Találatok a következő kifejezésre: Ha jan. volt kisebb (2 db)

honnan tudod, hogy beágyazódásos vérzés volt?
A kérdező hozzászólása: Nem 100%, azt csak én gondolom. De tegyük fel, h. az volt! :)
Ha tényleg beágyazódásos vérzés volt, akkor igen, a tesztnek már tutira terhességet kellene mutatnia. (Persze csak abban az esetben, ha van baba). 11-e óta már 20 nap telt el, és a fogantatástól számított 12-13 nap múlva már termelõdik a HCG nevû hormon. (Tehát fogantatás, ráadásul nem is beágyazódás!) Szóval szerintem nyugodtan megcsinálhatod, én szorítok!
AFP valahol a 16-18. hét körül van, szóval szerintem ez így OK
Hátén rákérdeznék még egyszer, mert a 16. hetet csak máj.5-én töltöd és ez kéne hozzá... Legalábbis engem mindig úgy küldtek.
Szia!Szerintem kérdezz rá mindenképpen, mert valószínûleg elnézték.AFP-re mindenképpen betöltött 16. héten kell menni, mert ellenkezõ esetben rossz eredményt kaphatsz, és a frász fog rád jönni, miközben csak azért lesz téves az eredmény, mert nem jókor vették le a vért.Nekem január 17-én volt az utolsó menzeszem.12+2 hkm vagyok.:)
Sziasztok! Nekem január 18-án volt meg utoljára! Én május 13 vagy 14-én megyek be a kórházba, nem kellett elõre kérnem idõpontot, az orvosomra kell hivatkozni és kész! Õ vele beszéltem meg ezt az idõpontot! Egyébkén voltam már UH és 60 mm a gyerek a tarkóredõ 2 mm volt! De megyek kedden 4D-re is! Kicsit nagyobb pár nappal, de akkor is ebben az idõpontban maradtunk! Boldog babavárást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!