Találatok a következő kifejezésre: Ha jókor együtt (210 db)

Ha rizset akarok főzni akkor az mindegy milyen fajta? Brokkoli-rizs és répa jó együtt?

A krumplikmat annyira nem díjazza :-( És ha tésztát csinálok azt milyen fajtából csináljam?

Legjobb válasz: Barnarizs lenne az ideális de rendes B rizs - fényezetlen - is jó. gyorsrizst én nem szoktam. igen jók együtt. tésztát : durumtésztát válasz ha egyben is tudja rágni akkor valami kisebb méretüt pl. összetört spagettit ha nem akkor pennét azt lehet turmixolni jobban.

Barnarizs lenne az ideális de rendes B rizs - fényezetlen - is jó. gyorsrizst én nem szoktam. igen jók együtt. tésztát : durumtésztát válasz ha egyben is tudja rágni akkor valami kisebb méretüt pl. összetört spagettit ha nem akkor pennét azt lehet turmixolni jobban.
Bármilyen rizs lehet (gyorsrizst én sem fõzök). Brokkoli rizzsel répával tökéletes finomság. Kortól függõen, 7 hónap felett tehetsz bele egy kis (oliva) olajat. Sûrítheted kukorica-, rizsliszttel. Tésztát tojásmentest csinálok (7, 5 hónapos múlt a babám), jól szétfõzöm és picit darabosan turmixolom, gond nélkül megeszi.
én sima A rizst szoktam venni. nagyon szereti. jó páros a brokkoli-rizs! akár répával. menyi idõs? 10 hó után reszelt sajttal, 8 hótól fokhagymával turbóztam. tésztából 1 év alatt a tojásnélküli a jó, pl. durum tészta.
A kérdező hozzászólása: 7 hós lesz.
RIZSET?????? XDDDDDD

Tegnap este nagyon sok, nyúlós nyákom volt és picit fáj a hasam alja, ha ma együtt leszünk, az jó időpont?

Legjobb válasz: Szerintem legyetek együtt,amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést,szex után ne kelj fel egybõl,legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.

Szerintem legyetek együtt, amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést, szex után ne kelj fel egybõl, legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.

23-24 kellene hogy legyen az ovum az jó ha ma együtt leszünk?

Legjobb válasz: jó, de még job ha holnapután is összebujtok. Sok szerencsét.

jó, de még job ha holnapután is összebujtok. Sok szerencsét.
és holnap is... többször :)

Mit tegyek! Azt mondja szeret! Azt mondja ő se tudja mi a jó együtt vagy külön! Ha aranyos vagyok ő genyó ha genyó vagyok ő aranyos! Hív beszélünk rá teszem visszahív! Lehet még folytatás?

El mesélek egy kis sztorit szombaton családjához ment így este nem voltunk együtt aztán hív meg unta jönnek haza barátom 31 km tere lakik t?lem fogta taxiba ültettet és le hívót szerintetek csak pici szeret?ahogy mondja vagy csak nem meri be vallani!

Legjobb válasz: Ennyi információból nehéz leszûrni,de az mindenesetre jó pont,hogy nem érezte jól magát nélküled és még aznap este elment hozzád.Legalábbis ezt értettem meg a sztoriból.Egyre azért kérnélek.Legközelebb használj a mondat végére pontot,az új mondatot pedig nagybetûvel kezd,mert harmadszori olvasásra tudtam csak tagolni a szöveget.

Ennyi információból nehéz leszûrni, de az mindenesetre jó pont, hogy nem érezte jól magát nélküled és még aznap este elment hozzád.Legalábbis ezt értettem meg a sztoriból.Egyre azért kérnélek.Legközelebb használj a mondat végére pontot, az új mondatot pedig nagybetûvel kezd, mert harmadszori olvasásra tudtam csak tagolni a szöveget.
A kérdező hozzászólása: Kicsi csillag az egész családját ismerem!Barátait mindenkit!hónapja vagyunk együtt!Qurvára nem értesz semmit látom!Mindegy mert minden okés és ez a lényeg!
Hát ja, az igazság néha fáj. Oké, békén hagylak, vár ebbõl az idióta kapcsolatból jó kis szappanoperát. Ha a kapcsolatnál tartunk: Ha én is egy ilyen "nõt" dugnék, mint Te, én sem vinném el a szüleimhez. :-)
A kérdező hozzászólása: A k.... anyád!gondolkozzál miket írsz!nem látod a dolgokat !nem használ annak!Nem hiszem , hogy ha csak akkor van sex ha én akarom meg õ neki ugyan úgy fáj mint nekem ha van valami!Ne a te kapcsolatodból indulj ki!Ne írjatok többet nem vok kíváncsi erre!
Hmm.. Én is sírnék, ha ilyen tudatlan volnék. Nem elég, hogy nem tudsz írni, még csak észre sem veszed, hogy gyakorlatilag maszturbációs segédeszköznek használnak. Ha épp rájön, elõvesz, aztán eltesz, amikor nem kellesz. Nagyjából egy gumibabával kezel egy szinten, de annyit is érsz.
A kérdező hozzászólása: EL MEHETSZ AHOVA GONDOLOM!GXÖKÉR NEM ÉRTED MEG , HOGY KÖNNYBE ÉS VÉRBE ÁLLTA A SZEMEM!
Muszáj volt írni, igen. És legalább tudok írni...
A kérdező hozzászólása: Nem ezt kértem!Neked muszáj volt írnod mi????? A könnyeimtõl semmit se láttam de mind1!Kösz az okításod csáááááá
Úr isten. Hogy lehet így írni??, Írásjelek, vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Ok ok!Köszönöm a választ már is jobb egy picit!Síró könnyes szemmel nehéz még a pontokat is ki tenni!De nem marad el legközelebb!
A kérdező hozzászólása: 5 hónapja
Engem speciel nem vonz a porno. Sokkal jobb csinalni mint nezni
Egyértelmûen jobb a párommal. Ez nem is kérdés. Pornót pedig ritkán, de nézünk (igen, együtt), nem érzem, hogy ezzel probléma lenne.
Sosem nézünk pornót , legalábbis együtt. Masztizni meg fõleg nem masztiznék senki elõtt!
Pornót együtt is szoktunk nézni, de múltkor olyat röhögtünk, hogy inkább ráhagytuk egy ideje. :DD Masztizni mindketten szoktunk, általában egyedül. De egyértelmû, hogy õt választom, imádom vele a szexet is. :)

Kamionos barátnő vagyok. Jó ötletnek tartjátok -e ha levizsgáznék. Páromnak meglepinek szánom. Kedves kamionosok, áruljátok el nekem ti örülnétek ha párotokkal együtt mehetnétek? Sok párosról tudok pl. W. -nál

Legjobb válasz: Az én férjem is kamionozik, sõt az én fejembe is megfordult már az amit tervezel, ám egyszer láttam egy ilyen párt amikor elkísértem férjemet egy egyhetes körére. A 9 órás pihenõ alatt az a házaspár egymáshoz se szólt. Akkor megértettem, hogy borzasztóan egészségtelen ha egy pár a nap 24 órájában egymás mellett van szünet nélkül. Én nem tenném.

Az én férjem is kamionozik, sõt az én fejembe is megfordult már az amit tervezel, ám egyszer láttam egy ilyen párt amikor elkísértem férjemet egy egyhetes körére. A 9 órás pihenõ alatt az a házaspár egymáshoz se szólt. Akkor megértettem, hogy borzasztóan egészségtelen ha egy pár a nap 24 órájában egymás mellett van szünet nélkül. Én nem tenném.
Mi nem vagyunk kamionosok ugyan, de nekünk sem tesznek jot azok a teli honapok amikor keves a munka es össze vagyunk zarva sokat. Viszont mindketten küzdö sportot üzünk (ugyanazt)es nagyon jo ha olyasvalakivel beszelhetem, gyakorolhatok aki megert es ert is hozzä. Nem ertek ugyan hozza, de ha mondjuk neha külön utakat is tudnäl vällalni, vagy nem mindig mennetek egyött akkor megoldhato.
Férjem kamionos. Ismerõsünk sok van a szakmában. Egy idõsebb házaspár több mint 10 éve nyomja négykézben, tök jól elvannak. Fiatalabb pár 4 év után úgy döntött, hogy mivel nem szeretnének elválni, inkább a csaj leszállt és itthon dolgozik. Én is gondolkodtam a témát de közben megszületett a lányunk. Jobb ez így. Szerintem mi egymás agyára mentünk volna. Szerintem ez nem jó meglepi, elõtte beszéljétek meg.

Szerintetek hol érdemes körülnéznem ha ketreccel együtt szeretném egy cocát? Már van egy lány malackám Ö 1, 5 éves és Zizi a neve mellé szeretnék barátnőt. Hogy ne legyen egyedül de kicsi ketrecem van két malacnak ezért lenne jó ha ketreccel lenne?

Legjobb válasz: Én malacot tenyésztõtõl vennék, ketrecnek meg utánanéznék neten, valami használt ketrec biztos van feleannyiért, mint állatkereskedésben... Ott ha jól tudom 10esnél kezdõdnek a kétmalacos méretek...

Én malacot tenyésztõtõl vennék, ketrecnek meg utánanéznék neten, valami használt ketrec biztos van feleannyiért, mint állatkereskedésben... Ott ha jól tudom 10esnél kezdõdnek a kétmalacos méretek...
Nekem van egy 1 év körüli lány malackám, hatalmas ketrecben odúval, wc-velés sajnos meg kell válnom tõle. Budapesten lakom. Ha érdekel, írnék privátot. Nem értem, miért ragaszkodik mindenki a tenyésztõkhöz.
A kérdező hozzászólása: [email protected] az email címem.Nekem Budapest mesze van ugyan de lehet hogy össze tudjuk hozni valahogy! Kérlek küldj nekem pár képet a malackádról.
Az én malacomat is Zizinek hívják!.. És õ is kislány.. ;)

Ha jókor van együtt az ember miért nem jön össze?

Lehet hogy butaság amit kérdezek, de mi is több hónapja próbálkozunk. Mindig jókor vagyunk együtt. Én egészséges vagyok ,mert voltam dokinál. Szerintem a párom is. Semmi káros szenvedély stb... Akkor mégis miért nem jön össze? Ez már a szerencse kérdése? Kezdek lassan kételkedni hogy minden rendben van velünk, de azért elég ritka azt hiszem valami komoly gond legyen. A környezetemben mindenkinek els?re sikerült. Én lassan 3 hónapja elevitezek. Írjatok légyszi valami megnyugtatót...

Legjobb válasz: Elõször is a "szerintem a párom is egészséges" az ilyenkor kevés lehet, másodszor lehet hogy nem tud megtapadni a baba, aztán használsz ovulációs tesztet, mert ilyen esetben nem elég a hõmérõzés. Nekem sose ment 36,7 fölé szinte mindig annyi volt kivéve ha lázas voltam. Én két évig próbálkoztam. Azt javoslom az Elevit túl drága ahhoz, hogy ennyire elõre szedd., inkább igyál pezsgõtablettákat és ha kiderül hogy terhes vagy folytatsd az elevitet.

Elõször is a "szerintem a párom is egészséges" az ilyenkor kevés lehet, másodszor lehet hogy nem tud megtapadni a baba, aztán használsz ovulációs tesztet, mert ilyen esetben nem elég a hõmérõzés. Nekem sose ment 36, 7 fölé szinte mindig annyi volt kivéve ha lázas voltam. Én két évig próbálkoztam. Azt javoslom az Elevit túl drága ahhoz, hogy ennyire elõre szedd., inkább igyál pezsgõtablettákat és ha kiderül hogy terhes vagy folytatsd az elevitet.
Szia. Nekünk 11 hónap kellett. Befolyásol a stress, a nagyon akara´s.Biztosan nincsen semmi gond.Lényeg szeresse´tek egyma´st felte´telek nélkül, 2-3 naponta a legbiztosabb.vegye´l ovu tesztet, vagy mérd a hödet.
Nekem 26 napos ciklussal 17.napon volt a pé-m. Csak azért írom, mert nem biztos, hogy jókor voltatok együtt... 2-3 naponta szexeljetek, de ne a baba miatt, hanem a saját örömötökre. Pár hónap még nem a világ, tudom, nehéz minden hónapban megküzdeni vele, hogy megint megjött. Van ismerõsöm, akiknek 9 év után jött össze a baba. Milyen vizsgálatokon voltál?
A párodat is meg kellene nézni. Annyi az egész, h. egy adag anyagot kell produkálnia az andrológián és azt kitenyésztik mindenféle szempontból. A tesztet pedig használd, hõmérõvel együtt, az a biztos. Ha mindketten rendben vagytok és már több, mint egy éve próbálkoztok, akkor lehet, el kellene menni Pestre a Kaáli intézetbe (meddõségi centrum). De mindenekelõtt ne görcsölj rá és élvezzétek egymást (ne csak kötelezõbõl), a stressz a legnagyobb ellenség! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tény hogy ovu tesztel még nem próbálkoztam csak hõmérõzöm cirka fél éve. Én a 20-as éveim elején ciszta problémás voltam mûtöttek is emiatt, akkor nem nagyon zavart a dolog, de most hogy babát szeretnék ezért voltam vizsgálaton, hogy minden rendben van-e. Az orvosom azt mondta minden oké. Szedjem az elevitet. Most uhra szeretnék menni hogy elég vastag e a méhfalam. Ez pont pé után lesz esedékes- Ugye nem fogja befolyásolni a termékenyítést egy esetleges nõgyógyászati vizsgálat?
szia! én teljesen megértelek! bár nálunk kiderült hogy nemvolt minde honapban peteérésem ezért nemjött össze!mi már 18 honapja probálkozunk és ti? van kedved levelezni?mert szeretnék valakivel levelezni aki megérti mit érzek baba ügyben hogy még nemsikerült
mi már lassan négy éve próbálkozunk, és még mindíg semmi. az biztos , hogy nagyon nagy türelem és kitartás kell hozzá. Nagyon kimerítõ lelkileg, hogy minden hónapban várod, mi lesz és ha megjön akkor kezdhetsz mindent elõrõl. és már a végén semmi kedved az egészhez. de tudod, hogy semmit nem szeretnél jobban, mint egy saját kisbabát és ezért muszály kitartónak és bizakodónak maradnod. egy reménykedõ feleség.
A kérdező hozzászólása: Persze nagyon szívesen beszélgetek, mert sajna engem nehezen értenek meg ugyanis az ismerettségi köröm már fél éves csemetékkel van, és nekik rögtön sikerült... Írj priviben ha gondolod
Szerintem ha nem érzi azt a bizonyos pluszt, akkor már fújhatod.
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Barátok vagyunk, évek óta ismerjük egymást és egy fél éve másképpen nézek rá meg talán õ is de pozitívan indult el a dolog kettõnk között és hirtelen egyik napról a másikra meg közölte ezt velem.
Jobb ha nem erõlteted, ennyi ismeretség után ezek a dolgok már nem változnak sajnos.
eeehhmm, neem, ne erõltesd. Ez bonyolut, ha nincs meg akkor nincs meg, ez így van, talán még változnotok kell, tapasztalatokat szerezni, stb. de akármiért is, kettötök közt ez nem fog müködni

Ha jóban lennél egy anyukával és a gyerekeitek egy idősek lennének, és mindig a csibészséget, rosszaságot hoznák ki egymásból akkor inkább kerülnéd a társaságukat, vagy igyekeznél a rosszaságot kezelni és hagyni hogy játszanak együtt?

amúgy jól elvannak,sokat nevetnek,csak nagyon kihozzák egymásból a maximumot.

Legjobb válasz: Mit értesz rosszaság, csibészség alatt? Ha magukban vagy más/okban nem tesznek kárt, és a gyerekek jól érzik magukat, akkor miért ne ?!

Mit értesz rosszaság, csibészség alatt? Ha magukban vagy más/okban nem tesznek kárt, és a gyerekek jól érzik magukat, akkor miért ne ?!
Egyértelmüen a bajt kell kezelni es ne elfutni elöle. A gyerekedet neveld, ne elmenj elöle. Mit értesz csibészség és rosszaság alatt? Pl játszanak a gyerekek a homokozoba és az egyik elkezdi a homokot dobálni majd a másik is. Ekkor természetesen rászolok a gyerekemre, hogy hagyja abba. Majd ha nem érti meg akkor kiszedem a homokozóból. Ha a másik gyerekre nem szolnak rá, de dobálja a gyerekem felé akkor rászolok kedvesen arra is és ha nem ért ö a szóbol akkor elcsábítom a gyerekemet máshova játszani, vagy kizökentem öket egy csokival ebböl a szituból.
A kérdező hozzászólása: hát "vadulnak"....általában jól elvannak, aztán elkezdik dobálni a játékaikat, és ezen nevetnek, oké, rájuk szólunk, abbahagyják, aztán van, hogy más homokvárát szétrontják, de ez mondjuk ritkán jellemzõ...másnak nem okoznak bajt, fájdalmat amúgy.
A kérdező hozzászólása: sokszor azt veszem észre, hogy az zavarja a többi szülõt, hogy rohangálnak a játszón mint a mérgezett egerek, fel vannak pörögve, viccelõdnek, kiabálnak egymásnak és nevetgélnek.
Hát gyerekek!!! Mindig mindnekinek akkor jó a gyerek, ha az leül egy sarokba, vagy a homokozóba és kussol. Annyi ilyet látok a játszón. Ha már a gyerek nevet, jókedvû, szaladgál, már ordítanak rá....
A kérdező hozzászólása: igen, ezt én sem értem...és általában azok a szülõk néznek rossz szemmel, akiknek a gyereke elvan 1-2 órát a homokozóban és meg se mukkan...oké, az én fiam nem ilyen de attól nem rosszul nevelt gyerek!
Nem kerülném a társaságukat, a gyerekem jól kijön a másik gyerekkel, én meg jól kijövök a másik anyukával akkor továbbra is tartanám velük a kapcsolatot.A gyerekeket meg kontrollálnám, de azért gyerekek, hogy elevenek legyenek, jókat nevessenek.Azt nem engedném, hogy együttes erõvel bántsanak másokat, de azt akkor a másik anyuka sem engedné.Attól még nem fosztanám meg magunkat a jó társaságtól, mert a gyerekek elevenebbek, mint magukban.
A kérdező hozzászólása: köszi:) amúgy örülök is ennek a kis barátnak, mert fiam végre nyit mások felé!Nem volt eddig sem antiszociális, de talán õ az elsõ kisfiú, akivel aktívan együtt játszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!