Találatok a következő kifejezésre: Ha kémiából majd (2 db)

Ha kémiából akarok majd érettségizni akkor mivel az csak 2 éves tárgy ezért nekem azt a két évet nézik?

Legjobb válasz: Mivel ez két éves tárgy,ezért valószínüleg nem tudják a 3. évi eredményt nézni,ez szerintem evidens

Mivel ez két éves tárgy, ezért valószínüleg nem tudják a 3. évi eredményt nézni, ez szerintem evidens
Viszont ha továbbtanulási szándékod van vele, akkor vedd fel faktnak, és emeltszintûzz. Én mondjuk akkor már a földrajzot választanám, bár kinek mi megy könnyebben, ha csak az érettségi letudásáról van szó
Csak azt tudják nézni :) járj faktra, és mivel csak 2 éves elõrehozott érettségi ként meg tudod csinálni, és mikor végzel eggyel kevesebb lesz, vagy választhatsz másikat is :) Én is igy csinálom :)
A kérdező hozzászólása: és ha tavaly 4es voltam idén pedig csak 3 akkor arra hánypontot kapok?

Az emelt szóbeliknek mikor tudjuk meg az eredményét? Ha pénteken kémiából szóbelizek, akkor még aznap megmondják az eredményt, vagy csak majd június végén tudom meg?

Legjobb válasz: Június vége. Bár nekünk az emelt angol szóbeli eredményt kiküldték elõbb az iskolának, ott meg elmondták, de most gondolom majd egyben a többi szóbelivel.

Június vége. Bár nekünk az emelt angol szóbeli eredményt kiküldték elõbb az iskolának, ott meg elmondták, de most gondolom majd egyben a többi szóbelivel.
A kérdező hozzászólása: Aaa... Nem akarok annyit várni. :/ Köszi!
Elméletileg a közép szintû szóbeli elején mondják el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!