzodot kétoldalt a hasam, gondolom a szalagok nyúltak.
A kérdező hozzászólása: Nem tervezett:( Eddig semmilyen tünetem sincs, meg elég sokat is izgulk meg nemis bennem ment el a barátom, így remélem csak valami más miatt késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!