Találatok a következő kifejezésre: Ha jan. volt (22 db)

Péternek kétszer annyi Ft-je van mint Janinak. Illésnek kétszer annyi mint Péternek. Ha Janinak adunk 2Ft-t, Péternek 1-et, Illéstöl 5-öt elveszünk. Péternek kétszer kevesebb marad mint Janinak és Illésnek együtt. Mennyi pénzük volt az elején?

Legjobb válasz: Jelöljük p,j,i változókkal kinek mennyi Ft-ja van! Péternek p Ft-ja van Janinak j Ft-ja van Illésnek i Ft-ja van Írjuk fel, hogy mit ismerünk!: Péternek kétszer annyi Ft-je van mint Janinak: p=2*j Illésnek kétszer annyi mint Péternek: i=2*p Ha Janinak adunk 2Ft-t, Péternek 1-et, Illéstöl 5-öt elveszünk.Péternek kétszer kevesebb marad mint Janinak és Illésnek együtt: p+1=(j+2+i-5)/2 Vagyis összefoglalva: p=2*j i=2*p p+1=(j+2+i-5)/2 Itt meg sima helyettesítéssel, meg egy egyszerû egyenlet megoldásával megvan.

Jelöljük p, j, i változókkal kinek mennyi Ft-ja van! Péternek p Ft-ja van Janinak j Ft-ja van Illésnek i Ft-ja van Írjuk fel, hogy mit ismerünk!: Péternek kétszer annyi Ft-je van mint Janinak: p=2*j Illésnek kétszer annyi mint Péternek: i=2*p Ha Janinak adunk 2Ft-t, Péternek 1-et, Illéstöl 5-öt elveszünk.Péternek kétszer kevesebb marad mint Janinak és Illésnek együtt: p+1=(j+2+i-5)/2 Vagyis összefoglalva: p=2*j i=2*p p+1=(j+2+i-5)/2 Itt meg sima helyettesítéssel, meg egy egyszerû egyenlet megoldásával megvan.

Lehetek terhes, ha jan. 30-án volt ovulációm, csütörtökön jött meg, de csak 1.5 napig tartott, és a 2. nap már csak sűrű barna volt alvadt vérdarabokkal?

eménykedhetek? nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Szia! Ha jan.30.án volt peteérésed akkor a febr.7-i vérzés még nem lehetett a mensid. Ha csak barna váladék lett volna akkor azt mondanám, hogy a beágyazodás jele lehetett. Az alvadt vér viszont nem biztos, hogy jót jelent. Nekem a ciklus 20-21. napján volt barna váladékom és a 28. napon a teszt terhességet mutatott ki.

Szia! Ha jan.30.án volt peteérésed akkor a febr.7-i vérzés még nem lehetett a mensid. Ha csak barna váladék lett volna akkor azt mondanám, hogy a beágyazodás jele lehetett. Az alvadt vér viszont nem biztos, hogy jót jelent. Nekem a ciklus 20-21. napján volt barna váladékom és a 28. napon a teszt terhességet mutatott ki.
Nagy esély van a teherbeesésre. Beágyazódásos vérzés lehetett. Az alvadt vérdarab azért lehetett mert másnap távozott, és a vér alvad :) Azt nem írtad hogy az 1. vérzéses nap milyen volt, mert ha mensis mennyiségû akkor más egyéb nõgyógyászati oka van. Ha csak pecsét, akkor jelenthet inkább babát.
honnan tudod, hogy beágyazódásos vérzés volt?
A kérdező hozzászólása: Nem 100%, azt csak én gondolom. De tegyük fel, h. az volt! :)
Ha tényleg beágyazódásos vérzés volt, akkor igen, a tesztnek már tutira terhességet kellene mutatnia. (Persze csak abban az esetben, ha van baba). 11-e óta már 20 nap telt el, és a fogantatástól számított 12-13 nap múlva már termelõdik a HCG nevû hormon. (Tehát fogantatás, ráadásul nem is beágyazódás!) Szóval szerintem nyugodtan megcsinálhatod, én szorítok!

Normális ilyenkor a vérzés ha Jan.16-án volt 17 hetes terhességmegszakításom magzatelhalás miatt?

Utánna kb 3-4 napig volt minimális vérzés aztán semmi és ma sötétbarna vérzés "közép er?sség?". Azt mondta az orvos szerdán, hogy 4-6 hét múlva kell vérzésnek jelentkezni.

Legjobb válasz: Rendes vérzésnek hamar van még szerintem. Inkább a mûtéttel függhet össze, ha ne múlik vagy erõsödik inkább menj orvoshoz.

Rendes vérzésnek hamar van még szerintem. Inkább a mûtéttel függhet össze, ha ne múlik vagy erõsödik inkább menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Én is korainak tartom rendes vérzésnek.Remélem nem erõsödik hétfõig akkor mindenképp elmegyek az orvoshoz.
ne hari de te mit éreztél amikor elmennt a baba?vagy hogyan vették észre?

Ha jan. 3. án volt az utólsó menzim hány hetes vagyok?

Most nemtudom hány hetes vagyok mert én ugy számoltam amikor kb. beágyazódott.akkor 4hetes de ha onnantól kell számolni hogy megjött a menzim akkor 6,5 hetes. de ha onnantól számolom hogy megjött nakkor az nem pontos eredmény mert még akkor nem volt peteérés.

Legjobb válasz: ha 28 napos a ciklusod kb 6hetes terhes lehetsz.üdv 16hetes kismama

ha 28 napos a ciklusod kb 6hetes terhes lehetsz.üdv 16hetes kismama
A 7. hétben vagy a számítás szerint. Itt a kalkulátor: http://www.babaszoba.hu/topics/9month Kellemes babavárást: egy szintén 7. hetes anyuka
http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator Itt is meg tudod nezni! Boldog babavarast 11 hetes kismama
AFP valahol a 16-18. hét körül van, szóval szerintem ez így OK
Hátén rákérdeznék még egyszer, mert a 16. hetet csak máj.5-én töltöd és ez kéne hozzá... Legalábbis engem mindig úgy küldtek.
Szia!Szerintem kérdezz rá mindenképpen, mert valószínûleg elnézték.AFP-re mindenképpen betöltött 16. héten kell menni, mert ellenkezõ esetben rossz eredményt kaphatsz, és a frász fog rád jönni, miközben csak azért lesz téves az eredmény, mert nem jókor vették le a vért.Nekem január 17-én volt az utolsó menzeszem.12+2 hkm vagyok.:)
Sziasztok! Nekem január 18-án volt meg utoljára! Én május 13 vagy 14-én megyek be a kórházba, nem kellett elõre kérnem idõpontot, az orvosomra kell hivatkozni és kész! Õ vele beszéltem meg ezt az idõpontot! Egyébkén voltam már UH és 60 mm a gyerek a tarkóredõ 2 mm volt! De megyek kedden 4D-re is! Kicsit nagyobb pár nappal, de akkor is ebben az idõpontban maradtunk! Boldog babavárást mindenkinek!

Ha jan 7. -én volt Pé-m akkor szombaton már teszteljek 10mlU teszttel?

Mensim dec 23.-án volt.

Legjobb válasz: Szia, én az elmaradt mensi napján teszteltem Qupidoval (az is 10-es) és nagyon halványka vonalat mutatott még akkor is, szerintem érdemesebb kivárni pé utáni 14-15.ik napot! Sok sikert! Üdv: 20 hetes kismami

Szia, én az elmaradt mensi napján teszteltem Qupidoval (az is 10-es) és nagyon halványka vonalat mutatott még akkor is, szerintem érdemesebb kivárni pé utáni 14-15.ik napot! Sok sikert! Üdv: 20 hetes kismami
Ha 7-én volt tutira peteérésed, akkor 1-3 nap mire eljut a petéig, 5-7 nap a beágyazódás, elvileg másnap már termel a szervezet hcg-t. Úgyhogy minimum 11-12 napra tesztelj. Elvileg szombaton már mutathatja, de ha tudsz még várj 1-2 napot, nem biztos, hogy rögtön termel a szervezeted annyi hcg-t még. Ezért szokták mondani, hogy az elmaradt menstruáció napján. És fontos, hogy mindenképp reggel csináld, akkor a legtöbb a hcg a szervezetben. Nap közben csinált teszt esetleg téves negatív eredményt mutathat.

Ha december 12. -én jött meg és legutóbb jan.17-én, akkor ez hány napos ciklus volt?

most akkor hogy kell számolni??

Legjobb válasz: dec. 12-tõl kell számolnod jan. 17-ig. ha nem néztem el, akkor ez 37 nap. a normális 28-32 között van, azt hiszem, de majd beáll neked is rendesen (gondolom mostanában jött meg elõször). tehát a menzesz elsõ napjától számold a köv. menzesz elsõ napjáig.

dec. 12-tõl kell számolnod jan. 17-ig. ha nem néztem el, akkor ez 37 nap. a normális 28-32 között van, azt hiszem, de majd beáll neked is rendesen (gondolom mostanában jött meg elõször). tehát a menzesz elsõ napjától számold a köv. menzesz elsõ napjáig.
A ciklus a menzeszed elsõ napjától a következõ vérzés elsõ napjáig tart. Tehát a 12.-e az elsõ nap.
Ez egy elég hosszú, 37 napos ciklus volt. Attól a naptól kell elkezdeni számolni amikor megjön, és a következõ megjövetelig.
Mindig amikor megjön, az elsõ naptól kell számolni.Tehát ez egy 36 napos ciklus volt.
A kérdező hozzászólása: októberben jött meg elõször. azt tudom hogy amikor megjön, az az elsõ nap és onnan kezdem a számolást, csak azt nem tudom hogy a legújabb vérzés napja az elõzõ ciklus utolsó napja e(tehát dec 12tõl jan 16-ig) vagy a tizenhetedikét is számoljam bele?
A 17.-e már az új ciklus elsõ napja. Vannak menstruációs naptártok itt a neten is érdemes ott vezetni, ott ir átlagot meg hogy kb mikor fog ujra megjönni, automatikusan irja hány nap volt stb.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Szia! Én pont ebben a cipõben járok egy-két nap eltéréssel. Te érzel már valamit? Remélem sikerül.:-)
Szia! Szerintem ráérsz 15.-e után, de ha esetleg nem mutatja ki egybõl, ne keseredj el, egy hét múlva ismételj! Sok sikert!
Én is igy vagyok, csak én 14én kezdtem mensizni.Remélem sikerrel járunk:-)12e után már probálj tesztezni, addig nem érdemes, lehet csak csalódnál.Akkor már talán HCG hormon is több van a szervezetben.sok sikert!
Nekem dec. 8án volt az elsõ nap. Tegnap csináltam tesztet, tehát a mensi elõtt pár nappal, és pozitív lett. Szerintem, ha terhes leszel, az már jan 10-tõl láthatóvá válik a teszten, kivéve, ha nem termelõdik benned elég Hcg.
szia! nekem is pont 10-én volt az elsõ napom.. elvileg 7-én jöhet meg legkorábban.. szerintem már aznap veszek tesztet. te érzel valamit?

Jan 3-án volt meg a menszeszem, párommal együttvoltunk ciklusom 7, 10, 14 napján de szerintem a peteérésem tegnap volt mert éreztem hogy fáj a hasam, ha ma együtt leszünk akkor is terhes lehetek?

ezekszerint nem eshettem teherbe a ciklusom 7,10 napján, mert tegnap volt peteérésem és állítólag akkor nem kéne megéreznem ha összejött volna a baba.Vagy akkor hogy is van ez?A ciklusom a ciklus.hu szerint 25naposak

Legjobb válasz: Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!