Találatok a következő kifejezésre: Ha később meg a magzatvíz (2 db)

Ha később csinálják meg a magzatvíz vizsgálatot (20 hetesen) az járhat külön problémákkal?

Legjobb válasz: Merthogy gond van az afp eredményeddel? Mást nem tudok elképzelni, amiért csinálnák...Nem szokványos rutinvizsgálat. Amúgy a magzatvívételnek ha jól tudom, minidg van 2% vetélési kockázata, de az eredményen nem hiszem, hogy változtat..Gondold meg, érdeklõdj utána, hogy mi éri meg jobban. Sok a fals apf eredmény..

Merthogy gond van az afp eredményeddel? Mást nem tudok elképzelni, amiért csinálnák...Nem szokványos rutinvizsgálat. Amúgy a magzatvívételnek ha jól tudom, minidg van 2% vetélési kockázata, de az eredményen nem hiszem, hogy változtat..Gondold meg, érdeklõdj utána, hogy mi éri meg jobban. Sok a fals apf eredmény..
Igazából nem gond ! Tényleg van kockázata, vetélést indíthat be, fertõzést kaphat a baba stb. Az eredményre 4 hetet kell várni, azért lehet gond. Max. 24 hetes terhesség amig a babát elvetethteted. De ehhez már komoly genetikai, fejõdési rendellenesség, anyai állapotot veszélyeztetõ dolog lehet csak az indok. Neked meglesz az eredménye addig ?! Tényleg megéri átgondolni, ha nincs semmi probléma, akkor felesleges.
Nem járhat, azon a héten még megcsinálják. Ha szükséges.
Szia! Nekem 28hetesen csinálták és 30hetesen.Mintavétel kromostómavizsgálathoz+tehermentesítés.A baba nagyon mozgott, mindig megrúgta a tût.Nekem azt mondták, hogy nagyon veszélyes megszúrni a feszülõ burkot, mert megrepedhet.Nekem fájjásaim lettek(2perces, 80-120-as erõsségû), de elmúlt.A két szúrástól kettévált a burok 32 hetesen repedt.Ha indokolt a vizsgálat csak akkor csinálják!

Ha elfolyik a magzatvíz, akkor általában még nem jönnek a fájások csak később?

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy "általában". Minden szülés más és más. Jöhetnek utána a fájások, de olyan is van, hogy nem jönnek, és be kell avatkozniuk.

Olyan nincs, hogy "általában". Minden szülés más és más. Jöhetnek utána a fájások, de olyan is van, hogy nem jönnek, és be kell avatkozniuk.
reggel hatkor elfolyt a magzatvizem 11 kor kezdodtek a fajasok, fel kettokor szulhettem volna de 9 honap alatt a doki nem vette eszre, hogy medence aranytalansagom van, igy haromnegyednegykor valahogy ket doki kinyomta belolem a kisfiam.
7 éve szültem a fiam, 6 napja a lányom.mindkét esetben burokrepesztésem volt, kb.3 perc után jött az elsõ fájás, 1 perc szünet, megint jött.a negyedik már nem fájás, hanem tolás volt, és szültem.de, akikkel egy szobában voltam, az egyik 19 órát vajudott a magzatviz elfolyása után, a másik lány 3és fél órát.változó.én ilyen szerencsés vagyok!kivánom, hogy idõbe kórházba érj, és olyan gyors szülésed legyen, mint nekem!:)
Nekem magzatviz elfolyassal kezdodott az elso szulesem. Utana harom oran at csak kemenyedeseim voltak, fajasok meg nem, majd beindultak es nagyon erosek, ket percesek jottek. Harom orat vajudtam osszesen, majd kezdodott a kitolas.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!