Találatok a következő kifejezésre: Ha jövő kellene megjönnie és (2 db)

Ha szombaton kellene megjönnie, és holnaptól iszom citromlevet, akkor van esély rá, hogy mondjuk áttolódjon jövő hétre? Vagy elkéstem már vele?

Legjobb válasz: Ugye nem hiszed, hogy a citromlé képes beleszólni egy olyan komplex, összetett, többféle hormon által vezérelt rendszerbe, mint a nõi nemi ciklus? :-) A citromlé pont annyira hatásos, mint a ráolvasás: semennyire. Hormontartalmú gyógyszerekkel lehet csak beleszólni a nemi ciklusodba. Hadd ne írjam le részletesen, hogy miért. Kisregény lenne.

Ugye nem hiszed, hogy a citromlé képes beleszólni egy olyan komplex, összetett, többféle hormon által vezérelt rendszerbe, mint a nõi nemi ciklus? :-) A citromlé pont annyira hatásos, mint a ráolvasás: semennyire. Hormontartalmú gyógyszerekkel lehet csak beleszólni a nemi ciklusodba. Hadd ne írjam le részletesen, hogy miért. Kisregény lenne.
Ha citromlevet iszol akkor több mennyiségû C.vitamin kerül a szervezetedbe, de ez nem fogja befolyásolni a menstruációdat.
a jó hír hogy nem késtél el vele. a rossz pedig hogy ez egy humbug, nem tudod citromlével befolyásolni.
ez a varázslat nem fog mûködni a kóla sem jó fogamzásgátlásra akkor se ha több millió idióta használja rá
A citromlé ne elég, össze kell keverni tejjel és étolajjal meg vörösborral egyenlõ arányban és azt kell meginni. Ez garantáltan használ :)
Nyáron fesztivál elõtt két héttel naponta több liter citromos vizet ittam meg, aminek nem lett semmi eredménye, viszont a vártnál korábban megjött, szerencsére. :-)
A kérdező hozzászólása: hát, köszi, elég egyhangú válaszok :D de még reménykedem, hogy a természet elintézi, hogy felszabadultan élvezhessem a hétvégét :)
A természetben és magadban bízhatsz, a citromlé max. c vitaminnal lát el ehhez :=) Ha nagyon hiszel benne, talán segít, de az is lehet, hogy éppen a nagy stresszelés miatt fog hamarabb is megjönni.

Ha jövő hétvégén kellene megjönnie és múlt héten volt a sex, kb mikor jelentkeznek az első tünetek?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik,tegnap hasmenésem volt,egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)

Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik, tegnap hasmenésem volt, egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)
Ez mindenkinél változó. Van, aki szinte semmit se vesz észre hetekig, nekem nem volt szerencsém, én szinte a beágyazódás után rosszul voltam. A legjellemzõbb tünetek a hányinger, a mellfeszülés (akár kimondottan fájhat is), a mellek növekedése, hasfájás, gyengeség, álmosság. Hasmenés is elõfordul, de az ellenkezõje, a székrekedés is. Mindenki másképp reagál. A teszteknek pedig nem kell feltétlenül hinni. Ha pozitív, az biztos, de ha negatív, az eléggé bizonytalan. Nekem már hasi uh-val látszott a babóka, mikor a teszt is kimutatta végre. Pedig állítólag jó minõségû tesztet használtam. Amúgy nekem a lovam tudta elõször, elkezdett velem sokkal figyelmesebb, gyengédebb lenni, akkor még én se tudtam. Õ már igen. :-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!