Találatok a következő kifejezésre: Ha jövő kellene megjönnie (5 db)

Ha szombaton kellene megjönnie, és holnaptól iszom citromlevet, akkor van esély rá, hogy mondjuk áttolódjon jövő hétre? Vagy elkéstem már vele?

Legjobb válasz: Ugye nem hiszed, hogy a citromlé képes beleszólni egy olyan komplex, összetett, többféle hormon által vezérelt rendszerbe, mint a nõi nemi ciklus? :-) A citromlé pont annyira hatásos, mint a ráolvasás: semennyire. Hormontartalmú gyógyszerekkel lehet csak beleszólni a nemi ciklusodba. Hadd ne írjam le részletesen, hogy miért. Kisregény lenne.

Ugye nem hiszed, hogy a citromlé képes beleszólni egy olyan komplex, összetett, többféle hormon által vezérelt rendszerbe, mint a nõi nemi ciklus? :-) A citromlé pont annyira hatásos, mint a ráolvasás: semennyire. Hormontartalmú gyógyszerekkel lehet csak beleszólni a nemi ciklusodba. Hadd ne írjam le részletesen, hogy miért. Kisregény lenne.
Ha citromlevet iszol akkor több mennyiségû C.vitamin kerül a szervezetedbe, de ez nem fogja befolyásolni a menstruációdat.
a jó hír hogy nem késtél el vele. a rossz pedig hogy ez egy humbug, nem tudod citromlével befolyásolni.
ez a varázslat nem fog mûködni a kóla sem jó fogamzásgátlásra akkor se ha több millió idióta használja rá
A citromlé ne elég, össze kell keverni tejjel és étolajjal meg vörösborral egyenlõ arányban és azt kell meginni. Ez garantáltan használ :)
Nyáron fesztivál elõtt két héttel naponta több liter citromos vizet ittam meg, aminek nem lett semmi eredménye, viszont a vártnál korábban megjött, szerencsére. :-)
A kérdező hozzászólása: hát, köszi, elég egyhangú válaszok :D de még reménykedem, hogy a természet elintézi, hogy felszabadultan élvezhessem a hétvégét :)
A természetben és magadban bízhatsz, a citromlé max. c vitaminnal lát el ehhez :=) Ha nagyon hiszel benne, talán segít, de az is lehet, hogy éppen a nagy stresszelés miatt fog hamarabb is megjönni.

Ha fáj alul a pocim, jövö héten kellene megjönnie 11-én most csináltam tesztet de negatív lett. Minden szagtol öklendezek, meg ez az alhasi nyilalás... Ez a baba lenne? De akkor a teszt miért ne m mutatta ki?

Legjobb válasz: Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelõtt elõtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi elõtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem elõtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek. A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!

Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelõtt elõtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi elõtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem elõtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek. A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!
Sziasztok!Én is felvettelek benneteket, ha bármi kérdésetek van, írjatok!!25hetes kismami
Sziasztok Lányok! Nekem ugyanezek a tüneteim, de még nem tesztelek, csak ha esetleg nem jönne meg. Mi 3 hónapja próbálkozunk, akkor hagytam abba az antibébit. Felvettelek titeket msn-re([email protected])ha nem baj, ott tudunk dumcsizni.
A kérdező hozzászólása: felvettelek [email protected]
A kérdező hozzászólása: Én még csak azaz mi még csak most kezdtünk próbálkozni
Igen, és már nagyon várjuk. :-) Ha most se jön össze (kemény 3 hónapja próbálkozunk:-) ) akkor elmegyek orvoshoz, hogy nézze meg mûködöm-e.
A kérdező hozzászólása: ElsQ válaszolo nincsen kedved tartani velem a kapcsolatot msn-en keresztül? Megoszthatnánk egymással tapasztalatainkat is.? szerinted ?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat elsQ válaszolo neked is elsQ baba lenne?
Elolvastad a tezstet??? A legérzékenyebb tesztek is cssak a mensi ideje elõtt 1-2 nappal mutatják ki!!!! Most lehet a beágyazódás, ami miatt még nemigen öklendeznél...Az alhasi nyilalás lehet a beágyazódás. Ha most történik, akkor most kezd el növekedni a hcg szinted és kb 5-6 nap múlva lesz akkora mértékû, hogy a teszt is kimutatja. Légy türelmes, sok sikert!!
ja, msn címem: [email protected] 25hetes kismami
Nekem is kedden nem kéne megjönnie, és néha be-be szúrkál, nem tudom. Van más tüneted is?
A hasszurka az a tágulástól van és ha nem szedsz gyógyszert minden hónapban van max nem figyeled. A méhfal ahogy vastagszik az izmok tágulnak és szurkál, aztán a mensikor abba marad majd a köv period közepén megint elkezdi.
A kérdező hozzászólása: két napja érzékeny a mellbimbóm, de ennyi. Sajnos a gyakori pisilésre se tudok hagyatkozni, mert az alapból is van.A hasszúrka tegnap elviselhetõ volt, de ma eléggé érzem. Neked van valami tüneted? Mióta próbálkoztok? Én október óta nem szedem a bogyót. Mikor tesztelsz elõször? mivel?
Nekem is hétõ-kedd környékén kellene megjönnie. Nálam egy hete hányinger (fõleg délutánonként, de ma pl egész nap), pár napja iszonyatos cicifájás, a mellbimbómhoz pl hozzá sem tudok érni, még fürdés közben is épp, hogy alig érintem annyira fáj. MOndjuk menszesz elõtt szokott fájni, de ennyire nem. Meg megnõtt a cicim. De hát az is lehet emiatt ugye. Napjában többször érzem, hogy kifejezetten hõemelkedésem van (nem hõmérõzöm), aztán az sitty-sutty eltûnik. Ma pl. délelõtt éreztem, de tegnap és azelõtt pedig délután. Fejfájás, szédülés de ez szerintem a hideg-meleg fronttól van. És nem jöttek ki a ragyáim sem, amik pedig egy héttel a menszesz elõtt szoktak jelentkezni. Hát ennyi, mondjuk ettõl még simán megjöhet. :)
Jaigen, a hasam is fáj picit, néha a bal, néha a jobb oldalon érzek pici szúrást.

Ha jövő hétvégén kellene megjönnie és múlt héten volt a sex, kb mikor jelentkeznek az első tünetek?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik,tegnap hasmenésem volt,egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)

Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik, tegnap hasmenésem volt, egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)
Ez mindenkinél változó. Van, aki szinte semmit se vesz észre hetekig, nekem nem volt szerencsém, én szinte a beágyazódás után rosszul voltam. A legjellemzõbb tünetek a hányinger, a mellfeszülés (akár kimondottan fájhat is), a mellek növekedése, hasfájás, gyengeség, álmosság. Hasmenés is elõfordul, de az ellenkezõje, a székrekedés is. Mindenki másképp reagál. A teszteknek pedig nem kell feltétlenül hinni. Ha pozitív, az biztos, de ha negatív, az eléggé bizonytalan. Nekem már hasi uh-val látszott a babóka, mikor a teszt is kimutatta végre. Pedig állítólag jó minõségû tesztet használtam. Amúgy nekem a lovam tudta elõször, elkezdett velem sokkal figyelmesebb, gyengédebb lenni, akkor még én se tudtam. Õ már igen. :-))

Júl.30-án jött meg utoljára, elvileg jövő héten (vagy már most) kell újra megjönnie, de NAGYON NEM VÁROM! Ha terhes lennék, mit kellene már éreznem?

Legjobb válasz: álmosság, mellfeszülés, hányinger. vagy épp semmit, mert nekem a mellfájáson kívûl semmi bajom, és 2 hete kimutatta a teszt, hogy pozítiv. Már csináltam 4 et, de mindegyik erõs pozítiv. Most kezdek fáradtabb lenni, van úgy hogy elõbb alszom mint a kisfiam! Érdekes mert az elsõnél hányingerem volt.

álmosság, mellfeszülés, hányinger. vagy épp semmit, mert nekem a mellfájáson kívûl semmi bajom, és 2 hete kimutatta a teszt, hogy pozítiv. Már csináltam 4 et, de mindegyik erõs pozítiv. Most kezdek fáradtabb lenni, van úgy hogy elõbb alszom mint a kisfiam! Érdekes mert az elsõnél hányingerem volt.
Szerintem korai lenne még álmosságot meg ilyeneket éreznie...!!! Inkább csak hasszúrka, cici feszülés, de az sem feltétlen! Kinek van, kinek nincs!szorítok :-)
Semmit nem kell még érezned 1 héttel a mensi elõtt. Igazából ha most összejött, akkor is csak mostanság kezd beágyazódni, addig pedig semmi tünet nincs. Utána lehet fáradtság, mellfeszülés, hasszúrka, mindjárt megjön érzés, ilyesmi. De csak lehet! Nem feltétlenül kell bármit érezni a késésig. A mellfeszülés, mindjárt megjön dolog éppúgy lehet a közelgõ mensi jele is, fáradtság mástól is elõfordulhat, szóvl ha bármelyiket észleled, az még nem jelent sikert. Az egyértelmûbb jelek inkább csak akkor jönnek elõ, ha már késik, de akkor az ember úgy is csinál tesztet, és kiderül. Nálam mindkét terhességnél a hányinger, szédülés, vérnyomásleesés stb. csak az 5-6 hétnél kezdõdött, és az ismerõseimnél is kb. ilyenkor, nem akkor mikor még meg sem kellett jönnie. Melyik napra is nem várod pontosan? Mert nekem nem egyértelmû, hogy akár most is, mert 28 napos ciklussal számolva még lenne 1 heted.
Csak annyit éreztem, hogy meg fog jönni. Teljesen olyan érzés volt. Hányinger csak a 7. héten kezdõdött. Álmosság, fáradtság egyáltalán nem volt, sõt, sokkal kevesebbet aludtam mint azelõtt, és több energiám volt. Egyszer volt olyan, hogy szinte biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Fáradt voltam, ingerült, hányingerem volt, fájt a hasam... persze baba nem volt a dologban.. csak rákoncentrálás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!