Találatok a következő kifejezésre: Ha késett napot, de a (12 db)

Ha késett 5 napot, de a teszt amit napközben csináltam negativ lett, akkor nem vagyok terhes?

A melleim is fájnak, és nincs étvágyam.

Legjobb válasz: lehet hogy csak késik.nem ekerlak elkeseriteni.én is igy jártam ma meg jõtt.

lehet hogy csak késik.nem ekerlak elkeseriteni.én is igy jártam ma meg jõtt.
Szerintem még ne ad fel nekem sem mutatta ki 5. napra, majd csináltam 4 nap múlva és az már pozitív lett. Különben vannak jelei, ha terhes vagy, én nem tudtam hason aludni, mivel a melleim annyira feszültek. Nyugodj meg és tesztelj, újra. Szorítok.
Akkor vesd bele magad a munkába, ne is tervezzétek, csak ne védekezzetek, de ne figyelgesd magad, tûzz ki más célokat, és hidd el összejön.
a stressz miatt is alakulhat így, nyugodj meg, akkor fog sikerülni, mikor nem számítasz rá... sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi könnyebb feladni mint harcolni azt hiszem idegileg belefáradtam.
nyugi más már évek ota probálkozik semmi.akkor ne izgulj
Ne add fel, tesztelj újra egyet, ha nem jön meg, 3 nap múlva. reggeli vizeletbõl.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi, kicsit elegem van mert 7-honapja probálkozunk.
nemhiszem, hogy terhes vagy, de én csinálnék egy tesztet a holnapi reggeli vizeletbõl
5 naposat már kimutatná.bocsi majd legkõzelebb talán õsszejõnn.
hát azt elhiszem hogy belefáradtál. Mert már én is kezdek.mi meg 1 éve probálkozunk és még semmi. Ne add fel.Én mindig azzal nyugtaton magam, hogy legalább jobban összeszedjük magunkat anyagilag.

1napot kesett a menzim es meg akartam varni a 3ikat h biztosra menjek de ma megjott, butasag lenne holnap reggel tesztet csinalni? Nem is lehetek akkor terhes ha 1 napot kesett?

mar olyan regota probalkozunk,felek belegondolni h endom van:((((

Legjobb válasz: Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!

Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!
Sajnálom.
nagy valószinûséggel nem vagy terhes, de ha téged megnyugitat csináld meg a tesztet. Hogy jön ide az endó? vannak tüneteid? van okod tartani tõle?
Aa vérzés elsõ napja a ciklus elsõ napja, függetlenül attól, hogy késett-e
Szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak orvos mondhat!!

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

Ha 5 napot késett a menszeszem, de egyébként 30 napos szokott lenni a ciklusom, most mikor várható a peteérés?

Legjobb válasz: A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...

A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...
Menstruációval új ciklus indul. Ha megvolt az elõzõben a peteérés, akkor most minden úgy várható, ahogy szokott...

Mikorra várható a mensim, ha múlt hónapban december 5-e helyett 14-én jött meg, azaz 9 napot késett, de előtte 27 napra szokott megjönni?

Akkor most mikor kellene megjönnie?Ja és a doki se tudta megmondani miért késett ennyit,amikor nem szokott.Mindig van mensim,és mindig 26-27 napra,csak most decemberben nem.Amugy babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Akkor ez egy ilyen hónap volt, nekem 16 napot késett, szintén nem tudta a doki, hogy miért. Szerintem 9-e körül kellene megjönnie vagyis 14-étõl számold a 27 napot.

Szia! Akkor ez egy ilyen hónap volt, nekem 16 napot késett, szintén nem tudta a doki, hogy miért. Szerintem 9-e körül kellene megjönnie vagyis 14-étõl számold a 27 napot.

Ha eddig soha nem késett 1 napnál többet, de most 3 napot késett, aztán amikot megjött ömlött belőlem a vér (kicsit darabos is volt) és a második nap rettenetesen fájt. Elképzelhető, hogy spontán vetélés volt?

Legjobb válasz: Igen, elképzelhetõ. Nem teszteltél elõtte? Mert ha igen, és pozitív volt a teszt, akkor nagyon valószínû, hogy spontán vetélésrõl van szó.

Igen, elképzelhetõ. Nem teszteltél elõtte? Mert ha igen, és pozitív volt a teszt, akkor nagyon valószínû, hogy spontán vetélésrõl van szó.
Ha úgy gondolod hogy lehettél terhes(mert nem védekeztél mondjuk), akkor elõfordulhat. Szerintem hétfõn menj el dokihoz, az a biztos.
sajnos elképzelhetõ, de lehet gyulladás is. mindenképpen menj el orvoshoz, ha nem enyhül vagy nagyon fáj, akkor akár be is mehetsz valamelyik kórházba, a nõgyógyászati ügyeletre hétvégén is, vagy akár ma este
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Már egy éve nem védekezünk, mert gyereket szeretnénk, de eddig még nem jött össze :( Azóta már egyáltalán nem fáj, és a mensim is elmúlt. Amúgy a progeszteron szintem nagyon alacsony és még folyik a vizsgálat, hogy lehet-e egyáltalán babám :(

Késett a menszeszem 4 napot és ma megjött sajna, de lázas vagyok. Akkor nem lehetek most már terhes, ha megjött a menszeszem?

Legjobb válasz: Ha nem teszteltél pozit, akkor nem vagy terhes, csak késett. Jobbulást.

Ha nem teszteltél pozit, akkor nem vagy terhes, csak késett. Jobbulást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm azon csak sajna 1 csík lett. :'(
Remélem a kövi hónapotok sikeres lesz. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: még csak 2 hete. :)
Neaggódj sikerülni fog;) Mielöbbi babásodást:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!