Találatok a következő kifejezésre: Ha késik mensim (73 db)

Ihatok cickafark teát ha késik a mensi és a teszt negatívat mutat? Nem árt? De ha mégis baba van, nem lesz baja tőle?

Legjobb válasz: A cickafark teát mensi után kell elkezdeni inni. Miért akarod inni? Mióta késik? A nega teszt elõtt tudod, h mikor volt pé, szex, ilyesmi? mert akkor abból tudnál számmolni. Egy doki lehet elõbb tutibb volna.

A cickafark teát mensi után kell elkezdeni inni. Miért akarod inni? Mióta késik? A nega teszt elõtt tudod, h mikor volt pé, szex, ilyesmi? mert akkor abból tudnál számmolni. Egy doki lehet elõbb tutibb volna.
A cickafark teát mensi után vagy utolsó napján szabad elkezdeni inni, mert vérbõséget okoz, ráadásul ha baba van sem jó neki.Szóval ne idd még nem jön meg.

Létezhet olyan, hogy ha későn ágyazódik be a baba, akkor még abban a hónapban megjön a mensi?

Nekem December 26.-àn volt az ovulàciom.Volt is utàna tünetem, azt hittem terhes vagyok. Januàr 10-èn megjött a mensim 28 napra ès 3 napig tartott. Csak az a fura hogy mèg mindig nagyon fáradt vagyok ès reggel fájt a hasam alja. A következö peteèrèst csak 22.-e körül vàrom. Lètezhet olyan hogy ha kèsön àgyazodik be a baba akkor még abban a honapban megjön a mensi? Mert nem tudom most mi van.Volt valaki igy?

Legjobb válasz: Nekem 24-én volt ovulációm és ma jött meg.. Tele voltam jelekkel elõtte, még most is majd elalszom és szerintem hõemelkedésem is van.. Viszont görcsöltem reggel óta. Ha neked csak három napig tartott, lehet, hogy nem is volt valódi a mensid. A késõn beágyazódós része a kérdésednek nem tiszta.. Sok sikert!

Nekem 24-én volt ovulációm és ma jött meg.. Tele voltam jelekkel elõtte, még most is majd elalszom és szerintem hõemelkedésem is van.. Viszont görcsöltem reggel óta. Ha neked csak három napig tartott, lehet, hogy nem is volt valódi a mensid. A késõn beágyazódós része a kérdésednek nem tiszta.. Sok sikert!
A beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be, és ettõl függetlenül is van aki elején menstruál, de elvileg ennek a vérzésnek nem szabad olyan erõsnek lennie.Tesztelj, és többet tudsz Te is.Sok sikert!
Ha a menstruáció erõssége szignifikánsan nem tért el az eddig megszokottól, kicsi a valószínûsége, hogy már sikerült áldott állapotba kerülnöd...
Probálj egy teszttel, akkor kiderül mi a helyzet!

Ha a mensi kesik mar 8 napja, de a teszt negativ, viszont semmi tunetem nincs se terhessegre vonatkozoan (amit szeretnek nagyon) se a kozelgo mensire vonatkozoan akkor mi a teendo?

Legjobb válasz: Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Baj ha késik a mensim?

segítserek plsss

Legjobb válasz: Mióta van mensid, s hány éves vagy?

Mióta van mensid, s hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 éves és januárban volt az elsõ de a 2. 16 napra jött meg
Akkor nyugodj meg, nekem fél éve jár és nem mindig pontos, van amikor csak 1-2 napot késik, de ne aggódj, csak legyen mindig nálad egy betét/tampon amit használsz, mert meglepi érhet.
A kérdező hozzászólása: kb 5 vagy 6 napja kellet volna mgjönnie
Ha ennyi idõsen késik, az nem baj. Voltál már felvilágosításon? Ott elmondják, hogy évekig tart, amíg rendszeressé válik.
A kérdező hozzászólása: voltam suliban... és mikor kell orvoshoz fordulni?
nem baj nekem egy éve van meg és 3hónapig kimaradt majd megjött .... akkor kell elvielg menni orvoshoz amikor lefekszel valakivel elvielg de amikor érzed h elakarsz menni akkor elmehetsz vagy amikor szükgséged van rá.
Idõ kell míg beáll rendszeresre a menstruáció.

Késik mensi, szúr a bal petefészkem és sokat pisilek. De a mellem még nem fáj nagyon. Csak közben érezni kicsit érzékenynek. Néha van hányinger. A tünetek alapján lehetek babás ha védekeztünk?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek alapján lehet egy kis felfázás is,ha védekeztetek akkor nincs esély arra hogy terhes légy,persze ha ténleg védekeztetek.A felfázástól késik a menszi is.Ajánlom a kamilla teát az segiteni fog.

Ezek a tünetek alapján lehet egy kis felfázás is, ha védekeztetek akkor nincs esély arra hogy terhes légy, persze ha ténleg védekeztetek.A felfázástól késik a menszi is.Ajánlom a kamilla teát az segiteni fog.
A kérdező hozzászólása: De vannak ismerõseim akinek összejött...és ezért elgondolkodtató.
ne minket kérdezz, hanem tesztelj!
A kérdező hozzászólása: bocs

Fiúk, ti nem szoktatok parázni a csajotok mensije előtt, vagy ha késik picit?

mármint védekezés mellett is lehet bármi, semmi sem 100%-os és azért rendesen tönkrevághat egy baba több életet is, f?leg, ha mondjuk a fiú biztosan és soha nem akarna...

Legjobb válasz: Ha mondja a barátnõm,hogy késik akkor egy kicsit.

Ha mondja a barátnõm, hogy késik akkor egy kicsit.
Soha nem akarsz gyereket? Álmaim férfija!
Én szoktam:D fõleg akkor ha még azt is mondja, hogy hányingere van

Mennyi idő után megbízható a terhességi teszt? Olyan tesztet csináltam, amire az van irva, h már az első nap ha késik a mensi meg lehet csinálni és elvileg kimutatja.

De mi van akkor ha csak pár napja vagyok terhes? Úgy hallottam, h olyan 14napos terhesség kell ahoz, h a teszt kimutathassa. Mennyire igaz ez? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)

A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)
Na, csapó kettõ. Én a fogantatás utáni 12. napon teszteltem nagyon halvány pozitívat 10-es érzékenységû teszttel, reggeli pisibõl. Egy héttel késõbb már 25-ös érzékenységû teszttel, délutáni pisibõl is pozitív volt, mert a HCG mennyisége a kezdetek után nagyon gyorsan nõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha mondjuk a 28.nap elõtti napokban lettem terhes akkor azt a 33.napon még nem tudja kimutatni a teszt?Ugyanis akkor teszteltem, de negatív, és már a 35.napnál járok és semmi.
Minden nõnél más és más tempóban növekszik a HCG mennyisége. Nekem már 12 nap is elég volt a pozitív teszthez, de van, akinek három hét is kell a fogantatástól, mire a teszt pozitívat mutat. A másik lehetõség, hogy sajnos nincs baba, nincs HCG, ezért negatív a teszt.
Ja igen, 7 nap még rémesen kevés egy potitív teszthez! Hiszen - ismétlem - ekkor a baba még be sem ágyazódott, a HCG még nem termelõdik, tehát nincs mit kimutasson a teszt. A 12-14. nap elõtt semmi esélyed pozitív tesztre.
Bocs kicsit itt hagytam a gépem, nem láttam, hogy már enn yien írtak... 22:16os

Szerintetek ha kesik 3napot a mensim es a harmadik napon csinaltam tesztet az elso csik halvany a masodik csikot jobban latni akkor tenyleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!

Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!
Nagy valószínûséggel Igen D A második a kontroll csík ami azt jelzi jól mûködik a teszt! A halvány csík is csík Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: koszi
Ha szexeltél védekezés nélkül IGEN!!!!
A kérdező hozzászólása: kerlek valaki :D
Csináltál már terhességi tesztet? Ha nem, akkor vegyél, s kiderül.
A kérdező hozzászólása: nem fekudtem le senkivel :D
Hát ha csak nem te vagy Szûz Mária és nem szállt meg a Szentlélek, akkor kizárt :D Hány éves vagy? Mert ha még fiatal, akkor lehet nem állt be a ciklusod ...
A kérdező hozzászólása: 16:D
Akkor bõven belefér, hogy a következõ 1-2 éveben kimarad, meg csúszik ... terhességhez meg azért a semminél kicsit több kellene :D
A kérdező hozzászólása: jaa, koszi :D ezt tudom mondtak mar, csak anyum ugy stresszeli magat mar :) ))

A barátnőmnek 8 napja késik mensije. és fáj a méhe tőle, ha elmennénk orvoshoz vele tudna mit tenni?

Legjobb válasz: szerintem megvizsgálná, lehet, hogy terhességi tesztet is csinálna. de szépen menjetek el holnap egy drogériába, vegytetek egy tesztet és hétfõn reggel (az lesz a 10.nap késés, ugye) csinálja meg. a méh fájás szerintem pszicho, mert már izgul, hogy biztos terhes. de ha teszt negatív, akkor is menjen orvoshoz, mert lehet más baj is

szerintem megvizsgálná, lehet, hogy terhességi tesztet is csinálna. de szépen menjetek el holnap egy drogériába, vegytetek egy tesztet és hétfõn reggel (az lesz a 10.nap késés, ugye) csinálja meg. a méh fájás szerintem pszicho, mert már izgul, hogy biztos terhes. de ha teszt negatív, akkor is menjen orvoshoz, mert lehet más baj is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!