Találatok a következő kifejezésre: Ha jelenleg van (226 db)

Ha jelenleg van munkahelyem, de váltani szeretnék, és nem akarom, hogy a jelenlegi munkáltatóm ezt idõ elõtt megtudja, akkor lehet úgy kitölteni az önéletrajzot, hogy nem írom bele pontosan a jelenlegi munkáltatóm nevét?

Mit szólnak ehhez ott, ahova beadom az önéletrajzot?

Legjobb válasz: Nyugodtan,mondd meg,hogy dolgozol meg,beleirhatod,de fogalmazd meg azt is,hogy miert akarsz valtani es ne elsösorban a penzre hivatkozz. A jelenlegi munkaltatodat nem fogjak felhivni hogy jelentkeztel masik ceghez,ez biztos! Csak ha mar nem dolgoznal ott,esetleg akkor kernenek velemenyt,de ehhez is bele kell egyezned.

Nyugodtan, mondd meg, hogy dolgozol meg, beleirhatod, de fogalmazd meg azt is, hogy miert akarsz valtani es ne elsösorban a penzre hivatkozz. A jelenlegi munkaltatodat nem fogjak felhivni hogy jelentkeztel masik ceghez, ez biztos! Csak ha mar nem dolgoznal ott, esetleg akkor kernenek velemenyt, de ehhez is bele kell egyezned.

Ha jelenleg van állandó lakcimem, de külföldi cimet fogok bejegyeztetni akkor lehet a mostani állandóból tartózkodási helyet csinálni?

Az volna a lényeg,hogy külföldön fogok élni (9-10hónapot) viszont a leveleimet szeretném megkapni. Jelenleg van állandó lakcimem,de amikor külföldi lakcimem be fog kerülni akkor lehet kérni, persze illetékkel,hogy a jelenlegi állandóm legyen a tartózkodásim? Vagy egyszerübb a külföldit állandóra, s egy teljesen új cimet tartózkodásira? Állandóból ha "másodrendüvé" válik, akkor mit kell tenni?

Legjobb válasz: Külföldi lakcímet a magyar lakcímkártyára nem jegyeznek be. Ideiglenes magyar címet csak akkor jegyeznek be, ha van magyar állandó cím is. De ahhoz, hogy egy levelet megkapj, nem szükséges, hogy be legyél jelentve bárhová is. Egyszerûen levelezési címnek kell megadni, és kész.

Külföldi lakcímet a magyar lakcímkártyára nem jegyeznek be. Ideiglenes magyar címet csak akkor jegyeznek be, ha van magyar állandó cím is. De ahhoz, hogy egy levelet megkapj, nem szükséges, hogy be legyél jelentve bárhová is. Egyszerûen levelezési címnek kell megadni, és kész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tb-be bementem és ott azt mondták, hogy amig itthon vagyok munkaviszonyban addig van itthon tb-m is..
Miert nem hivod fel a TB-t? Ok majd elmondjak, hogy mi lenne a legjobb ebben a helyzetben. En nem akarlak felrevezetni, mert nem EU-ban elek.
A kérdező hozzászólása: Értem, de az a baj, hogy a kinti munkáltató ezt kéri, meg a kocsim sem magyar, tehát nekem jobb lenne igy, de viszont a bejelentésem megmarad a cégemben, tehát nem értem, hogy EU-n belül miért nincs TB-m ha fizetem.
Summa summarum, en nem jelentkeznek ki a helyedben. A sajat dolgodat nehezitened vele. Ez csak egy ideiglenes kulfoldi tartozkodas.
Ha be vagy jelentve Mo-n es fizeted a TB-t havonta, akkor ellatasra jogosult vagy. Ha kijelentkezel, megszunik az ellatasod. Miert akarsz kijelentkezni, ha a TB-t fizeted es csak par honapra koltoznel kulfoldre? En kulfoldon elek tartosan (nem fogok visszakoltozni) es szamomra pl. muszaj kijelentkezni, mert nem akarok kulon TB-t fizetni, hisz nem is vagyok ott, minek fizessek? Ha te rendszeresen iratsz fel gyogyszert, automatikusan vonjak a TB-det mar most is, visszamesz par honap utan, miert akarsz kijelentkezni? Nem kell bonyolitani a dolgokat. Ha jol ertem, van valaki, aki a mostani allando lakcimeden maradna es a postadat el tudna juttatni hozzad. Ha pedig nincs, megkeresed a hivatalos szerveket (birosagot, rendorseget) telefonon, levelben, leirod a szitut, meghagyod az uj cimedet (bar en azt javaslom, ha van Mo-n rokonod, akkor a magyar cimet hagyd meg nekik, mert nem fognak postat kuldozni kulfoldre). Meg fogjak erteni, hogy majd tovabbitjak neked a levelet.
A kérdező hozzászólása: Igazából az a gondom, ha itthon vagyok beteg, vagy ellátásra szorulok, akkor vajon hol látnak el. Sajnos most is itthon vagyok és volt egy mentõs, kórházas sztorim. Nem igazán örülnék neki, ha a mentõ nem vinne el a legközelebbi kórházba, utána meg nem látnának el. Orvos sajnos nekem mindig kell és eddig itt irattam fel a gyógyszereimet, meg itt van TB-m is. Ha itthon be vagyok jelentve a saját cégemnek ügyvezetõjeként 8órára és fizetek mindent rendesen, akkor lehet valami gond a Tb-vel? Igazából a szavazati jog, meg ilyenek nem érdekelnek. Köszönöm a válaszokat! Jóéjt
Néhány munkáltató megköveteli a bejelentett lakást, meg a mobilszolgáltatókkal se tudsz anélkül szerzõdést kötni. Én eddig más hátrányát nem tapasztaltam. (Most elteszem magam, holnap válaszolok, ha lesz még kérdésed. Jó éjt :) )
A kérdező hozzászólása: Akkor végülis kell nekem egyáltalán magyar lakcim tartózkodási helynek? Milyen elönyökkel-hátrányokkal jár?
Nagyjából igen :)
A kérdező hozzászólása: Értem, de igazából a rendõrségi+birósági és egyéb papirokat akarnék megkapni. A cégek és más magánjellegü rosszab esetben egy telefon, amúgy meg a sima e-mail után jegyzik. Tehát ha én külföldi lakcimet bejelentek akkor megszünök itthon? Cégem itthon fog továbbra müködni ami után adózom is. Külföldi cégnek magyarországból számlázok. Ha itthon vagyok akkor nem is vagyok? :)
A lakcímkártyán nincs levelezési cím rovat. Annak a cégnek, ahonnan levelet vársz, megadod a címedet. Õket az nem érdekli, hogy ez állandó vagy ideiglenes, vagy egyik se. A lakcímbejelentõ lapon van egy rovat, amin be kell jelölnöd az állandó címed megszûnésének az okát (külföldre költözés, stb.). Ezzel az állandó címedet törlik, és emiatt nem lehet ideiglenes címed sem. Elég hülye szabály, de ez van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! 1 Van olyan hogy levelezési cim a lakcimkártyán? Vagy azt hol tüntetik fel? 2 Meglévõ állandóm "törlõdik" vagy "másodrendüként lesz feltüntetve(tartózkodási)". Egyéb esetben mi a módja annak, hogy a jelenlegi állandó megmaradjon az új állandó után?
Igen, ez igy van. Ezt eddig is tudtuk (azt hittem), de igy megnyugodhatsz. Nem kell kijelentkezessel bonyolitanod az eletedet.

Ha jelenleg van hallgatoi jogviszonyom es szeretnek (potfelvetelivel jelentkezni egy masik szakra levelezosnek, akkor azt nyugodtan megtehetem, nem lesz belole problemam?

jelenleg a szecshenyi istvan egyetemen nappalis, koltsegterites jogasz szakos vagyok. szeretnek levelezon allami finanszirozassal a tan kapujan is elkezdeni egy szakot. eleg ha csak siman beadon a jelentkezesemet, nem kell plusz vmit elinteznem? nemam felvesznek buddhista tanitonak jogrol meg [email protected]:D

Legjobb válasz: Hát be is szarnék a röhögéstõl, ha így lenne :D Nyugodtan jelentkezhetsz.

Hát be is szarnék a röhögéstõl, ha így lenne :D Nyugodtan jelentkezhetsz.
tanulhatsz két suliban párhuzamosan, nem lesz belõle semmi bajod, csak be kell írnod a felvételi lapodra, de látni fogod, illetve akkor tudsz jelentkezni, ha pótfelvételi eljárásban meghirdették az adott szakot
A kérdező hozzászólása: a tan kapujára a felvételizés nem a kozponti felvételi rendszeren belul mukodik. (: ezért nem találtad. a suliba kulon felvételi van /potfelveteli aug 16/ és szerencsére nem csak koltségtérítéses szakokra lehet pótfelvételizni, ami nekem azért fasza mert jogon koltséges vagyok.


Ha jelenleg van rajtam felesleg, ami elégé a lábamra koncentrálódik, 2 év alatt kihozhatok belőle ilyen lábat, jó étrenddel és edzéssel?

http://cs5718.userapi.com/u10724260/132576374/x_1265bc03.jpg

Legjobb válasz: Igen, pont így, ahogy leírtad.

Igen, pont így, ahogy leírtad.
A kérdező hozzászólása: hétfõtõl van bérletem és már be is vásároltam de piszkálja a fantáziám, hogy mire fog valami érdemi dolog látszani
Már pár hónap alatt is látszódni fog.
A kérdező hozzászólása: de jó lenne:D
szólj ha megvan, vagy ha kell edzõtárs..szívesen jelentkezem
A kérdező hozzászólása: oki puszi: Béla
legszebb nõi név, mindig is olyan csajra vágytam akit bélának hívnak
A kérdező hozzászólása: a gyerekünk dezsõ lesz ha fiú ha lány
és három melle lesz és két feje

Többektől hallottam, hogy polgár háború fog kitörni Magyarországon ha az marad a trónon aki jelenleg van, igaz ez?

Legjobb válasz: Mivel a kormányon (ha jobban tetszik úgy, akkor a trónon) jelenleg a polgári erõk képviselõi vannak, így a polgárháború kizárt. Parasztfelkelés lehet, ami aztán proletárdiktatúrába torkollik majd.

Mivel a kormányon (ha jobban tetszik úgy, akkor a trónon) jelenleg a polgári erõk képviselõi vannak, így a polgárháború kizárt. Parasztfelkelés lehet, ami aztán proletárdiktatúrába torkollik majd.
A videoban jol beszel, de hogy jon ez a kerdeshez? Amugy a parlamentben sincs tron. Mi valasztottuk a kormanyzo partot, meghozza nagy tobbsegben.
Trón??? Miféle trón? Nincs a trónon senki.
Nincs a trónon senki.
A kérdés is értelmesebb lesz, ha a kérdezõ mûvelõdik még egy kicsit és megtanul pl. helyesen írni magyarul.
Sajnos csak mi hisszük azt hogy mi választunk. Elõre le van zongorázvan minden. A médiával úgy hangolják az embereket, hogy azt válasszák akit õk akarnak. Sajnos a háttérbõl irányítják az embereket. Nem tudom pontosan kik is õk, de ha visszanézed a korábbi választásokat, meg lehet találni a ráhangolást. Szerintem meg Orbán addig marad, míg az érdekeiket szolgálja.
A szavazógépi funkciójukat illetõen egyezik a véleményem a tiéddel - de abban eltér, hogy mindenképpen õk fogják a rövidebbet húzni. Tartok tõle, hogy nem. Máris egész megyék közbiztonságát destabilizálják; jelentõs anyagi eszközök vannak a kezükben (illegális tevékenységek eredményeként), és egyszer-egyszer valóságos arzenálokat foglalnak le náluk (ezekrõl az esetekrõl a sajtó is hírt ad, amikor már végképp nem lehet õket eltusolni). Nem értékelném alul a helyzetet - de mondom: sose legyen igazam.
Azért azt elismerheted, hogy az etnikum akkor is a rövidebbet húzza, ha netán õk gyõznének, a Magyarok felett! (õk képtelenek eltartani magukat ... NEM?) Ha ez bekövetkezik, (vagy nem) akkor is jön az amitõl én még igazán tartok ... egy másik etnikum, amely új hazát keres magának ... http://youtu.be/0Yarb3tzwA8 Ó és mit nem adnék, ha ez hazugság lenne!
A kérdező hozzászólása: Romák minden országban élnek, mit élnek élõsködnek és mindenhol utálják õket legyen az északi vagy déli ország. Nem csoda, hogy már mindenhol élnek Magyaroroszágon már az egri vár és a törökök korszakában, sõt talán a honfoglalásnál is velünk voltak, az õ országuk India lesz évek kérdése és a legnagyobb lélekszámú és egyben legszegényebb ország lesz!
köszönöm, de nem értek veled egyet! Az még 20-30 év mire beérne ... és ezt mindenki tisztán látja! Az etnikum valójában azért szaporodik annyira, mert az politikusoknak most ez az érdekük! Nekik nincs eszük, ezért könnyen félrevezethetõek, manipulálhatóak, ideális szavazógépek, ezen túl tovább fokozzák a társadalmi feszültséget, ami még inkább a szélsõségek felé tolja az országot, így elterelve a figyelmet a valós problémákról!!! Õk csak eszközök ... és bármi is történjen õk biztos a legrövidebbet fogak húzni!
Nem akartam teljesen nyiltan fogalmazni. Ha a cigány népcsoport változatlan arányban és gyorsasággal reprodukálódik - és a megszületõ utódokat nem sikerül az oktatásba, fõként a szakképzésbe "beterelni" - 20-30 éven belül nem lesz olyan adófizetõi létszám, amely egy 2-2, 5 milliósra dúzzadt inaktív kisebbség segélyeit, egészségügyi ellátásának és lakhatási támogatásának ellenértékét kitermelje. Ha pedig a szociális háló kilyukad, ez a népesség nem sokáig gondolkodik azon, hogy erõszakhoz folyamodjék. Ezt a veszélyt erõsen reálisnak tartom.
megmagyaráznád ezt az "etno-demográfiai trendek" fogalmat?
Ha Magyarországon valaha is polgárháború lesz, az nem a politikai (baloldal-jobboldal) törésvonal mentén fog kirobbanni, hanem bizonyos etno-demográfiai trendek következményeként. Ne legyen igazam.
Kérdésedre a válasz: NEM, nem igaz, mert akkor is polgárháború lesz, ha elmozdítják azt aki a trónon van! A polgárháború elõkészítésére utaló jelek meg elég jól kirajzolódnak, ha azt nézzük mennyire megosztott a magyar társadalom. Népszabadságot vs Magyar Nemzetet olvasók tábora, Gárdisták vs Antifasiszták, Orbánt támogatók vs ellenzõk, stb ... meg lehet nézni a tüntetéseket és szinte ugyan oda szervezett ellentüntetéseket ... A helyzet csak fokozódik, fokozzák, amíg egy szikra is elegendõ lesz vagy néhány felbujtó ... és megnézhetjük magunkat!!!
kérdésedre a válasz nem, nem igaz. és akiktõl ezt hallottad azokkal sztem ne beszélj többet, mert a diliházból szöktek.
Kedves Kérdezõ! Látszik, hogy - enyhén szólva - nem vagy politikus alkat. Innentõl kezdve mindenkinek nehéz dolga van: az alapoktól kellene kezdeni összefüggéseket megmagyarázni. Maradjunk annyiban: Magyarországon - sajnos - elképzelhetõ polgárháború, de egészen más okból, ami a figyelmedet (gondolom) elkerüli. Sokakét szintén. (Õrízzen tõle mindenkit az Isten.)
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=DTH3lH1cqIs
A kérdező hozzászólása: Le vagy maradva, ha szerinted üresen kong a parlament trónterme.
A kérdező hozzászólása: Rosszul tudod.
Tegnap 21:55-nek: Ezt látom én is, igen. Ez egy kétlépcsõs program:(
Elméletileg kaphatsz, ha jelenleg is fennáll a munkaviszonyod.
Nekem azt mondták, hogy a gyed nem számít önálló jövedelemnek, így csak a férjem jövedelmét veszik figyelembe és én csak adóstárs lehetek. Ez azt jelenti, hogy kevesebb a hitel összege amit kaphatunk. Ha egyedül vagy, akkor szerintem nem kaphatsz, ráadásul a minimálbér sem túl elõnyös. Azt is mondták, hogy a gyed nem az nén jövedelmem, hanem a baba ellátására kapom.

Jelenleg van Magyarországon nyilvános inkubátor? Ha igen akkor hol? Ha valaki ott helyezi el a babát, és megtudják ki tette oda akkor megbüntetik?

Legjobb válasz: Olyanra gondolsz ami a kórházak kapujában van kihelyezve? Mert az biztos van több kórháznál is, nálunk Miskolcon a Megyei Kórház elõtt tuti van, épp 1 hete jártam ott és ott áll a kapu mellett. Ha ide teszed a babát nem büntetnek meg, pont ez a cél, hogy a nem kívánt csecsemõ ne egy szemetesben végezze, hanem az "anya" nyugodt szívvel otthagyhassa a gyermeket retorziók nélkül.

Olyanra gondolsz ami a kórházak kapujában van kihelyezve? Mert az biztos van több kórháznál is, nálunk Miskolcon a Megyei Kórház elõtt tuti van, épp 1 hete jártam ott és ott áll a kapu mellett. Ha ide teszed a babát nem büntetnek meg, pont ez a cél, hogy a nem kívánt csecsemõ ne egy szemetesben végezze, hanem az "anya" nyugodt szívvel otthagyhassa a gyermeket retorziók nélkül.
nem büntetik, anonim, nem keresik, lemond róla. Babamentõ inkubátor: Budapest, a Heim Pál Gyermekkórház Madarász kórházában Miskolcon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház elõtti inkubátorban modern jászolok -még máshol is biztos vannak
Igen van. Szombathely.
Kaposváron is van ilyen.
Kistarcsán a Katolikus templomnál is van egy ilyen inkubátor. Pár perc alatt ideér egy Pestoros járõr, aki beviszi a Flór F. khba a kicsit. De ha jól emlékszem akkor a Flórnál is van egy inkubátor(nem tudom mûködik e) Ezeknek az inkubátoroknak az a lényege, hogy a megszületett egészséges baba esélyt kapjon az életre, ne mélyhûtõbe, kukába, bokor alá kerüljön, hanem családba. És mivel az anya esélyt ad, nem követ el bûncselekményt.
A Bakáts téri kórházban is van. Schöpf-Mérei a neve talán.
De siman szulhetsz korhazban is mert kell a segitseg fani fog az tuti Es ott a korhazban lemondasz rola. Vagy meg ma felhivod a bolcso alapitvanyt ok segitenek mindenben van nyilt orokbefogadas is igy tudod hova kerul a baba es akar latogathatod is. Mindenesetre aki az eletet valasztotta es nem vetette el a gyereket szamomra egy olyan no akit tisztelni lehet. Inkabb fogadjak orokbe hogy jobb elete legyen.
Budapesten a Péterffy Sándor utcai kórház bejáratánál is van a VII. kerületben, nem messze a Keleti pályaudvartól.
Zalaegerszegen is van, pont a minap csodálkoztam rá az SZTK bejáratánál, én azt hittem, hogy valahol a szülészet környékén van.
Fehérváron is van ilyen, de én azt olvastam, hogy pár perc után jelezni kezd, hogy babát raktak bele, nem kell külön csengetni. Aztán ki tudja.
Épp ez a lényege hogy az anyuka következmények nélkül lemondhat róla ilyen formában. Nem fognak keresni, van egy csengó ha jól tudom a helyiségben hogy jelezd van ott baba. Amig oda érnek van idõd elmenni. Arra figylej hogy mindenképpen jól legyen felöltöztetve és nem árt mellé irni mondjuk egy kis papirra hogy mikor született. Mindenképp jelezd a csengõvel hogy tettél be babát, nehogy az legyen hogy nem vették észre idõben. Ha nem tudod vállalni akkor ez a legjobb amit tehetsz. Szeretõ szülõkhöz fog kerülni akik régóta várnak arra hogy szülõk lehessenek.
Budapesten a Madarász utcai kórháznál van. http://www.madarasz.hu/
A kérdező hozzászólása: pl. Budapest
Nagykanizsán is van. De egyszerûbb lenne ha konkrét várost írnál, hogy hol is kéne, hogy legyen.Hátha valaki megtudja mondani.
a tatabányai kórház bejáratánál is van
#16 a Bakáts téri Schöpf-Merei Kórház már bezárt, 2009-ben! Ott nincs.

Nekem ATI HD 5770 videó kártyám van, hogy ha jelenlegi GPU óra jele 850mhz-en van és lejjebb állítanám 600mhz-re akkor a videó kártya kevésbé melegedne, illetve bármi hátrány származna belőle?

Legjobb válasz: Mi értelme lenne? Amúgy meg ha minden igaz rendesen beüzemelve ha nem használod akkor bõven ez alá leveszi az órajelét. Amúgy is kis fogyasztású szóval nem nagyon melegszik. Ha 3D-ben is leveszed, akkor nyilván jóval lassabb lesz.

Mi értelme lenne? Amúgy meg ha minden igaz rendesen beüzemelve ha nem használod akkor bõven ez alá leveszi az órajelét. Amúgy is kis fogyasztású szóval nem nagyon melegszik. Ha 3D-ben is leveszed, akkor nyilván jóval lassabb lesz.

Hol tudom megnézni, hogy egy adott termék gyártása és forgalmazása szabadalmaztatva van-e? És ha jelenleg is gyártanak valamit szabadalom nélkül, én kérhetek rá szabadalmi jogot, hogy csak én gyárthassam?

Legjobb válasz: Akkor tudsz valamit szabadalmaztatni, ha a saját termékedrõl van szó, ill. ha te találtál ki valami olyan eljárást, amit még más eddig senki. Az én technológiámmal sem gyártanak sehol a világon, bár az igaz hogy fõleg a kínaiak megpróbálták leutánozni, de csak silány másolata lett a valódinak minden téren. Ezért is jó ha nagyon egyedi amit kitalálsz, mert akkor biztos egyeduralkodó lehetsz kis szerencsével az adott területen.

Akkor tudsz valamit szabadalmaztatni, ha a saját termékedrõl van szó, ill. ha te találtál ki valami olyan eljárást, amit még más eddig senki. Az én technológiámmal sem gyártanak sehol a világon, bár az igaz hogy fõleg a kínaiak megpróbálták leutánozni, de csak silány másolata lett a valódinak minden téren. Ezért is jó ha nagyon egyedi amit kitalálsz, mert akkor biztos egyeduralkodó lehetsz kis szerencsével az adott területen.

Magyarországon jelenleg van-e kereslet tűzvédelmi előadóra (vagy tűz- és munkavédelmi előadóra), ha igen, akkor sacc/kb. milyen fizetésre lehet számítani ebben a szakmában?

Érdemes-e egyáltalán pénzt beleölni abba, hogy egy ilyen szakot valaki elvégezzen, vagy felesleges?

Legjobb válasz: Én szállodában dolgozom, hozzánk minden évben jön kétszer, megtartani a tûz- és munkavédelmi oktatást ami ügye kötelezõ. Szerintem érdemes megcsinálni, fõleg ha be tudsz kerülni nagyobb cégekhez. Én ezt jobban el tudom képzelni vállalkozási formában, de biztosan vannak olyan cégek is, akik alkalmaznak ilyen embereket.

Én szállodában dolgozom, hozzánk minden évben jön kétszer, megtartani a tûz- és munkavédelmi oktatást ami ügye kötelezõ. Szerintem érdemes megcsinálni, fõleg ha be tudsz kerülni nagyobb cégekhez. Én ezt jobban el tudom képzelni vállalkozási formában, de biztosan vannak olyan cégek is, akik alkalmaznak ilyen embereket.
önmagában nincs, ez nem kizárólagos beosztás egy cégnél. Ha van mellé egy munkavédelmi szakképesítésed is, az már jobb, munka-tûzvédelmis már nagyjából lefedi a 8 órát egy >500 fõs cégnél. Ha meg még egy környezetvédelmi is van, esetleg még angolul is beszélsz, akkor van számodra pár EHS menedzseri ajánlatom... :)
A terület annyira széles spektrumú, hogy nem lehet egyben kezelni, fõképp nem egymondatban leírni: érdemes-e... Ismerek munkavédelmi technikust aki átlagfizetésért dolgozik, egyéni vállalkozót aki kisebb nagyobb pénzért lohol megállás nélkül, de EHS szakértõt is aki könnyedén megkeres 1-2 milliót még itthon is, külföldön pedig még többet. Egy tûzvédelmi szakmérnök ha ügyes sokat dolgozik és keres is, vagy elmegy a katasztrófavédelemhez. Mûszaki érzék nagyon kellhet hozzá, persze van terület (szervezés, menedzsment, rendszertervezés) ahol ez nem szükséges annyira.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!