Találatok a következő kifejezésre: Ha jókor a (8329 db)

Miért van az, hogy ha jó a kedvem, akkor is úgy látszik rajtam, mintha rossz lenne?

Legjobb válasz: mert nincs is igazán jó kedved ha az embernek tényleg igazán jó kedve van az látszik is rajta

mert nincs is igazán jó kedved ha az embernek tényleg igazán jó kedve van az látszik is rajta
A kérdező hozzászólása: De az akkor k***** [email protected] Ezek szerint nagyon [email protected] életem van, mert sosincs jó kedvem.
van suliba egy csaj, ennek mindig jó kedve van , nem tudom hogy csinálja. talán mert annyira közvetlen az emberekkel , hogy sok havert gyûjtött maga köré, nem bonyolítja túl a dolgokat, mer neki magától jönnek nekünk sajna nem így van.de azért van néha jó kedvem , annak ellenére h én is szarnak gondolom a jelenlegi életem, de teszek azért h a késõbbiekben ne az legyen te is tegyél vmit magadért
lehet hogy ilyen a fejberendezésed. vicsor helyett inkább mosolyogj :)

Hogy van az a mondóka ami úgy kezdődik: ha jó a kedved tapsolj nagyokat? Tovább sajnos nem tudom

Legjobb válasz: Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a tenyered. Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat. Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants nagyokat. Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved ugorj magasra. Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha vége van már a játéknak, búcsúzóul társaidnak, mégegyszer nyújtsd a kezedet.

Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a tenyered. Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat. Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants nagyokat. Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved ugorj magasra. Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha vége van már a játéknak, búcsúzóul társaidnak, mégegyszer nyújtsd a kezedet.
Hû, valami halandzsa szöveg, akármit kitalálhatsz, amihez a tested vmelyik részét kell igénybe venni. Pl.: ha jó a kedved, húzd a füledet, ha jó a k. üsd a térdedet, ... kiálts nagyokat (hejhó)... Legalábbis mi így játszottuk, énekeltük.
Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat Ha köztünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved, tapsolj egy nagyot Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha jó a kedved csináld ezt velünk Ha jó a kedved csináld ezt velünk Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csináld ezt velünk by: google!
ha jó a kedved tapsolj nagyokat (taps, taps) ha jó a kedved másoknak is mutasd ezt meg ha jó a kedved tapsolj nagyokat (taps, taps) v. üsd a tenyered aztán üsd a térdedet aztán dobbancs nagyokat aztán ugorj nagyokat....a többit a fantáziádra bízom:) Én anno még valahogy így énekeltem, de ez nem 100%:) )))
És ha semleges?
A kérdező hozzászólása: Akkor is! :)
Visítok szilaj jókedvemben.Hallode?Búsuljon a ló.
akkor már szétrobbanna a föld a sok sikítástól XD
Hát ha az nemis, de a hangom már elment... :)


Miért ráz ki a hideg ha jó a zene amit hallgatok?

Persze ez lehet egy jó film miatt is. Érdekelne, hogy miért ad ilyen reakciót a testünk. F?leg tudományos magyarázat érdekel.

Legjobb válasz: áááhhh ez nekem is így van:O:O =) amikor valami jó zenét hallgatok olyan hidegrázásom van tõle néha, de lehet h nem is hidegrázás, csak valami fura érzés, de jóó:D am nem tudom h miért:D

áááhhh ez nekem is így van:O:O =) amikor valami jó zenét hallgatok olyan hidegrázásom van tõle néha, de lehet h nem is hidegrázás, csak valami fura érzés, de jóó:D am nem tudom h miért:D
Egyszerû pszichés reakció. Teljesen normális. Persze biztos van valahol az interneten orvosi leírása is.
tavaly kórusolimpián voltunk a kórusunkkal, és szabadidõnkben beültünk meghallgatni egy dél-afrikai fiúkar hangversenyét, és Kodályt énekeltek! ráadásul annyira gyönyörûen, h mindannyian libabõrösek voltunk még órákkal késõbb is ha rágondoltunk. az nagyon durva volt. ja, h a kérdésre mi a válasz, azt nem tudom :D
Átéled és átérzed a zenét. Valaki pl azt mondta: "Aki az István a király hallgatása közben nem lesz libabõrös az nem igazi magyar ember". Én pl az leszek, és sok más daltól is, nem mindíg csak ha átérzem.
A kérdező hozzászólása: Én úgy vettem észre, hogy engem a legtöbbször akkor ráz ki a hideg ha valami érdekes gondolatot/eseményt/személyt tudok a számhoz kapcsolni. Tehát ha tényleg beleélem magam. Ezért szerencsésebb ha az ember klippet néz mert ott képi hatással is megtudják "rázni" az embert:) . Nagyon érdekelne a tudományos magyarázata ennek. Írjatok még!:)

Ha jó a kompetencia tesztem akkor nem bukhatok meg?

Legjobb válasz: dehogynem. ez nem befolyásol semmiben, ez csak egy szintfelmérés..de ha a tesztet jóra meg tudod írni, akkor nem lehetsz olyan rossz tanuló..

dehogynem. ez nem befolyásol semmiben, ez csak egy szintfelmérés..de ha a tesztet jóra meg tudod írni, akkor nem lehetsz olyan rossz tanuló..
Nálunk az terjedt, hogy akinek nagyon rossz a kompetencia tesztje azt megbuktatják.
amugy ez a kérdés mi a jóistent keres itt?:D
a kompetencia tesztet NEM OSZTÁLYOZZÁK LE !!!
5 szintje van, nálunk azt mondják, hogy aki szint alatt teljesít az bukik meg. Tudodm hogy elkéstem, de remélem segíthetek. De szerintem, amit nekünk modntak nem igaz, mert -igaza van a legelsõnek- ez csak képességfelmérés, hogy mit tudtan a magyar kölykök. Amúgy mi most hétfõn írjuk egyedül a suliban.
nálunk ha rossz lesz megbuktatnak... ha meg jó akkor hurrá jó

Mi a véleményetek egy olyan munkáról ahol fel kell keresni az ügyfeleket kedvezményes ajánlatokat adni nekik s ha elfogadják aláíratni a papírokat s személyesen felkeresni? Ezt kb ha jó a komm. Képességed?

Legjobb válasz: Vagyis ugynokoskodni hat a legtobb ember utalja az ugynokoket... napi 3at hajtunk el, es mar mobilon is zaklatnak... persze megertem en, penzre szukseg van, de ha van valasztas, akkor inkabb keress masik melot, mert ez nagyon sok frusztraltsaggaljar mind az ugynok, mind a potencialis kliens reszerol... es ha olyan jo ajanlat lenne, nem kene hazalni vele..

Vagyis ugynokoskodni hat a legtobb ember utalja az ugynokoket... napi 3at hajtunk el, es mar mobilon is zaklatnak... persze megertem en, penzre szukseg van, de ha van valasztas, akkor inkabb keress masik melot, mert ez nagyon sok frusztraltsaggaljar mind az ugynok, mind a potencialis kliens reszerol... es ha olyan jo ajanlat lenne, nem kene hazalni vele..
Nem veszek semmit. Tõled sem. Viszlát.

Mit tesztek, ha jóval a szakítás után fellángolnak az érzéseitek az exetek iránt? Beszéltek vele errõl, vagy jobb magunkban lerendezni?

2 évet voltunk együtt és 2 éve vagyunk külön. Mindkettõnknek van új kapcsolata. Nem szeretnék belekavarni az övébe, viszont így is szenvedés. Segíthet ha elmondom neki? Vagy ezen csak rontani lehet?

Legjobb válasz: Akkor sosem leszel túl rajta. Jobb magadban lezárni.

Akkor sosem leszel túl rajta. Jobb magadban lezárni.
Az idõ múlásával a rossz emlékek könnyebben szorulnak háttérbe, mint a szépek, így ez nem olyan furcsa. De ami egyszer nem mûködött, másodszor sem fog. Jobb ha hagyod, el fog múlani. Legalábbis szerintem.
Én biztos, hogy nem keresném fel újra. Nem véletlenül lett vége annak a kapcsolatnak. Egyébként az idõ sok mindent megszépít, úgyhogy lehet, hogy már csak a szép dolgokra emlékszel a kapcsolatotokból - és ez így van rendjén. Õrizd ezt szép emlékként, és vedd tudomásul, hogy szép volt, jó volt, de ennyi volt.
Ebbõl dugás lesz.
hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: 18
Nem ciki, csak nem szokás. Olyan, mintha még mindig szeretnél tõle valamit. Az pedig hülye ötlet.
Hányszor rakod még fel ezt a kérdést?! Amúgy meg a te dolgod, mi mondjuk meg? Szerintem nem vagy még túl rajta, ha ennyire foglalkoztat a dolog, ha úgy adódna lehet össze is jönnél vele, nem lehet, hogy ezért is akars ajándékot venni neki?
És meddig tervezed, hogy minden alkalommal veszel neki ajándékot? Amíg nem lesz új párod? Vagy neki nem lesz új párja? Vagy életed végéig?
Én elég jó barátságban maradtam az exemmel, és nem vettem neki ajándékot, hogy ne legyen félreértés... viszont szerintem eléggé sérelmezte. 21L
Mégis mi a fenének vennél? Semmi értelme. Nem irigylem a barátodat... 18 évesen pedig a ciki szót használni... gyerekes..

Mi van akkor, ha jó a prolaktin szintem, de mégis szedem a barátcserje kapszulát? Lehet belőle baj?

Elvileg a prolaktin szint csökkentésére van a barátcserje nem? De, ha nekem rendben van a hormonháztartásom, és csak azért szedem, mert babát szeretnénk, lehet bel?le baj?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nem lehet baj. Nekem is jó volt mindenem, mégis szedem. Igaz, még a babát nem hozta meg, de nem érzek semmi hátrányt sem belõle. Júl-tól szedem.

Szia!Szerintem nem lehet baj. Nekem is jó volt mindenem, mégis szedem. Igaz, még a babát nem hozta meg, de nem érzek semmi hátrányt sem belõle. Júl-tól szedem.
Nem, nem lesz baj. Csak akkor mozgatja a prolaktint, ha azzal baj van. Az alacsonyabb prolaktinszint egyébként sem árt, sõt, az a jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat, megnyugodtam! :) Azt hittem, majd ártok vele. Remélem lesz hatása is elõbb, vagy utóbb. :) Minden jót mindenkinek!

Elvigyem orvoshoz, ha jó a közérzete, eszik rendesen, de lázas?

13 hónapos kisbabám este belázasodott / 38,2 /, adtunk neki Panadolt és szépen aludt egész este, reggel megint 38 fok felett volt a láza, de szépen evett, jókedv?, nem folyik az orra, nem piros a torka / amennyire látom /. Ma dél körül felment a láza 38,7-re, adtam újra neki Panadolt, fél óra múlva megint nem volt semmi baja, nevetgél, rohangál. 4 foga jön egyszerre, de eddig fogzásnál soha nem volt lázas. Félek, ha elviszem és csak a foga miatt van láza összeszedünk valamit, nem egyszer jártam már így, hogy "kis gonddal" mentünk és sokkal betegebben hoztam haza. Ti elvinnétek, ha amúgy minden rendben vele, "csak" néha felszökik a láza?

Legjobb válasz: sztem dokit hívd fel, amjd megmondja h mi legyen...de nurot s panadolt felváltva add...sztem

sztem dokit hívd fel, amjd megmondja h mi legyen...de nurot s panadolt felváltva add...sztem
Szerintem ez tuti fog! De megnyugtatásként hívd fel a doktornõt, hogy érdemes e bevinni.
Szerintem is csak a fogai miatt lázas. Az én kisfiamnak is már volt 4 foga, ami nem viselte meg, aztán mikor jött az 5-ik akkor rettentõen kipirosodott a popsija, azóta jöt már több foga, de a popsival semmi gond. Ezt csak azért írtam le, mert ezek szerint nem minden fog jövetele egyforma:) Esetleg ha tudod, hívd fel telefonon a gyerekorvost, hátha úgy is tud tanácsot adni. Ha nem muszáj nem vidd be, fõleg most mikor itt az influenza. Mielõbbi jobbulást a babának!
Én elvinném, nemrég jártunk úgy, hogy semmi baját nem észleltem, csak lázas volt, azért elvittem a dr-nõhöz és csúnyán váladékos volt a torka.Pedi ivott is és evett is ugyanúgy mint máskor. De az is lehet, hogy a foga. 10 hós kisfiú anyukája
Lehet a fogától, kisfiamnak 3 napig 39 fokos láza volt, neki 5 foga jött akkor. Szerintem várj 1-2 napot és ha még mindig lázas akkor vidd el dokihoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!