Találatok a következő kifejezésre: Ha jókor együtt az (101 db)

Többgyermekesektől kérdeznék! 1. Együtt aludt a pici veletek? Ha igen mennyi ideig? Jó megoldás, ha külön van az elejétől, de nekem is beteszünk egy ágyat a babaszobába?

2. Használtatok bébi?rt? Milyent érdemes vásárolni? Http://neobaby.hu/index. Php? &kateg=49 Megfelel? a 7000 ft körüli is? Mit érdemes egy vásárlásnál figyelembe venni?

Legjobb válasz: Szia! 1. A nagylányunk most 7 éves, elsõ pillanattól külön szobában aludt, volt benn egy ágy a szobájában, én az elején elég gyakran ott aludtam vele, de aztán ritkultak ezek az alkalmak, nem volt gond belõle. Az éjszakai szoptatáskor átmentem hozzá, de aztán visszatettem az ágyába, nem tiltakozott, így szolta meg. Kisfiunk most 16 hónapos, neki már nem jutott saját szoba, így együtt alszunk (apa a nappaliba költözött, hogy tudjon pihenni). Én már 16 hónapja egy éjszakát sem aludtam végig, általában kétszer fenn vagyunk. Este szépen elalszik magától az ágyában, de aztán éjjel felébred és magam mellé veszem, reggelig ott is marad. Nem tudom, hogy mi lesz, ha nyáron megépül neki a szobája, elõre félek az átszoktatástól. Õ nagyon anyás. Majd meglátjuk... Mindezek tekintetében sem tudom eldönteni mi a jobb, mert mindkét gyermekem kiegyensúlyozott, jókedvû, egészséges. 2. Álomvirág légzésfigyelõt használtunk, nagyon meg voltunk vele elégedve, szuper!!! Ezt a márkát ajánlom. Bébiõrt nem használtam egyiknél sem, de biztos jó szolgálatot tesz. Sajnos ebben nem tudok jó tippet adni. 3. Avent Isis kézi mellszívó nekem nagyon bejött!

Szia! 1. A nagylányunk most 7 éves, elsõ pillanattól külön szobában aludt, volt benn egy ágy a szobájában, én az elején elég gyakran ott aludtam vele, de aztán ritkultak ezek az alkalmak, nem volt gond belõle. Az éjszakai szoptatáskor átmentem hozzá, de aztán visszatettem az ágyába, nem tiltakozott, így szolta meg. Kisfiunk most 16 hónapos, neki már nem jutott saját szoba, így együtt alszunk (apa a nappaliba költözött, hogy tudjon pihenni). Én már 16 hónapja egy éjszakát sem aludtam végig, általában kétszer fenn vagyunk. Este szépen elalszik magától az ágyában, de aztán éjjel felébred és magam mellé veszem, reggelig ott is marad. Nem tudom, hogy mi lesz, ha nyáron megépül neki a szobája, elõre félek az átszoktatástól. Õ nagyon anyás. Majd meglátjuk... Mindezek tekintetében sem tudom eldönteni mi a jobb, mert mindkét gyermekem kiegyensúlyozott, jókedvû, egészséges. 2. Álomvirág légzésfigyelõt használtunk, nagyon meg voltunk vele elégedve, szuper!!! Ezt a márkát ajánlom. Bébiõrt nem használtam egyiknél sem, de biztos jó szolgálatot tesz. Sajnos ebben nem tudok jó tippet adni. 3. Avent Isis kézi mellszívó nekem nagyon bejött!
3.vagyok, a 2. babánkat már egybõl a gyerekszobában altattuk, a születésétõl fogva.
A legkisebb most 8 hós. 3 van. És mindegyik velünk aludt, és igy sokkal nyugodtabb voltam, és másodsorban kényelmesebb is mint 15-ször kikelni az ágyból. :) Mikor már szûkebb lett a hely, mert megnõtt (kb. 7-8 hósan) akkor rendes ágyat kaptak amit összetoltunk a miénkkel (az övét a falnak, a miénket meg az övének). Persze volt kiságyunk is, de minek is...? :) Én nem használtam bébiõrt, de mondjuk nekem elég nyitott a ház és szinte mindjárt hallottam ha felkelt. Olyannak fontos szerintem akinek külön alszik és messze van a szobája a konyhától, vagy ahol a legtöbbet vagy. Mellszivóban nem tudok sokat mondani, nekem Medela volt, és mikor bekeményedett, megtelt a mellem szülés után alig szivott le valamit, hiába gyötörtem a mellem. Aztán meg el is apadt. :(
Elsõ vagyok! Nekünk egyben van a légzésfigyelõ meg a bébiõr! Csak lehet csak a bébiõrt is használni!De a légzésfiygelõnél be van kapcsolva a bébiõr is!
Remélem, megfelelek a "kiírásnak" (az 5. gyermekemet várom). 1. 3 hónapos korukig aludtak velünk a gyerekek, utána saját szobájuk lett (a hálószoba mellett) 2. Bébiörzõt mi sosem használtunk, de ha ez megnyugtat, használjatok! 3. Rengeteget fejtem (adtam le tejet), és nekem nagyon bevált az AVENT kézi mellszívó. Próbáltam más fajtákat is (elektromosat is), de azok közel nem voltak olyan jók. Remélem, tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, nagyon sokat segítettetek. Azt gondolom lesz ágyam a babaszobában, de a férjemmel fogok aludni, és ha kell még mindig át tudok menni a baba szobájába, ha fárasztó lenne a sok kelés. Azt hiszem légzésfigyelõt és bébiõrt is veszünk (2 in 1) mert elég nagy a házunk. És Avent kézi mellszívót is beszerzek. Segítettetek a döntésben KÖSZÖNÖM.

Ha rizset akarok főzni akkor az mindegy milyen fajta? Brokkoli-rizs és répa jó együtt?

A krumplikmat annyira nem díjazza :-( És ha tésztát csinálok azt milyen fajtából csináljam?

Legjobb válasz: Barnarizs lenne az ideális de rendes B rizs - fényezetlen - is jó. gyorsrizst én nem szoktam. igen jók együtt. tésztát : durumtésztát válasz ha egyben is tudja rágni akkor valami kisebb méretüt pl. összetört spagettit ha nem akkor pennét azt lehet turmixolni jobban.

Barnarizs lenne az ideális de rendes B rizs - fényezetlen - is jó. gyorsrizst én nem szoktam. igen jók együtt. tésztát : durumtésztát válasz ha egyben is tudja rágni akkor valami kisebb méretüt pl. összetört spagettit ha nem akkor pennét azt lehet turmixolni jobban.
Bármilyen rizs lehet (gyorsrizst én sem fõzök). Brokkoli rizzsel répával tökéletes finomság. Kortól függõen, 7 hónap felett tehetsz bele egy kis (oliva) olajat. Sûrítheted kukorica-, rizsliszttel. Tésztát tojásmentest csinálok (7, 5 hónapos múlt a babám), jól szétfõzöm és picit darabosan turmixolom, gond nélkül megeszi.
én sima A rizst szoktam venni. nagyon szereti. jó páros a brokkoli-rizs! akár répával. menyi idõs? 10 hó után reszelt sajttal, 8 hótól fokhagymával turbóztam. tésztából 1 év alatt a tojásnélküli a jó, pl. durum tészta.
A kérdező hozzászólása: 7 hós lesz.
RIZSET?????? XDDDDDD

Mennyire jó dolog az, ha egy lány az első szerelmével van együtt hosszú évekig, esetleg összeköltözik vagy megházasodik vele? Később nincsenek ennek hátulütői?

Én egy 23 éves lány vagyok, 20 évesen jöttem össze a barátommal, vele vesztettem el a szüzességemet. Nagyon szeretjük egymást, ragaszkodunk a másikhoz, a szex is jó, de néha elfantáziálok arról, milyenek lehetnek egy másik pasival ezek a dolgok. Ha meglátok egy nagyon vonzó pasit, kicsit elmegy a kedvem a barátomtól, de utána rájövök, hogy ?t ismerem, benne nem csalódtam, és szeretjük egymást. Arra is rájövök ilyenkor, lehet hogy mással nem lenne ilyen jó a kapcsolatom, és nincs is nekem kedvem ,,kiismerni" egy másik pasit. Olyan hosszú id?... A barátom össze is költözne velem, látom rajta hogy ? komolyan tervez. Ennek örülök is. Mégis, lesznek kés?bb hátrányai annak, hogy évekig az els? szerelmemmel voltam, és így nincs úgymond összehasonlítási alapom párkapcsolat terén. Nem vagyok én így még éretlen? (Félre értés ne essék, nem akarok r-ibanc lenni, nem a szex részére gondolok igazán, hanem úgy mindenre ami a párkapcsolatba beletartozik.) Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Jó az össeköltözés, de még ne házasodjatok össze mert ugye lakva ismeri meg egyik a másikat!Ki tudja milyen lenne a házasság és aztán összeköltözni! Elég jó felfogásod van, bár nem hiszem hogy örökké együtt lesztek a barátoddal mert késõbb ugyis köjön belõled hogy másal legyél, de persze ne legyen igazam és sok sikert nektek

Én is az elsõ barátommal vagyok, 21 évesen már 3 éve.Neki is én vagyok az elsõ.Nagyon szeretem, persze már nincs rózsaszín köd, de õ a legvonzóbb pasas számomra és a hibáival együtt elfogadom, sõt ban olyan, amit az elején hibának véltem, most pedig nagyon szeretem benne ezt a tulajdonságát is:) Elolvadok ha olyan kedvesen néz rám azokkal a gyönyörû szemeivel...Majd suli után szeretnénk is összeköltözni, mert távkapcsolatban vagyunk.Persze látok helyesebb pasikat, de benne van valami...valami , ami nagyon kell. Nekünk így alakult, de lehet , hogy valaki a századik partnerénél sem érez ilyet mint mi.
Jó az össeköltözés, de még ne házasodjatok össze mert ugye lakva ismeri meg egyik a másikat!Ki tudja milyen lenne a házasság és aztán összeköltözni! Elég jó felfogásod van, bár nem hiszem hogy örökké együtt lesztek a barátoddal mert késõbb ugyis köjön belõled hogy másal legyél, de persze ne legyen igazam és sok sikert nektek
Hát.... õszintén? A szexuális fantázia nem rossz dolog, de ha már odáig merészkedsz, hogy"de néha elfantáziálok arról, milyenek lehetnek egy másik pasival ezek a dolgok. Ha meglátok egy nagyon vonzó pasit, kicsit elmegy a kedvem a barátomtól, {...}" akkor az nem olyan magas hõfokon égõ szerelem. Azt írod, hogy nem megszokásból vagy vele, de 23 évesen ilyen "feltételekkel" lenni valakivel?. Azért vagy mellette mert nem csalódtál benne, õt ismered-és félsz az újtól. Így nem érdemes. Tapasztalatok kellenek , és bezony csalódások is....
Szia, kicsit hasonló cipõben járok, mint te. Nekem nem az elsõ szerelmem ugyan, de elõtte csak 3 pasival jártam. Az elsõvel két hetet, a másodikkal 2 hónapot, a harmadikkal egy hetet. Szóval szinte nem jártam senkivel elõtte, mert még 2 hónap is nagyon kevés arra, hogy megismerjük egymást. 21 voltam, mikor megismerkedtem párommal. Én is vele vesztettem el a szüzességemet. 3 évet együtt jártunk, majd összeköltöztünk. 2 év együtt élés után pedig most várjuk a babánkat. 7. évünket kezdjük el, mire a baba megjön. Soha nem bántam meg még, hogy nem próbáltam ki más pasikat. Persze teljesen normális, hogy néha az ember elfantáziálgat, és néha hiányzik neki az elsõ randi izgalma, meg hasonlók. Mindig lesz olyan pasi, aki után megfordulsz, hiszen nem vagy vak:D Nekem azt mondták -nem rossz indulatból- hogy majd 30 évesen rá fogok jönni, hogy mást akarok....még van bõ 3 évem:D Soha nem tudhatod elõre, hogy mit hoz a jövõ, és azért ne kezdj bele más kapcsolatokba, mert nem akarsz késõbb rájönni, hogy többet is kipróbálhattál volna. Majd kapod, amit az élet oszt. Csak akkor mondhatod el, hogy egész életeden át szeretted azt az illetõt, aki most melletted van, ha már utad végére érsz. És persze az is hülyeség szerintem, amikor sok ember évek után elválik, és csak annyit mond, hogy mennyi idõt vesztett. Ha már nem mûködik a kapcsolat, azonnal meg kell szüntetni, és nem 3 évig még együtt lenni, hogy aztán siránkozzunk, hogy elvesztegettük az idõt. Addig a pillanatig pedig szerintem nem idõvesztegetés, mert elméletileg élvezted az együtt létet. Bocs, hogy hosszú voltam
Szia! Ha feltétlenül jó vele, akkor maradj vele, de elõre mondom, hogy nagyon ritka, pláne a mai világban, hogy valakik 5-6 évnél tovább húzzák, úgyhogy ha esetleg egy percre is eszedbe jut, hogy már nem vagy olyan lelkes a kapcsolat iránt, azonnal lépj ki, mielõtt még elkezded sajnálni a másikat. A Te életed, nem szabad a másik érzéseibe belemerülni, csak magadra gondolj, hisz egy életünk van és nem szabad idõt pazarolni hülyeségekre. Úgyhogy, amíg jónak érzed maradj a kapcsolatban, de ha nem nyugodtan lépj. Mellesleg az én családomban van nem is egy nõ, aki az elsõ és utolsó férfival van, lesz egész életében...és õszintén szólva a többi nõ, akik nem ezt tették tragédiaként tekintenek erre az életútra. Ki kell próbálni több férfit, egybõl nem tudhatjuk ki jó ki nem. Lehet azt gondolod, hogy de jó ez a pasi, nem is lehetne jobb, de aztán lehet találkoznál vki mással és ég és föld lenne, mármint jobb értelemben. Nagyon fiatal vagy még...tapasztalj az életben!!! Csak egy jótanács volt...remélem megfogadod. Üdv, Gabi
:) Szia! Hasonlóan vagyok. Ezekre a dolgokra ritkán gondolok, de gondoltam erre már én is. És sok kritikát is hallottam, hogy próbáljak ki mást és hasonló dolgok... Az az igazság nem vágyom más karjába, nem akarok más férfival élni. A párommal szeretném leélni az életemet. Szerintem természetes dolog ezen elgondolkodni. Én úgy vagyok vele, hogy gondolatokig jutok, de nem lennék képes lefeküdni valakivel akit nem szeretek... Aztán ha belegondolok, lehet hogy soha többé nem lenne olyan jó mással, mint amilyen jó most a párommal. Aztán verhetném a fejemet a falba... Én még fiatalabb voltam mint Te mikor összejöttünk én most vagyok 2o , 17 voltam amikor összejöttünk... Szerintem ameddig jól érzitek magatokat ne engedd, hogy befolyásoljanak. Te tudod mennyire szeretitek egymást:) Ami köztünk van a párommal azt mással nem érezném és ez számomra több bárminél amit más valaha is adhat. Engem semmi más nem tesz boldoggá csak a párom...nem érdekel ki mit mond...:)
Jó, ha szereted, de nem mondom, hogy nincs rá esély arra, hogy késõbb még megcsalod, mert hajt a kalandvágy, hogy kipróbáld más pasikkal is. Lehet azokat baromira megbánnád, de tuti nem biztos, hogy anélkül lenyugodnál.
17:24 szívembõl szóltál:) pontosan így gondolom...és mi is távkapcsolatban vagyunk és nekünk is az összecuccolás a "minden álmunk"...aki nem hiszi, hogy nekünk mûködni fog, nézzen meg 4o év múlva is:D
18:16 vagyok : Dehogy baj.Ha neked így alakult és nem bánod, akkor helyes döntést hoztál. Amit én próbálok magyarázni, azt csak az értheti , aki már átment ezen a dolgon.Vannak rossz kapcsolatok, jó kapcsolatok és nagyon jó kapcsolatok (egy igazi kapcsolatba a szex is beletartozik).Honnan tudhatod, hogy a te kapcsolatod szimplán jó kapcsolat vagy nagyon jó kapcsolat? Nincs viszonyítási alapod, csak azt érzed, hogy mûködik és nem rossz a kapcsolat.Mi van ha egy nap jön valaki, akivel nagyon jó kapcsolatod lehetne? A másik kényes pont pedig a párod.Honnan tudod, hogy egyszer nem lesz hátrány az, hogy nem voltál mással?Meg tud tanítani dolgokra és igen, szerelmes beléd, de az élet gyakran nem igazságos és változhatnak a dolgok. Más az, amikor két tapasztalt ember kezd párkapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Akkor te most azt mondod hagyjam ott a barátom és akkor már , , tapasztalt" leszek és összejövök egy másik tapasztalttal és full happy lesz minden. wow.
Érdekes dolgok ezek, de én azt mondom mindenkinek máshogy alakul az élete, máshogy jó neki. Lehet sarkított példa de fantáziálhatsz Brad Pittrõl is, attól még nem fogod ott hagyni a barátod. Ami már szerintem probléma lehet, ha olyasvalakirõl fantáziálsz, akihez esetleg már érzelmileg is kötõdsz és elérhetõ közelségben van (ismerõs, haver stb)Igazából, ha szereted a párod és minden jó vele, akkor mi a probléma? Többnyire az élet nem arról, szól, hogy mindig mindent megkapunk, hiányok/hibák mindig lesznek, nem lehet tudni, lehet akiért ott hagyod jobb lesz de lehet rosszabb. Amíg nem kötõdsz máshoz érzelmileg, és szereted a párod szerintem nincs baj, és felesleges azon gondolkodni hogy jól döntesz-e hogy az elsõ szerelmeddel maradsz. Nem kell csak azért az éld ki magad maszlagot követni, mert mindenki ezt sulykolja a másikba. Ugyanúgy lehet boldognak/boldogtalannak lenni az elsõ/100ik szerelemmel, kinek hogy alakul, jön össze. Én teljesen megelégednék egy férfivel, és nem bánnám ha nem lenne több. Én így gondolom, aztán majd persze lehet az élet megcáfolja.:)
18:16 vagyok : Nem mondtam, hogy hagyd el a barátodat.Én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy mindennek van jó és rossz oldala.Mindenki saját maga hozza meg a döntéseit! Talán olyanokkal kellene beszélned, akik hasonló helyzetben voltak és idõsebbek már.Õk õszintén elmondják neked a véleményüket. Most felhozhatnám példának a tesóm legjobb barátnõjét.Elsõ szerelem 20 évesen , házasság, elsõ gyerek 23 évesen , harmónia.Kívülrõl minden tökéletes
Kívülrõl minden tökéletes volt -kézen fogva sétálgattak, boldog család.Aztán 36 évesen elege lett a nõnek.Otthagyta a 2 gyereket és a férjét, mert 'neki túl korai volt'.Most sem bánja (már 1 év telt el), mással boldog.
A kérdező hozzászólása: Ja azt még kihagytam, hogy nem megszokásból vagyok együtt a barátommal, hanem mert jó vele.
17:51 Szerintem meg az elfogult ebben a témában, aki próbálkozott de nem jött be neki a dolog. Én úgy vagyok vele, hogy ha nekem mûködik, szeretem a páromat, vele akarok élni, akkor másnak semmi köze hozza. Sokan hüledeznek, hogy az elsõ szerelmem és hozzámegyek feleségül (talán eljegyzés lesz idén) én hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltam és nem érdekel az aki nem ezt gondolja. A párom szülei huszonéve együtt vannak elsõk egymásnak és csodálatos dolog õket együtt látni, ahogy egymásra néznek annyi év után...az én szüleim is osztálytársak voltak...az unokatestvérem szülei is elsõk egymásnak...egyik sem kacsintgatott ki a házasságából és imádják egymást, a nagyszüleimrõl nem is beszélve akik 5o. házassági evfordulót is megülték idén... szóval nem érdekel az akinek savanyú a szõlõ, egy elõzõ válaszadó... bocsi az offért annyira azért nem volt az...
A kérdező hozzászólása: 18:16-os válaszoló! Akkor ezzel azt akarod mondani, hogy nem kellett volna várnom 20 éves koromig? És ha addig nem jött egy normális pasi és inkább úgy voltam vele, hogy majd azzal fekszem le elõször akit szeretek, akiben bízom, úgymond , , megérve"? Most ne mondd már basszus, hogy ezzel hibát követtem el. Biztos hogy kezdhettem volna hamarabb is, de ha én akkor értem meg igazán erre a dologra? Nem értem. Ha valaki éretten veszti el a szüzességét és vág bele hossazbb kapcsoltba az a baj, ha 15-16 évesen csinálja ezt, akkor meg az a baj...
17:49 A mai 15-16 évesek szerintem már elég érettek rá.Nincsenek burokban nevelve, kapják rendesen az infókat tvbõl/netrõl/stb.Korábban a szülõk próbálták óvni a gyerekeiket, nem voltak ennyire felvilágosítva, mint most.Egy értelmes és jól nevelt 15-16 éves tisztában van azzal, hogy mi van a körülötte lévõ világban.Ilyen korban szoktak jönni az elsõ tartósabb kapcsolatok(nem a 3 nap vagy 5 hét kategória, hanem hónapok), érzelmileg is érnek. 12-14 éves lányok is átesnek a dolgon-de náluk tényleg korai a dolog. Én 18 évesen vesztettem el (addig vártunk) és saját tapasztalatból mondom, hogy máshogyan csinálnám mai ésszel.Sokat kell tanulni mire eljutsz odáig, hogy egy rendes kapcsolatod lesz (érzelmileg, szexuálisan, stb)- sajnos csak úgy lehet, ha több embert megismersz , esetleg kapcsolatod is lesz velük.És itt nem a tapasztalatszerzésen van a lényeg, hanem az önismereten.Ahogy randizol másokkal, úgy jössz rá arra, hogy neked milyen párkapcsolatra és milyen emberre van szükséged-így lehet csak egy jó kapcsolatot kialakítani.Aki nem teljesen biztos abban, hogy mire is van szüksége-az sosem lehet teljesen boldog. A 15-16 évet én is azért tartom jónak, mert ilyen idõs korban valószínûleg nem fog megmaradni azzal a fiúval.Éli az életét, tapasztalatot szerez és mire huszonéves lesz(érett egy komoly kapcsolatra), nem fognak ilyen kérdések felmerülni benne.
ne haragudjatok, de egy ilyen kérdésnél a hasonló tmában érintettek picit elfogultak. "Nem akarok mást, mert õt szeretem" "Néha gondolok én is másra, de csakis õvele érzem jól magam" ....ezek most nagyjából példák, de látnotok kellene kívülrõl is a dolgot. 20 évesen az ember másabb, mint 30 felé, higgyétek el. ÉS ha eleve meg van a vágy arra, hogy mással milyen lehet vajon, az a kis kíváncsiság... akkor ott már rajzolhattok rózsaszín felhõt... Ha komolyabbra fûzitek a dolgot (pl. házasság) vagy végig ott fog kisérteni, vagy akkor fogtok majd kacsingatni másra. Ez nem duma, hanem tapasztalat.
utolsó válaszolónak: Ne haragudj, hogy ezt írom, de azt nem igazán helyeslem, hogy 15-16 évesen valaki elveszítse a szüzességét. A legalkalmasabb idõpont erre a 18-19. év. Egy 15-16 éves lány többnyire még nem érett annyira hogy ezen átessen szerintem bocs
Én 16 évesen jöttem össze az akkori párommal.Õ volt az elsõ pasim, komolyan gondoltuk, nagy szerelem.Elég komoly lány voltam/vagyok, nem az a felelõtlen típus.Elõször csak nézelõdtem.Utána jött egy vonzó pasi, aki udvarolni kezdett.Nagy nehezen rávettem magam és elküldtem, mondván a barátomat szeretem.Próbáltam visszatérni a rendes kerékvágásba, de nem ment.Nem tudtam dönteni, szünetet kértem.Összejöttem azzal a vonzó pasival.Teljesen új dolgokat ismertem meg (szex és érzelmek terén is).Így utólag visszagondolva sokkal jobban szeretem a mostani páromat(a 'vonzó pasi' az:) és sokkal többet tudott nekem adni mint a régi párom.A régi párommal még a mai napig nagyon jó a kapcsolatunk, szeretem most is(nem úgy-ezt csak az érti , akinek van viszonyítási alapja , átélte a nagy, lángoló szerelmet...vele is szerelem volt, imádtam, de más az elsõ szerelem). Ismerek olyat is , aki szintén 16 éves kora óta van együtt a párjával (elsõ férfi az életében)-már 11 éve.Most várják a közös babát, látszólag jól megvannak.A lányt pl ha kérdezed ilyen témáról, azt javasolja , hogy pasizz(annak ellenér, h nála mûködik a dolog ) Ha kíváncsi vagy és jön egy nagy kísértés, elõbb-utóbb jönni fog egy gyenge pillanat...Ha rossz a szex, akkor hálát adsz a párodért és folytatnád boldogan tovább-de lehet, hogy a párod nem tudná elfogadni, hogy mással is voltál.Még nagyobb baj, ha a másik miatt rájössz, hogy van jobb/más szex , más érzelmek mint a pároddal.Onnantól annyi a kapcsolatnak. Nehéz kérdés...gondolom ezért szokták tanácsolni, hogy kicsit hamarabb veszítsd el a szüzességed(15-16 év körül)
A kérdező hozzászólása: Igazából azért nem szakítanék vele, csak mert én kíváncsi vagyok másra. Sok közös emlékünk van és szerelmes vagyok. Ha felmerülne a kapcsolatunkban egy bizonyos probléma, akkor biztos hogy jobban megindulnék más felé, de így nem szeretnék. Csak arra vagyok kíváncsi, nem rontom-e el?!
A fenti példa egy a sok közül. Mindenki miért szeret a rosszon csámcsogni? A párom szülei imádják egymást hosszú évek óta, komolyan bárki megirigyelhetné ahogy néznek egymásra. Remélem mi is olyanok leszünk 3o év múlva:D Annyi boldog kiegyensúlyozott párkapcsolat van, de mindig szajkózzuk a rosszat, a boldogtalanságot, a szerencsétlenséget, a megcsalást...VAlószínûleg ebbõl sincs több...csak a jó mindenkinek természetes. HA belegondolok a környezetemben majdnem mindenki az elsõ kapcsolatával él együtt, házasodott, gyereke van és boldog. VAn aki a 1oo. al sem lett boldog, most válik a 1o1.-tõl. S akkor mi van? Minden két emberen múlik. Rajtad és a Párodon. Ha biztos vagy az érzelmeidben, és a párod érzelmeiben akkor nincs amiért filózni...ha meg nem vagy biztos akkor gondold át miért nem, mi hiányzik a kapcsolatból...


Ha szerda este pozitív lett az ovu teszt, de csak ma reggel voltunk együtt az jó? És kedden. A teszt hétfőn és kedden is negatív volt. A hőm 1-1 fokkal ment fel a napokban. Nagyon nem akar jönni a baba.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze,hogy jó,de pé-d nem akkor van mikor pozitív,hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz,ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják,hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.

Persze, hogy jó, de pé-d nem akkor van mikor pozitív, hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz, ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják, hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.
Szeritnem nagyon jo. A keddi kiskatonak siman eleltek ma reggelig es most indult az ujabb roham. :) Szerintem ha lehetseges akkor azert legyetek egyutt holnap is. Holnapig elelnek a mai reggeli kiskatonak de azert lenne jo meg a holnap, hogyha netan kesobb reped meg a tuszo akkor legyen egy kis potlas holnaputanra. Remelem nem voltam tul bonyolult. :) Pozitiv tesztet kivanok neked a kozeljovoben!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ma este pozitív volt az ovu tesztem. Ha holnap du. vagy este leszünk együtt az jó lesz? Tegnap este együtt voltunk. Ja és most este volt tojásfehérje nyálkám. Ma este már palástfű teát kell innom, vagy cickafarkot?

Legjobb válasz: én ma meste is gyakorlatoznék, bár ha tegnap voltatok együtt, akkor elvieleg vannak kis katonák a helyszínen, hogy fogadják a petét, mindenképp drukkolok!

én ma meste is gyakorlatoznék, bár ha tegnap voltatok együtt, akkor elvieleg vannak kis katonák a helyszínen, hogy fogadják a petét, mindenképp drukkolok!

Ha az ovu teszt pozítív napján hajnalban és este, és utána az elsõ negatív este vagyunk együtt, az úgy jó? Vagy a negatív napon reggel jobb lenne?

Legjobb válasz: Az a legjobb, ha akkor vagytok együtt, amikor jól esik. ezzel a "vetkõzz gyorsan, most van peteérésem" jellegû szexszel megölöd a szerelmet.

Az a legjobb, ha akkor vagytok együtt, amikor jól esik. ezzel a "vetkõzz gyorsan, most van peteérésem" jellegû szexszel megölöd a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Azt semmiképpen sem szeretném :( De egy kisbaba az jól jönne :)
pár ótra egyáltalán en számit uyganis a spermiumok kb 23 napig elélnek még a nöben. Euzért szokták az orvosk ajánlani aa 2 naponta együttlétet. ha túl ygakran van pl napi 2 az nagyobb gond ugynais nincs ideje elég spermiumnak termelödnie. Napi 1 elég vagy két naponta egy együttlét.
Nincs ideje elég spermiumnak termelõdni? 300 millió helyett csak 150 millió lesz? A terhességhez egyetlen sperma is elég. Kedves kérdezõ, a kérdésedre válaszolva, az ovu reggelén történt szex esélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek aki szeretne babát, mielõbbi gyermekáldást kívánok!

27. cn-on volt ovum elvileg, ma van a 35. , és leesett a hőm, ami ugye jelezheti az ösztrogéntermelést, akkor 6 nap múlva ne várjam? Ha éreztem az ovufájdalmat, és akkor voltunk együtt, az még jó, vagy jobb lett volna, ha előző nap vagyunk együtt?

Mondjuk ha azt veszem alapul, hogy a kislányommal is a 24. cn-on volt ovum, akkor lehet, hogy ez is sikeres lesz. Remélem, az nem igaz, amit olvastam, hogy nagyon kés?i ovunál nem maradnak meg a babák.
hát a folyásból egyértelmû, mikor volt pé d.az a tüsszõrepedés, elõtte utána 2-3 nappal ha voltatok együtt az szupi
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de nem egyértelmû. Pénteken a 12. napom volt, nem utánna van a tüszõrepedés?
nyúlós folyás napján van a tüsszõrepedés, így utána való 24 óra a legesélyesebb a teherbeesésre-nekem dokim így mondta
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod

Platti, molly, algaevõ, Betta halak vannak együtt. Milyen élõ eleséget adjak nekik, amivel nem kell sokat bajlódni? Csirkemájat szeretnék adni a Bettáknak, a többi halnak is jó ez az eleség, ha heti 1-szer kapnak? Nem tudom, jó-e minden halnak a máj.

Köszönöm a válaszokat és a segítséget!

Legjobb válasz: A lemezes kaja bõven jó, de lehet h a bettát külön kéne raknod mert szeret csipkelõdni... Ha nem akkor nincs gond

A lemezes kaja bõven jó, de lehet h a bettát külön kéne raknod mert szeret csipkelõdni... Ha nem akkor nincs gond
A kérdező hozzászólása: 2 Molly, 2 Platti, 2 nõstény és 1 hím Betta van egy 60 literes akváriumban, pár hónapja vannak együtt, senki sem bántja a másikat. A hím Betta még ha tükröt teszek elé, akkor is ritkán támad.

Tegnap este nagyon sok, nyúlós nyákom volt és picit fáj a hasam alja, ha ma együtt leszünk, az jó időpont?

Legjobb válasz: Szerintem legyetek együtt,amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést,szex után ne kelj fel egybõl,legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.

Szerintem legyetek együtt, amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést, szex után ne kelj fel egybõl, legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!