Találatok a következő kifejezésre: Ha júniusban de (28 db)

Ha június 30-án megszűnik a hallgatói jogviszonyom, de a diákigazolványom október 31. -ig érvényes, be tudok most (június 7. ) iratkozni egy diákszövetkezetbe, és tudok dolgozni június 30. -ig?

Legjobb válasz: Június 30-ig biztosan, mert addig vagy hallgatói jogviszonyod. (Onnantól október 31.-ig meg olyan helyeken, ahol nem nézik nagyon (BVK, MÁV, múzeumok, stb) tudod haszálni, nincs ráírva, hogy mostantól nem érvényes. :-P )

Június 30-ig biztosan, mert addig vagy hallgatói jogviszonyod. (Onnantól október 31.-ig meg olyan helyeken, ahol nem nézik nagyon (BVK, MÁV, múzeumok, stb) tudod haszálni, nincs ráírva, hogy mostantól nem érvényes. :-P )
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha júniusban szűlök, de fel akarjuk venni a szocpolt, és áprilisban indítjuk a hitelkérelmet, össze lehet ezt hangolni?

Vagy akkor már nem számít be öner?nek a szocpol? Vagy csak akkor lehet elkezdeni konkrétan a hitelkérelmet, ha megvan a baba??? És ha most elindítom, és van öner?, akkor attól júniusban megkapom a szocpolt? Bocsi ha túl bonyolúlt...

Legjobb válasz: A szocpolnak van egy megelölegezö hietlje is. ezt 2 leendö gyerekre is meglehet kérni. ha a hasadban van az nem számit még gyereknek. de ha az egy megszületik már csak egyre kapod. így ha akartok két gyereket akkor minél elöbb kérjétek meg 2 gyerekre a megelölegezöt.az önerös részt nem tudom.

A szocpolnak van egy megelölegezö hietlje is. ezt 2 leendö gyerekre is meglehet kérni. ha a hasadban van az nem számit még gyereknek. de ha az egy megszületik már csak egyre kapod. így ha akartok két gyereket akkor minél elöbb kérjétek meg 2 gyerekre a megelölegezöt.az önerös részt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Használt házat veszünk, és arra nem lehet elõzõleg felvennni a szocpolt ezt tudom ez biztos..tehát a kérdés az hogy mondjuk megkapom májusban a hitelt, és ha júniusban megszülök, utána megkapom e a hitelt.. vagy ez hogyan befolyásolja a hitelkérelmemet(mert tudom, hogy a szocpol önerõnek számít)

Szerintetek, ha júniusban nyelvvizsgázom, és a felvi.hu-ra fel szeretném tölteni az eredményt július 10-ig, de a bizonyítvány addig nem készül el, elég ha a nyelvvizsgaközpont ad egy bizonylatot, és azt töltöm fel?

nyelvvizsga, bizonyítvány

Legjobb válasz: Érdeklõdd meg, hogy bele tudod-e számíttatni még a nyelvvizsga központnál. TELC-en pl. a május 25-én lesz vizsga, azt tutira beszámítják még, mert a bizonyítványok addigra elkészülnek.

Érdeklõdd meg, hogy bele tudod-e számíttatni még a nyelvvizsga központnál. TELC-en pl. a május 25-én lesz vizsga, azt tutira beszámítják még, mert a bizonyítványok addigra elkészülnek.
Én is telcre megyek még, azt még beszámítják:)
NEm bizonylatot!
Kizárólag a kiállított nyelvvizsga-bizonyítvány után kapható többletpont, az akkreditált nyelvvizsgáztatási hely igazolása a sikeres nyelvvizsgáról nem fogadható el nyelvvizsga-bizonyítványként, továbbá az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ sem állít ki nyelvvizsga-bizonyítványt helyettesítõ igazolást!
A kérdező hozzászólása: köszi, végül telcre megyek.

Ha június 19-re vagyok kiírva, és jelenleg is dolgozom, de elmegyek februártól táppénzre, akkor is a bruttómból számolják majd a TGYS-t?

A bruttó munkabérbe beletartozik a túlóra is, vagy csak a havi fix bruttó? És a táppnzt is csak a fix bérb?l számolják?

Legjobb válasz: Minden kifizetett jövedelem beleszámít, a túlóra, a jutalom, a ruhapénz, stb. is. Mindenképp a 2009. évi bruttódból számolják a TGYÁS-t, ahogy a táppénzt is.

Minden kifizetett jövedelem beleszámít, a túlóra, a jutalom, a ruhapénz, stb. is. Mindenképp a 2009. évi bruttódból számolják a TGYÁS-t, ahogy a táppénzt is.
A tgyás és gyed alapja a tavalyi bruttó teljes átlagfizetésed lesz (minden túlóra, jutalom, stb beleszámít). A táppénz ugyanígy, de ott lehet, hogy elmúlt fél év, azt nem tudom biztosan, de bruttó átlagbérbõl számolják.
a táppénzt a megelõzõ két évi bruttó bérbõl számolják (ami a bérlapodon is rajta van) függetlenül attól, hogy milyen jogcímen kaptad. a tgyás alapja ugyanaz mint a táppénzé, csak a tgyás 70%, a táppénz meg 60%.

Febr.15-ig lehet jelentkezni bárhova a felsőoktatásban, de ahova legjobban szeretnék menni, oda egészen júniusig is lehet jelentkezni. De mivan, ha oda nem vesznek fel?

Most máshová is jelentkezzek, de viszont ha máshova felvesznek, oda már nem tudok menni. Mi tév? legyek ?

Legjobb válasz: Ha jól sejtem (javíts ki, ha rosszul értelmezem!), akkor: ahova júniusig lehet jelentkezni, az OKJ-s képzés. Ha beadod egyetemre is a jelentkezést (most), és valahova fel is vesznek, attól te még dönthetsz úgy, hogy nem egyetemre akarsz menni, hanem az OKJ-t kezded el, ha oda is felvettek.

Ha jól sejtem (javíts ki, ha rosszul értelmezem!), akkor: ahova júniusig lehet jelentkezni, az OKJ-s képzés. Ha beadod egyetemre is a jelentkezést (most), és valahova fel is vesznek, attól te még dönthetsz úgy, hogy nem egyetemre akarsz menni, hanem az OKJ-t kezded el, ha oda is felvettek.
A kérdező hozzászólása: nem, ahova be kell adni elõbb, az is felsõfokú szakképzés, vagyis okj-s képzés :( de azért félek h mivan ha ugye a másikra nem vesznek fel, most meg nem adtam be mást, amiatt, mert oda akarok menni

Koldok Pc-t jövöheten megcsinaltatom de mivel kozeledik a nyar igy szeretnék juniusba már strandra menni de hallottam h nem szabad menni 2honapig. Ez igaz? Micsinaljak? Melyik gyogyul gyorsabban ha lovik v szurjak? Teljes gyogyulas mennyi idő?

Legjobb válasz: Ha szúrják, gyorsabban és szebben gyógyul, de ebben az esetben csináltasd szerintem õsszel..barátnõmnek most fél éves és még mindig gennyedzik neki, így nem is mehet strandra, pedig ápolja rendesen. Nem érdemes köldökpc-t nyáron csináltatni nem csak a strand, az izzadás miatt sem.

Ha szúrják, gyorsabban és szebben gyógyul, de ebben az esetben csináltasd szerintem õsszel..barátnõmnek most fél éves és még mindig gennyedzik neki, így nem is mehet strandra, pedig ápolja rendesen. Nem érdemes köldökpc-t nyáron csináltatni nem csak a strand, az izzadás miatt sem.

Hogy vállalhatok nyári munkát ha az idén érettségizem, és ezért csak június 30-ig kaptam az iskolalátogatási papírt, de jelentkeztem egyetemre, de azt hogy felvettek-e csak júliusban tudom meg. Valamilyen papír kell hozzá?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. Nem vagyok benne biztos, de én úgy gondolom, hogy iskolalátogatási papír kell a diákmunkához. De még egyszer mondom, hogy nem biztos.

Ez engem is érdekelne. Nem vagyok benne biztos, de én úgy gondolom, hogy iskolalátogatási papír kell a diákmunkához. De még egyszer mondom, hogy nem biztos.
Nekem a Meló diákhoz elég volt a i diákigazolványom, esetleg próbáld meg, hátha elég az, mert ugye azon az van, hogy 2013/14-es tanév, és ha minden igaz az diák nyár végéig diáknak számít! Vagy október 31ig, ebben nem vagyok biztos! De sztem melodiak.hu-n találsz infókat:)
október 31-ig diáknak számít.

Júniusig lehet ha nem is teljesen kockahasam, de izmos ha edzek és figyelek az étrendre? 160 cm vagyok és 49kg de izmos testalkatú, csak a hasamra kéne edzeni

Legjobb válasz: Jah, addig simán, csak rendszeres edzés kell hozzá, és tudatos táplálkozás! Húzódzkodás, fekvõtámasz, kerékpározás... igazából a fegyencedzés szerintem ami a leghatásosabb.

Jah, addig simán, csak rendszeres edzés kell hozzá, és tudatos táplálkozás! Húzódzkodás, fekvõtámasz, kerékpározás... igazából a fegyencedzés szerintem ami a leghatásosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!

Ha ősszel leérettségizek pl. matekból középszinten és bioszból emeltszinten, de nem sikerülnek jól, júniusban (a többi érettségivel egyidejűleg) megismételhetem őket?

Legjobb válasz: Nem. Ugyanabban a tanévben szintemelõt tehetsz (tehát középszint után emelt szint), de javítót nem. Ha már elballagtál, onnantól annyiszor mész, ahányszor akarsz.

Nem. Ugyanabban a tanévben szintemelõt tehetsz (tehát középszint után emelt szint), de javítót nem. Ha már elballagtál, onnantól annyiszor mész, ahányszor akarsz.
A kérdező hozzászólása: és az emeltszinttel mi a helyzet?
Ez, amit elmondtam. Tehát, most leszel végzõs. Õsszel emelt szintet teszel bioszból és matekból, akkor te ezt júniusban már nem ismételheted, mert az javító vizsga. Olyat csinálhatsz, hogy szintemelõ vizsga, tehát õsszel középszint, és utána emelt szint. De amint leérettségizel mindenbõl, és megszûnik a gimis jogviszonyod, abból és annyiszor és olyan szinten mész érettségizni, amibõl, ahányszor és amilyen szinten akarod. De a gimi alatt biztos, hogy nem lehetséges.

Ha mar ket honapja nemszedem a fogamzasgatlot, most a Juniusi honap a harmadik! Tegnap is akcioztunk a parommal, de Szombaton lessz az a 14-dik napom menzesz elso napjatol szamolva! Mennyi az eselyem?

Ha sikerul milyen folyasok utalhatnak arra hogy terhesvagyok?

Legjobb válasz: A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!