Találatok a következő kifejezésre: Ha jól magam, (316 db)

Ha nem érzem jól magam, pánikbeteg vagyok, depressziós, ti elmennétek attól egy szilveszteri házibuliba? Főleg ahol 19, 20 éves fiatalok vannak, én 34 vagyok. Nő. és a párom ismerősei, én nem ismerem őket. De nincs kedvem úgy is?

Legjobb válasz: Én is pánikbeteg vagyok,és sajnos ennek a betegségnek az egyik tünete az,hogy senkihez,semmihez nincs kedve az embernek.Én is nehezen indulok el bárhova.Erõt kell vennem magamon,ami persze abban a pillanatban nagyon nehéz.Amikor viszont hazaérek az utamról,hülyén fog hangzani,de szinte büszke vagyok magamra,hogy megcsináltam.Szerintem menjél el,legfeljebb ha nem érzed jól magad akkor hazamész.Én mindig viszek magammal annyi pénzt,hogy bárhol vagyok és rosszul lennék,taxiba tudjak ülni. Nagyon rossz ez a betegség,igazán együtt tudok Veled érezni.Ha tudnád,hogy én már mennyit szenvedtem miatta,el sem hinnéd.Vegyél magadon erõt,hátha tényleg jó buli lesz.

Én is pánikbeteg vagyok, és sajnos ennek a betegségnek az egyik tünete az, hogy senkihez, semmihez nincs kedve az embernek.Én is nehezen indulok el bárhova.Erõt kell vennem magamon, ami persze abban a pillanatban nagyon nehéz.Amikor viszont hazaérek az utamról, hülyén fog hangzani, de szinte büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam.Szerintem menjél el, legfeljebb ha nem érzed jól magad akkor hazamész.Én mindig viszek magammal annyi pénzt, hogy bárhol vagyok és rosszul lennék, taxiba tudjak ülni. Nagyon rossz ez a betegség, igazán együtt tudok Veled érezni.Ha tudnád, hogy én már mennyit szenvedtem miatta, el sem hinnéd.Vegyél magadon erõt, hátha tényleg jó buli lesz.
Ha ez a pánikbetegség egyik tünete, akkor lehet, hogy kezdek én is az lenni.

Az iskolában megmondták h ha nem szedem ki az ajak pc-m kirugnak. Mi tegyek, ha így nem érzem jól magam az iskolában?

Hátjóó.kiszedtem

Legjobb válasz: hát megmondom neked öszintén h ilyet nem mondhat a suli, mert a személyi jogod sérülne azzal h nem mehetsz be úgy a suliba ahogy akarsz.már ha állami suliról van szó, de gondolom. csak sajnos az a baj, hogy ilyen dolgokért nehéz kiállni, fõleg ha abban a suliban szeretnél maradni. emiatt ne legyen kevesebb önbizalmad.biztos vagyok benne h ha úgy teszel, ahogy mondják, úgy is jól meg tudod csinálni magad, hogy jól nézz ki, az utcán meg aztán csináld olyanra amilyenre akarod. sajnos manapság nehezen fogadják el a különc embereket, de annyiban nekük igazuk van h az iskola, ahol az egyszerût, a mindennapit képviselik.kicsit ördögi kör, de emiatt ne legyen kevesebb önbizalmad, mert biztos vagyok benne, hogy piercing nélkül is ugyanolyan jól nézel ki mint azzal.

ja és írj az oktatási hivatalnak a honlapjukon és kérdezz rá h mennyire kötelességed az iskolának fejet hajtani!
hát megmondom neked öszintén h ilyet nem mondhat a suli, mert a személyi jogod sérülne azzal h nem mehetsz be úgy a suliba ahogy akarsz.már ha állami suliról van szó, de gondolom. csak sajnos az a baj, hogy ilyen dolgokért nehéz kiállni, fõleg ha abban a suliban szeretnél maradni. emiatt ne legyen kevesebb önbizalmad.biztos vagyok benne h ha úgy teszel, ahogy mondják, úgy is jól meg tudod csinálni magad, hogy jól nézz ki, az utcán meg aztán csináld olyanra amilyenre akarod. sajnos manapság nehezen fogadják el a különc embereket, de annyiban nekük igazuk van h az iskola, ahol az egyszerût, a mindennapit képviselik.kicsit ördögi kör, de emiatt ne legyen kevesebb önbizalmad, mert biztos vagyok benne, hogy piercing nélkül is ugyanolyan jól nézel ki mint azzal.
Az elõzõ válaszoló utolsó mondatával egyetértek. Miért néznél ki jobban egy szaros piercingtõl? Szerinted ezen múlik, ki hogy néz ki? Ugyan már!
egyébként vannak erre szabályok a házirendben, hogy iskolához illõ öltözetben jelenj meg..az egyházi suli meg pl fõleg megszabja...mi tök laza suli vagyunk, igaz h elég jóhírû, és nálunk is szólnak ha kivan a hasad vagy túl rövid a szoknyád...
A stílusod miatt nem rúghatnak ki! Szerintem!
Az hühelyég hogy személyiségi jogokat sért, és mi van akkor avval hogy egyes helyeken/országokban nem engedig a csadort stb. ami egyes embereknek vallási kellék, amit te írtál nem az. Félre ne érts nem akarlak bántani, csak hülyeséget írt a válaszadó. Minden sulinak munkahelynek van házirendje, etikai kódexe stb. amit sajna be kell tartani, ez van. Értem hogy a stílusod meg minden, de mi lenne ha kicsit visszafogottabban nyilvánítanád ki amíg suliban vagy és hétvégén, suli után, nyáron meg úgy jársz-kelsz ahogy neked tetszik. Amiatt ne legyen kevesebb önbizalmad mert nem engednek bizonyos dolgokat, sajnos ezeket be kell tartani.
1. Az iskola nem divatbemutató. És bármennyire szeretnénk úgy kinézni, amik vagyunk, sok helyen nem lehet. (on: egyetem vagy fõsulin a kutya se nézi, kin mi van. És nem szólnak be.) 2. én egyházi középiskolába jártam, és még kendõt se tehettünk a hajunkba (lányok), mert a tanárok szerint az már kalap. 3. Lehet, hogy a tanárokat zavarja, hogy felelésének mozog az az izé a szádnál (mármint a piercing) 4. Sokan a tetoválást, rockzenét, festett hajat, piercinget a garázdasággal kötik össze. (nálunk is van ilyen tanár, pedig én egyetemista vagyok) 5. Ha azt mondják, inkább vedd ki, hülyeség ilyen miatt kirúgatnod magad. Személyiségi jogok ide vagy oda, a hatalom a tanárok kezében van. 6. Ja, amúgy általános- vagy középiskola?
Hát ha egyházi suliról van szó, akkor sajnálatosan be kell tartani a házirendet, nem azért megyünk oda, h majomkodjunk. Én is ilyenbe jártam, nálunk is sok probléma volt ebbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszii:) )
Egyes iskolák azt gondolják, h attól lesz fegyelem és rend, ha nem engednek ilyesmiket. Pedig nálunk bárhogy kinézhetsz, nem lesz semmi bajod belõle, az egyik csajnak pl. zöld haja van, mégis nagyobb nálunk a fegyelem, mint máshol. Ez nem az ilyen dolgoktól függ. Szerintem menj át másik suliba, ha kirúgnak, nehezebben vesznek fel máshova.
A kérdező hozzászólása: És h írhatok neki? am ez egyházi...
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem átállítani a témát:S
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos ebbõl már voltak ügyek..Be hivatták anyut, és mondták h másnapra csináljam meg a hajam..nemcsináltam, és egésznap az igazgatóiba ültem-.-" Szóval nem akarok már botrányt, hanem inkáább elakarom magam így fogadni, ami nem megy:S
A kérdező hozzászólása: Írtam h nemcsak a piercing, hanem a hajam is..És az azért sokat számít
a pc-t ragaszd le ;) úgy már nem szólhatnak érte mert nem látszik :D

Ez baj, ha én így érzem jól magam?

Azért írtam ebbe a kategóriába, mert a kárdésem igazából az lenne, hogy szerintetek tud valaki ilyen alakkal csinosan és divatosan öltözködni? Szóval tavaly voltam 82 kg a 176 cm-hez. Azóta sikerült lefogynom 70 kg-ra. Az a helyzet viszont, hogy én így érzem jól magamat és nem akarok tovább fogyni. Most érzem jól magam a bőrömben és azért nem akarok tovább folytatni a fogyókúrát, mert már lassan eljutottam arra a szintre, hogy napi kb. 1000 kcal-t ettem, ami szeritem elég kevés. Szóval mostantől csak súlyt szeretnék majd tartani kb. 1600-1700 kca-al. Persze ez nem csokiból és chipsből jönne össze soha. :) Kicsit bonyolult lett és ezért bocsi, de remélem azért érthető vagyok. :) 18/L

Legjobb válasz: A lényeg, hogy Te jól érezd magad. A sikeres fogyáshoz pedig gratulálok. :) Így is lehetsz csinos, csak az alkatodnak megfelelõen öltözködj. Nem az a legfontosabb, hogy nézel ki, hanem az, mit sugárzol az környezeted felé. Ha van önbizalmad és jól érzed magad a bõrödben, akkor minden oké.

A lényeg, hogy Te jól érezd magad. A sikeres fogyáshoz pedig gratulálok. :) Így is lehetsz csinos, csak az alkatodnak megfelelõen öltözködj. Nem az a legfontosabb, hogy nézel ki, hanem az, mit sugárzol az környezeted felé. Ha van önbizalmad és jól érzed magad a bõrödben, akkor minden oké.
Te sokkal szebb lehetsz, mint a csontsovány vagy izompacsirta lányok! :) Nem véletlenül mondják a telt lányokra, hogy "Tömör gyönyör"! :)
Szerintem is lehetsz csinos. Járj el sportolni, futni esetleg , azzal még kicsit formásodhatsz. Gratula az eredményhez. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: Ennyi bókot már régen kaptam, köszi! :)
Nem baj, ha így érzed magad, a lényeg, hogy magadnak megfelelj, a többieket meg le kell szarni! :) Én most meghíztam egy "kicsit", de ennek ellenére merek csinosan öltözni, az, hogy most 10 kilóval több vagyok, nem jelenti azt, hogy mindenhová szabadidõruhában fogok járkálni. Bár én így nem fogadom el magam, csak kicsit ellustultam, de addig sem szabad rossznak éreznem magam. Aki szép, az szép 50 és 70 kilósan is! :)
senki se mondja rajuk hogy tomor gyonyor.:D amugymeg miert hiszed hogy csak dietaval lehet fogyni?a sport megsem fordult a fejedben?olyan lusta vagy hogy inkabb koplalsz mintsem elmenj futni?

39 évesen 19évházasság 2gyerek és +25kg után megtudtam tegnap, hogy meg lennék csalva (smiley). Ha jól vettem ki a "kedvesem" szavaiból, én vagyok a hibás. A gond az hogy valahol én is így gondolom. Elhíztam, és elhagytam magam. Szerintetek?

LEHETÕSÉGEIM:A---fogyjak le/hagyjam el B ---fogyjak le/csaljam én is C---fogyjak le/nyeljem be D---hagyjam az egészet a fenébe férjest?l/fogyókúrástól

Legjobb válasz: Bocsi hogy lefoglak tegezni, de így könnyebb írni...Csak egy pár kérdésre kellene magadban válaszolni, és te magad megfogod hozni a neked megfelelõ választ.. Te +25kg-val jól érzed magad? Szereted a férjed? Ha igen akkor is megtudnád neki bocsátani azt amit tett? (Az, hogy te elhanyagoltad magad, az az õ hibája is..)

Bocsi hogy lefoglak tegezni, de így könnyebb írni...Csak egy pár kérdésre kellene magadban válaszolni, és te magad megfogod hozni a neked megfelelõ választ.. Te +25kg-val jól érzed magad? Szereted a férjed? Ha igen akkor is megtudnád neki bocsátani azt amit tett? (Az, hogy te elhanyagoltad magad, az az õ hibája is..)
19 év sok idõ. Valószínûleg elhanyagoltátok egymást, ahogy te is írtad. Egy a kérdés, meg akard menteni a házasságot? Ha igen, akkor le kéne fogyni, vagy legalább ápoltnak, igényesnek lenni. Azért ne felejtsük el, mindannyian vizuális típusuak vagyunk, a szép még mindig jobban tetszik nekünk mint a csúnyább. 2 gyerek mennyi idõs?
Hagyd a fenébe. Aki képes megcsalni a párját, az kilók nélkül is találna kifogást. Ha nem volt képes kinyitni a száját, hogy szívem, ne haragudj de ez engem zavar, akkor menjen a levesbe.
B
en egy teljesen mas opciot valasztanek: lefogynek es megoldanam a problemat. helyre hoznam a kapcsolatot egy kis bizalommal es kedves torodessel. az biztos hogy vagy az egeszsegeddel vagy az eletstilusoddal nincs valami rendben ha 25 kg sulyfelesleged van. ahhoz nehezen tud egy ferfi (mint pl jomagam is) vonzodni.
Sajnálom kérdezõ de maximálisan te vagy ahibás ne haragudj, hogy ezt mondom.És nem bántani akarlak. Benne van, ELHAGYTAD magad, na most én sajnos ilyenkor ugyanezt tettem volna, vagy rosszab, kiköltöztem voln a hálószobából és amíg nem szeded magad össze addig se szex, se semmi, maximum beszélgetõpartnerek lennénk.Sajnos ez az általános, hogy házasságban nem adtok magatokra, elhíztok, nõiességetek eltûnik, nem úgy szexeltek, ne csodálkozzatok, én sem csodálkozom, hogy 70%-os a válási ráta, ezért nem akarok nõsülni, mert tisztelet a kivételnek, hálátlanok a lányok sajnos, mi mindent megadunk nektek, ti meg leültök és elhagyjátok magatokat, mondom tisztelet a kivételnek. Most egy baromi õszinte pasi véleményét hallod, tuti én leszek, most a fekete bárány, de én nem áltatlak, hogy ha szeret elfogad így is, a párodnak szex közben gondolj bele milyen érzés amikor undorral gondol rád :(
D
fogyj le, de ne a férjed miatt, az az "emberszabású" szóra sem érdemes viszont... - magas vérnyomás - szív- és érrendszeri betegségek - cukorbetegség - magas koleszterinszint - stb. stb. stb. na, ezért nem jó a túlsúly
különben is hülyeség ezen vitatkozni, h kinek mi a kívánatos..... ti beszuggeráltátok magatoknak, h a nõk csak az izmos pasikat szeretik..... pedig ez nem igy van :) a maci mindig jobb :D
utolsó, egyetértek :D
14-es Nem fáj az igazság, 160 cm vagyok, és 47 kg. És lepontoztalak, mert az hogy valaki felszed néhány kilót még nem oka megcsalásra. Az meg pláne ocsmány, hogy bálna. Plusz:nagy hasa lenne, úgy, hogy a farkát csak néha látja, akkor te biztosan ugyanúgy kívánnád Pedig nekem pont ilyen pasim van, szeretem, és kívánom. Ja, és én elhagynám a férjemet, kedves kérdezõ.
Már amelyik férfi megad mindent, szerintem az a ritka. Fordítva is elõfordulhat, hogy a férfi hagyja el magát, vagy hanyagolja el magát. De ekkor az értelmes nõ megbeszéli vele, vagy jó útra terelgeti, hogy pl. jobban állna neked, ha megborotválkoznál, úgy sokkal jobban kívánnálak, veszünk új cuccokat neki, kidobjuk a régi kopott alsóját, meg ilyesmi.
Igen utolsó maximálisan igazad van, mi pasik is iszonyat gyökerek vagyunk nem vagyunk különbek. Na engem nem kell noszogatni, hogy figyeljek magamra :D
Én is +20 kg vagyok a 15 évvel korábbi súlyomhoz képest, de akkor nagyon-nagyon vékony (BMI = 19) voltam. A BMI kalkulátor szerint még most is az ideális tartományban vagyok. De nem érzem jól magam és még 8-10 kg-tól meg fogok szabadulni. Nagyon jó okaim vannak, hogy miért híztam meg és nyugtathatom magam azzal, hogy ennek ellenére nem vagyok kövér és sportos a megjelenésem. De tudom, hogy a barátnõm jobban kíván, ha vonzóbban nézek ki. Jár neki, hogy törõdök magammal annyit, hogy a súlyomat kordában tartsam. De én sem érzem magam jól túlsúlyosan. Mivel a fogyás nem fog holnap reggelre megtörténni, ezért van idõd eldönteni, hogy a fogyás után mi történjen. Én sem fogadom el a megcsalást, de volt, hogy hízott a párom és nem volt hajlandó ezt észre sem venni. Ennek pedig az az üzenete, hogy nem számított neki, hogy tetszik-e nekem. Ez sarkítva azt jelenti, hogy megcsalt a Nutellával. Remélem érthetõ.
Így gondolkodik egy normális ember mint ahogy utolsó, tessék nem nyugtatni kell magunkat meg a világot szídni hanem cselekedni.
Az elmúlt 19 év alatt mondta többször is, hogy zavarja az a +25kg? Vagy nem szólt semmit és csak úgy megcsalt mert neki ez így nem tetszik? Amúgy meg hagyd ott a francba, és fogyj le ha úgy jobban éreznéd magad. Ha nem akkor ne :) 24/L
A feleség legtöbbször egyedül fõz, végzi a házimunkát, neveli a gyereket, és még munkahelye is van. És a férj? Hát dolgozik. Esetleg felfúrja a polcot, ha kell. Aztán kijelenti, hogy õ aztán mindent megadott, mindent megkapott, de a nõ nem becsülte meg, és elhagyta magát. Hát, ezt a szöveget nagyon bírom. Tökéletes kifogás.
sok ***** aki nem úgy gondolkozik, hogy egy igazi férjnek nem egy másik nõhöz kéne menekülnie ha a felesége meghízott....
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos mindenki!Rengeteg hasznos választ kaptam.Igaza van annak is aki lebálnáz, mert én is annak érzem magam.A gyerekek nagyok 17, és 12 évesek.A férjemet jobban szeretem az életemnél is....sajnos.Maximálisan megértem hogy magamnak köszönhetem.Jogos!Bár most konkrétan 32h-ja vagyok ébren, és csak ásványvíz és rengeteg cigi került a szervezetembe...Igen tudom hülye vagyok.Csak jelenleg az önsajnálat elhatalmasodott rajtam.Hol sírok, hol nevetek, néha lesek ki a fejembõl....Magamnak köszönhetem, de azért elõzmények is voltak.Valaminek történnie kellett amiért ennyire lenullázódtam.De nem jövök rá, hogy mi volt az....Õ nem foglalkozott velem, és ezért..vagy nem is tudom.Egyszer csak azt vettem észre, hogy azon gondolkodom:nini reggel van, fel kellene kelni de minek ha úgyis le kell feküdni.El kell mosogatni, de minek úgy is koszos lesz, enni kéne...a wc miatt?Õ hanyagolt el engem, vagy én õt?Bár hozzáteszem hogy ha hízna 30kg-ot, akkor sem szeretném kevésbé.Bár a férfiaknak jól áll, a nõknél ugyebár gusztustalan.Szeretnék vele megöregedni, csak attól félek hogy állandóan azt keresem hogy most vajon megcsal, vagy sem....És ez nem tesz jót egy kapcsolatnak sem.De ha lefogyok akkor jó leszek neki, vagy már elkéstem?Annyi kérdés zakatol az agyamban hogy az hihetetlen.Nem tudok enni, aludni.De jól bírom egyenlõre.Ami viszont érdekes, hogy ettõl a +25kg-tól függetlenül voltak-vannak olyan emberek, akik vonzódtak-vonzódnak hozzám.Most folyamatosan azt hallgatom, hogy bizonyítsak és akkor soha nem lesz ilyen.Na most kaptam akkora pofont, hogy észhez tértem, és semmit sem szeretnék jobban mint bizonyítani.És bosszút állni.Igen vérszomjas dög lettem, és fájdalmat akarok okozni a "konkurenciámnak".Minimum 10x erõsebbet, mint amit én kaptam.A férjem még kérdéses.Õt sajna szeretem.Bár ha ledobom(hûûû de könnyû lesz)azt a "pár" kilót, akkor az önbizalmam is helyreáll.Akkor lehet visszaadom, de mit érek el vele?Jobb érzés lesz?Ami nagyon fáj, az az hogy engem támad.Ne a múlton rágódjak, hanem a jövõbe nézzek.Csak félek a jövõtõl....nem kicsit.Õ csalt meg, õ támad én meg meghunyászkodom.Hát jó nem?Nem fordítva kellene lennie?Mit tesz egy okos nõ, aki szereti a férjét?Ne azt írjátok hogy fogyjak le, mert azt most már nagyon-nagyon tudom , hanem abba segítsen valaki hogy milyen legyek?Határozott, elnézõ, cinikus, támadó?Én szeretem 19 éve.Igaz a szerelem szeretetté szelídült, de történt valami ami miatt 6hétig a paradicsomban éreztem magam.Nem szexelt, hanem szerelmeskedett velem, minden áldott nap.Úgy nézett ahogy régen.Pedig a kilóimat nem tettem az ágy mellé...Aztán jött a tegnap, és összeomlott minden.Rettenet módon összezavarodtam.Szeretett-kívánt...aztán jött a pofon.Érti ezt valaki?
Õ támad, te meg meghunyászkodsz. Hát igen, legjobb védekezés, a támadás. De azért fordítva sem kellene lenni, hanem belátni a hibáidat, és neki is a sajátjait. Õ a könnyebb utat választotta, nem, hogy idõben megbeszélte volna veled a nemtetszõ dolgokat. Szerintem õ nagyobbat hibázott, mint te. Hol van az, hogy jóban-rosszban együtt, egymásért. Ha pl. nagyon beteg lennél, akkor is inkább megcsal? Ha még most is szeretitek egymást, akkor mindkettõtöknek meg kell változni. Neked összeszedni magad, csinosnak, ápoltnak kell lenni, otthon rendben tartani mindent, ebben a férjed is segíthet. Neki meg el kell fogadnia téged a kilóiddal is, mert azért nem könnyû leadni 25 kilót (dietetikushoz fordulj, õk tudnak segíteni egy személyre szabott étrenddel). Ha látja az egyéb változásokat, az igyekezetet az tetszeni fog neki. A bizalom már biztos megingott, de ha szereted, idõvel visszaáll. Neki is meg kell ígérnie, hogy többet nem lép félre, és te is igyekszel változni, és ebben segítsen. A bosszúállás nem jó módszer, mert csak jól felidegesíted magad azzal is. Ha meg akarod tartani a párodat, akkor ne veszekedj vele. Persze azt tudasd vele, hogy nem így kellett volna történnie, szólt volna elõbb, és változtattál volna. Tudatosítsd benne, hogy mindketten hibásak voltatok. Azt is mondd el neki, hogy csak akkor bírsz változtatni, ha melletted áll, és ha befejezi a kapcsolatát, és veled együtt küzd a közös jövõtökért.
Olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibázik. Szerintem is rossz, ha a nõ elhagyja magát (hiszen ha nem küzdesz azért, hogy megtartsd a párodat, akkor azt õ is látja rajtad, nem lehet jó érzés az sem). De szerintem a legegyszerûbb és legtiszteletlenebb (fõleg 19 év házasság és 2 gyerek után) félrelépni és a másik +25 kilójára fogni. Mindkét félnek realizálnia kell, hogy mi a fontosabb. A gyerekek, az elmúlt 19 év, a szerelem (ami talán megkopott, de hátha nem végleg)..Ha ez mind fontos, akkor lépni kell MINDKETTÕJÜKNEK! Visszacsalni szerintem dedós dolog és senki nem fogja jobban érezni magát tõle... Ne a férjedért fogyjál le, hanem mert ha visszaszerzed a saját önbecsülésedet, akkor a férjedére is több esélyed van. Ha csak érte csinálod, akkor bele se kezdjél. Írtam Neked az elõbb privátba, van egy ötletem, ami a fogyáson kívül még segíthet.;) de komolyan mondom, magad miatt fogyjál le, mert egyébként egy kínszenvedés megszabadulni 25 kilótól...
ehhez a hozzáállásom, hoz az is kell persze h szeressem a férjem és õ is engem. nálunk nem téma a súlyom, mindennap megkaom h szeret és szép vagyok, de tudom h jobban tetszettem neki 55kg-al. meg magamnak is. meg én annyival is beljebb vagyok h mi csak 7 éve vagyunk együtt, még jobban ég a tûz, de attól még oda kell figyelni szóval te döntsd el mi a fontosabb neked
Nem kötelezõ a családi élet. Aki viszont amellett dönt az ne sírjon ha megkapja a nehezét is, nem csak a happy idõket.
Sosem értettem, hogy miért az a legnagyobb probléma egy házasságban, hogy melyik fél hány kiló... De ha már itt tartunk: a férjed ugyanúgy néz ki, mint 19 évvel ezelõtt???
A.
B.
19 éve vagytok házasok, gondolom nem vagy már szerelmes. És szerintem ezzel a férjed azt mondta, hogy már meg is csalt. Vagy hogy megtenné, ha lenne rá lehetõsége.Mekkorák a gyerekek, õket hogy viselné meg? 1)fogyj le 2)csald meg 3)ha találsz valakit, aki veled élné le veled az életed további részét, hagyd is el.
Jól néznék ki, ha mindenki , aki meghízik meg lenne csalva. Ilyen ember miatt sanyargatni magad? Eszedbe ne jusson, szemét alak, ez csak kifpgás. Én tudod mit tennék, mert még teljesen fiatal vagy?? 1. Kidobnám a fenébe, engem nem alázna meg többé 2. Fogynék kcsit, egészségesebben élnék és felszednék egy normális férfit, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és nem keres kifogásokat. 24/N
Nehogy már még õ legyen a hibás a megcsalásáért, olvasok itt pár buta kommentet. Menjetek el dolgozni 39 évesen, majd otthon 1 férj, 2 gyerek. Megnézem lenne e kedvetek sportolni, stb. Örül az ember, ha beesik hulla fáradtan az ágyba. Ez megy nap nap után és csak azon eszmélsz híztál 15 kg-ot, hopp már 25-öt. Én fiatalon szembesültem ezzel, +15 kg, és nem is tudom hogyan. Egyszerûen nem jutott idõ a saját életemre! 24/N ismételten
Én az A és a B között hezitálnék. Elsõnek megcsalnám aztán megnézném a reakcióját, és ha nem érdekli akkor elhagynám. sajnos itt van 2 gyerek is úgyhogy azt nem teheted meg hogy azonnal lelépsz. próbáljátok valahogy megoldani, de ha végképp nem megy akkor váljatok el.
Már ne is haragudj, de ha egy bálna lettél, akkor nem csodálom, hogy megcsalt. Gondolj bele, ha õ 30kilóval nehezebb lenne, és nagy hasa lenne, úgy, hogy a farkát csak néha látja, akkor te biztosan ugyanúgy kívánnád... Persze, mese habbal, hagyjuk már ezt a belsõ értékes dolgot. Ha valaki nem kívánatos már azt elõbb utóbb elhagyják/megcsalják, nõk és férfiak egyaránt. Sosem értettem, hogy miért kell igénytelen bálnának lenni, és miért nem lehet lefogyni. Persze ha valaki betegség miatt jár így az más tészta. Ettõl függetlenül, egy [email protected], hogy megcsalt és nem mondta a szemedbe, hogy inkább fogyj le mert nem kíván bálnaként. Mindig könnyebb siránkozni, hogy jaj de rossz, kövér vagyok, mint megmozdulni és ledolgozni a kilókat.
fogyókúra, párterápia. ha szereted a férjed és ott vannak a gyereke is-és õ nem akar elhagyni-akkor én ezt tenném. illetve fogom is, mert az elmult 5 éveben már 3.x vagyok állapotos-ez lesz az utolsó, 15+ van rajtam. engem spec nem csaltak meg de nem is várom meg h megtöténjen, ahogy tudok, visszaszedem a formám
Utolsó, ez a helyes hozzáállás.
Szerintem egy jól mûködõ házasságban nem gond, ha felszaladnak a kilók, nem ezen múlik a kapcsolat milyensége. Én szintén 39 vagyok, 18 év házasság, 2 gyerek, és én is felszedtem kb. 20 kilót (60kg voltam 18 éve), én sajnos betegség miatti gyógyszer szedésétõl híztam meg. Persze próbálok lefogyni, de a párom így is elfogad, és szeret (különben õ is hízott, már rég nem menne rá az esküvõi öltönye). Miért gondolja, hogy te vagy a hibás? Miben vagy hibás? Abban, hogy szültél 2 gyereket, és ettõl elhíztál? Nem kíván? Vagy mi a gond? Azért elhízottan is lehet valaki csinos, ha ad magára. A kapcsolatot ápolni kell, ez közhely, de így igaz. Törõdni kell a másikkal, figyelmesnek lenni, újítani kell tudni az ágyban, vonzónak maradni. Vonzó is csak úgy tudsz lenni, ha elfogadod magad, és elhiszed, hogy így is tudsz csábítani. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne próbálj kicsit leadni a súlyodból, de legyen önbizalmad. Vegyél 1-2 dögös hálóinget, otthon is csinos legyél, vess be 1-2 új dolgot az ágyban. Nem feltétlen új pózokra gondolok, hanem az elõjátékra. Kezdeményezz te, és ne úgy, ahogy szoktál, változtass (minden apró változás jó hatású). Nem tudom, de én úgy értelmeztem a kérdést, hogy még nem csalt meg, csak elméletileg? Csak "fenyegetés" volt? Ha igen, akkor sem volt szép dolog ilyet mondani, de a férfiak már csak ilyenek, ezt könnyebb kinyögni, mint elmondani részletesen mi a gondjuk. E variáció: Fogyj le, és közben hozz helyre mindent.
Fáj az igazság, hogy lepontoztatok dundikák?
+25 kiló nem is olyan sok, de komolyan, a terhességem alatt felszedtem 14 kilót meg sem látszott, szülés után volt rajtam még 10 nem is látszott. Visszatérve mindkét fél hibás ha egy kapcsolatban problémák merülnek fel.Nyilván nem használt az sem, hogy elhanyagoltad magad, meghíztál, de azért valakit megcsalni mert meghízik, ott más gond is van.Le kéne ülni megbeszélni a dolgot, és magasban is el kéne rendezned jól érzed-e így magad a bõrödben, szereted-e még, mit szeretnél. Az pedig [email protected] duma, hogy csak te vagy a hibás, a fõ hibás a férjed, nehogy elhidd, hogy a plusz kilók miatt van, nem szeret már stb. sok oka lehet, mégis rád hárítja.
aki ilyesmi miatt megcsal, annak te nem jelentesz semmit, és a 19 év se jelent semmit..... miért is akarnál egy ilyen alaktalan akárkivel(szándékosan nem írok férfit)élni???
B és a D egy szánalmas megoldás lenne. Az A és C között gondolkodj, attól függõen hogy mit érzel a férjed iránt.
Ha úgy gondolod, hogy te is hibás vagy, akkor A, B, C, vagy D.
Elsõsorban a gyerekeidre gondolj! Nekik, hogy lenne jobb?

Szerintetek ha 175cm és 57 kg vagyok, tényleg túl sovány vagyok? Én így érzem jól magam, de nagyon sokan piszkálnak hogy nem nézek ki jól. Nem szeretnék hízni.

Legjobb válasz: ha az egészségeddel nincs gond és jol érzed igy magad akkor ne mások véleményével foglalkozz bár télleg elég vékony lehecc de ha ilyen alkat is vagy és télleg nincs semmi bajod emiatt akkor ne hízz pár ember véleménye miatt

ha az egészségeddel nincs gond és jol érzed igy magad akkor ne mások véleményével foglalkozz bár télleg elég vékony lehecc de ha ilyen alkat is vagy és télleg nincs semmi bajod emiatt akkor ne hízz pár ember véleménye miatt
A kérdező hozzászólása: Nem híztam egy dekát se, és nem is fogok.Én se alkatilag vagyok ilyen, fogyóztam.Elértem a célom és nekem ez így megfelel.Már fél éve tartom a súlyom.
képet
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/100817/Fot_0983_www.kepfelto..
Szerintem ez teljesen rendben van. Pont jó, nem túl sovány. (Én is hasnonló voltam régebben, de senki fejében nem fordult meg, hogy vészesen sovány lennék) Most már talán igen, bár nem hiszem.
ha jól érzed magad, és nincs egészségi bajod akkor maradj ilyen ne másoknak akarj megfelleni hanem magadnak, ha te így érzed jól magad akkor tarsd
képet mutatsz magadról? akkor eldöntjük sovány vagy-e ;)
Én elkezdtem hízni, orvosi utasításra. Sajnos pár év alatt átestem a másik oldalra, felszedtem 30 kilót. Azóta megint fogyózok, pontosabban figyelek az étkezésre. De mostmár ésszel! Most vagyok 61 kiló. Mások szerint nagyon jól nézek ki. Lapos a hasam, vékony vagyok. De nem csontkollekció.
21:59 végül mi lett veled? meghíztál? csak azért érdekelne, mert ugyanilyen helyzetben vagyok és elég rossz...
Én 171 centi vagyok. Voltam 55 kiló, akkor engem is piszkáltak, hogy rosszul nézek ki. Mondjuk én fogyóval értem el, nem alkatilag vagyok olyan. Kiálltak a csontjaim, 2 évig kimaradt a menstruációm stb. De ha te alkatilag vagy ilyen és nincsenek egészségügyi problémáid emiatt, nem kell híznod.
Én 178 vagyok és 55 kg, de brutál sovány engem már az emberek is megbámulnak az utcán és itthon a családtagoktól rokonoktól sem hallok mást mint hogy milyen rosszul nézek ki hizzak egy kicsit. Mindent megpróbáltam, de nem megy! Nagyon szeretnék de nem tudok hízni! Tésztát Édességet meg minden egyebet megzabálok rengeteget eszem de semmi!!

Mit tegyek, ha sehol sem érzem jól magam, mert mindenhol csak az utálat és megalázás vár rám?

Az a helyzet,hogy otthon a családban sem érzem jól magam, se az iskolában,se a városban,mert mindneki tudja hogy pszichiátriai beteg vagyok,és én ég?nek érzem azt hogy ilyen vagyok,vagyis szégyellem magam.

Legjobb válasz: egyetértek az elottem szólóval, csak azzal nem , hogy mások is írhatnának és segíthetnének neked, legalább azzal, hogy biztatnának.én nem tudom, hogy lehetsz ilyen állapotban , ilyen reményvesztetten.anyukádnak is az a véleménye ami apádnak ? o sincs melletted?a szuleid is felelosek az állapotodért.csináltál valamit amiért apád azt mondta?és az is hihetetlen , hogy belehajszoltak az ongyilkosságba !nemcsak egy rossz vicc volt és te komolyan vetted?és honnan vetted ,hogy téged mindenki utál és bánt? hát miféle pszichológushoz, pszichiáterhez jársz?lehet választani ,menj el máshoz!és a családodban sincs senki akivel mindent megbeszélhetnél?fiú vagy, vagy lány?és barátaid vannak?túl sok a kérdés, hogy segíteni tudjunk!elobb meg kellene válaszolnod. jól mondta az elozo válaszoló:ne torodj senkivel, még fiatal vagy és foleg ne gondolj be magadnak olyasmit, hogy azért amiért pszichiátriai beteg vagy kisebbrendu is vagy.a 10 osztály sem tragédia , nem az iskola teszi az embert!hát akinek csak 8 vagy még kevesebb van?és abból is lehet igazán dolgos ,családszereto ember.nálunk a faluban szinte még kérkednek is vele, hogy a pszichiatriára járnak , szinte divat.ne csinálj belole problémát.van egy ember aki direkt kinyugdíjaztatta magát , mellette teljes értéku életet él ,jogosítványa is van.az ugyesek sokszor kihasználják. van olyan no akinek tényleg semmi baja nem volt és befekudt a pszichiatriára hogy kinyugdíjaztassa magát.bocsi, hogy ilyeneket írok, ez téged nem érint, csak , hogy lásd nem kell ebbol a betegségbol tragédiát csinálni, van még aki ki is használja! fiatal vagy, járj társaságba, szórakozni, sportolj valamit.vannak nagyon jó konyvek is , amelyek segítenek legyozni a depressziót.pl.ruediger dahlke-tól :depresszió a pozitív lehetoségek tárháza címu konyv.olvasd el és erot, tanácsot merítesz belole.meglátod mennyi muvészt uralkodót sorol fel benne aki szintén depressziós volt /dosztojevszkij, hamingway, sissi ,van gogh/. és még sorolhatnám,/ most olvastam az interneten, hogy a festok, írók kozel 60%-a volt depressziós.tehát a depresszió jelenthet tehetséget is, pozitív dolgot.balzac, andersen, michelangelo,

egyetértek az elottem szólóval, csak azzal nem , hogy mások is írhatnának és segíthetnének neked, legalább azzal, hogy biztatnának.én nem tudom, hogy lehetsz ilyen állapotban , ilyen reményvesztetten.anyukádnak is az a véleménye ami apádnak ? o sincs melletted?a szuleid is felelosek az állapotodért.csináltál valamit amiért apád azt mondta?és az is hihetetlen , hogy belehajszoltak az ongyilkosságba !nemcsak egy rossz vicc volt és te komolyan vetted?és honnan vetted , hogy téged mindenki utál és bánt? hát miféle pszichológushoz, pszichiáterhez jársz?lehet választani , menj el máshoz!és a családodban sincs senki akivel mindent megbeszélhetnél?fiú vagy, vagy lány?és barátaid vannak?túl sok a kérdés, hogy segíteni tudjunk!elobb meg kellene válaszolnod. jól mondta az elozo válaszoló:ne torodj senkivel, még fiatal vagy és foleg ne gondolj be magadnak olyasmit, hogy azért amiért pszichiátriai beteg vagy kisebbrendu is vagy.a 10 osztály sem tragédia , nem az iskola teszi az embert!hát akinek csak 8 vagy még kevesebb van?és abból is lehet igazán dolgos , családszereto ember.nálunk a faluban szinte még kérkednek is vele, hogy a pszichiatriára járnak , szinte divat.ne csinálj belole problémát.van egy ember aki direkt kinyugdíjaztatta magát , mellette teljes értéku életet él , jogosítványa is van.az ugyesek sokszor kihasználják. van olyan no akinek tényleg semmi baja nem volt és befekudt a pszichiatriára hogy kinyugdíjaztassa magát.bocsi, hogy ilyeneket írok, ez téged nem érint, csak , hogy lásd nem kell ebbol a betegségbol tragédiát csinálni, van még aki ki is használja! fiatal vagy, járj társaságba, szórakozni, sportolj valamit.vannak nagyon jó konyvek is , amelyek segítenek legyozni a depressziót.pl.ruediger dahlke-tól :depresszió a pozitív lehetoségek tárháza címu konyv.olvasd el és erot, tanácsot merítesz belole.meglátod mennyi muvészt uralkodót sorol fel benne aki szintén depressziós volt /dosztojevszkij, hamingway, sissi , van gogh/. és még sorolhatnám, / most olvastam az interneten, hogy a festok, írók kozel 60%-a volt depressziós.tehát a depresszió jelenthet tehetséget is, pozitív dolgot.balzac, andersen, michelangelo,
írj már, hogy olvastad-e a válaszokat és változott-e valami?boldog karácsonyt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a bíztatást! Amúgy lány vagyok
Még fiatal vagy, az egész élet elõtted állj. Inkább szarj le mindenkit.. bocsi, hogy ezt kell mondjam, de tedd ezt. Ne foglalkozz azzal, hogy néz rád a szomszéd Pista bá'. Szedd össze magad, változtass az életfelfogásodon. Késõbb majd mindenki irigy lesz rád, hogy egy ilyen nagy trauma után össze tudtad magad szedni! Hagyd a francba a pszichológust, meg a pszichiátert. Csak betegebb leszel tõlük. Pihenj egy kicsit, aztán gondold végig, hogy milyen ember szeretnél lenni. Ha most feladod mindenkinek meg lesz a véleménye rólad, és sajnos jogosan. Úgyhogy szedd össze magad, egyelõre szarj le mindenkit, csak a jóval foglalkozz!
De konkrétan mi a gondod?
és boldog új évet!de még mindig nem írtál arról , hogy változott-e már a helyzet van-e már munkád, vagy fiúd?remélem az ongyilkos gondolatokról már letettél!látod itt is mennyien szeretnek és aggódnak érted.

Multhét csütörtökön eltört a lábfejem (elrepedt) kaptam is 1hét fekvõ gipszet. Tegnap kaptam egy járót. Nagyon zavar az alvásban és nem érzem benne jól magam. Ha itthol leszedem magamnak akkor lehet valamit kapni amit este esetleg le lehet csatolni? !

Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.

Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!
Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D
Vágd le a lábad ! Majd kend be csípõs paprikával.

Jól érzem magam ha éheztetem magam?

Szóval az a helyzet, hogy lassan egy hónapja azt csinálom, hogy naponta egyszer eszek és utánna rögtön le is mozgom és a nap további részében nem eszek és eléggé éhes is vagyok, de mégis nagyon jó érzéssél tölt el, hogy "éhes" vagyok, mert akkor az az érzésem, hogy jó irányba haladok, hogy fogyjak. Ez baj? Nem vagyok "anorexiás" mert ahhoz túl kövér vagyok, de tudom, hogy ez így valószínüleg nem egészseges sem. Van valaki aki hasonlóan tesz?

Legjobb válasz: Még nem vagy anorexiás, de ha így folytatod, akkor leszel. Jól tudod, hogy ez így nem helyes. Táplálkozz egészségesen, mellõzd a cukrot, szénhidrátod, és sportolj, de ne éheztesd magad. Lassan járj, tovább érsz!

Még nem vagy anorexiás, de ha így folytatod, akkor leszel. Jól tudod, hogy ez így nem helyes. Táplálkozz egészségesen, mellõzd a cukrot, szénhidrátod, és sportolj, de ne éheztesd magad. Lassan járj, tovább érsz!
Egyrészt: az ember egy nap egyszer eszik. Mégis mi ez a hülye többszöri evés dolog? Feltalálták a hûtõszekrényt aztán egész nap zaba van, ez csak egy értelmetlen rossz szokás. Az emésztõrendszerünk annál hatékonyabban mûködik minél ritkábban eszünk. A napi 1-2 evés valójában ideális. Az éhezés pedig eufóriát okoz, elvégre sikeresebben ölsz boldogan mint fáradtan és legyengülve. Tehát.. arra vár a tested hogy megölj valami állatot, megidd a vérét, a húsát. És igazából suta vagy ha nem adod ezt meg magadnak. A rossz vadászokat nevezték vegetáriánusnak, ha jól tudom :D

Miért szeretem a vágásaimat? Nem érzem jól magam ha nincsenek vágások a csuklómon. MIÉRT VAN EZ?

Nyáron kezdõdtek a vágdosások. Azóta rendszeresen megvágom magam . És szeretem ott látni a vágásokat szépnek találom õket. .. Nem értem miért. ....

Legjobb válasz: Mert beteg vagy. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom. Talán azért szereted a vágásaidat nézegetni, mert emlékeztet arra, hogy jól megbüntetted magad, ezáltal pedig elégedett vagy magaddal.

Mert beteg vagy. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom. Talán azért szereted a vágásaidat nézegetni, mert emlékeztet arra, hogy jól megbüntetted magad, ezáltal pedig elégedett vagy magaddal.
Mert beteg vagy.
Szerntem the is emo vagy mint én.jelölj be fészen és megdumáljuk hogyan nyomd el ezt a dolgot és high takargasd a vágásokat.Irjanak A Széplányok-ként vok fent, jelölj be . ÉS nem vagy beteg, csak depis!!!!!
Szerintem nem vagy beteg.en is vagdostam magam es szerintem is szepek a hegek csak attol feltem h a csaladom meglatja nyaron igy mar nem csinalom. Egyebkent 1. es 2. Kommentelo szerintem ha nem vagdostatok magatokat sohase akkor nemtudjatok h az milyen.nekem is az osztalyom fele nem ertette meg es ez rosszul esett.marminnt az h azt se tudtak miert csinaltam csak annyit modtak h betrg vagyok es kesz.
De, én is vagdostam magam. Na jó, csak karcolgattam, de a lényeg ugyanaz. És én elég sokszor vagyok lelkibeteg... 1. voltam.

Megsértődnétek ha az egyik rokonotok megmondaná hogy nem érezte jól magát az esküvőtökön?

Tettem fel anno kérdést hogy az egyik koszorúslányomnak nem lesz párja. Tényleg nem is lett, 1000 más dolgom volt, így duzzogva vonult egyedül. Pár napja kikelt magából hogy megalázó volt neki a helyzet (mert ugye minden lánynak volt kísér?je csak neki nem) és hogy ennyire rosszul még semmi sem esett neki. Nekem nagyon rosszul esett hogy ennyire nekem esett... Jogos volt?

Legjobb válasz: Te kérted fel koszorúsnak? Szóltál neki idõben, hogy egyedül lesz? Lehet, hogy tudott volna magának szerezni valakit, vagy el sem vállalta volna. Igaz, hogy nem róla szólt az esküvõ, de egyedül lenni ott, ahol mindenki párosan vonul.. Én sem éreztem volna magam jól.

Te kérted fel koszorúsnak? Szóltál neki idõben, hogy egyedül lesz? Lehet, hogy tudott volna magának szerezni valakit, vagy el sem vállalta volna. Igaz, hogy nem róla szólt az esküvõ, de egyedül lenni ott, ahol mindenki párosan vonul.. Én sem éreztem volna magam jól.
Õszintén? Én is nagyon rosszul éreztem volna magam. Sõt szerintem én oda se álltam volna mögéd egyedül szerencsétlenkedni, ha nem az én hibámból nem lett volna senki mellettem. Hibáztál, ha nem szóltál hogy egyedül lesz! Tehát ne sértõdj meg, kérj bocsánatot. Nagyon kellemetlen lehetett neki. Ha nem rajtad múlott, akkor se sértõdj meg. Neki tényleg rosszul esett, és szóvá tette.
Ha a te dolgod lett volna párt keresni neki, akkor bizony elég megalázó helyzetbe hoztad azzal, hogy egyedül kellett lennie, míg a többi csajnak volt kísérõje. Amennyiben viszont neki kellett volna találni valakit és õ nem tudott, nem venném magamra.
Teljesen jogosan érezte megalázva magát. Remélem bocsánatot kértél tõle. Szégyellheted magad, hogy így egyedül hagytad azok után, hogy többen is javasoltuk, hogy hogyan ne vonuljon egyedül. Õ közvetlen mögöttettek, a többiek párban, vagy két lány elöl, három hátul. Vagy ha mindenáron a pasijaikkal való vonulást akartad, akkor szólhattál volna neki, hogy inkább ne legyen koszorúslány. Komolyan, minek tetted fel kérdést, ha utána nem alkalmaztad a tanácsokat? Kezdem azt érezni, hogy te valamiért szándékosan meg akartad alázni azt a lányt. Én elsüllyednék a helyedben.
Na jó, valaki elkalauzolna ahhoz a kérdéshez. Nagyon kezd érdekelni.
Sajnos léteznek... Vagy öten írtuk neki, hogy mit csináljon ebben a helyzetben. Aki ennyire leszarja a másik embert, az nem való emberek közé, társaságba. Annak a két tanús esküvõ való.
Valaki tudná linkelni az említett kérdést? Kíváncsiságból elolvasnám azt is.
Nem sértõdnék meg, az õ érzései, miért kellene ezen megsértõdni?! Nem értek az esküvõkhöz, de neked kellett volna párt adni mellé?
Kamu kérdés. Ennyire tapintatlan emberek nem léteznek.
Nem te tehetsz róla, hogy csúnya a lány.
Persze, az is nyilván túlzás, hogy ennyire rosszul még soha semmi nem esett neki. Azért írtam többször is, hogy ezt felnõttként kéne megbeszélniük. De, ha a Kérdezõ erre meg megsértõdne, na, hát az lenne csak az igazán gyerekes: két sértõdött kislány vitája. Szerintem meg lehet ezt rendesen is beszélni. Én csak azt mondom, hogy azt a lányt is valahol megértem.
#24: Én voltam a 16-os is. Nem állítottam, hogy szívesen, de ha már így alakult, biztos nem sértõdnék meg és puffognék ezen még késõbb is. Nem tudom mi lehet ezen megalázó, de tényleg nagyon nyugodt és gondtalan élete lehet annak, aki azt mondja erre az apróságra, hogy "ennyire rosszul még semmi sem esett neki". Tényleg kívánom neki, hogy ennél nagyobb problémája soha ne legyen! Sajnálom, de egyszerûen el vagyok képedve a válaszoktól, nagyon érdekesek a reakciók!
Kedves Utolsó, te szívesen vonulnál csupa párok mögött egyedül? Ha igen, akkor hajrá... Én speciel rosszul érezném magam.
Hihetetlenek a válaszok! Csak ámulok és bámulok! Tényleg ekkora probléma, hogy egyedül kellett vonulnia?! Õszintén kívánom a lánynak, hogy ennél nagyobb problémája soha ne legyen!
Na most itt alapvetõ dolgokat nem tudni (nem olvastam az elõzõ kérdésed). Kinek kellett volna gondoskodnia a párról? Neked, mint menyasszonynak vagy a koszorúslányokra volt bízva? Mondjuk akárhogy is volt, neked azért kellett volna intézkedned, hogy ilyen ne legyen, hogy minden koszorúslány párban megy, neki viszont nincs, mert ez rosszul is mutat és ciki is. Szóval én valószínûleg nem sértõdtem volna meg, mert én úgy éreztem volna, hogy ez ellen kellene tennem, mert eleve rosszul mutat az esküvõn, hogy egynek nincs párja. Én elhiszem, hogy nem érezte így jól magát a koszorúslány.
Ne sértõdj meg, ha Neked kellett volna a srácot intézni igaza van. MOndjuk azt sem értem, hogy miért nem lehetett volna az utolsó koszorúslányt vezetõ fiú másik oldalára állítani. Így nem ment volna egyedül.
Ha direkt kicseszés lett volna, akkor meg pláne nem sértõdnék meg! :)
Én sem sértõdtem volna meg. Szerintem már az is megtiszteltetés, hogy felkért koszorúslánynak. Hogy párban vagy egyedül vonulok, az már tök mindegy. Nem tudom, hogy szimplán így alakult vagy te nem találtál neki párt esetleg õ nem talált magának, de nem is fontos. Nem hinném, hogy rosszindulat vagy direkt kics.eszés van a dolog mögött. Egyébként meg úgysem jegyzi meg senki az ilyen apróságokat az esküvõn (aki meg ilyenen lovagol, azzal nem kell foglalkozni). Mindenki magával vagy a párral van elfoglalva.
De ha mégis megsértõdök, mert nem tudom kezelni a helyzetet, az nem a menyasszony dolga. Szerintem. #16
Hát öcsém, én leszek a kakukktojás. Elképzelem, hogy koszorúslány vagyok az esküvõn. Ha a menyasszony megígérte, hogy szerez nekem párt (már eleve ez fura, de hát tegyük fel), akkor meglepõdnék, ha utolsó pillanatban közölné, hogy nem lesz. Emlékeztetném, hogy elfelejtette teljesíteni az ígéretét. Ha nekem kellett volna párral megjelenni, pl. fiúval, de nem jött össze, az vacak érzés, de hát ez van, így jártam. Ha a lányok állnak párban, és nekem nem jut pár... Ez esetben sem a sértõdés sem a hûdeciki, vagy jajj de rossz nekem érzés nem merül fel bennem. Pár nélkül vonultam. Na bumm. Szóval, én a kakukktojás, nem igazán éreztem volna magam hûderosszul és nem sértõdtem volna meg, és nem esnék neki a menyasszonynak.
Bocsi, most látom, hogy itt van már a kérdés.
Volt alkalma magának párt keresni? Tudta, hogy mindenki másnak lesz párja? Tényleg kínos lehetett neki, de nem mindegy, hogy mik voltak a körülmények. Olvastam anno a kérdésed, de már sajnos nem emlékszem a részletekre. Belinkelnéd? Megsértõdni semmiképp nem kell, tisztázni kell a dolgot!
Hát, most már mindegy, de ha az utolsó pillanatban szólt volna, beraktam volna mögém egybõl, hogy õ igazgassa az uszályomat, és neki lett volna a legfontosabb szerepe a koszorúslányok közül, amihez pár se kell. Ha ennyire rosszul esett neki, kérj tõle bocsánatot, hogy ne haragudjon, sajnálod, de millió más dolgod volt, és õ se szólt elégszer, hogy ez így neki nem lesz jó. Aztán felejtsétek el, majd megbékél. Rajta kívül senki se fog emlékezni arra, hogy egyedül vonult. 24N
Ebben a helyzetben ne te érezd magad megsértve. Tipikus menyasszörny voltál, neked jó legyen, a többieket meg lesz.rod... Jogosan érezte magát a barátnõd, kérj szépen bocsánatot tõle. Jó barátnõd, mert én el sem mentem volna az õ helyében.
Persze, azt én is megértem, hogy rosszul esett neki. De teljesen feleslegesnek tartom a sértõdést mindkét oldalról. Ilyenkor jól jön egy adag leszarom tabletta. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!