Találatok a következő kifejezésre: Ha jó van a (1957 db)

Mennyire befolyásolja a kapcsolatot, ha az ex jóban van a családdal?

Rövid történetem:több ,mint 1 éve vagyok együtt a párommal, felköltöztünk a városba. A szülei sajnos válnak,tudtam,hogy a húga nagyon jóban van a csajszival, többször tudtomra adta(gondolom szándékosan). Most a húg és az anyuka(akivel sosem volt jó a kapcsolatunk,pedig én nagyon igyekeztem, de azt érezteti velem,hogy nem vagyok a család tagja) beköltöztek a csajszi lakásába(külföldön él,ritkán jön haza) ,ahol az barátommal lakott. Azóta nyíltan hívják őt bulizni, a szabadidőt együtt töltik, közösségi oldalakon megy a nyali fali. Eléggé zavar, hogy engem nem tudtak így befogadni és tapintatlanságnak is érzem,hogy arra nem gondolnak nekünk ez milyen megalázó. Barátom sem örül a helyzetnek, de azt mondja nem tud vele mit csinálni,mert ha szóba hozza úgyis mi leszünk a hülyék. Nem értem??!! Én mindig kedves voltam, az összes szúrkálódásukat elnéztem, de ezt már nem tudom lenyelni. Én reagálnám túl ennyire?

Legjobb válasz:
Az eredeti kérdésre, a kifejtésed nélkül. A családon múlik is. Nálunk az exemmel nagyon jóban voltak a szüleim és a nagyszüleim. Nagyon kedvellték, és sajnálták, hogy szakítottunk. Ebbõl a dologból semmi hátránya nem származott a páromnak. Nem emlegették elõtte ...semmi..pedig tehették volna, mert szoktam én is emlegetni, mert nem haraggal váltunk el, ismerik is egymást. Tehátvazért mert jóban vannak /voltak nincsenek kevésbé jóban a párommal, pedig ms ember, nagyon nehéz volt nekik megszokniuk azt, hogy nem olyan közvetlen, mint a családtagjaim, és a amilyen az exem is volt.. Ha a család mégis éreztetné, hogy a másik "jobb volt" ( a kérdés, hogy kinek, mivel a párodnak tuti nem, ha szakítottak, akárki hibájából is) Akkor pedig a a párodon múlik, hogy kezeli ezt le. Ha õ jól kezeli, akkor a kapcsolatotoat nem fogja befolyásolni. Viszont a helyzetben a páeod gyerekesen viselkedik.. Mi a, hogy nem tud mit kezdeni vele? Eleggé nem veszik embereszámba, ha a véleményét kinevetik, hülyének nézik miatta. Egy másik dolog. Ne akaj ugyanolyan kapcsatot a páos családjával, mint az a csaj, mert te nem õ vagy. Õk jóban vannakott laknak, ez a helyzet azért adja, hogy kapcsolatban maradjanak. Úgy érzem, hogy féltékeny vagy a lányra, arra a kapcsolatra. Nem értem, hogy miért akarsz annyira nagyon jóban lenni olyan emberekkel, akik szábdékos szúrkáló megjegyzésekkel bántani akarnak. Ne legyél önmagad ellensége. Amíg van reakcíód ezekre a dolgaikra, addig csinálni is figják. Ha nincs akkor már nem lesz érdekes. Buta, felülees emberek. Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz velük. Neked a pároddal kell foglalkoznod, ha a család buta ahhoz, hogy felismerje, a párod veled boldog veled van a kapcsolatban ezrt talán annak lenne értelme, ha elfogadnának, akkor nem tudsz mit tenni. (Viszont bennem felmerült az, hogy a csajjal elõtte is ilyenek voltak? Mert láttam mar olyat, h. amikor egy pár voltak ilyenek voltak mint veled, szakítttak akkor lettek öribarik....) Kitartás...csak egymással foglalkozzatok a pároddal!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az eredeti kérdésre, a kifejtésed nélkül. A családon múlik is. Nálunk az exemmel nagyon jóban voltak a szüleim és a nagyszüleim. Nagyon kedvellték, és sajnálták, hogy szakítottunk. Ebbõl a dologból semmi hátránya nem származott a páromnak. Nem emlegették elõtte ...semmi..pedig tehették volna, mert szoktam én is emlegetni, mert nem haraggal váltunk el, ismerik is egymást. Tehátvazért mert jóban vannak /voltak nincsenek kevésbé jóban a párommal, pedig ms ember, nagyon nehéz volt nekik megszokniuk azt, hogy nem olyan közvetlen, mint a családtagjaim, és a amilyen az exem is volt.. Ha a család mégis éreztetné, hogy a másik "jobb volt" ( a kérdés, hogy kinek, mivel a párodnak tuti nem, ha szakítottak, akárki hibájából is) Akkor pedig a a párodon múlik, hogy kezeli ezt le. Ha õ jól kezeli, akkor a kapcsolatotoat nem fogja befolyásolni. Viszont a helyzetben a páeod gyerekesen viselkedik.. Mi a, hogy nem tud mit kezdeni vele? Eleggé nem veszik embereszámba, ha a véleményét kinevetik, hülyének nézik miatta. Egy másik dolog. Ne akaj ugyanolyan kapcsatot a páos családjával, mint az a csaj, mert te nem õ vagy. Õk jóban vannakott laknak, ez a helyzet azért adja, hogy kapcsolatban maradjanak. Úgy érzem, hogy féltékeny vagy a lányra, arra a kapcsolatra. Nem értem, hogy miért akarsz annyira nagyon jóban lenni olyan emberekkel, akik szábdékos szúrkáló megjegyzésekkel bántani akarnak. Ne legyél önmagad ellensége. Amíg van reakcíód ezekre a dolgaikra, addig csinálni is figják. Ha nincs akkor már nem lesz érdekes. Buta, felülees emberek. Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz velük. Neked a pároddal kell foglalkoznod, ha a család buta ahhoz, hogy felismerje, a párod veled boldog veled van a kapcsolatban ezrt talán annak lenne értelme, ha elfogadnának, akkor nem tudsz mit tenni. (Viszont bennem felmerült az, hogy a csajjal elõtte is ilyenek voltak? Mert láttam mar olyat, h. amikor egy pár voltak ilyenek voltak mint veled, szakítttak akkor lettek öribarik....) Kitartás...csak egymással foglalkozzatok a pároddal!
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit tényleg bánt, mert én nem szeretem az ilyen helyzeteket, szeretem, ha mindenkivel jó kapcsolatot ápolunk, fõleg ha családról van szó, de már belefáradtam a próbálkozásba. Igazad van abban, hogy a páromat semmibe veszik, de én hiába mondom neki, õ ilyen, elfogadja. Nagyon sokszor keresztbe tettek már neki is, bár nem tudom, hogy szándékosan e, véleményem szerint igen. Az anyukáról nem tudok , hogy ennyire jó volt e viszony, a húgának szakítás után lett nagy barátnõje. Igyekszünk csak egymással foglalkozni a nehezítõ tényezõk ellenére is, de nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, mégiscsak jön a karácsony is. Köszönöm a hasznos válaszod! :) Egy kicsit megnyugodtam!
Én azt nem értem, hogy ez titeket mennyiben érint. Ha õk a nõnél laknak, az õ dolguk. Ha eljárnak együtt bulini, az is az õ dolguk. Te errõl miért tudsz, és miért érdekel? Nem találkoztok naponta, vagy igen? Laktok ketten a pároddal. Hogy jön a képbe anyós jelölt? Ha meg az van, hogy minden héten kötelezõen el kell menni anyóshoz, akkor ne menj. A pasid menjen ha akar, de neked miért kell? Miért kell neked egyáltalán beszélgetned velük? milyen helyzetben? nem értem..
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szülõk válásáig hetente haza kellett járni, 3 hónapja költöztünk csak fel, elõtte a szüleinél voltunk. Azért tudok róla, mert szóba hozzák, ismerõsöktõl is hallom. A kapcsolatot azért kell még ilyen szorosan ápolni, mert a páromnak volt egy vállalkozása (amit májusban az én bíztatásomra be akart zárni, teljes veszteség volt az egész). De anyuka akkor is bejött a képbe és azt mondta, majd õ csinálja tovább (igaz a haszonból, már amikor volt, a párom egy ft-ot nem látott). Ebbõl az lett, hogy most , hogy anyós elköltözött, mindent a fiára hagyott a veszteséggel együtt, még a telefont sem veszi fel, ránk szakadt az egész. Mint kiderült azért nem akart bezárni, mert ott titokban tudott találkozni a szeretõjével. Májusban még jól jöttünk volna ki pénz ügyileg, most meg a gatyánk is rámehet. Így valamilyen szinten képtelenség elkerülni a kapcsolattartást, mert minden napos téma itthon is, hogy mikor fogunk pl éhen halni. Reménykedek csak, hogy gyorsan lezajlik ez az egész! De én ezzel a családdal nem kívánom tartani a kapcsolatot azután.
Én is szinte hasomló helyzetben voltam. Én nem bírtam sokáig, inkább leléptem.
Akkor itt elég súlyos problémák vannak. 1 éve vagy együtt egy hapsival, és ha jól értelmezem, a te kereseted is rámegy az õ anyukájának a szeretõsdiére és nemtörõdömségére. Ez a kapcsolat semennyire sem biztos, nem vagy a felesége, senkije sem vagy, így én nem ajánlom hogy bármennyivel is finanszírozd az õ veszteségeit. A kapcsolatod simán tönkre mehet, aztán ott állsz, hogy mennyi pénzt beleöltél a semmiért. Annyival tudod segíteni, hogy nem mentek drága helyekre, meg szórakozni, így õ tudja fizetni a tartozásokat amit az anyja csinált. Aztán jobb esetben elõbb utóbb elfogy. A saját pénzedet meg külön tedd félre és ne az anyját pumpold. Komolyan mondom. Majd ha elvesz feleségül, akkor lesztek igazán egy gazdasági közösségben. addig semmi sincs. 35/N

Van egy Fiát Tipom 93-as három ajtos, hogy kell bealittani a gyujtását, hogy jo legyen, mert nagy az előgyujtása. Igy is nagyon jol indul hidegen is, melegen is csak ugy hallotam, hogy ha jo volna a gyujtás beálitva akkor kevesebbet fogyasztana (? ).

Legjobb válasz: minek beállítani ja jól indul inkább örülj neki de ha már annyira be akarod állítani akkor az elosztó talpán van 2 db csavar azt kell fellazítani és az elosztót forgatni DE ÉN NEM BÁNTANÁM A HELYEDBEN mert precízen csak mûszerrel szakember tudja beállítani

minek beállítani ja jól indul inkább örülj neki de ha már annyira be akarod állítani akkor az elosztó talpán van 2 db csavar azt kell fellazítani és az elosztót forgatni DE ÉN NEM BÁNTANÁM A HELYEDBEN mert precízen csak mûszerrel szakember tudja beállítani
A kérdező hozzászólása: Van egy haverom neki van hozzávalo mûszere csak nem tudja beálittani, mert az elosztot hiába mozgatja nem csinál semmit.(az elosztonal nem lehet álittani.)

Van 1 kis esélyem is ha jóra írom a felvételit?

Debreceni Református Kollégiumba szeretnék továbbtanulni. 3-as átlagom lesz és a fõ tantárgyakat csúnyák lettek nagyon. 2-es töri, 2-es matek. Többi mind 3-as 4-es 5-ös. Magyar 4-es. Angol 3-as. Kémia 4-es. Fizika 3-as. Hittan 4 vagy 5. Ha jóra megírom a felvételit van valamennyi esélyem, hogy felvegyenek? És ha igen. A matekot és a magyart hány pontosra kéne megírnom? Gondolom full-ra de az rettentõ nehéz :P. Szóval úgy 1 minimális ponthatárt amivel felvehetnek mondjatok már. Ja meg ha szóbelin jól teljesítek. Szóval akkor így mennyi esélyem lehet a bekerülésre?

Legjobb válasz: Ugye a pontok egy részét adja meg az átlagod, az ha rossz akkor csak úgy tuodod kiegyenlíteni, hogy a lehetõ legjobban írod az írásbelit valamint jól szóbelizel. Nem tudok pontosan jó ponthatárt mondani mert nem ismerem az iskolát, valamint változó a felvételik nehézsége is. Én tavaly írtam meg. Az iszonyat nehéz volt! Ha jól tudom az átlag 40 pont körül volt (az össz pontszám!!!) én teljesen elvoltam keseredve a 68 ponttal és nem jelentkeztem egy csomó helyre, mert úgyse vesznek fel… Aztán kiderült hogy simán felvettek volna…:D Arra törekedj hogy olyan 40 pontokat próbálj elérni mind2-nél! Melyik suliba jársz? Hol 3as az átlagod? Összegezve, van simán esélyed ha jól teljesítesz mind az írás, mind a szóbelin:)!

Ugye a pontok egy részét adja meg az átlagod, az ha rossz akkor csak úgy tuodod kiegyenlíteni, hogy a lehetõ legjobban írod az írásbelit valamint jól szóbelizel. Nem tudok pontosan jó ponthatárt mondani mert nem ismerem az iskolát, valamint változó a felvételik nehézsége is. Én tavaly írtam meg. Az iszonyat nehéz volt! Ha jól tudom az átlag 40 pont körül volt (az össz pontszám!!!) én teljesen elvoltam keseredve a 68 ponttal és nem jelentkeztem egy csomó helyre, mert úgyse vesznek fel… Aztán kiderült hogy simán felvettek volna…:D Arra törekedj hogy olyan 40 pontokat próbálj elérni mind2-nél! Melyik suliba jársz? Hol 3as az átlagod? Összegezve, van simán esélyed ha jól teljesítesz mind az írás, mind a szóbelin:) !
Annyi kérdés van már róla, miért akar még mindig valaki a refibe menni? Egyszerûen nem éri meg ott elcseszni 4 évet..

Van valami jó ötletetek hogy hogyan lehet jobban gyorsabban jó eredménnyel tanulni? és hogy éehet javítani gyorsan ha 2hét van a félévig?

Legjobb válasz: attól függ milyen tárgy az alapvetõ tanulási szokásokon nehéz változtatni, én speciel nagyon nehezen ülök neki, de erre a legjobb megoldás a könyvtár! Ott tényleg nem tudsz másra figyelni, csak a tananyagra nekem az is sokat segít ha kijegyzetelem a könyvet, mert akkor ténylegesen átgondolom, mirõl is van szó, fõleg hogy le is írom, jobban rögzül, rengeteg idõ, de valóban megmarad :]

attól függ milyen tárgy az alapvetõ tanulási szokásokon nehéz változtatni, én speciel nagyon nehezen ülök neki, de erre a legjobb megoldás a könyvtár! Ott tényleg nem tudsz másra figyelni, csak a tananyagra nekem az is sokat segít ha kijegyzetelem a könyvet, mert akkor ténylegesen átgondolom, mirõl is van szó, fõleg hogy le is írom, jobban rögzül, rengeteg idõ, de valóban megmarad :]

A II. fokban érett méhlepény, az még nem olyan rossz? 36 hetes vagyok. Már nem emlékszem, pedig itt olvastam már róla. Ha fehérvérsejt van a vizeletbe az tényleg a toxémia jele? Nem vizesedek, 8kg-ot híztam a vérnyomásom is jó.

Legjobb válasz: A méhlepényed teljesen jó, nekem is annyi volt, és azt mondta a doki, h ez jó. Nem fehérvérsejt, hanem fehérje jelezheti a toxémiát.

A méhlepényed teljesen jó, nekem is annyi volt, és azt mondta a doki, h ez jó. Nem fehérvérsejt, hanem fehérje jelezheti a toxémiát.
Ebben a korban már II. fokba kell is, hogy legyen a lepény érettsége. Fehérje toxémiára utalhat, de csak akkor, ha vizesednél és magas lenne a vérnyomásod. Ha csak ez lépett fel, akkor valami fertõzésrõl lehet szó.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszi.Az uh-án azt mondta a doki, hogy elvan meszesedve több helyen.A toxémiát gondoltam, de valaki azt mondta ez is az, de ha jól tudom ez valami gyulladás.
A II. fokon érett lepény szerintem ilyen idõs korban már jó, nekem is volt fehérje a vizeletemben és valószínûleg felfáztam. Cickafark teát ittam esténként és ülõfürdõztem és elmúlt, de ez nem csak a felfázásra jó, hanem egyéb gyulladásokra is a nõk számára. A következõ vizelet adáskor már rendben volt minden.

Ha tele van a camembert sajt ilyen fekete csíkokkal és kicsit sárgás a színe és büdös, attól még jó?

Vagy a camembertnek teljesen fehérnek kell lennie?

Legjobb válasz: Egy sajtnál, hogy büdös az nagyon relatív. a camembert, ha nincs hûtõben, érik, a belseje sárgás, lágy, és igen van illata, de szerintem kellemes. kicsit ammóniás, de ennek ilyennek kell lennie. Ennél sokkal "büdösebb" sajtok is vannak, amik nagyon finomak. Persze szeretni kell õket. a fekete csíkokat nem értem, ahhoz látni kellene.

Egy sajtnál, hogy büdös az nagyon relatív. a camembert, ha nincs hûtõben, érik, a belseje sárgás, lágy, és igen van illata, de szerintem kellemes. kicsit ammóniás, de ennek ilyennek kell lennie. Ennél sokkal "büdösebb" sajtok is vannak, amik nagyon finomak. Persze szeretni kell õket. a fekete csíkokat nem értem, ahhoz látni kellene.
lehet a fekete csíkok fûszerek benne -.-
A camembert elnézést a kifejezésért, de ondó szagú, ettõl függetlenül iszonyat finom sajt.
A kérdező hozzászólása: Ez natúr, nincsenek benne fûszerek. De nem teljesen fehérnek kell lennie a nemespenész bevonatnak? Lehet sárga is, fekete csíkokkal? Szerintem egyébként a Camembert nem egy tipikus büdös sajt, elméletileg nagyon ehyhe, alig érezhetõ illata van, de nem büdös.
Ha túlértett lehet sárgás is a külseje. a friss teljesen fehér és szinte szagtalan, de úgy nem is az igazi. éretten (nem hûtõben tartva ) jön ki az igazi íze illata. Ízlés kérdése, ki melyik érési szakaszban szereti. Láttam már azt is, hogy valaki lehámozta a a fehér penészes kérget róla...
A kérdező hozzászólása: Tehát ha megveszem az üzletben és sárgás a színe és tiszta fekete csík és büdös, akkor az még jó? De akkor miért mutatják hófehérnek az összes képen a neten és a reklámokban?
Kóstold meg. Gondolom ettél már, ha az illatát tudod, hogy amúgy milyennek kellene lenni. Ha romlott, azt szerintem egybõl megérzed, és akkor kuka. Attól az egy falat kóstolástól pedig semmi bajod nem lesz. Ha nem romlott, akkor pedig egészségedre.

Szerintetek az jó eggyütt hogy ha fent van a számitógépemen a Spyware Terminator meg a VIPRE virusirtó?

Mindkett? fent van és egyszerre m?ködik...

Legjobb válasz: Ha mûködnek, akkor lehet, bár a VIPRE-ben van beépített kémprogram keresõ:D

Ha mûködnek, akkor lehet, bár a VIPRE-ben van beépített kémprogram keresõ:D
szettem fölösleges Spyware Terminator
Nem kell mellé semmi esetleg felteheted a malware bytest

Miért nem jó érzés ha bennem van a pénisz?

egy kicsi fáj, és nem élvezem

Legjobb válasz: A férfival van a probléma

A férfival van a probléma
Hát, ha már több napja benned van, szerintem lassan vedd ki. Elég kényelmetlen tud lenni, és akadályoz a mindennapi teendõk elvégzésében is.
Biztos mert fiú vagy .
olyan mint amikor töltöttkáposztát eszel
hát nem elég jó neked a pali, lehet nem szereted. nõknek kellenek az érzések hozzá. nem elég ha vki nedves, az csak egy testi reakció, lélekben hol jársz olyankor?!
Én ujjazásnál vagyok így... Pedig annyira akarok élvezkedni... de amikor ujjal izgatom a hüvelyt, fáj egy kicsit és nem is jó:S
Lehet hogy túl nagy van neki azért fáj.

Pasik. Nallatok jo pont ha le van a csajnak mindene borotvalva?

Legjobb válasz: A puncijánál legyen némi szõr,az az igazi.

A puncijánál legyen némi szõr, az az igazi.
A kérdező hozzászólása: ou..muszaj?:D
Én jobban szeretem.De sztem a legtöbb férfi ugyanígy van vele.szép, ápolt szõr.
A haja azért maradhat. :)
Serdülõkortól a szõrös punci a természetes.
A pedofil hajlamúak kedvelik!
Csak a fejeden legyen haj . Szõr sehol !!! 14/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!