Találatok a következő kifejezésre: Ha július szeretnék csak (2 db)

Ha július 31-ig szeretnék csak dolgozni, akkor az éves szabadságomnak csak az erre az időszakra eső hányadát vehetem ki, vagy az egész éveset?

Legjobb válasz: Én úgy tudom az egész éveset. Én legalábbis így veszem ki két hét múlva kezdõdik. De nem tudom, hogy a munkahely beleszólhat-e, csak nálunk ilyen humánusak vagy ezt írta elõ a törvény.... :)

Én úgy tudom az egész éveset. Én legalábbis így veszem ki két hét múlva kezdõdik. De nem tudom, hogy a munkahely beleszólhat-e, csak nálunk ilyen humánusak vagy ezt írta elõ a törvény.... :)
Törvény szerint az egész éves szabadság jár! Én is most megyek szabira és utána jártam! Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nektek is nagyon boldog babavárást!!!

Barátomnak július 25-én lesz a 18. szülinapja. Még csak alig 3 hónapja vagyunk együtt, de szeretnék venni neki valami olyat, ami kicsit különleges vagy ha nem is legalább maradandó. Mi legyen az?

Legjobb válasz: Ha szereti az ékszereket,akkor pl. egy ezüst karkötõ,amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak,amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.

Ha szereti az ékszereket, akkor pl. egy ezüst karkötõ, amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak, amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.
elsõre én is vmi garvírozottat mondanék...(póló, határidõnaoló..) + 1-2 ötlet: http://www.ajandekozz.hu/ajandekok.php?alkateg_id=17
bocsi..gravírozottat akartam írni.....
közös kép elõhivatása rámába, vagy esetleg tõled egy párna amivel éjjel aludhat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!