Találatok a következő kifejezésre: Ha késett napot, (47 db)

Ha 9 napot késett a menstruációm, attól még mikor megjött, közben már megérhetett egy másik petesejt is?

Legjobb válasz: nem valószínû. tehát úgy gondolod, hogy ha pl. 28 napra mg kellett jönnie, de nem jött meg csak 37-re, akkor abban a 9 napban érett-e másik petesejt, a 37. napont távozón kívül? Én erre írtam, hogy szerintem nem, de ha jól tudom van olyan is hogy 2 petesejt érik egyszerre, bár ez ritka. egyébként 9 nap az sok, szerintem menj orvoshoz, mert valami miatt késett ilyen sokat!

nem valószínû. tehát úgy gondolod, hogy ha pl. 28 napra mg kellett jönnie, de nem jött meg csak 37-re, akkor abban a 9 napban érett-e másik petesejt, a 37. napont távozón kívül? Én erre írtam, hogy szerintem nem, de ha jól tudom van olyan is hogy 2 petesejt érik egyszerre, bár ez ritka. egyébként 9 nap az sok, szerintem menj orvoshoz, mert valami miatt késett ilyen sokat!

1napot kesett a menzim es meg akartam varni a 3ikat h biztosra menjek de ma megjott, butasag lenne holnap reggel tesztet csinalni? Nem is lehetek akkor terhes ha 1 napot kesett?

mar olyan regota probalkozunk,felek belegondolni h endom van:((((

Legjobb válasz: Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!

Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!
Sajnálom.
nagy valószinûséggel nem vagy terhes, de ha téged megnyugitat csináld meg a tesztet. Hogy jön ide az endó? vannak tüneteid? van okod tartani tõle?

Ha megjött a mensid, mikor nem vártad, vagy pár nap késéssel, és kiderült utána hogy mégis babás vagy, miben volt másabb a megszokottól? És mennyit késett, ha késett. Utána mikor teszteltél?

Legjobb válasz: Hát nálam az volt a helyzet, hogy 4 hónapos terhes voltam amikor meg tudtam, hogy babás vagyok mert mindig megjött és olyan volt min általában..és én csak akkor teszteltem amikor reggel úgy keltem fel, hogy majdnem el kapót a bõgés úgy fájtak a melleim...és egyértelmû pozi tesz volt:)de sajnos elhalt a terhességem:(:(:(:(

Hát nálam az volt a helyzet, hogy 4 hónapos terhes voltam amikor meg tudtam, hogy babás vagyok mert mindig megjött és olyan volt min általában..és én csak akkor teszteltem amikor reggel úgy keltem fel, hogy majdnem el kapót a bõgés úgy fájtak a melleim...és egyértelmû pozi tesz volt:) de sajnos elhalt a terhességem:(:(:(:(
Szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak orvos mondhat!!

Baj van ha 3 napig van meg a menzeszem? Eben a hónapban 2 napot késett is Mi lehet az oka?

Volt már hogy 2 napig volt meg ugyanígy egy októberi hónapban. De akkor még sz?z voltam. 2 éve van meg nekem, és fél éve vesztettem el a szüzességemet legutóbb a hétvégén csináltuk a barátommal. Most terhes vagyok? vagy fel vagyok fázva esetleg? vagy netán nem lehet gyerekem a kés?bbiekben? Mi lehet az oka a késésnek illetve a hamarabbi elmúlásnak általában 4-5 napig szokott meglenni most viszont kedden megjött és pénteken elmúlt az az ma:S. CSAK AKKOR VÁLASZOLJ HA KOMOLYAN ÍRSZ!(NE KÁROMKODJ LÉCI)

Legjobb válasz: Hátha a szine is másabb volt, esetleg barnásabb az terhességre utal, ha mégsem vagy az akkor lehet hormonprobléma is. Pozitiv és negatív terhességi teszt esetén is érdemes elmenned nõgyógyászhoz!!!

Hátha a szine is másabb volt, esetleg barnásabb az terhességre utal, ha mégsem vagy az akkor lehet hormonprobléma is. Pozitiv és negatív terhességi teszt esetén is érdemes elmenned nõgyógyászhoz!!!
Szoktatok védekezni? Hogyan? Mikor voltál együtt utolsó elõtti alkalommal a barátoddal? Terhességi tesztet csinálj. Ha negatív akkor egy hét vagy inkább két hét múlva csinálj mégegyet. A felfázásnak ehhez nem sok köze van, max valamilyen nõgyõgyászati probléma, esetleg ciszta. De ha nem terhesség akkor is még elég fiatalka vagy, ilyenkor elõfordulhat hogy nem mindig úgy jön meg ahogy kéne. Az a gyanúm, hogy nem voltàl nõgyógyásznál a szüzességed elvesztése óta. Pótold! Ezt a nem lehet többet gyerekem kérdést nem tudom mi alapján vetetted fel. Nem bántásból mondom, de ha màr elég érettnek érzed magad a szexhez, akkor felkészültebb is lehetnél. Még nem késõ informàciókat gyüjteni, ha más nem internetrõl, vagy nõgyógyásztól. Ha mész dokihoz minden kérdésre õszintén válaszolj, hogy indokoltnak lásson ultrahangra küldeni, ami mindenkêpp hasznos lenne neked. Most még ne rémülj halálra, nem kizárt hogy semmi "gond". Bár sanszos ha nem szoktatok normálisan védekezni. Ha most terhes is vagy, valószínû ettõl nem leszel meddõ.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat szerintem nem vagyok terhes mert hétvégén csináltuk utoljára és az elõtt pedig dátumra nem tudom de múlthéten hétvégén mert nem érek rá máskor ilyennel foglalkozni mert tanulok nem érzem magamat érettnek sem a szexhez sem semmi máshoz nõgyógyásznál soha nem voltam még de nem lehetek terhes mert akkor nem jött volna meg és tényleg meg vagyok fázva mert a derekam is szokott fájni nyáron is így voltam és már máskor is késett volt hogy 30 naponta jött meg szóval még nem állt be és olyan is volt már hogy 2 napig volt meg szóval szerintem nem vagyok az csak arra lettem volna kíváncsi miért nem áll eb és hány éves kortól fog beállni rendesen már tudom nem mindenkinél ugyanúgy van de általában milyen korban áll be mire számítsak?
A kérdező hozzászólása: Biztos nem vagyok már terhes?? :-( Annyira szomorú vagyok...
A kérdező hozzászólása: 13 napon volt peteérésem, és 3-4 nappal utána tüszõrepedésem
A kérdező hozzászólása: Lily tesztet használtam
Hát lehet hogy csak késik, de lehet baba is. Nekem a lily teszt már a nem várt elõtt DU-án (!) pozitív lett. Várj pár napot és tesztelj újra! Még van remény! Szurkolok hogy pozitív legyen!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy! de ha már barnázok, sztem lehet megjön, mert a múlt hónapban is így volt. Clostys vagyok egyébként

Késett 4-napot de ma megjött, normális mennyiségű és színű, ha 3-napig tart akkor lehet baba?

Legjobb válasz: Nem szeretnélek elkeseríteni, de valószínûleg nincs baba:(

Nem szeretnélek elkeseríteni, de valószínûleg nincs baba:(
Valószínû nincs baba , de csinálj 1 tesztet.
Ebbõl egyedül az lehet jó jel, hogy késett. Végülis egy tesztet csinálhatnál, ha bizonytalan vagy.
nincs baba... nekem 14 nap késéssel sem volt.

Lehetek terhes, ha 14 napot késett, ma megjött. De alig van, inkább csak ilyen nyálka? 3x teszteltem, mindig reggel, mind3 negatív lett.

Spermium maximum papírról kerülhetett belém, a wc-n :/ (tudom hogy furcsán hangzik...de nem ez a lényeg.) Segít?kész válaszokat várok.

Legjobb válasz: Gondolnám hogy esetleg lehetsz de így hogy 3X teszteltél így nem.

Gondolnám hogy esetleg lehetsz de így hogy 3X teszteltél így nem.
a teszt miatt szerintem sem vagy az
A kérdező hozzászólása: hallottam, hogy volt, akinek 4.teszt sem mutatott eredményt...dehát aktus nem történt, a spermiumok meg nem "ugrálhatnak csak úgy fel"...de már annyira ideges vagyok. jövõ hétre van idõpontom nõgyógyászhoz, de úgy érzem beleõrülök addig.
Szerintem nem vagy terhes...ám az idegességtõl simán lehetnek ezek a tünetek, amiket írtál.
õõõõ, szóval együtt voltál a pároddal, de sperma nem került beléd, max wxpapírról érintkeztél vele, késett két hetet, három teszted negatív, és azt kérdezed, hogy terhes vagy-e. Hát nem... Legalább is 0, 0000001% esélyed van rá...
Szerintem se vagy terhes 14nap késésnél már ki kell mutatnia a tesztek a pozitívat. Én is 2hét késéssel teszteltem pozitívat. Februárban jártam úgy hogy 2hetet késett akkor én is teszteltem negatívot rá 2napra megjött. Aztán ahogy elmúlt rá 1, 5hétre megint megjött be is ijedtem rendesen. A doki el is küldött vérételre és ott megállították hogy egyszerûen a szervezetem áttért másik idõpontra. Azóta napi pontossággal meg szokott jönni.

Ha 5 napot késett a menszeszem, de egyébként 30 napos szokott lenni a ciklusom, most mikor várható a peteérés?

Legjobb válasz: A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...

A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...
Menstruációval új ciklus indul. Ha megvolt az elõzõben a peteérés, akkor most minden úgy várható, ahogy szokott...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!