Találatok a következő kifejezésre: Ha júliusban a baba, (7 db)

Ha júliusban érkezik a baba, milyen babakocsit érdemes vásárólni? Lábzsákot+bundazsákot ráér ősszel beszerezni?

Legjobb válasz: Ráérsz, bár a legtöbb új kocsihoz van gyárilag. Mindenképpen olyat vegyél ami teljesen elfektethetõ, de késõbb emelheted a fejrész! Ha használtan veszed kérdezz rá van-e hozzá lábzsák, esõponyva.

Ráérsz, bár a legtöbb új kocsihoz van gyárilag. Mindenképpen olyat vegyél ami teljesen elfektethetõ, de késõbb emelheted a fejrész! Ha használtan veszed kérdezz rá van-e hozzá lábzsák, esõponyva.
A kérdező hozzászólása: vízszintesig dönthetõ az oké.külön lehet venni hozzá lábzsákot, most így akciós.köszi szépen a választ.
Nálunk is júliusban érkezik, mi olyat vettünk amiben minden volt, szerintem igy olcsóbb, meg igy biztos kapsz ugyanolyat mint a babakocsi. Mi rengeteg üzletet körbejártunk, 2-õt találtunk ami nagyon jó és olcsó bolt. Nézelõdjetek sokat.
Szia! Két gyerekem van. Amikor az elsõ született júniusban vettünk neki egy klassz kis " városi" babakocsit, amit 6 hónapos korára kinõtt. Ekkor vettünk neki Bergon babakocsit, igaz nagy, de jó tágas, kényelmesen elfért benne a kisfiam a téli ruházatban is, még két éves korábban is ha elaludt séta közben el tudtam kényelmesen fektetni. Ajánlom azt a típust aminek két kereke bolygósítható és igény szerint fixálható is, mert könnyû vele sétálni nem szakad le a karod hogy minden szögletnél emelgetni kell mint amelyiknek mind a négy kereke fix.
Nekem fix kerekes van, de ha a kar jól be van állítva nekünk megmutatták, hogy eléggé lent kelllegyen akkor szinte erõ semkell a megemeléséhez.Sajna látom a kismamákat, hogy jól a derekukhoz állítják a karmagasságát, pedig lentebb kell és így tényleg tök nehéz.A mienk jó rugózású a padkát meg sem érezzük ezt a bolygós nem tudja nem beszélve arról, hogy a bolygós kerék sokkal érzékenyebb.Elõször mi is a bolygósat néztük de meggyõztek minket, hogy ez jobb és tényleg jobb.Ha megnézed minden kategórián felüli kocsit csak ilyen kerékkel csinálnak.

Július 14-vel a bank (FHB) felbontotta a jelzáloghitelt, kb. mennyi idő mire kijön a végrehajtó? Kb 8, 5millió forintos tartozásról van szó, ha árverezik a házat nem fogja fedezni, akkor mindent visznek?

Legjobb válasz: Ha már a házat értékesítették,és még így sem fedezi a költségeket,akkor mennek rá a egyéb érték tárgyakra.PL: ha van persze: nyaraló,autó,ha még mindig nem elég akkor jönnek a lakásban megtalálható egyéb tárgyak!Bár megmondom õszintén én még nem hallottam,hogy valakit így teljesen megkopasztottak volna! De nem azt mondom,hogy nem volt ilyen....

Ha már a házat értékesítették, és még így sem fedezi a költségeket, akkor mennek rá a egyéb érték tárgyakra.PL: ha van persze: nyaraló, autó, ha még mindig nem elég akkor jönnek a lakásban megtalálható egyéb tárgyak!Bár megmondom õszintén én még nem hallottam, hogy valakit így teljesen megkopasztottak volna! De nem azt mondom, hogy nem volt ilyen....
Nem kell mindent készpénznek venni amit a TV-ben leadnak..A legtöbb hírt sokkal jobban felfújják mint ahogy a valóságban történt..Bár én nem láttam azt amit írtál, de több olyan "hír" volt a TV-ben amirõl a végén kiderült, hogy nagyobb a füstje mint a lángja... De mint írtad, eddig csak a bank bontotta fel a szerzõdést.Ha még nem kaptatok a végrehajtástól papírt akkor még van esélyetek a behajtó cégnek(a szerzõdés felbontása után egy behajtócéghez kerül az ügyetek) írni egy kérelmet a részletfizetésrõl...Elsõsorban a pénz visszaszerzése a céljuk, és nem az, hogy az utcára tegyen bárkit is...Elõfordul, hogy valakitõl tényleg elviszik a házat, de nem 1-2 hónap után, hanem többszöri figyelmeztetés, és "nem fizetek akkor sem"szöveg után... Írjál levelet, és kérd a részletfizetési lehetõséget...Ha megkapod azt viszont mindenképpen fizetni kell...
A kérdező hozzászólása: #jelzáloghitelszerzõdést
A kérdező hozzászólása: És ami múltkor a tv-ben volt? Az kamu? És akkor addig maradhatnak míg nem értékesítik a házat? Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, hanem 1 közeli ismerõsömrõl, az a gond, h teljesen eladósodtak, villany is ki van kötve már, gáz is, kábel tv, minden...víz korlátozva, a férjnek nincs munkája, a feleség pedig rokkantnyugdíjas, kb 100ezer most a törlesztõ és 14év van még, ezt lehetetlen fizetni, ja és 55évesek, kb fél éve nem fizetik a törlesztõt. Erre már nem hinném, h van megoldás, segítséget nem hajlandók kérni, mert az ciki... De akkor "legalább" pár hónapig van még hol lakniuk... Egyébként Híradóba volt, h egyik pillanatról a másikra kilakoltattak 1 családot...
A dolog átfutása minimum fél év, de ismerek olyat ahol már 4 éve húzódik az ügy. Ha a ház nem fedezi az adósságot, akkor egyéb ingóságokat foglalnak le, és a nyugdíj harmadát is le fogják tiltani.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogyan, de még mindig megvan a ház....
Szerintem még mindig nem késõ a követeléskezelõvel egyezkedni. A legrosszabb az ha az adós nem csinál semmit.

Mennyi költőpénzt érdemes vinni Graz-ba 5 napra (július eleje), ha a szálláshelyen reggelit kapunk, de a többiről nekünk kell gondoskodni, és szuvenírt is szeretnék?

Úgy tudom, nincs f?zési lehet?ség a szálláshelyen.

Legjobb válasz: huuu.jo kérdést tettél fel.van akinek 150 000 se elég,van akinek 50 000 sok.mennyi idös vagy azt sem irtad,meg hogy hàny személy.ja meg hogy osztàly kiràndulàs,vagy privàt.... ha iskolàsrol van szo,nem hiszem hogy 30 ooo-nél több kell,ha felnött akkor jo ha van 50 000 forint bevàltva.persze egy személyre szàmolva.én 2 évvel ezelött voltam Görögorszàgba 10 napra 20 ooo forinttal,szinte semmire sem volt elég...MOSTSvàjcban élek,egy hétre forintra àtszàmolva itt biztos kell 75 ooo egy turistànak.de ez orszàgtol függ,melyik,milyen gazdag.....jo nyaralàst!!!!!!

huuu.jo kérdést tettél fel.van akinek 150 000 se elég, van akinek 50 000 sok.mennyi idös vagy azt sem irtad, meg hogy hàny személy.ja meg hogy osztàly kiràndulàs, vagy privàt.... ha iskolàsrol van szo, nem hiszem hogy 30 ooo-nél több kell, ha felnött akkor jo ha van 50 000 forint bevàltva.persze egy személyre szàmolva.én 2 évvel ezelött voltam Görögorszàgba 10 napra 20 ooo forinttal, szinte semmire sem volt elég...MOSTSvàjcban élek, egy hétre forintra àtszàmolva itt biztos kell 75 ooo egy turistànak.de ez orszàgtol függ, melyik, milyen gazdag.....jo nyaralàst!!!!!!
SZia. En csak magambol tudok kiindulni. Mi ( 4 szemely ertendo) tavaly Gorogorszagban voltunk teljes ellatason. Vittunk magunkal 1 hetre 1000 eurot, de abbol csak a felet koltottuk el. Viszont, ha ti csak reggelit kaptok, es nincs lehetoseg fozesre, akkor szerintem minimum 500 euro kell. Persze attol is fugg, hogy hol ebedeltek meg vacsoraztok. Nem mindegy, hogy egy ilyen kajasatorban vesztek 2 db virslit kenyerrel, vagy elmentek mondjuk egy etterembe. Meg ugye ha korul akartok nezni akarva-akaratlanul es meglattok dolgokat ami megtetszik es meg szeretnetek venni...legyen az egy karkoto, nyaklanc, akarmi. Ha gyerekekkel mentek ott fel kell keszulni, hogy fagyit akarnak, szomjasak stb. Bar egyentol fugg, hogy ki mire szeret kolteni es mennyit. Szemely szerint en ugy gondolom, hogy egy 4 fos csaladnak egy 500 euro kell, foleg, hogy csak reggelit kaptok. Ez az en velemenyem.


Ha valaki tanítóra jelentkezik, de nem küldte el május 31-ig a tüdõszûrõi vizsgálatot, és az egészségügyi alkalmassági vizsgalapját akkor még elküldheti július 10-ig az OH-ba?

Vagy csak azok küldhetik el május 31 után, akinek még nem volt meg a lapja? Mert itt pl. május 31 van. Rem. nem érvénytelen a jelentkezés!

Legjobb válasz: Ugyabebbe a helyzetbe vagyok!Veled mi tortent?

Ugyabebbe a helyzetbe vagyok!Veled mi tortent?

Tavaly júliusban regisztráltam a munkaügyiben pályakezdőként. Most szeretném kiváltani a Start kártyát. Elég ha APEH-ba megyek az igénylőlapot kérni, kitölteni, vagy előtte a Munkaügyibe is be kell mennem valaminek?

Kilátásban van egy fix meló, és ezért kellene

Legjobb válasz: Ha a start (pályakezdõ) kártyát akarod kiváltani, akkor nem kell munkaügyis igazolás. Viszont kell a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat. Ha a Start bónusz kártyát, akkor kell a munkaügyis igazolás.

Ha a start (pályakezdõ) kártyát akarod kiváltani, akkor nem kell munkaügyis igazolás. Viszont kell a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat. Ha a Start bónusz kártyát, akkor kell a munkaügyis igazolás.
Csak akkor váltsd ki, ha nem csak kilátásban van, hanem meg is kapod.

Jniusban nemvolt menzim. Julius elejen Dubhaszton tabblettat szedtem 7-napig.15-diken megjott a menzim. Lehet baba ha?

25-diken,26-dikan,27-diken is eggyuttvoltunk a parommal?27-diken mar ejfel utan ejszaka kettokor azaz mar 28-dikan ma voltun aggyutt-a 14-dik napomon.Remenykedhetek?

Legjobb válasz: Ha átlag 28 napos a ciklusod, akkor most lehetsz középidõben, tehát van rá esélyed. Azt nem tudom, hogy az említett hormonbogyónak milyen hatása lehet, de gondolom csak az elmaradt menzit akarta meghozni vele a doki és a mostani ciklusodat nem zavarta össze. Ha csinálnál ovu tesztet, vagy hõmérõznél, akkor esetleg kicsit pontosabban is be tudnád határolni a pé idejét. Vagy ha megérzed a peteérést,ill a folyásodra figyelsz, az is segít nagyjából behatározni, hogy mikor vagy a legtermékenyebb.

Ha átlag 28 napos a ciklusod, akkor most lehetsz középidõben, tehát van rá esélyed. Azt nem tudom, hogy az említett hormonbogyónak milyen hatása lehet, de gondolom csak az elmaradt menzit akarta meghozni vele a doki és a mostani ciklusodat nem zavarta össze. Ha csinálnál ovu tesztet, vagy hõmérõznél, akkor esetleg kicsit pontosabban is be tudnád határolni a pé idejét. Vagy ha megérzed a peteérést, ill a folyásodra figyelsz, az is segít nagyjából behatározni, hogy mikor vagy a legtermékenyebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!