Találatok a következő kifejezésre: Ha később meg (381 db)

Van esély hogy később újra együtt legyenek, ha azért szakít egy pár mert nem elég "elsöprő" a szerelem? Később még egymásra találhatnak? Tapasztalat, minden érdekel!

Legjobb válasz: Ha már az elején nem müködik akkor szerintem esélytelen hogy az késõbb még változik.. De ha csak egyszerüen ráuntak egymásra akkor még nincs veszve

Ha már az elején nem müködik akkor szerintem esélytelen hogy az késõbb még változik.. De ha csak egyszerüen ráuntak egymásra akkor még nincs veszve
Tapasztalat az, hogy nem. Késõbb is megpróbálhatják, de ugyanúgy nem lenne az igazi, "elsöprõ".
Ha az elején nem volt elsöprõ, akkor kompromisszumokat kötve, újrakezdve, felmelegítve szerinted az lesz? Nem. Van esély rá, hogy újra együtt legyenek, ha gyávák és nem merik kivárni azt. akire szükségük van.
Ha még mindig tetszik, akkor simán.
"a 3.ponthoz még annyit, hogy akkor a lány határozatlan, nem tudja valójában hogy döntsön vagy kit akarjon.pl.megpróbálta a másikkal, mert tetszett, bejött neki, de amikor járt vele rájött, hogy még sem annyira jó vele mint gondolta azt.és ilyenkor eszébe jut az, hogy megyek megpróbálom azzal akit elutasítottam, hátha vele jobb lesz mégis.de ez csak egy példa, lehet hülye példa volt." Ez a nincs ló, jó a szamár is nyakatekertebb megfogalmazása. Eleve, mi az, hogy írna, hogy mégis? Személyesen nem mer odajönni? És igen, ha már egyszer elutasított, akkor utána menjen az anyjába. Nem jött össze neki a dolog és akkor már én is jó lennék neki. Így azt érezné, hogy õ az értékesebb a kapcsolatban, aminek ráadásul akkor vethetne véget, amikor csak akar.
Ha elsõre elutasított, annak minden bizonnyal oka van, így venni szoktam a lapot, és nézek tovább. Már megszívtam olyannal, hogy õ utána újra elkezdte volna, én meg visszatáncoltam, aztán megint meggondolta magát... Többet nem tenném.
Ha csak "írna" akkor nem, mondja személyesen, ha annyira szeretné. De nagyon -nincs ló jó a szamár is- szaga van az egésznek...
A kérdező hozzászólása: 19:14-örülök, hogy segítettél, hisz nem is ismered a csajt rendesen és tudod hogy milyen viselkedésre utal ez.az ilyen lányt jobb békén hagyni, mert sok mindenkivel ezt megteheti amit velem..köszi:)
Akkor ha már ennyire felnyílt a szemed, remélhetõleg lesz annyi eszed, hogy válaszra sem méltatod a kis ribancot.
19:14 vagyok A utolsónak szerintem részben igaza van. Azért ha köszön, visszaköszönhetsz, de beszélgetésbe bonyolódni vele, meg ilyenek... az necces. Szerintem a köszönés a maximum. Amúgy osztálytárs? Vagy évfolyambeli? Hány éves vagy?
Én is így értettem. Az alap dolog, hogy köszönünk a másiknak, de semmi több. Ha megkeres és elkezdi játszani az agyát, hogy mennyire hiányzotál neki, hogy mennyire szeret stb. akkor viszont elküldöd a franca. Telefonra, sms-re, e-mailre, msn-re nem reagálsz. Egy idõ után megtudja, hogy te egy kemény f.sza gyerek vagy, akinek nem kell ilyen álszent, ingatag, képmutató p.csa, aki nélküle is boldog tud lenni. Ekkor majd talán átgondolja, hogy mit is vesztett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek.igazatok van.ma reggel nézem az FB-t, üzenet van nekem ettõl a csajtól, meglepett: Szia! gondoltam rád írok...mivel már elég régen beszéltünk... Mi újság? nem írok vissza, nem leszek az a nyálas kis kutya, aki rögtön pattanni fog neki visszaírni.lehet megint be akarja magát nyalni nálam, aztán meg megint eljátszani azt, hogy õ tulajdonképpen nem akar semmit.lehet, most éppen nem volt senki fent neten akinek írhat vagy csak unatkozott, már jó vagyok én is.
Teljesen jól csinálod. Most majd rájön, kit vesztett el. Én sem írnék vissza a helyedben.
A kérdező hozzászólása: köszi.most nézem ennek a csajnak ki van írva FB-n az üzifalra hogy szomorú vagyok, baj van..most az lenne a legnagyobb hülyeség tõlem, ha ráírnék:mi baj?lehet, most õ elvárja hogy írjanak neki, sajnálják, vigasztalják, közben meg ha vissza nyeri jó kedvét, önbecsülését, szarni fog aztán mindenkire.. de nem teszem, van bennem büszkeség, vegye észre, hogy velem nem fog szórakozni, nem az a pasi vagyok!
A tisztázatlan dolgoktól mindenki szíve kicsit szomorú, még a büszkéké is.
jól teszed :)
örülök, hogy tudtam segíteni :) 19:14 voltam
A kérdező hozzászólása: 19:14-hát úgy viselkedik ahogy írtad.te aztán rátapintottál a lényegre.köszi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek!igazatok van.
Nem állnék vele szóba. Ahogy mondod: akkor már ne akarjon semmit! Azért, mert: 1. Tényleg olyan "nincs ló, jó a szamár is" szaga van az egésznek, ahogy az elõzõ írta 2. Az is lehet, h olyan jellem, akinek mindig az kell, ami elérhetetlen, és ha beleegyeznék, akkor újra l.szarna, hisz akkor már nem lennék elérhetetlen. Ezzel nem lehet mit tenni, vannak ilyen típusú emberek, akik egy életen át csak az elérhetetlen után futnak, ami meg ott van az nem kell. Ez nem baj, csak az ilyenek kerüljenek engem jó messzire. 3. A lány határozatlan jellem. Ez is egy verzió. Ez sem baj, csak én az ilyet sem tudom tolerálni, úgyhogy akkor szintén jobb ha messzire kerül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! a 3.ponthoz még annyit, hogy akkor a lány határozatlan, nem tudja valójában hogy döntsön vagy kit akarjon.pl.megpróbálta a másikkal, mert tetszett, bejött neki, de amikor járt vele rájött, hogy még sem annyira jó vele mint gondolta azt.és ilyenkor eszébe jut az, hogy megyek megpróbálom azzal akit elutasítottam, hátha vele jobb lesz mégis.de ez csak egy példa, lehet hülye példa volt.
Ha most visszautasítod, nem lehetett fontos elsõre sem. A döntés elõtt nem árt jobban megismernetek egymást.
Hát v ló-szamár eset, v csak szívat. Ha elsõre nem jöttél be neki külsõre (márpedig ezen múlik minden), akkor nem valószínû h késõbb bejönnél.
Hülye példa -, - Ahogy nõk se, mi férfiak se csak lehetõségek/bábuk vagyunk. Fos érzés nekünk is ha visszautasítanak és próbálkozni meg nincs joga egynek sem. Kell a tag vagy nem? Ennyit kell tudni eldönteni, sose volt bajom ezzel. Akinek nem megy, az az egyértelmû "nem" kategória és kész.
Én elõször mindenképp egy beszélgetést szeretnék az illetõvel, aztán ki tudja. Ha még mindig tetszik, én valószínûleg belemennék! :)
Hány éves vagy?
Szerintem felejtsd el. Én lány vagyok, és tudom, hogy én (és más lány sem) gondolná ezt komolyan. Nincs most jelenleg a lánynak barátja, kell neki valaki, és te vagy kéznél. Általában ezek a lányok õszintétlenek és kétszínûek. De könnyen be lehet nekik dõlni, mert veled és a haverjaiddal nagyon kedves és segítõkész. Ha annyira nem hiszed el, amit itt írunk, szerintem kérdezd meg pár (kicsit távolabbi) barátnõjét, hogy mi errõl a véleményük. Biztos vagyok benne, hogy helyes srác vagy és találsz magadnak jobbat, nem egy ilyen pótlékkeresõt. És ha az elõzõ kapcsolata csak pár napos volt, akkor a lány végképp felejtõs. Arra megy, hogy mást féltékennyé tegyen.
Pfff... menjen a pics***ba a kis ku***va. Nem vagy te picsikutya, legyen már benned egy kis büszkeség, tartás, férfiasság! Az a csaj nem érdemel meg téged. (Egyébként, ha már felteted ide ezt a kérdést, az azt jelenti, hogy valahol te is "sántának" érzed ezt az egész dolgot. Tudod, hogy nem jó ötlet.)
A kérdező hozzászólása: ..nem értem ezt a lányt, van barátja és más fiúval rak fel közös képet.

Lányok, ha egy fiú aki elsőre elutasított titeket, és később meg írna nektek hogy meggondolta az egészet, és lehetne mégis valami. Belemennétek vele egy kapcsolatba? Vagy ha elsőre elutasított, később már ne akarjon semmit tőlem. Véleményetek?

Legjobb válasz: én most pontosan ilyen helyzetbe vagyok!! de én nemet mondtam mert ha elõször nem akarta akkor nem vmi megbízható, és jól is tettem hogy nemet mondtam mert másnapra összejött egy ismerõsömmel, tehát rohadtul nem gondolta komolyan a mocsadék.

én most pontosan ilyen helyzetbe vagyok!! de én nemet mondtam mert ha elõször nem akarta akkor nem vmi megbízható, és jól is tettem hogy nemet mondtam mert másnapra összejött egy ismerõsömmel, tehát rohadtul nem gondolta komolyan a mocsadék.
Ez szamarsag, azert nem jott ossze a kapcsolat, mert a FIU nem akarta, nem? A lány akarja. Akkor?:)
akkor te gondolkodj el azon mennyire "megbízható".
JA? Én ugy gondoltam, a Kerdezo az a fiu, es azon filozik, hogy szoljon-e a lánynak!:)
Meg eleve én abban gondolkodtam, hogy eltelt 5-10-20 ev, es megvaltozott a vilagnezete, csaladi korulmenyei, elvalt, stb, es mar maindent mashogy lat, maskepp erez, és ezert értékelte át a korabbi döntését. Hát attol még jóvátenni jóvá kell az árulást, de ha a lany permanensen szereti, targyalasi alap lehet a kapcsolat kialakitasa...:)
attól függ, mennyire friss az emlék. nyilván amíg még nem vagyok túl rajta (azért ezt az idõszakot persze nem években mérem) belemennék. ha túl vagyok rajta az más tészta. akkor valószínûleg újra meg kellene nyernie. már nem azért mert játszani akarok, meg az egómnak kell, de nem fogok összejönni vele csak azért, mert valamikor éreztem iránta valamit.

Ha most össze-vissza eszik, később még megváltozhat ez?

A kislányom most lesz 1 éves. Eddig 4x evett egy nap, szépen beletettem az etetőszékbe és evett. Most kb. 1 hete viszont nem eszik. Legalábbis főtt ételt nem. Jóformán csak kenyeret, kiflit, kalácsot eszik. De az etetőszékben eszik pár falatot, aztán ki kell venni, mert megy a hiszti. Eltelik egy kis idő, és jön, hogy ő éhes. Én nem akarom kergetni az étellel, most este is inkább az ölembe vettem, így evett. Mi okozhatott ilyen változást nála? Vissza fog állni ez még? Nem akarom kergetni. Mit tehetnék? Adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: El fog múlni és visszaáll a rendes evésre. Most van abban a fázisban, amikor minden érdekesebb, mint az evés a székben ülve, és teszteli, hogy neddig mehet el. Az, hogy fött ételt nem eszik, nem baj, ha nem erölteted, akkor egy idö után megint fogja kérni. Azt nagyon jól teszed, hogy nem kergeted a kajával, ha nem akar enni, akkor hagyd. Ami segitene, hogy beszéld meg vele, hogy amikor beülteted a székében, akkor van evésidö, ha jóllakott, akkor mehet, de amikor játszásidö van, akkor nincs eszegetés. Ezt azonban be is kell tartanod, lehetöleg ne adj közben neki enni, viszont a következö etetést elörehozhatod valamennyivel, ha nagyon éhes. Ehhez kell azért a részedröl következetesség meg odafigyelés, hogy se túl éhes ne legyen, se ne egyen egész nap. Ha úgy látod, hogy nagyon éhes, akkor adhatsz neki, de CSAK a székben ülve.

El fog múlni és visszaáll a rendes evésre. Most van abban a fázisban, amikor minden érdekesebb, mint az evés a székben ülve, és teszteli, hogy neddig mehet el. Az, hogy fött ételt nem eszik, nem baj, ha nem erölteted, akkor egy idö után megint fogja kérni. Azt nagyon jól teszed, hogy nem kergeted a kajával, ha nem akar enni, akkor hagyd. Ami segitene, hogy beszéld meg vele, hogy amikor beülteted a székében, akkor van evésidö, ha jóllakott, akkor mehet, de amikor játszásidö van, akkor nincs eszegetés. Ezt azonban be is kell tartanod, lehetöleg ne adj közben neki enni, viszont a következö etetést elörehozhatod valamennyivel, ha nagyon éhes. Ehhez kell azért a részedröl következetesség meg odafigyelés, hogy se túl éhes ne legyen, se ne egyen egész nap. Ha úgy látod, hogy nagyon éhes, akkor adhatsz neki, de CSAK a székben ülve.

A dió ha lehullott de feltorve a belseje meg nyers, kesobb meg megerik, ha osszegyujtom a tobbit es elteszem? Vagy ami nyersen hullik le az mar nyers is marad?

Bocsi a hulye megfogalmazasert de nem tudom jobban korulirni a kerdesemet. Szoval felszedtem a diot a fa alol, a csontheja normalisan (erettnek) nez ki. Gondoltam megkostolok egyet-kettot. Ahogy feltortem viszont a diobel tiszta nyers, sapadt es keseru ( szerintem meg eretlen). Attol meg megtarthatom a tobbit, meg fognak erni idovel, vagy ki kell dobni? Koszonom a valaszokat elore is!

Legjobb válasz: Igen !!! Teritsd ki valahova ,mert még vízes ,és attól is keserü : Ha kiterited száradni 1-2hét alatt jó lesz ..

Igen !!! Teritsd ki valahova , mert még vízes , és attól is keserü : Ha kiterited száradni 1-2hét alatt jó lesz ..
A kérdező hozzászólása: Ok! ! Koszi szepen!
Igen, ha tudod, akkor fedett helyre terítsd le. Utána mi necc zsákokba szoktuk felszedni, és felakasztani, hogy abban is jól tudjon szellõzni.
Gyerekkoromban meg voltam õrülve a zöld dióért. Isteni finom, de le kell húzni a bõrét. Aztán meg minden szeptemberben barna foltos kézzel láttak az iskolában. :)

Easyjet-nél szeretnék foglalni jegyet. Ha foglaláskor nem adok hozzá feladandó csomagot, később még megtehetem? És ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: poggyászra gondolsz? tudsz hozzá rendelni még késõbb, de mindenképpen neten rendeld, vagy telefonon beszélj velük, mert a helyszínen váltva orbitálisan magas áron fogod tudni. ezenkívül mindenképpen kérdezd meg tõlük, hogy visszafele is érvényes e, mert van olyan légitársaság akinél ez elõjön, hogy hazafele is meg kell venni jó magas áron.

poggyászra gondolsz? tudsz hozzá rendelni még késõbb, de mindenképpen neten rendeld, vagy telefonon beszélj velük, mert a helyszínen váltva orbitálisan magas áron fogod tudni. ezenkívül mindenképpen kérdezd meg tõlük, hogy visszafele is érvényes e, mert van olyan légitársaság akinél ez elõjön, hogy hazafele is meg kell venni jó magas áron.
A kérdező hozzászólása: Igen, pogyászra gondolok, pont azért mert nem szeretnék a reptéren fizetni :( Sajna nem találok semmi telefonszámot ahol meg tudnám kérdezni :(
hol foglaltad? ha vmi utazási irodán keresztül, akkor õket hívd.
A kérdező hozzászólása: Még nem foglaltam, csak most szeretnék, nem utazási irodánál hanem online. Mivel nem 100% hogy tudok menni, ezért gondoltam hogy egyenlõre csak a repjegyet foglalnám ha lehetséges, mert így kevesebb veszik ha nem jön össze az út.

Ha késöbb volt a pé mint ahogy a nagy könyvben meg van irva mikor mutatja meg magát a pocaklako ha ott van? 9 nap késésnél járok és a 7. napon még sajna - a teszt

Legjobb válasz: Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.

Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megyek dokihoz de legalább két hét késést megvárok!Csak nehéz ez a bizonytalanság:((
Ez egy nagyon jó kérdés. Nekem is ma van a 9.nap késés és tegnap negatív lett a teszt. ??? Az elmúlt 7 hónapban nem késett egyszer sem nekem (elõtte sajnos vetélésem meg mûtétem volt).
Nekem sose volt ciklus közepi pém így mikor nem jött meg idõben akkor hiába is csináltam még tesztet. Az elsõ terhességemmel is ez volt, meg most a másodikkal is, kivártam az elmaradt mensitõl még 1 hetet és akkor már pozi lett. Most a kislányommal még az elmaradást követõ 10.napon se látszott UH-n semmi! csak vastag nyálkahártya. Még 10 napot ráhúztunk, mire petezsák látszott. 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: elöször is gratula a kis pocaklakohoz!Remélem nállam is csak valami ilyesmi van a dologban mert már nagyon szeretnénk egy kistestvért a kislányomnak, még reménykedek!

Ha valaki szakácsnak tanul akkor abból később meg fog tudni élni?

Most 16 évesen olyan szinten vagyok, hogy még a répát is csak most tanultam meg megpucolni. Nem kezdem későn? Szakács szak...

Legjobb válasz: Ja és még annyi, hogy szlovákiai vagyok. Magyarországon van esélyem elhelyezkedni ha itt leérettségizem? (Nem érdekel az olyan szöveg, hogy Magyarország gazdasági helyzete így meg úgy, mert ott érzem otthon magamat.)

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy szlovákiai vagyok. Magyarországon van esélyem elhelyezkedni ha itt leérettségizem? (Nem érdekel az olyan szöveg, hogy Magyarország gazdasági helyzete így meg úgy, mert ott érzem otthon magamat.)
Egy biztos, enni mindenkinek kell, szóval szakácsra mindenkinek szüksége van. Éhen nem fogsz halni és biztosan találsz munkát is. A többi meg már rajtad múlik.
Attól függ milyen igényeid vannak és mennyire leszel jó az adott szakmában. Ha megelégszek havi 90e-rel egy lepukkant helyen, akkor necces, de ha sztárséf leszel akkor milliós a gázsi! Rajtad áll.
A kérdező hozzászólása: Attól félek hogy utólag kiderül, hogy nem is nekem való...
Akkor menj el egy étterembe, mondd hogy szakács szeretnél lenni és szeretnéd látni hogy mi megy a konyhában, mert fogalmad sincs a valóságról. Aztán vagy beengednek és láthatod mi megy ott, és tetszik e, vagy nem. Szerencsére nem csak 1 szakmát tanulhat az ember az életében. pár évet meg bármilyen okádék helyen le lehet húzni, igaz nehéz, de nem kivitelezhetetlen.

Ha loaderrel aktiváltam a winsowst, és ki írja hogy aktiválva van, lehet később még vele probléma? Arra gondolok, hogy valahogy elveszti az érvényességét és lőttek minden cuccomnak, ami a gépen van.

Legjobb válasz: nemhiszem , maximum ha behal a géped és kékhalált kapsz akkor a dump fileból a szervizben meg tudják nézni hogy lopott a win és kb ennyi ha el is vesztené valahogy akkor is meglehet csinálni hogy ujra legyen aktiválva

nemhiszem , maximum ha behal a géped és kékhalált kapsz akkor a dump fileból a szervizben meg tudják nézni hogy lopott a win és kb ennyi ha el is vesztené valahogy akkor is meglehet csinálni hogy ujra legyen aktiválva
elõfordulhat, mert néhány frissítés után vagy egy két okos program letöltése esetén eredetiségvizsgálaton megy át a géped és így bebukhatod a hamis oprendszert, de már erre is vannak "okos" programok...

Kene egy pc 260K ig. Ha lehetne benne i5 4670 meg gtx 760, de ugy hogy kesobb meg egy 760 ast is birjak hozzaadni? Egy kis ssd is jo lenne ha bele fer . Horvat a bilentyuzetem.

A tap egyseget kivalasztottam az lenne egy fsp aurum 700-750w valamelyik ezek kozul. Meg akkor kene egy alaplap amelyik birja majd a sli-it. A masodik kartya nincs ebben az arban amit fol irtam az termeszetes xd.

Legjobb válasz: Elõbb még 300k volt..

Elõbb még 300k volt..
Alaplap ASROCK Z87 Extreme3 1 db 37.567 Ft Processzor INTEL Core i5-4670K 3.40GHz 1150 BOX 1 db 59.308 Ft Memória KINGSTON 8GB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/8GX 1 db 18.860 Ft Videókártya GAINWARD 426018336-2999 GTX760 Phantom 2GB GDDR5 PCIE + Batman: Arkham Origins 1 db 72.473 Ft Merevlemez TOSHIBA 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100 1 db 15.126 Ft SSD KINGSTON 60GB mSATA SSDNow mS200 SMS200S3/60G 1 db 16.929 Ft Ház ZALMAN Z9 fekete 1 db 16.231 Ft Táp SEASONIC M12 II 620W + 2 nap 1 db 26.156 Ft Összesen: 262.647 Ft (206.809 Ft + áfa)
A kérdező hozzászólása: nem kell a K verzio, nem fogog tuningolni
A kérdező hozzászólása: mehet erre aza alap lapra a i5 4670 is ugye
Mehet, de ha nem akarsz tuningolni, egy H87es lap is jó lesz.
A kérdező hozzászólása: hat de az nem birja a sli it
A kérdező hozzászólása: nekem majd a jovobe bejon meg eggy gtx 760 as, szerintem a h87 es nem bir 2x 760 ast

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!