Találatok a következő kifejezésre: Ha később meg a peteérés, (5 db)

Ha később volt meg a peteérés, annyival tolódik a menzi? Akkor mikor teszteljek? Mikor mutathatja ki ha terhes vagyok?

4 nappal kés?bb volt peteérésem, és péntekre nem vártam, nem is jött, de ezek szerint keddre nem kéne várnom? Eddigi tesztek negatívak. Néhány tünet van, 37 h?, hasszurka, megjönérzés, derékfájás néha émelygés. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: szerintem kedden simán tesztelhetsz, ha normális és pontos a ciklusod a pé miatt nem tolódna, ha rendszertelen, akkor meg nehéz lenne megmondani.

szerintem kedden simán tesztelhetsz, ha normális és pontos a ciklusod a pé miatt nem tolódna, ha rendszertelen, akkor meg nehéz lenne megmondani.

Néhány hónapja 34 napra jön meg a vérzésem, ez azt jelenti hogy későbbre tolódott a peteérés? Ha igen, akkor miért mutatott az ovumikroszkóp páfrányokat a 14. -15. napon?

Legjobb válasz: nem biztos, hogy a pé-d tolódott ki, az is lehet, hogy hosszabb lett a luteális fázisod valamiért de az is lehet, hogy a 14-15 napokon csak próbálkozott a szervezeted és nem akkor volt ovud, hanem késõbb

nem biztos, hogy a pé-d tolódott ki, az is lehet, hogy hosszabb lett a luteális fázisod valamiért de az is lehet, hogy a 14-15 napokon csak próbálkozott a szervezeted és nem akkor volt ovud, hanem késõbb

Missed abortusz után van itt olyan aki tudja mikor volt peteérése az első hónapban? Mennyivel később jött meg a menzeszetek (ha késett)?

köszi!

Legjobb válasz: Én nem tudom, hogy mikor volt a peteérésem, de napra pontosan 4 hétre rá jött meg a menzeszem. Akkor gondolom félidõben lehetett.

Én nem tudom, hogy mikor volt a peteérésem, de napra pontosan 4 hétre rá jött meg a menzeszem. Akkor gondolom félidõben lehetett.
A kérdező hozzászólása: én is most tapasztaltam peteérés jeleket, 2 hétre a mûtét után...azt hittem eddig hogy téves de akkor gondolom nem és nekem is idõben meg fog jönni...
Nekem rá 3 hétre volt peteérésem, elég intenzíven éreztem, 2 hét múlva meg is jött.
Nekem 11 nappal a mûtét után volt peteérésem.Mindig megérzem de akkor nem akartam elhinni, így fel is írtam és 14 napra rá megjött a menszesz.Pont ahogy elõtte szokott.

Ha a 16. napomon volt a peteérésem akkor létezik hogy nem 14 napra jön meg hanem később? Vagy az mindíg a peteéréstől 14nap? Nem merek tesztelni mert úgy érzem hogy meg fog jönni.

Legjobb válasz: A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.

A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: azért bírom ki hogy nem tesztelek mert két napja 4tizedet esett a hõm.

Lehetek terhes még, ha a peteéréskor együtt voltunk, viszont néhány napra rá elkezdtem vérezni, majd 5 nappal később erősen véreztem egy napig, utána sokkal gyengébben? Az orvosom szerint nem menstruációs vérzés volt.

Elvileg 7 nap kell a megtermékenyített petesejtnek, hogy a méhbe érjen, ugye? Tehát lehet, hogy nem ürült ki a vérzéssel?

Legjobb válasz: és meilyen erõségü volt hény napig tartott?nemlehet hogy neked hamarabb volt a beágyazodás és most ez azlehetett?

és meilyen erõségü volt hény napig tartott?nemlehet hogy neked hamarabb volt a beágyazodás és most ez azlehetett?
A kérdező hozzászólása: szombaton este kezdõdött nagyon gyengén, vasárnapra kicsit erõsödött, de akkor is inkább véres folyásra emlékeztetett (ezt még lehetett peteérés miatti vérzésnek hinni), hétfõre eléggé felerõsödött, mint mondjuk menstruáció elsõ napján, aztán keddre kevesebb mint felére gyengült, mára is gyengült kicsit. A menstruációm egyébként 5 napig szokott tartani, 4 napig nagyon erõs, utolsó napra gyengül.
Szia! Az orvosod nem tudta megmondani, hogy ha nem menstruációs vér volt akkor mi? Egyébként ha a peteérésed nagyon közel van menstruációhoz vagyis nagyon rövid a luterális fázisod, akkor nem tud beágyazódni. kb 7 nap osztódás, vándorlás kb 5 nap beágyazódás ehhez megfelelõ vastagságú méhnyálkahártya kell, ez pedig a menstruációkor levállik.
A kérdező hozzászólása: az orvosom azt mondta, hogy peteéréshez kötõdõ vérzés, csak valószínû, mivel Clostilbegyt-et szedek és még palástfûteát is ittam, így ezek együttes hatása lehet. Mivel eddig nem volt ilyen problémám soha, és a clostilbegyt-bõl is ez a harmadik adag volt már.
A kérdező hozzászólása: egyébként 30 napos a ciklusom, tehát normál esetben ez nem lehetne menstruáció
Lehet, hogy a szervezeted regált így a gyógyszerre és a teára! Nagyon szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :) , rám fér. nagyon szeretnénk már kisbabát, és már kétszer vetéltem el koraterhességgel. mindenre elég érzékeny a szervezetem, úgyhogy bízom benne, ez volt a baj. még azért reménykedem, hátha...
Egy a lényeg, ne izgasd magad. Nagyon szorítok!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!