Találatok a következő kifejezésre: Ha jokor eggyütt (7 db)

Szerintetek az jó eggyütt hogy ha fent van a számitógépemen a Spyware Terminator meg a VIPRE virusirtó?

Mindkett? fent van és egyszerre m?ködik...

Legjobb válasz: Ha mûködnek, akkor lehet, bár a VIPRE-ben van beépített kémprogram keresõ:D

Ha mûködnek, akkor lehet, bár a VIPRE-ben van beépített kémprogram keresõ:D
szettem fölösleges Spyware Terminator
Nem kell mellé semmi esetleg felteheted a malware bytest
az hogy a afele mellé ment, nem zárja ki hogy megfoganást.
Így van, az nem zárja ki. Szerintem sikerült, de ezt majd a teszt és az orvos megerõsíti.
Ez a fele mellét nem értem, félidõben kivette és ott tovább:) , vagy mi? Ha arra gondolsz, hogy normálisan megtörtént a dolog, és utána a fele kiürült, akkor szerintem lehetsz, hisz nem marad bent az egész. Én mozdulatlanul feküdtem 20 percig, és most lehet, hogy babás vagyok. De ez majd 8 nap múlva kiderül. No tehát esélyes vagy, az elõtte idõ is számít, lehet , hogy bevárták a PE-det a kis drágák:) .
Elviekben csak egy spermium kell a fogantatáshoz, szóval lehetséges. .)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat

Szerintetek helyes ha én egy olyan sráccal jövök össze aki nagyon jó barátom eggyütt motorozunk meg minden de számomra csak barát vagy talán több. kérdés hogy megromlik e a barátságunk ha esetleg nem működik? Szerinte nem de szerintem igen.

Legjobb válasz: Szerintem nem jó ötlet egy haverral összejönni... én egyszer összejöttem a legjobb barátommal, és nem tartott sokáig, sõõõt, egy jó idõre megromlott a kapcsolatunk is! jó másfél év kellett hozzá, hogy újra hasonló kapcsolatunk legyen, mint a járás elõtt! Azóta nem kockáztatok ilyennel!

Szerintem nem jó ötlet egy haverral összejönni... én egyszer összejöttem a legjobb barátommal, és nem tartott sokáig, sõõõt, egy jó idõre megromlott a kapcsolatunk is! jó másfél év kellett hozzá, hogy újra hasonló kapcsolatunk legyen, mint a járás elõtt! Azóta nem kockáztatok ilyennel!
A barátságból szerelem téma eléggé bonyolult; sok ember kapcsolata megsínylette már az esetleges kudarcokat... Persze nyilván mindig vannak kivételek is, de szerintem barátság utáni szerelembõl lett barátság az már nem olyan, mint elõtte volt.
nehéz, nagyon, de ha sikerül az mindenért kárpótol.... ha elég érettek vagytok hozzá kor hajrá, én támogatom!


Jó, ha a láb és váll edzést eggyütt tolom? (egy napon a kettőt)

Legjobb válasz: Ha bírod akkor jó. Egyébként szerintem túl nagy akadálya nincs mert comb nagy izom vádli és a váll pedig kicsi szóval mehet, bár én a vállat inkább mellhez pakolnám ( nyomásoknál a váll is terhelve van )

Ha bírod akkor jó. Egyébként szerintem túl nagy akadálya nincs mert comb nagy izom vádli és a váll pedig kicsi szóval mehet, bár én a vállat inkább mellhez pakolnám ( nyomásoknál a váll is terhelve van )
A kérdező hozzászólása: egy héten 2x vállazok most 1 hónapig , mell-váll, vagy hát-váll szokott lenni láb mellé meg felsõtesti izmot tudnék még pakolni szoval vállra gondoltam .. köszi a választ
nekem is láb-váll kombó van és tökéletes igy
Ahogy neked kényelmes...
Nekem van külön váll napom :D

Mi a helyes? A barátnőmmel 6 hónapja vagyok eggyütt és háát még nem volt sex, lehet azért mert fél az elsőtől, én ezért egy ideje ujjal elégitem ki és lehet máár nem is vágyik a sexre mert jó neki az ujjazás.

Mi tegyek hagyam abba az ujjazást ???

Legjobb válasz: Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.

Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.
És az fel sem merül a barátnõdben, hogy attól hogy neki jó, neked nem az?! Nagy szerelem...
A kérdező hozzászólása: Igazad van , szerintem is jó megoldás csak nem tudom h reagál. :D
A kérdező hozzászólása: Háát igen én nagyon szeretem , mindent megadok szval de errõl beszélek velek biztosan .
Nem értem az összefüggést, miért kéne abbahagyni az ujjazást.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:27 Mert ez a kapcsolat ezen kívül csak rokoni. Ugyan miért kellene ujjazni? Miért jó az neki, hogy fél éve álló [email protected] megy haza, a csaj meg röhög. Legyen már eszed!
Azt írta nem volt szex, nem azt írta, hogy a csaj neki semmit nem csinál, egyébként meg, néma gyereknek... Akkor meg kell beszélni, ha gond van.
Csináld tovább..persze hogy akarja. Kérdezd meg tõle? Kipróbálunk valamit? Ugyanezt csinálnám, csak másképp, a nyelvemmel...ez még egy lépcsõfok. Aztán szépen lassan jöjjön a többi, csak kívülrõl simogasd a csiklóját a makkoddal, ilyesmi. Be fog válni;) Hidd el, az ilyen nagy beszélgetésekkel egy szûz lányt megijsztesz, egybõl az lesz benne hogy na helyzet lesz mindjárt, tuti arra készül... csak okosan;)

Mire gondoljak? Az első randi jol sikerült! Nagyon jol éreztük magunkat ketten eggyütt de azota se találkoztunk . Akkor meg mire volt jo a találka? A másodikra már el sem jött . Gáz ha egy nő küld, , sms, , -t a pasinak? Én bele estem de nagyon .

Legjobb válasz: Háááááát..... Nem hiszem,hogy okos dolog ha ezek után írsz neki,de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle,hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki,hogy ha nem akar tõled semmit,akkor tisztázza most és legyen férfi!

Háááááát..... Nem hiszem, hogy okos dolog ha ezek után írsz neki, de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle, hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki, hogy ha nem akar tõled semmit, akkor tisztázza most és legyen férfi!
Hát ha magamból indulok ki. Nekem is volt már olyan, h találkoztam egy csajjal és õ azt hitte, h milyen jól sikerült a randi. Én meg az elsõ pillanattól tudtam, h nekem nem fog kelleni ez a lány. De ha már ott voltunk egymásnak egész délutánra, akkor mondtam, h miért ne érezzem jól magam. Utána a csaj még zaklatott egy kicsit, de végül feladta! Jah és megkaptam, h bunkó szemét vagyok :D
szerintem hagyd. nyilván nem érdekled eléggé
Tapasztalatból mondom, hogy nehogy rá küldj egy sms-t, mert annál jobban fog fájni, ha nem válaszol rá. Nekem az elsõ 2 randi volt meg és a harmadikra nem jött el, de valószínû csak tettette, hogy jól érezte magát, és én is bánom, hogy két hét után küldtem neki egy sms-t, amire persze semmit nem reagált.Ne fuss utána, mert nem éri meg még jobban csalódni. 27L
A kérdező hozzászólása: Értem köszike .De még várok hátha valami különös történik .Türelmes vagyok .Valamit érzek és ezért teszem.Amugy én nem vagyok egy pasis tipus .De mivel õ szurt ki engem ezért most szenvednem kell ugy látszik .De se baj nem adom fel harcolok .Vagy vesztes vagy gyõztesként kerülök ki .Na szép napot .
Azt hogy részeg volt és minden kicsit is csinosabb csajra így nézett...
ba..szki majdnem 10 éve van köztetek mi a fa.ct akarsz tõle. csak megdug 4*-5* aztán eldob a retkes redvás pibe. ez kell neked?
15 évesen bulizni jársz? megmondalak anyucinak ám!
Azt, hogy kegyetlenül megdugna. Többször is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!