Találatok a következő kifejezésre: Ha jó van (2926 db)

Ha jókor van együtt az ember miért nem jön össze?

Lehet hogy butaság amit kérdezek, de mi is több hónapja próbálkozunk. Mindig jókor vagyunk együtt. Én egészséges vagyok ,mert voltam dokinál. Szerintem a párom is. Semmi káros szenvedély stb... Akkor mégis miért nem jön össze? Ez már a szerencse kérdése? Kezdek lassan kételkedni hogy minden rendben van velünk, de azért elég ritka azt hiszem valami komoly gond legyen. A környezetemben mindenkinek els?re sikerült. Én lassan 3 hónapja elevitezek. Írjatok légyszi valami megnyugtatót...

Legjobb válasz: Elõször is a "szerintem a párom is egészséges" az ilyenkor kevés lehet, másodszor lehet hogy nem tud megtapadni a baba, aztán használsz ovulációs tesztet, mert ilyen esetben nem elég a hõmérõzés. Nekem sose ment 36,7 fölé szinte mindig annyi volt kivéve ha lázas voltam. Én két évig próbálkoztam. Azt javoslom az Elevit túl drága ahhoz, hogy ennyire elõre szedd., inkább igyál pezsgõtablettákat és ha kiderül hogy terhes vagy folytatsd az elevitet.

Elõször is a "szerintem a párom is egészséges" az ilyenkor kevés lehet, másodszor lehet hogy nem tud megtapadni a baba, aztán használsz ovulációs tesztet, mert ilyen esetben nem elég a hõmérõzés. Nekem sose ment 36, 7 fölé szinte mindig annyi volt kivéve ha lázas voltam. Én két évig próbálkoztam. Azt javoslom az Elevit túl drága ahhoz, hogy ennyire elõre szedd., inkább igyál pezsgõtablettákat és ha kiderül hogy terhes vagy folytatsd az elevitet.
Szia. Nekünk 11 hónap kellett. Befolyásol a stress, a nagyon akara´s.Biztosan nincsen semmi gond.Lényeg szeresse´tek egyma´st felte´telek nélkül, 2-3 naponta a legbiztosabb.vegye´l ovu tesztet, vagy mérd a hödet.
Nekem 26 napos ciklussal 17.napon volt a pé-m. Csak azért írom, mert nem biztos, hogy jókor voltatok együtt... 2-3 naponta szexeljetek, de ne a baba miatt, hanem a saját örömötökre. Pár hónap még nem a világ, tudom, nehéz minden hónapban megküzdeni vele, hogy megint megjött. Van ismerõsöm, akiknek 9 év után jött össze a baba. Milyen vizsgálatokon voltál?
A párodat is meg kellene nézni. Annyi az egész, h. egy adag anyagot kell produkálnia az andrológián és azt kitenyésztik mindenféle szempontból. A tesztet pedig használd, hõmérõvel együtt, az a biztos. Ha mindketten rendben vagytok és már több, mint egy éve próbálkoztok, akkor lehet, el kellene menni Pestre a Kaáli intézetbe (meddõségi centrum). De mindenekelõtt ne görcsölj rá és élvezzétek egymást (ne csak kötelezõbõl), a stressz a legnagyobb ellenség! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tény hogy ovu tesztel még nem próbálkoztam csak hõmérõzöm cirka fél éve. Én a 20-as éveim elején ciszta problémás voltam mûtöttek is emiatt, akkor nem nagyon zavart a dolog, de most hogy babát szeretnék ezért voltam vizsgálaton, hogy minden rendben van-e. Az orvosom azt mondta minden oké. Szedjem az elevitet. Most uhra szeretnék menni hogy elég vastag e a méhfalam. Ez pont pé után lesz esedékes- Ugye nem fogja befolyásolni a termékenyítést egy esetleges nõgyógyászati vizsgálat?
szia! én teljesen megértelek! bár nálunk kiderült hogy nemvolt minde honapban peteérésem ezért nemjött össze!mi már 18 honapja probálkozunk és ti? van kedved levelezni?mert szeretnék valakivel levelezni aki megérti mit érzek baba ügyben hogy még nemsikerült
mi már lassan négy éve próbálkozunk, és még mindíg semmi. az biztos , hogy nagyon nagy türelem és kitartás kell hozzá. Nagyon kimerítõ lelkileg, hogy minden hónapban várod, mi lesz és ha megjön akkor kezdhetsz mindent elõrõl. és már a végén semmi kedved az egészhez. de tudod, hogy semmit nem szeretnél jobban, mint egy saját kisbabát és ezért muszály kitartónak és bizakodónak maradnod. egy reménykedõ feleség.
A kérdező hozzászólása: Persze nagyon szívesen beszélgetek, mert sajna engem nehezen értenek meg ugyanis az ismerettségi köröm már fél éves csemetékkel van, és nekik rögtön sikerült... Írj priviben ha gondolod

Lány vallhat szerelmet fiúnak ha jóban vannak?

jelenleg baráti a kapcsolat,de én már többet érzek iránta...18L

Legjobb válasz: Más század, más kor, már egyértelmûen vallhat.

Más század, más kor, már egyértelmûen vallhat.
Hidd el, ha õ is csak egy kicsit is jobban szeret mint barátot akkor nagyra fogja értékelni a bátorságod :)
Saját tapasztalatom szerint nem éri meg. Én egy visszahúzódóbb fiú vagyok de ha tetszik egy lány, akkor éreztetem vele, azok akik vallottak nekem (életemben eddig négy volt), mind hiába tette, visszautasítottam mind, mert ha kicsit is vonzott volna testileg én léptem volna.
Egyenjogúság van! Ezért harcoltatok, nem? Akkor most élvezd te is ki az elõnyeit ennek.

Hogy van az a mondóka ami úgy kezdődik: ha jó a kedved tapsolj nagyokat? Tovább sajnos nem tudom

Legjobb válasz: Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a tenyered. Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat. Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants nagyokat. Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved ugorj magasra. Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha vége van már a játéknak, búcsúzóul társaidnak, mégegyszer nyújtsd a kezedet.

Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a tenyered. Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat. Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants nagyokat. Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved ugorj magasra. Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha vége van már a játéknak, búcsúzóul társaidnak, mégegyszer nyújtsd a kezedet.
Hû, valami halandzsa szöveg, akármit kitalálhatsz, amihez a tested vmelyik részét kell igénybe venni. Pl.: ha jó a kedved, húzd a füledet, ha jó a k. üsd a térdedet, ... kiálts nagyokat (hejhó)... Legalábbis mi így játszottuk, énekeltük.
Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat Ha köztünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved, tapsolj egy nagyot Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha jó a kedved csináld ezt velünk Ha jó a kedved csináld ezt velünk Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csináld ezt velünk by: google!
ha jó a kedved tapsolj nagyokat (taps, taps) ha jó a kedved másoknak is mutasd ezt meg ha jó a kedved tapsolj nagyokat (taps, taps) v. üsd a tenyered aztán üsd a térdedet aztán dobbancs nagyokat aztán ugorj nagyokat....a többit a fantáziádra bízom:) Én anno még valahogy így énekeltem, de ez nem 100%:) )))


Mennyire befolyásolja a kapcsolatot, ha az ex jóban van a családdal?

Rövid történetem:több ,mint 1 éve vagyok együtt a párommal, felköltöztünk a városba. A szülei sajnos válnak,tudtam,hogy a húga nagyon jóban van a csajszival, többször tudtomra adta(gondolom szándékosan). Most a húg és az anyuka(akivel sosem volt jó a kapcsolatunk,pedig én nagyon igyekeztem, de azt érezteti velem,hogy nem vagyok a család tagja) beköltöztek a csajszi lakásába(külföldön él,ritkán jön haza) ,ahol az barátommal lakott. Azóta nyíltan hívják őt bulizni, a szabadidőt együtt töltik, közösségi oldalakon megy a nyali fali. Eléggé zavar, hogy engem nem tudtak így befogadni és tapintatlanságnak is érzem,hogy arra nem gondolnak nekünk ez milyen megalázó. Barátom sem örül a helyzetnek, de azt mondja nem tud vele mit csinálni,mert ha szóba hozza úgyis mi leszünk a hülyék. Nem értem??!! Én mindig kedves voltam, az összes szúrkálódásukat elnéztem, de ezt már nem tudom lenyelni. Én reagálnám túl ennyire?

Legjobb válasz:
Az eredeti kérdésre, a kifejtésed nélkül. A családon múlik is. Nálunk az exemmel nagyon jóban voltak a szüleim és a nagyszüleim. Nagyon kedvellték, és sajnálták, hogy szakítottunk. Ebbõl a dologból semmi hátránya nem származott a páromnak. Nem emlegették elõtte ...semmi..pedig tehették volna, mert szoktam én is emlegetni, mert nem haraggal váltunk el, ismerik is egymást. Tehátvazért mert jóban vannak /voltak nincsenek kevésbé jóban a párommal, pedig ms ember, nagyon nehéz volt nekik megszokniuk azt, hogy nem olyan közvetlen, mint a családtagjaim, és a amilyen az exem is volt.. Ha a család mégis éreztetné, hogy a másik "jobb volt" ( a kérdés, hogy kinek, mivel a párodnak tuti nem, ha szakítottak, akárki hibájából is) Akkor pedig a a párodon múlik, hogy kezeli ezt le. Ha õ jól kezeli, akkor a kapcsolatotoat nem fogja befolyásolni. Viszont a helyzetben a páeod gyerekesen viselkedik.. Mi a, hogy nem tud mit kezdeni vele? Eleggé nem veszik embereszámba, ha a véleményét kinevetik, hülyének nézik miatta. Egy másik dolog. Ne akaj ugyanolyan kapcsatot a páos családjával, mint az a csaj, mert te nem õ vagy. Õk jóban vannakott laknak, ez a helyzet azért adja, hogy kapcsolatban maradjanak. Úgy érzem, hogy féltékeny vagy a lányra, arra a kapcsolatra. Nem értem, hogy miért akarsz annyira nagyon jóban lenni olyan emberekkel, akik szábdékos szúrkáló megjegyzésekkel bántani akarnak. Ne legyél önmagad ellensége. Amíg van reakcíód ezekre a dolgaikra, addig csinálni is figják. Ha nincs akkor már nem lesz érdekes. Buta, felülees emberek. Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz velük. Neked a pároddal kell foglalkoznod, ha a család buta ahhoz, hogy felismerje, a párod veled boldog veled van a kapcsolatban ezrt talán annak lenne értelme, ha elfogadnának, akkor nem tudsz mit tenni. (Viszont bennem felmerült az, hogy a csajjal elõtte is ilyenek voltak? Mert láttam mar olyat, h. amikor egy pár voltak ilyenek voltak mint veled, szakítttak akkor lettek öribarik....) Kitartás...csak egymással foglalkozzatok a pároddal!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az eredeti kérdésre, a kifejtésed nélkül. A családon múlik is. Nálunk az exemmel nagyon jóban voltak a szüleim és a nagyszüleim. Nagyon kedvellték, és sajnálták, hogy szakítottunk. Ebbõl a dologból semmi hátránya nem származott a páromnak. Nem emlegették elõtte ...semmi..pedig tehették volna, mert szoktam én is emlegetni, mert nem haraggal váltunk el, ismerik is egymást. Tehátvazért mert jóban vannak /voltak nincsenek kevésbé jóban a párommal, pedig ms ember, nagyon nehéz volt nekik megszokniuk azt, hogy nem olyan közvetlen, mint a családtagjaim, és a amilyen az exem is volt.. Ha a család mégis éreztetné, hogy a másik "jobb volt" ( a kérdés, hogy kinek, mivel a párodnak tuti nem, ha szakítottak, akárki hibájából is) Akkor pedig a a párodon múlik, hogy kezeli ezt le. Ha õ jól kezeli, akkor a kapcsolatotoat nem fogja befolyásolni. Viszont a helyzetben a páeod gyerekesen viselkedik.. Mi a, hogy nem tud mit kezdeni vele? Eleggé nem veszik embereszámba, ha a véleményét kinevetik, hülyének nézik miatta. Egy másik dolog. Ne akaj ugyanolyan kapcsatot a páos családjával, mint az a csaj, mert te nem õ vagy. Õk jóban vannakott laknak, ez a helyzet azért adja, hogy kapcsolatban maradjanak. Úgy érzem, hogy féltékeny vagy a lányra, arra a kapcsolatra. Nem értem, hogy miért akarsz annyira nagyon jóban lenni olyan emberekkel, akik szábdékos szúrkáló megjegyzésekkel bántani akarnak. Ne legyél önmagad ellensége. Amíg van reakcíód ezekre a dolgaikra, addig csinálni is figják. Ha nincs akkor már nem lesz érdekes. Buta, felülees emberek. Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz velük. Neked a pároddal kell foglalkoznod, ha a család buta ahhoz, hogy felismerje, a párod veled boldog veled van a kapcsolatban ezrt talán annak lenne értelme, ha elfogadnának, akkor nem tudsz mit tenni. (Viszont bennem felmerült az, hogy a csajjal elõtte is ilyenek voltak? Mert láttam mar olyat, h. amikor egy pár voltak ilyenek voltak mint veled, szakítttak akkor lettek öribarik....) Kitartás...csak egymással foglalkozzatok a pároddal!
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit tényleg bánt, mert én nem szeretem az ilyen helyzeteket, szeretem, ha mindenkivel jó kapcsolatot ápolunk, fõleg ha családról van szó, de már belefáradtam a próbálkozásba. Igazad van abban, hogy a páromat semmibe veszik, de én hiába mondom neki, õ ilyen, elfogadja. Nagyon sokszor keresztbe tettek már neki is, bár nem tudom, hogy szándékosan e, véleményem szerint igen. Az anyukáról nem tudok , hogy ennyire jó volt e viszony, a húgának szakítás után lett nagy barátnõje. Igyekszünk csak egymással foglalkozni a nehezítõ tényezõk ellenére is, de nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, mégiscsak jön a karácsony is. Köszönöm a hasznos válaszod! :) Egy kicsit megnyugodtam!
Én azt nem értem, hogy ez titeket mennyiben érint. Ha õk a nõnél laknak, az õ dolguk. Ha eljárnak együtt bulini, az is az õ dolguk. Te errõl miért tudsz, és miért érdekel? Nem találkoztok naponta, vagy igen? Laktok ketten a pároddal. Hogy jön a képbe anyós jelölt? Ha meg az van, hogy minden héten kötelezõen el kell menni anyóshoz, akkor ne menj. A pasid menjen ha akar, de neked miért kell? Miért kell neked egyáltalán beszélgetned velük? milyen helyzetben? nem értem..
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szülõk válásáig hetente haza kellett járni, 3 hónapja költöztünk csak fel, elõtte a szüleinél voltunk. Azért tudok róla, mert szóba hozzák, ismerõsöktõl is hallom. A kapcsolatot azért kell még ilyen szorosan ápolni, mert a páromnak volt egy vállalkozása (amit májusban az én bíztatásomra be akart zárni, teljes veszteség volt az egész). De anyuka akkor is bejött a képbe és azt mondta, majd õ csinálja tovább (igaz a haszonból, már amikor volt, a párom egy ft-ot nem látott). Ebbõl az lett, hogy most , hogy anyós elköltözött, mindent a fiára hagyott a veszteséggel együtt, még a telefont sem veszi fel, ránk szakadt az egész. Mint kiderült azért nem akart bezárni, mert ott titokban tudott találkozni a szeretõjével. Májusban még jól jöttünk volna ki pénz ügyileg, most meg a gatyánk is rámehet. Így valamilyen szinten képtelenség elkerülni a kapcsolattartást, mert minden napos téma itthon is, hogy mikor fogunk pl éhen halni. Reménykedek csak, hogy gyorsan lezajlik ez az egész! De én ezzel a családdal nem kívánom tartani a kapcsolatot azután.
Én is szinte hasomló helyzetben voltam. Én nem bírtam sokáig, inkább leléptem.
Akkor itt elég súlyos problémák vannak. 1 éve vagy együtt egy hapsival, és ha jól értelmezem, a te kereseted is rámegy az õ anyukájának a szeretõsdiére és nemtörõdömségére. Ez a kapcsolat semennyire sem biztos, nem vagy a felesége, senkije sem vagy, így én nem ajánlom hogy bármennyivel is finanszírozd az õ veszteségeit. A kapcsolatod simán tönkre mehet, aztán ott állsz, hogy mennyi pénzt beleöltél a semmiért. Annyival tudod segíteni, hogy nem mentek drága helyekre, meg szórakozni, így õ tudja fizetni a tartozásokat amit az anyja csinált. Aztán jobb esetben elõbb utóbb elfogy. A saját pénzedet meg külön tedd félre és ne az anyját pumpold. Komolyan mondom. Majd ha elvesz feleségül, akkor lesztek igazán egy gazdasági közösségben. addig semmi sincs. 35/N

Szerintetek az jó vagy nem ha valakinek van jó nyelvérzéke, de úgy hogy szinte semmi máshoz se ért?

Én lennék ez a valaki.És annak nagyon örülök hogy nagyon jó nyelvérzékem van,több nyelvet tanulok,a kiejtésem se rossz és így tovább.Viszont közbe nem értek sok máshoz,a kémia például néha szenvedés volt és a többi se olyan fényes.

Legjobb válasz: Jó, hogy jó a nyelvérzéked, és szereted is tanulni- majd ilyen irányba menj tovább, kellenek a nyelvtudók sok helyen tolmácsnak, fordítónak. * Ha van esetleg olyan osztálytársad, akivel jóban vagy és neki meg pont fordítva: a reál tárgyakhoz van több érzéke, és a nyelvekhez kevesebb, tanulhatnátok együtt, egymást kölcsönösen segítve. Az nagyon jó lenne, mert amikor segítesz akkor benned is elmélyül az a tudás- mert az még több, tudni valamit és tudni "átadni".

Jó, hogy jó a nyelvérzéked, és szereted is tanulni- majd ilyen irányba menj tovább, kellenek a nyelvtudók sok helyen tolmácsnak, fordítónak. * Ha van esetleg olyan osztálytársad, akivel jóban vagy és neki meg pont fordítva: a reál tárgyakhoz van több érzéke, és a nyelvekhez kevesebb, tanulhatnátok együtt, egymást kölcsönösen segítve. Az nagyon jó lenne, mert amikor segítesz akkor benned is elmélyül az a tudás- mert az még több, tudni valamit és tudni "átadni".
Ezzel én is így vagyok, és örülök neki. Kivételes ez a tehetség, bár néha nagyon egyedül érzem magam a nyelvtanulási mániámmal, a környezetemben ugyanis nem nagyon vannak olyan emberek, akiket érdekelnének a nyelvek. Mivel másban nem vagyok ennyire jó, nem kerültem be egyetemre. Most szakmát tanulok, aztán arra gondoltam, hogy az ezzel a szakmával kapcsolatos tanulmányaimat külföldön fogom folytatni. Így mindenféleképpen nyerek :)

Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva. A kérdés az hogy ha a jó modemnek amin van internet annak a ügyfél adatait adom meg akkor lesz rajta net?

Legjobb válasz: "Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van,akkor a másik ,hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag ,te olyan zavarosan kérdezel,hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

"Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van, akkor a másik , hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag , te olyan zavarosan kérdezel, hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

Úgy illik, h az ajánlja fel a tegeződést, aki idősebb, vagy aki a vezető, vagy nő. De mi van akkor, ha vezető vagyok, és a beosztottam jóval idősebb nálam, sőt, mi van akkor, ha jóval idősebb nálam, és ráadásul még nő is?

Legjobb válasz: Ha vezetõ vagy, akkor te döntöd el, hogy ki tegezhet és ki nem. A felsorolásod helyes, de vezetõként te mondod meg, hogy az idõsebb kolléganõ tegezhet, vagy nem. A tiszteletet magázva is megadhatod, mert ugye a beosztottakat tiszteljük, hisz az õ kiváló munkája minõsíti a miénket. Ha olyan kapcsolatot építesz ki a hölggyel, hogy megtiszteltetésnek veszitek (igen, mindketten) a tegezõdést, akkor te kínálod fel a lehetõségét. A mai világban egyébként mindenki mindenkit tegez, ami nem mindig helyes. Ha jó fõnök vagy, és emberszámba veszed a beosztottaid, értékeled a munkájukat, sohasem fognak visszaélni a tegezõdés lehetõségével.

Ha vezetõ vagy, akkor te döntöd el, hogy ki tegezhet és ki nem. A felsorolásod helyes, de vezetõként te mondod meg, hogy az idõsebb kolléganõ tegezhet, vagy nem. A tiszteletet magázva is megadhatod, mert ugye a beosztottakat tiszteljük, hisz az õ kiváló munkája minõsíti a miénket. Ha olyan kapcsolatot építesz ki a hölggyel, hogy megtiszteltetésnek veszitek (igen, mindketten) a tegezõdést, akkor te kínálod fel a lehetõségét. A mai világban egyébként mindenki mindenkit tegez, ami nem mindig helyes. Ha jó fõnök vagy, és emberszámba veszed a beosztottaid, értékeled a munkájukat, sohasem fognak visszaélni a tegezõdés lehetõségével.
Pontosan, ha vezetõ vagy, akkor te ajánlod fel a beosztottadnak, legyen az akármilyen idõs vagy akármilyen nemû.
És ha én nõként középvezetõ vagyok egy cégnél, harmincas, magázom a sofõrünket (50-es), õ meg letegez, akkor mi van? merthogy nekem nem nagyon menne vele a tegezõdés, de gondolom, fennhéjázó, beképzelt p*csának fog tartani.
A kérdező hozzászólása: utolsó: engem ha letegez egy 50-es férfi (én 25 vagyok), én azonnal visszategezem. ha nõ vagy, akkor még inkább megteheted! vagy ha nem akarsz vele tegezõdni, akkor mondd neki legközelebb, h "nem emlékszem, h valaha is felajánlottam volna Önnek, hogy tegezõdjünk!". hidd el, úgy elszégyelli magát, hogy sosem tegez le többé. majd figyeld az arcát, hogy elpirul. megérdemli. te meg ne hagyd magad! hogy minek fog téged tartani, azzal ne törõdj! õ talán törõdik vele, h te minek tartod õt? nem hinném!

Tényleg jó, ha az autósülés egy "talpon" van, így a baba jobban kilát? Biztonságos is, ha meg van emelve egy ülés? Mint pl. ez a Pierre Cardin.

http://bambino.hu/spd/PS293/PIERRE_CARDIN_PS293_autosules

Legjobb válasz: Szerintem az egy jó dolog, ha kilát. A sajátomból indulok ki, mert amíg hordozóban volt, nagyon hamar elunta magát. Most az autós ülésben meg nagyon jól elvan, nézi a tájat. A miénk nincs ennyire megemelve, viszont középen van, így minden oldalra kilát. Hogy mennyire biztonságos, hogy így meg van emelve, azt nem tudom neked megmondani, de gondolom nem hozhatták volna forgalomba, ha veszélyes lenne.

Szerintem az egy jó dolog, ha kilát. A sajátomból indulok ki, mert amíg hordozóban volt, nagyon hamar elunta magát. Most az autós ülésben meg nagyon jól elvan, nézi a tájat. A miénk nincs ennyire megemelve, viszont középen van, így minden oldalra kilát. Hogy mennyire biztonságos, hogy így meg van emelve, azt nem tudom neked megmondani, de gondolom nem hozhatták volna forgalomba, ha veszélyes lenne.
Nekünk hasonló van, letesztelik, biztos biztonságos.Mi más szempont miatt vettünk bázistalpast, mégpedig a sima ülést, mikor benne van a baba nehéz a kocsi biztonsági övével bekötögetni (elõzõ gyermekemnél még olyan volt). Ezt a fajtát pl elmész vásárolni kiemeled egy kattintással a bázistalpról és beemeled a bevásárlókosárba. Visszatenni is csak egy kattintás. Persze az se rossz, h a baba jobban kilát:) Nekünk ilyesmi van: (nem az enyém a hirdetés, nem reklámozom!) http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_babahordozo/babahordozo..

Miért van az, hogy ha jó a kedvem, akkor is úgy látszik rajtam, mintha rossz lenne?

Legjobb válasz: mert nincs is igazán jó kedved ha az embernek tényleg igazán jó kedve van az látszik is rajta

mert nincs is igazán jó kedved ha az embernek tényleg igazán jó kedve van az látszik is rajta
A kérdező hozzászólása: De az akkor k***** [email protected] Ezek szerint nagyon [email protected] életem van, mert sosincs jó kedvem.
van suliba egy csaj, ennek mindig jó kedve van , nem tudom hogy csinálja. talán mert annyira közvetlen az emberekkel , hogy sok havert gyûjtött maga köré, nem bonyolítja túl a dolgokat, mer neki magától jönnek nekünk sajna nem így van.de azért van néha jó kedvem , annak ellenére h én is szarnak gondolom a jelenlegi életem, de teszek azért h a késõbbiekben ne az legyen te is tegyél vmit magadért
lehet hogy ilyen a fejberendezésed. vicsor helyett inkább mosolyogj :)

Jó, ha egy lánynak van humorérzéke, ha jó viccei vannak, és megtud nevettetni egy fiút?

Legjobb válasz: Jó bizony, nálam követelmény, hogy a kiszemelt ne legyen fapofa.

Jó bizony, nálam követelmény, hogy a kiszemelt ne legyen fapofa.
aki tud nevetni az intelligens, akinek jó viccei vannak annak muszáj intelligensnek lennie. ha egy fiú rájön milyen jó humorod van és õ sem egy utolsó suttyó akkor felkészülhetsz rá hogy nagyon fogod érdekelni...
persze hogy jó
Nem, a fiúk utálnak nevetni, heregörcsük lesz és az fáj.. Mint nekem ez a kérdés :\
Amiket fölsoroltál azok nagyon jók, de ha ilyen kérdéseket teszel föl az szerintem fájdalmas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!