Találatok a következő kifejezésre: Ha júniusban de fel (3 db)

Szerintetek, ha júniusban nyelvvizsgázom, és a felvi.hu-ra fel szeretném tölteni az eredményt július 10-ig, de a bizonyítvány addig nem készül el, elég ha a nyelvvizsgaközpont ad egy bizonylatot, és azt töltöm fel?

nyelvvizsga, bizonyítvány

Legjobb válasz: Érdeklõdd meg, hogy bele tudod-e számíttatni még a nyelvvizsga központnál. TELC-en pl. a május 25-én lesz vizsga, azt tutira beszámítják még, mert a bizonyítványok addigra elkészülnek.

Érdeklõdd meg, hogy bele tudod-e számíttatni még a nyelvvizsga központnál. TELC-en pl. a május 25-én lesz vizsga, azt tutira beszámítják még, mert a bizonyítványok addigra elkészülnek.
Én is telcre megyek még, azt még beszámítják:)
NEm bizonylatot!
Kizárólag a kiállított nyelvvizsga-bizonyítvány után kapható többletpont, az akkreditált nyelvvizsgáztatási hely igazolása a sikeres nyelvvizsgáról nem fogadható el nyelvvizsga-bizonyítványként, továbbá az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ sem állít ki nyelvvizsga-bizonyítványt helyettesítõ igazolást!
A kérdező hozzászólása: köszi, végül telcre megyek.

Ha júniusban szűlök, de fel akarjuk venni a szocpolt, és áprilisban indítjuk a hitelkérelmet, össze lehet ezt hangolni?

Vagy akkor már nem számít be öner?nek a szocpol? Vagy csak akkor lehet elkezdeni konkrétan a hitelkérelmet, ha megvan a baba??? És ha most elindítom, és van öner?, akkor attól júniusban megkapom a szocpolt? Bocsi ha túl bonyolúlt...

Legjobb válasz: A szocpolnak van egy megelölegezö hietlje is. ezt 2 leendö gyerekre is meglehet kérni. ha a hasadban van az nem számit még gyereknek. de ha az egy megszületik már csak egyre kapod. így ha akartok két gyereket akkor minél elöbb kérjétek meg 2 gyerekre a megelölegezöt.az önerös részt nem tudom.

A szocpolnak van egy megelölegezö hietlje is. ezt 2 leendö gyerekre is meglehet kérni. ha a hasadban van az nem számit még gyereknek. de ha az egy megszületik már csak egyre kapod. így ha akartok két gyereket akkor minél elöbb kérjétek meg 2 gyerekre a megelölegezöt.az önerös részt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Használt házat veszünk, és arra nem lehet elõzõleg felvennni a szocpolt ezt tudom ez biztos..tehát a kérdés az hogy mondjuk megkapom májusban a hitelt, és ha júniusban megszülök, utána megkapom e a hitelt.. vagy ez hogyan befolyásolja a hitelkérelmemet(mert tudom, hogy a szocpol önerõnek számít)

Febr.15-ig lehet jelentkezni bárhova a felsőoktatásban, de ahova legjobban szeretnék menni, oda egészen júniusig is lehet jelentkezni. De mivan, ha oda nem vesznek fel?

Most máshová is jelentkezzek, de viszont ha máshova felvesznek, oda már nem tudok menni. Mi tév? legyek ?

Legjobb válasz: Ha jól sejtem (javíts ki, ha rosszul értelmezem!), akkor: ahova júniusig lehet jelentkezni, az OKJ-s képzés. Ha beadod egyetemre is a jelentkezést (most), és valahova fel is vesznek, attól te még dönthetsz úgy, hogy nem egyetemre akarsz menni, hanem az OKJ-t kezded el, ha oda is felvettek.

Ha jól sejtem (javíts ki, ha rosszul értelmezem!), akkor: ahova júniusig lehet jelentkezni, az OKJ-s képzés. Ha beadod egyetemre is a jelentkezést (most), és valahova fel is vesznek, attól te még dönthetsz úgy, hogy nem egyetemre akarsz menni, hanem az OKJ-t kezded el, ha oda is felvettek.
A kérdező hozzászólása: nem, ahova be kell adni elõbb, az is felsõfokú szakképzés, vagyis okj-s képzés :( de azért félek h mivan ha ugye a másikra nem vesznek fel, most meg nem adtam be mást, amiatt, mert oda akarok menni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!