Találatok a következő kifejezésre: Ha jokor eggyütt és nem (3 db)

az hogy a afele mellé ment, nem zárja ki hogy megfoganást.
Így van, az nem zárja ki. Szerintem sikerült, de ezt majd a teszt és az orvos megerõsíti.
Ez a fele mellét nem értem, félidõben kivette és ott tovább:) , vagy mi? Ha arra gondolsz, hogy normálisan megtörtént a dolog, és utána a fele kiürült, akkor szerintem lehetsz, hisz nem marad bent az egész. Én mozdulatlanul feküdtem 20 percig, és most lehet, hogy babás vagyok. De ez majd 8 nap múlva kiderül. No tehát esélyes vagy, az elõtte idõ is számít, lehet , hogy bevárták a PE-det a kis drágák:) .
Elviekben csak egy spermium kell a fogantatáshoz, szóval lehetséges. .)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat

Mi a helyes? A barátnőmmel 6 hónapja vagyok eggyütt és háát még nem volt sex, lehet azért mert fél az elsőtől, én ezért egy ideje ujjal elégitem ki és lehet máár nem is vágyik a sexre mert jó neki az ujjazás.

Mi tegyek hagyam abba az ujjazást ???

Legjobb válasz: Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.

Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.
És az fel sem merül a barátnõdben, hogy attól hogy neki jó, neked nem az?! Nagy szerelem...
A kérdező hozzászólása: Igazad van , szerintem is jó megoldás csak nem tudom h reagál. :D
A kérdező hozzászólása: Háát igen én nagyon szeretem , mindent megadok szval de errõl beszélek velek biztosan .
Nem értem az összefüggést, miért kéne abbahagyni az ujjazást.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:27 Mert ez a kapcsolat ezen kívül csak rokoni. Ugyan miért kellene ujjazni? Miért jó az neki, hogy fél éve álló [email protected] megy haza, a csaj meg röhög. Legyen már eszed!
Azt írta nem volt szex, nem azt írta, hogy a csaj neki semmit nem csinál, egyébként meg, néma gyereknek... Akkor meg kell beszélni, ha gond van.
Csináld tovább..persze hogy akarja. Kérdezd meg tõle? Kipróbálunk valamit? Ugyanezt csinálnám, csak másképp, a nyelvemmel...ez még egy lépcsõfok. Aztán szépen lassan jöjjön a többi, csak kívülrõl simogasd a csiklóját a makkoddal, ilyesmi. Be fog válni;) Hidd el, az ilyen nagy beszélgetésekkel egy szûz lányt megijsztesz, egybõl az lesz benne hogy na helyzet lesz mindjárt, tuti arra készül... csak okosan;)
Azt hogy részeg volt és minden kicsit is csinosabb csajra így nézett...
ba..szki majdnem 10 éve van köztetek mi a fa.ct akarsz tõle. csak megdug 4*-5* aztán eldob a retkes redvás pibe. ez kell neked?
15 évesen bulizni jársz? megmondalak anyucinak ám!
Azt, hogy kegyetlenül megdugna. Többször is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!