Találatok a következő kifejezésre: Ha késik mensim és (30 db)

A barátnőmnek 8 napja késik mensije. és fáj a méhe tőle, ha elmennénk orvoshoz vele tudna mit tenni?

Legjobb válasz: szerintem megvizsgálná, lehet, hogy terhességi tesztet is csinálna. de szépen menjetek el holnap egy drogériába, vegytetek egy tesztet és hétfõn reggel (az lesz a 10.nap késés, ugye) csinálja meg. a méh fájás szerintem pszicho, mert már izgul, hogy biztos terhes. de ha teszt negatív, akkor is menjen orvoshoz, mert lehet más baj is

szerintem megvizsgálná, lehet, hogy terhességi tesztet is csinálna. de szépen menjetek el holnap egy drogériába, vegytetek egy tesztet és hétfõn reggel (az lesz a 10.nap késés, ugye) csinálja meg. a méh fájás szerintem pszicho, mert már izgul, hogy biztos terhes. de ha teszt negatív, akkor is menjen orvoshoz, mert lehet más baj is

Ihatok cickafark teát ha késik a mensi és a teszt negatívat mutat? Nem árt? De ha mégis baba van, nem lesz baja tőle?

Legjobb válasz: A cickafark teát mensi után kell elkezdeni inni. Miért akarod inni? Mióta késik? A nega teszt elõtt tudod, h mikor volt pé, szex, ilyesmi? mert akkor abból tudnál számmolni. Egy doki lehet elõbb tutibb volna.

A cickafark teát mensi után kell elkezdeni inni. Miért akarod inni? Mióta késik? A nega teszt elõtt tudod, h mikor volt pé, szex, ilyesmi? mert akkor abból tudnál számmolni. Egy doki lehet elõbb tutibb volna.
A cickafark teát mensi után vagy utolsó napján szabad elkezdeni inni, mert vérbõséget okoz, ráadásul ha baba van sem jó neki.Szóval ne idd még nem jön meg.

Ha peteérés volt és biztosan nincs baba akkor miért nem jön meg a mensim? 10 napja késik.

7 hónapja hagytam abba a tabit, 29 naposak a ciklusaim, most a 15. napon mutatta a mikroszkóp a páfányosat és éreztem is a peteérést. Jelenleg a 39. napon vagyok és nem jön a mensi, reggel clearblueval teszteltem negát. Csak barnás folyásom volt tegnap.

Legjobb válasz: 2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.

2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.

Ha valaki teherbe esik, akkor pár napot késik a mensije, vagy nem jön meg?

Legjobb válasz: általába nincs mensi ,de hallottunk már olyat is hogy a mensi mellett ott volt a baba is

általába nincs mensi , de hallottunk már olyat is hogy a mensi mellett ott volt a baba is
Egyátalán nem jön meg, a szülésig, és utána sem egy darabig még. Persze vannak kivételek, van olyan aki végig menstruál a terhesség alatt, de az esetek majd 100 %-ában nem.
Az utolsó válaszadótól kérdezném, hogy a Jónás-módszert alkalmaztátok-e, vagy csak így jött ki a lépés?
Mi folyamatosan dolgoztunk az ügyön. Elmondod mi az a Jónás módszer. Az elõttem szólónak.
A 2 fenti bejegyzés teljesen valós. Nálam például a mentruáció alatt fogant a kisfiam!

Késik mensi, szúr a bal petefészkem és sokat pisilek. De a mellem még nem fáj nagyon. Csak közben érezni kicsit érzékenynek. Néha van hányinger. A tünetek alapján lehetek babás ha védekeztünk?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek alapján lehet egy kis felfázás is,ha védekeztetek akkor nincs esély arra hogy terhes légy,persze ha ténleg védekeztetek.A felfázástól késik a menszi is.Ajánlom a kamilla teát az segiteni fog.

Ezek a tünetek alapján lehet egy kis felfázás is, ha védekeztetek akkor nincs esély arra hogy terhes légy, persze ha ténleg védekeztetek.A felfázástól késik a menszi is.Ajánlom a kamilla teát az segiteni fog.
A kérdező hozzászólása: De vannak ismerõseim akinek összejött...és ezért elgondolkodtató.
ne minket kérdezz, hanem tesztelj!
A kérdező hozzászólása: bocs

Mennyi idő után megbízható a terhességi teszt? Olyan tesztet csináltam, amire az van irva, h már az első nap ha késik a mensi meg lehet csinálni és elvileg kimutatja.

De mi van akkor ha csak pár napja vagyok terhes? Úgy hallottam, h olyan 14napos terhesség kell ahoz, h a teszt kimutathassa. Mennyire igaz ez? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)

A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)
Na, csapó kettõ. Én a fogantatás utáni 12. napon teszteltem nagyon halvány pozitívat 10-es érzékenységû teszttel, reggeli pisibõl. Egy héttel késõbb már 25-ös érzékenységû teszttel, délutáni pisibõl is pozitív volt, mert a HCG mennyisége a kezdetek után nagyon gyorsan nõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha mondjuk a 28.nap elõtti napokban lettem terhes akkor azt a 33.napon még nem tudja kimutatni a teszt?Ugyanis akkor teszteltem, de negatív, és már a 35.napnál járok és semmi.
Minden nõnél más és más tempóban növekszik a HCG mennyisége. Nekem már 12 nap is elég volt a pozitív teszthez, de van, akinek három hét is kell a fogantatástól, mire a teszt pozitívat mutat. A másik lehetõség, hogy sajnos nincs baba, nincs HCG, ezért negatív a teszt.
Ja igen, 7 nap még rémesen kevés egy potitív teszthez! Hiszen - ismétlem - ekkor a baba még be sem ágyazódott, a HCG még nem termelõdik, tehát nincs mit kimutasson a teszt. A 12-14. nap elõtt semmi esélyed pozitív tesztre.
Bocs kicsit itt hagytam a gépem, nem láttam, hogy már enn yien írtak... 22:16os
Ha szexeltél védekezés nélkül IGEN!!!!
A kérdező hozzászólása: kerlek valaki :D
Csináltál már terhességi tesztet? Ha nem, akkor vegyél, s kiderül.
A kérdező hozzászólása: nem fekudtem le senkivel :D
Hát ha csak nem te vagy Szûz Mária és nem szállt meg a Szentlélek, akkor kizárt :D Hány éves vagy? Mert ha még fiatal, akkor lehet nem állt be a ciklusod ...
A kérdező hozzászólása: 16:D
Akkor bõven belefér, hogy a következõ 1-2 éveben kimarad, meg csúszik ... terhességhez meg azért a semminél kicsit több kellene :D
A kérdező hozzászólása: jaa, koszi :D ezt tudom mondtak mar, csak anyum ugy stresszeli magat mar :) ))

Már 3 napja késik a mensim és csináltam ma reggel terhességi tesztet, és negatív lett, viszont terhességre utaló jeleim vannak. Sztetek ismételjem a tesztet 7végén ha nem jön meg addig?

Legjobb válasz: Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.

Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.
Nekem se mutatta ki a késést követõ 2 napon, csak 1 hét késés után. Én még várnék a helyedben 7 végéig és reggeli vizeletbõl csináld! 19hkm
én csinálnék a hét végén mégegyet, bár nekem a 31. napon már halványan de ott volt és délután.
A kérdező hozzászólása: Reggel az elsõ vizeletbõl csináltam.Gondoltam rá h meg kellene ismételni, azért kérdeztem meg, mert ti tapasztaltabbak vagytok mint én.Terhességre utaló jeleim:hányinger, gyakori pisi, görcsölök, és már kb. 5 napja 36.6 és 36.7 a hõm.A mellem is fájt, de az már elmúlt.Néha úgy érzem, h mindjárt leszakad a hasam alja, tegnap be is volt keményedve.Köszönöm a válaszokat!

Ez most + vagy - terhesteszt? (csatolva). Késik a mensim, és nem tudom, hogy a duphaston miatt van-e a késés? Doki azt mondta, ha + a tsztem, szedjem tovább, de holnap elfogy.

És nem lesz kivel kiíratni,mert a doki már aszabin van 4-ig.26-30 naposak a ciklusaim.Ha a 26-ot nézem akkor egy hete késik.Ha a 30-at akkor 3 napja.A gyógyszert szedni kellene tovább?Hüvelyi uh-n lehet valamit látni?

Legjobb válasz: Szia!Én minegyiket láttam a 2. csíkot, de az utolsón vlt a legjobban kivehetõ. Ez baba:-) Gratulálok:-) A gyógyszerhez nem értek, de ha nincs a te dokid, akkor szerintem bármelyik másik doki is kiírja,vagy megmondja, ha nem kell esetleg szedni.

Szia!Én minegyiket láttam a 2. csíkot, de az utolsón vlt a legjobban kivehetõ. Ez baba:-) Gratulálok:-) A gyógyszerhez nem értek, de ha nincs a te dokid, akkor szerintem bármelyik másik doki is kiírja, vagy megmondja, ha nem kell esetleg szedni.
Szia! Szerintem pozitív!Örülünk?
Szerintem vegyél egy más típusú tesztet, próbáld ki, az mit mutat. Amúgy hány perc után fényképezted le? Viszont ha nem jön meg, érdemes lenne elmenned egy másik nõgyógyászhoz (jan. 4-e nagyon messze van még).
Nekem a 3. elég meggyõzõ, viszont így, hogy tegnap csináltad lehet fals is, de mivel a menzid is késik, így azt mondanám ez már POZITÍV!!! Sajna a gyógyszeres részhez én sem értek. 4, 3 hetesen nem sokat tudnak mondani, max. a petezsákot láthatják hüvelyi UH-n. 8 hetes körül érdemes menni, akkor már talán a pulzálást is látják. Nekem is hasonlóan volt a terhességem, kari elõtt néhány nappal lett a 3. tesztem halvány pozi, januárban tudtam dokihoz menni és akkor már biztos volt a dolog. Esetleg telefonon nem tudod felhívni a dokid, vagy a rendelõben más dokit megkérdezni, hogy ilyenkor mi van? Feleslegesen csak ne bumszlizzál be ilyen idõben... Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön, ez lenne a legeslegszebb kariajándék (nekünk is ez volt :) )!!!
Nekem az 5. héten még nem látott semmit a doki. A 6. héten látott elõször petezsákot, embriót. 4+3 hetesen valószínûleg csak megvastagodott méhnyálkahártyát látna. A gyógyszer miatt nyugodj meg, az nem okozhat fals pozitív teszet, de ezt már többször is írtam neked. :-))
szia kedves kérdezõ. ne haragudj, de sajnos nekem az a személyes tapasztalatom, h a halvány csík, az negatív:(:(:(
Szia! Mikor menstruáltál utoljára? Én november 5-dik én menstruáltam, és utána nem jött meg"December 5"kellet volna megjönnie, és semmi 12-dikén teszteltem és erõs 2 db csík volt a teszten.
Nekem anno a nõdoki azt mondta, hogy ez a gyógyszer okozhat ál pozitív tesztet, ezért nem is ajánlotta nekem. Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni, csak azt szerettem volna leírni, amit nekem mondott az orvos. Ettõl függetlenül a 3. képen én is látom a második csíkot, a többin számomra nem igazán kivehetõ. Kívánom, hogy baba legyen, megy a drukk!!!!! Majd írj, hogy mi újság!
szia én uj vagyok. nekem mindegyik teszted pozinak tünik. nekem is ugyanilyenek voltak és most 8 hetes és 5 napos vagyok. én a 33. napon voltam dokinál, hüvelyi uh-n látta a beágyazodást akkor 2-3 mm volt a baba. gratulálok. ha nem jön meg akkor baba. ha megjön, akkor is volt.. irasd fel a gyogyszert nehogy elvetélj, nagyon gratulálok.. sbc
A kérdező hozzászólása: November 18-án volt az utolsó mensim elsõ napja.Meg kellett(vagyis nem) jönnie dec.16 legkésõbb(ha a leghosszabb ciklusból indulok ki). Még semmi.2-3 napja megjönérzésem van az alhasamnál.Olyan, mintha azonnal meg is jönne. Holnap mindenképpen elmegyek a vidéki nõgyógyászatra, gondolom mindenképpen megnéznek hüvelyi uh-val is.Talán látni valamit--ha másnak is láttak--. Ha meg nem vagyok terhes, mert ez a bogyó kavart be, legalább tisztában leszek a dolgokkal.Semmi baj nem lesz, majd sikerül a jövõhónapban.
Ezek szerintem pozitív tesztek.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak volt babám!:(Most megy el.:(Ma szépen bevéreztem...hosszú. Köszönöm a gratulációkat, de sajnos már nem aktuális.Azért írtam meg, mert senkit nem szeetnék becsapni. Mindenkinek kívánok nagyon kellemes karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog, békés új esztendõt!
Nagyon SAJNÁLOM!!!!Pedig tényleg olyan szépek voltak a tesztjeid! Még nem voltam hasonló helyzetben, de én a helyedben orvoshoz mennék.A sógornõm is bevérzett, kapott gyógyszert, és most 3 hónapos a kislánya. Küldök egy nagy ölelést!
Ó, nagyon sajnálom.... :( De ha te pozitívan állsz hozzá, akkor az már jó! Sõt, ha sikerült teherbe esned, az már fél siker! Szívbõl kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön a babuci!!! Kellemes karácsonyt kívánok neked és egy sokkal-sokkal boldogabb új évet!!!!
A kérdező hozzászólása: Látjátok?Nem mindenkinél egyértelmû a + teszt.Lehet neki van igaza?Lehet, hogy csak halvány és emiatt nem +?A halvány tszt most akkor milyen? Én már semmin sem csodálkoznék.Lehet becsapnak a tesztek.Amúgy meg lehet korán is tszteltem, mert 12-ik dpo-n csináltam meg.Ez korai? Aki tud segítesen már abban, hogy a bogyó okozhat-e mensi késést??? De kiírom egy fõ kérdésben, mert csak holnapra tudtam másik dokival konzultálni. Köszi szépen!
ja, gratula, és a 6. héttõl látható a petezsák, a pici foltocska:) a gyógyszeres kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem ismerem azt a bogyót :(
Hát ez szerintem pozitív! Sajnos a gyógyszeres részéhez (hogy amiatt késhet-e, illetve okozhat-e álpozitív tesztet) nem értek, nekem nem kellett ilyet szednem. Nincs a dokidnak helyettese, aki felírhatná a gyógyszert? Vagy esetleg menj el a körzeti nõgyógyászodhoz, és mondd el, mi a helyzet. A mindjárt megjön érzést okozhatja a baba is, nekem a második terhességem alatt végig megvolt ez az érzés! (És suttogva, de gratulálok!!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Igen, nagyon örülnénk , ha baba lenne.:) Ha sikerült, akkor átléptem az 5-ik hétbe, vagyis pontosan 4, 3 napos vagyok.Ilyenkor lát valamit a doki hüvelyi uh-n?Mert a bogyó miatt bemennék vidékre a nõgyógyászati sûrgõsségire, talán ott segítenek. A képeket ma csináltam, de tegnap végeztem el a tesztet.
A kérdező hozzászólása: 4, 3 hetes(bocsi)
A kérdező hozzászólása: Ha már petezsákot lát, esetleg szikhólyagot nekem az is meggyõzõ, csak valaki segítsen már, mert kissé zavart vagyok ezt illetõen:( Intézkedem doki felõl, eddig sajnos sikertelenül:( Boldog karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Szerintem a dokidra ne várj gyógyszerügyben. Ilyenkor számít a legtöbbet a hormon: én 3 vetélésen vagyok túl, bár most más probléma derült ki rólam, ami miatt így esett az utóbbi 1-2 év, de márciusban elég valószínû már, hogy babázom. Az orvosom egyébként azt mondta, hogy kicsi rásegítés ez a hormonpótlás a szervezetnek, de ha csak ezen múlik! Kérdezd meg, gyógyszerész talán kisegíthet néhány napig.
Hát ezek pozítivak a javából!És sztem irány felíratni duphastont és szedni tovább!GRATULÁLOK!!!!!!
Szia! Szerintem menj el dokihoz minél elõbb. Nekem volt problémám a terhesség elején, ezért elég korán elmentem dokihoz. 4 hét 3 naposan már látszódott a petezsák, szerintem neked is látni fogják. Szóval, ha a dokid azt mondta, hogy pozitív teszt esetén szedd tovább a duphastont, akkor valahol mindenképpen írad fel!! Mert ezek a tesztek bizony pozitívak!!! :-) Gratulálok és sok sikert! Üdv! 13 hetes kismami
hol latjatok ti azt a pozitiv tesztet?ha az van gratulalok de en semmit sem latok.
Ez nagyon pluszosnak tûnik :) :) :) )) gratulálhatok???? :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon édes VAGY! Köszi szépen! A köv.hónapot kivizsgálásokkal kezdjük.Remélem kiderül mi a perobléma, és tudnak segíteni. Boldog Ünnepeket Nektek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!