Találatok a következő kifejezésre: Ha késik menses, (18 db)

Ha késik a menses, de semmi más terhességre utaló jelem nincs, az normális lehet?

Legjobb válasz: normálisnak normális, csak annyi hogy késik, nekem is szokott néha késni, de elõbb utóbb megjön, persze ha nincs baba és nincsenek tünetek

normálisnak normális, csak annyi hogy késik, nekem is szokott néha késni, de elõbb utóbb megjön, persze ha nincs baba és nincsenek tünetek
A kérdező hozzászólása: Kicsit átfogalmazva a kérdést: Babát szeretnénk. Késik a mensesem, de ezenkívül más különösebb változás nincs. Lehet ez még attól függetlenül terhesség?
Simán lehet, vannak emberek akiknek semmi elõjel nincs, van akinek igen! De szerintem ha menzi késik, ez már jo jel (lehet megfázás is, lehet a hormonok is), de legjobb esetben tesztelni kellene, tudni mi a helyzet!
Szióka, ha babát terveztek persze, hogy oda kell figyelni minden pici jelre, mint ahogy erre is. van olyan teszt ami állítólag a három napos terhességet már mutatja, szerinte ezen ne múljon próbáld ki. Amúgy nekem annó így maradt meg a babám. Én nem terveztem (persze most õ a legnagyobb öröm a világon), csak nekem is volt hogy két hónapig is kimaradt a mensima doki persze még 21 éves koromban is arra hivatkozott, hogy nem állt még be rendesen. És akkor is pont az történt, én akkor már 5 hetes terhes voltam és akkor kezdtem érezni a más állapot jeleit, és igen teszteltem és terhes is voltam. Te még szerintem érezni nem fogod, hacsak a lelked mélyén nem érzed. ha biztosra akarsz menni akkor várj még 1-2 hétig és akkor már tuti lessz minden, de addig is nagyon vigyázz magadra és lehet hogy a jövendõbeli babátokra. Sok sikert.
Szia! Simán lehet baba a dologban! Nekem sem volt semmi extra tünetem, kb a egy héttel a nemvárt mensi után kezdtek el fájni a melleim, ami még mindig megvan! Csak én nem bírtam kivárni, hogy késsen és már a mensi elõtt egy nappal teszteltem! :) Sok sikert! :) 9 hetes kismama
Ronaldo lesz a neve?
Ha egyet késik, már akkor is gyanakodhatsz.
Tipp? Mondjuk védekezzetek.
Hát ha védekeztetek normálisan akkor nem kell aggódni. Ha nem akkor általában 10 nap után szoktak tesztet venni. Egy héten belül semmiképpen nem. Viszont ha a lány is azon agyal, hogy jaj biztos terhes lettem akkor eszi az ideget ami miatt még tovább késik.. sok oka lehet a késésnek nem feltétlen a terhesség. De védekezni kell és akkor nincs ok idegeskedni!
Nem biztos, lehet más ok is. Csinálj tesztet.
Nem feltétlenül. Lehet stressz, valamilyen betegség, felborult hormonháztartás is az oka hogy késik.
Tehát gyógyszerrel 27 naposak voltak a ciklusaid! Lehet a gyógyszer abbahagyása zavarta meg, nem? Nekem olyan gyönyörû órára pontos ciklusaim voltak gyógyszerrel 28 naposak, aztán abbahagytam, úgy kezdtem, hogy 37 nap, aztán 24 napos ciklus, és utána állt be 27-31 nap közé!
Hát akinek mindig pontosan van meg annál lehetséges, viszont lehet még megfázás és sok minden más.Csinálj tesztet.Szurkolok:D
Lányok, ez OFF téma lesz és ne haragudjatok, de ennyire ingadozó a ciklusotok lehet hogy ki kéne vizsgálni, mert ez nem normális. Inzulinrezisztenciára, PCOS-ra (polivisztás ovárium szindróma) gondolok, pár vérvétel. gyerekvállalás elõtt amúgy is jó tudni mi van veled. Off vége. Kérdezõ, nagyon sajnálom, de szurkolok. Így ha jól számolom kb ugyanakkorra nem várjuk, én 13-ára (március)... szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van, egyetertek. Azt tudtam hogy ha a 32. Nap utan sem jon meg akkor eselyes. De jo hogy vartam. Kicsit csalodott vagyok, de mivel fel voltam keszulve mindkettore ezert nem nagyon. :) eletem elso probalkozasa volt, szoval mit varok? :) ) Nagyon koszonom hogy visszairtal!
ha a 31. napon jött meg, akkor 30 napos ciklusod volt, ami jónak számít! Látod ezért nem szabad tesztelni korán, mert a teszt árát költheted majd a babára is! Nagyon el vagy keseredve?
A kérdező hozzászólása: Na hát végül ma a 31. napon megjött. Teljesen szabályosan és normálisan. :/
A kérdező hozzászólása: :) ) Hát igen, ma van a 30. és még semmi. Ma szereztem be még csak 2 tesztet. De hétfõ elõtt nem tesztelek :) Köszönöm!
Én a helyedben csak a 34. napon tesztelnék, ha nem jönne meg! :)
A kérdező hozzászólása: Kisvuk! Igen, gyógyszerrel 28 napos ciklusaim voltak percre pontosan, de gyógyszer nélkül 28-30-32. Ma járok a 29. napon és még semmi. Szerintem ha hétfõn se jön meg, akkor tesztelek. Abból már ki kell derülnie hogy mi van. HA negatív akkor épp átáll a szervezetem. Ha pozitív akkor meg... :)
A kérdező hozzászólása: :) Ma van a 28. nap (eddig gyógyszerrel ezen a napon jött meg) de alapból 30-32 napos a ciklusom. Meg varok max 4 napot. Persze semmi jele hogy megjönne. Stresszes nem vagyok. :) Megfázva sem. Max hormonok. De elvileg rendberakták. Lehet hogy csak az elsõ próbálkozás miatt izgulok nagyon :) De akkor is várok! :)
Nem minden esetben vagy terhes! Nekem 27-31 napos a ciklusom mindig e két határ közötti, aztán most a 33.nap mensi helyett egy pozi tesztet kaptam!
ha késik, miért nem tesztelsz??:) ))))
A kérdező hozzászólása: Igazad van, teljesen egyetértek. Most mégrégebb óta késik, már egy hete és most teszteltem ismét negatívat. Szerintem sajnos nincs baba, valami más áll a háttérben. Bár a mellem feszül, szóval megjönni megfog szeritnem. A hónap végén tuti orvos lesz.

Tényleg a vörös bortól hamarabb megjöhet a mensesünk? Vagy ha késik és iszunk, akkor meghozhatja?

Legjobb válasz: Nem. A vörösbornak köze van a vérképzéshez, azt segítheti, de a vérképzésnek semmi köze a menstruációhoz. Azt csak hormonok szabályozzák.

Nem. A vörösbornak köze van a vérképzéshez, azt segítheti, de a vérképzésnek semmi köze a menstruációhoz. Azt csak hormonok szabályozzák.
Igen. Ha késik és iszol akkor rá kb. 3 órára meg jön
Baromság...
Igen errõl én is hallottam h ha iszol akk elõbb megjön.(Idõsebb korosztálytól (nagyi stb.) Egy pár ismerõsömnek is megjött töle elöbb... nyaralás elött mondjuk tökéletes :D Én is ki fogom probálni... :D Bár nem értem h mi köze van egymáshoz :/ vki elmondhatná... :/
Nincs semmi köze hozzá. Terjengenek ilyen mendemondák (vörösbor, citrom) egyiknek sincs alapja, csak mindenki mondogatja a másiknak, hogy hallott már olyanról akinek mûködött. SEMMILYEN fiziológiai alapja nincs.
Ha ezektõl elõbb vagy késõbb jön meg, akkor egyszerûen statisztika meg véletlen. Lehet, hogy éppen akkor jött volna meg amúgy is, de akkor rá lehet fogni a borra, ivásra, citromlére, akármire és akkor már egy vagy, akinek "ez hozta meg", . Aztán így a véletlen miatt lesz még egy meg még kettõ és akkor már el lehet mondani, mint tuti módszert. Amit viszont magamon megfigyeltem, hogy kevésbé görcsölök, ha sokat iszom (3 liter minimum naponta), amikor megvan. Nem hiszem, hogy minenkinél mûködik, nálam sem mindig, de aki görcsölõs, érdemes megpróbálni, veszteni nem fog vele, a sok foladék pláne nyáron amúgy sem árt:)

Clostylbegytet szedek pár hónapja a mensesem 3 napja késik mellem feszül. Lehet a tbl-ától? Még tesztet nem vettem mert egyszer már csalódtam így. Mitől késhet a menses ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: hõmérõzöl a Closty mellett? Eddig mindig ugyanannyi napra jött meg a Clostytól? - ha igen, az bíztató. Nekem 1szer jött Clostys hónapban 1nappal késõbb, mint a többiben, de 3nap, az 3 nap!! Szurkolók neked?

hõmérõzöl a Closty mellett? Eddig mindig ugyanannyi napra jött meg a Clostytól? - ha igen, az bíztató. Nekem 1szer jött Clostys hónapban 1nappal késõbb, mint a többiben, de 3nap, az 3 nap!! Szurkolók neked?
Bocs: !!!!!! :) ))))
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hõmérõzni, váltott mûszakban dolgozok 12órákat így nehéz, de már negyedik napja nem jött meg.Holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel a teszt szerencsére pozitív lett!!!

Egy gyógyszertárban kapható terhességi tesztet az (elviekben) teherbe eséstől bármelyik napon kipróbálhatok? Nem tiszta hogy akkor használható ha már késik a mensesem? Akármelyik nap még a menses előtt érdemes kipróbálni?

Legjobb válasz: A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.

A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.
Az elmaradt menszi elsõ napján elvileg már kimutatja. Attól függ. mennyi HCG van a szervezetedben. Menszi elõtt nem érdemes próbálni.
ebbõl mi nem tudjuk megmondani több infó kell pl mióta késik? hogyan védekeztetek?
És elmentél már orvoshoz? vagy esetleg hallottál itt valami telepatikus menotestrõl?
A kérdező hozzászólása: 2napja késik. és megszakítással védekezünk már a kezdetek óta, de eddig semmi baj nem volt...
a megszakítás nem védekezés de ha eddig nem volt baj belõle akk reménykedj h most sincs de minden esete ne idegeskedj mert attól is késik és vegyél egy tesztet
a megszakításos módszer szerintem a legmegbízhatatlanabb. Az elõváladéktól is teherbe tudsz esni.
A megszakítás annyi mint a semmi. biztosan hallottál már az elõváladékról meg hogy abban is lehet életképes spermium, de ha nem , hát akkor így jártál. Lehet, hogy baba van benne. Ha ez peteéréskor történt ( a menszesz elsõ napjától számított 14. nap) akkor nagyobb az esély, de persze akármikor lehet spontán peteérés. Vegyél tesztet, aztán meg orvos.
esetre*
Van olyan, hogy terhességi teszt... De igazából még az sem 100%-an mutatja ki, szóval el kéne menni orvoshoz... Mert itt mi nem fogjuk tudni megmondani neked...

4 napja késik a mensesem, már csináltam tsztet, de negativ lett. Nagyon izgulok, mert borzasztóan megfáztam! Ha mégis Baba lesz árthat neki a betegség?

Legjobb válasz: Megfázásra igyál sok kamilla, hársfateát mézzel, citrommal. Ha lázas vagy vegyél be rubophent. Ha mégis terhes lennél akkor se lesz semmi baj, mert még nagyon az elején tartasz, az elsõ pár héten még nincs kapcsolat az anya és a baba között. Ha továbbra sem jön meg, akkor tesztelj újra! Mielõbbi gyógyulást!

Megfázásra igyál sok kamilla, hársfateát mézzel, citrommal. Ha lázas vagy vegyél be rubophent. Ha mégis terhes lennél akkor se lesz semmi baj, mert még nagyon az elején tartasz, az elsõ pár héten még nincs kapcsolat az anya és a baba között. Ha továbbra sem jön meg, akkor tesztelj újra! Mielõbbi gyógyulást!
ha nincs lázad akkor semmi baja nem lesz! de szerintem nincs baba ha a teszt nemmutatott semmit.

Ha 1 hetet késik a menses, teszteltem, halványan pozitiv a terhességi teszt, másnap mégis megjött. Ezt spontán vetélésnek hivják?

Vagy csak annyi, hogy késett??? Illetve nekem már kett? ilyen is volt az utóbbi hat hónapban. Egyszer 4 napot, egyszer megy egy hetet késett, mind a kétszer halványan pozitiv a teszt, utána mégis megjön.

Legjobb válasz: azt is mondtad neki, hogy kétszer is volt + teszted, de mégis megjött? mindenesetre a palástfû megér egy próbát szerintem, vetélés ellen (is) ajánlják, keress rá. Bár én ragaszkodnék a helyedben egy alapos kivizsgáláshoz, valami oka biztosan van, ha nem marad meg a baba, és ha megtalálják, legalább tudnak tenni ellene valamit.

azt is mondtad neki, hogy kétszer is volt + teszted, de mégis megjött? mindenesetre a palástfû megér egy próbát szerintem, vetélés ellen (is) ajánlják, keress rá. Bár én ragaszkodnék a helyedben egy alapos kivizsgáláshoz, valami oka biztosan van, ha nem marad meg a baba, és ha megtalálják, legalább tudnak tenni ellene valamit.
Femibion 800-t már elõtte lehet szedni, ha terhesvitamint keresel. Kicsit drágább mint a többi, de jó! Egyszer nekem is úgy ment el, mint írtad. Az apánál is lehet baj, nálunk ez volt...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem jól tudom, de az apánál van baj, akkor egyáltalán nem lehetek terhes. Nem? Nem az van, hogy van egy pozitiv teszt, és utána elmegy a baba. Ebbõl gondolom, hogy velem van baj, a doki szerint egy picit alacsony a prog. szintem.
szerintem menj el dokihoz kivizsgálásra, ha kétszer is elõfordult. lehet, hogy hormonpótlásra van szükséged - de persze ezt a doki sokkal jobban fogja tudni, itt mi csak tippeket tudunk adni. amúgy palástfû segíthet a progeszteron-ösztrogén szint beállításában, de ne orvos HELYETT idd, hanem kiegészítõ megoldásként.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. Voltam ezzel orvosnál, elvileg a progeszteronom 1, 2 a ciklus 3. napján, ami nem annyira alacsony, azt mondta. Mivel a peteérésem a 21.napon volt ezért a következõ mensesnél kell Clostyt szednem, hogy a peteérést elõrébb hozzuk. Ha persze addigra nem leszek terhes. Engem igazán az érdekelne, ha közben mégis terhes leszek, akkor megint elmehet a baba? Vagy van valami vitamin, vagy homeo, ami segíthet, hogy megerõsödjek?
ugyanúgy lehet az apával is baj, nem csak az anyával, és mégis létrejöhet a terhesség, csak nem fejlõdik, elhal, kilökõdik. ezt így nem lehet megmondani szerintem. az alacsony progi szinttel szerintem kellene valamit kezdeni, én még mindig azt mondom, hogy orvos és alapos kivizsgálás. a többi homeos cucc meg csak támogatásnak.
Férjem urológiai mûtét elõtt állt, és nagyon próbálkoztunk, hátha soha többé nem lehet gyermekünk. Össze is jött, de csak addig, hogy 4 napot késett a mensim. Minden terhestünet megvolt, ez egy szörnyû érzés. Totál letörtem. De most 12 hetes már a baba, egy évvel a mûtétje után, úgyhogy nem panaszkodom.

Egy napot késik a mensesem, de fehér folyásom van pici meguszhatom hogy ne legyek terhes? És ha az lennék nem szivesen teszem, de ha el szeretném vetni mennyi idöt kell a korházba lennem?

Az elvetélést a baba érdekében tenném meg picit a sajátomban!!Kérlek segitsetek !!

Legjobb válasz: Egy nap még nem a világ, a 35. napig még megjöhet. A fehéres folyás egyébként elõjele a menstruációnak. Könyörgöm, védekezzetek! Ott a gumi, tessék felhúzni. Anélkül ne legyél hajlandó szeretkezni. Nem éri meg ez a marha idegeskedés, hogy akkor most terhes vagy-e, vagy sem. Hány éves vagy egyáltalán? Abortusz: nekem még sosem volt, de úgy tudom, hogy 1-2 nap az egész. Ha kiskorú vagy, akkor a szüleid jóváhagyása kell hozzá. Az abortuszt amúgy egyáltalán nem a gyerek érdekében tennéd meg, ezzel csak a saját lelkiismeretedet akarod megnyugtatni. Az abortuszt kizárólag a saját magad érdekében teszed. Miért nem lehet felvállalni, hogy nem akarod azt a gyereket, és ezért elveteted? Én nem köveznélek meg érte. Te tudod, hogy milyen helyzetben vagy, hogy miért nem tudod vagy nem akarod vállalni. És úgy gondolom, hogy jogod van eldönteni, hogy akarod-e, csak nem szeretem a mellébeszélést.

Egy nap még nem a világ, a 35. napig még megjöhet. A fehéres folyás egyébként elõjele a menstruációnak. Könyörgöm, védekezzetek! Ott a gumi, tessék felhúzni. Anélkül ne legyél hajlandó szeretkezni. Nem éri meg ez a marha idegeskedés, hogy akkor most terhes vagy-e, vagy sem. Hány éves vagy egyáltalán? Abortusz: nekem még sosem volt, de úgy tudom, hogy 1-2 nap az egész. Ha kiskorú vagy, akkor a szüleid jóváhagyása kell hozzá. Az abortuszt amúgy egyáltalán nem a gyerek érdekében tennéd meg, ezzel csak a saját lelkiismeretedet akarod megnyugtatni. Az abortuszt kizárólag a saját magad érdekében teszed. Miért nem lehet felvállalni, hogy nem akarod azt a gyereket, és ezért elveteted? Én nem köveznélek meg érte. Te tudod, hogy milyen helyzetben vagy, hogy miért nem tudod vagy nem akarod vállalni. És úgy gondolom, hogy jogod van eldönteni, hogy akarod-e, csak nem szeretem a mellébeszélést.
Ja, kiegészítés: ha most terhes lennék, elvetetném. Mert nem akarok most gyereket. És persze ennek érdekében megteszek mindent, amit csak lehet. Vagyis védekezünk. Az esetemben tablettával. Nem az õ érdekében vetetném el, hanem a sajátoméban. Önzés? Lehet, de fel lehet vállalni. (elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk csak picit bennem vana félelem mert elsö alkalommal használtunk kupot és gumival is csak kilyukadt!!!A gyereket meg eü problémám miatt nem szeretném mert félek h örökli v rosszabb lenne neki ezzel többet szenvednék, h láttom szenved!!am 21 lecek
A kérdező hozzászólása: köszi am a választ!!
Szia. Szerintem nem vagy terhes. Amúgy ha abortusz, tudok egy olyan kulturált helyet, ahol eléggé stresszmentesen, fél nap alatt elvégzik és a szervezetednek sem túl megterhelõ. De nem olcsó.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!
18.37-es: arra a helyre én is kíváncsi lennék, mert egy barátnõmnél úgy látszik, aktuális a dolog...
Oké, de csakis emailben írom meg, hogy hol van. Írjatok!
A kérdező hozzászólása: Köcci nekem nem kell nem vagyok terhes:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!