Találatok a következő kifejezésre: Ha jókor a közösülés (2 db)

Ha jókor volt a közösülés (peteéréskor) és sikeres volt az akció, mennyi idő múlva jelentkeznek az első terhes tünetek?

Legjobb válasz: Ne akard tudni, mert pszichésen az ember pont attól a naptól kezdve bebeszéli magának. :-) Az elsõ jel az legyen, hogy kimarad a vérzés! Nekem minden hónapban vannak gyanújelek, mindig más és más idõben. Tehát veszélyes.

Ne akard tudni, mert pszichésen az ember pont attól a naptól kezdve bebeszéli magának. :-) Az elsõ jel az legyen, hogy kimarad a vérzés! Nekem minden hónapban vannak gyanújelek, mindig más és más idõben. Tehát veszélyes.
Teljesen igaza van az elõttem szólónak, én is azok táborába tartozom aki terhesnek érzik magukat mind addig amig nem látnak a mensit.Szóval ettõl rosszabb nincs minden hónapba újabbnál újabb dolgokat produkál a szervezetem .
Nagyon igazatok van! Én mindig tutira terhesnek éreztem magam annyira szerettem volna babát. Minden tünetet produkáltam is, aztán kivoltam, mert megjött, vagy negatívat teszteltem. Aztán befejeztem ezt az "õrületet", terhes is lettem - azóta megszületett a babám most januárban - és semmilyen tünetem nem volt. Se szédülés, se hányás, se semmi, csak nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, teljesen igazatok van :)
Sziasztok, nekem öt hét múlva kezdõdtek, de nem úgy, ahogy gondoltam volna...szimplán hányingerem volt, de nagyon tartósan...és egyre erõsebben...3 hónapig minden kijött belõlem...
lehet , hogy csak színlelte....
Az orgazmussal kapcsolatos õszínteséget a szexxel együtt kell kezdeni. Kérdezd, meg! Ne szégyelljetek õszíntén beszélni errõl. Nagyon nem lesz jó, ha nem tudod biztosan, hogy igazán élvezi-e a szexet. Neki azért nem mert azoknak a nõknek a táborát gyarapítja akiknek nincs rendes orgazmusuk, aminek egyik fõ oka, hogy nem szólnak róla/megjátszák. A másik meg persze a pasi.. Neked meg azért, nem mertt nem kapsz reális képet a teljesítményedtõl. Azt hiszed, hogy jó vagy, aztán mindegy miért másik nõvel lefekszel és ott derül ki hogy bizony gyengus vagy. Szóval nyíltan, õszíntén! 20/F
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem. Ezeket õ mondta.
ha igazat mondott, akkor szerencsés a barátnõd meg te is vmit jól csinálsz ;)
A kérdező hozzászólása: azt hittem ez átlagos. :P remélem igaz. Bár a jeleibõl ítélve igaz. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!